Nechce ma pozvať k sebe
Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.
a potom riadi križovatku? divné....moj manžel za 31rokov služby, keď riešil a rieši všetko možné aj nemožné mimo školy na križovatke nikdy nestál, netvrdím, že je to nemožné, ale zrejme nie moc časté
no lebo sa mi zdá, že nejak nehovorí pravdu........buď som dopravák a riadim križovatky, alebo som operatívec či vyšetrovateľ a robím vlámačky, nezvestné osoby a podobne a k tomu spisy........ pitvám to len preto, lebo do toho trochu vidím a proste mám pocit, že Ti klame....to je všetko
@aduskatt Ja neviem či je to časté alebo normálne, ja len píšem čo mi sám povedal, tiež hliadkuje atď.
Ja chápem, že ti to môže byť divné keď to poznáš, ja neviem ako to u nich chodí, nepoznám túto profesiu, ale to, že je policajt viem, sama som ho videla v službe. Riadil dopravu. Nedávno riešil vlámanie, tiež krádeže v obchode atď.. potom zase spisy. Robí 24.
V posledný školský deň tiež bol na priechode pre chodcov kvôli deťom.
Čo Ti povedal môže a nemusí byť pravda - toto si nemáš ako skontrolovať - okrem faktu, že stál na križovatke........každopádne, buď opatrná a dávaj si pozor
@cacianka Aj mna to mrzi,ze som sa znizila na urazanie,ale ospravedlnit sa jej nehodlam.Po mesiaci ma to uz fakt vytocilo,hlavne ked citam ako nevinna zena pride o zivot vdaka psychopatovi.
Ja neviem,ale vy to fakt nevidite,ze si z vas robi dobry den?Zrazu je kemp zruseny a ziadne stretnutie s nou nebude...Toto cele je tu vymyslene na ukor niekoho zabavy a vzdy sa niekto najde kto tuto temu dalej krmi,aby neutichla..Ja viem,ze je vacsina zien zvedava ako by to dopadlo v takomto nejakom vztahu-nevztahu,ale netreba taketo a podobne scenare podporovat len kvoli tomu,aby tu nebolo "mrtvo"...
presne ako tu @aduskatt píše, na PZ je veľa odborov, každý rieši niečo iné, dopravný inšpektorát rieši cestnú premávku, priestupkové odd. rieš priestupky, krimin. odd. rieši krádeže, kontroly v meste rieši hliadka - pešiaci, atď. Aj predavačky v OC sa starajú len o svoj obchod, ja ako stavbárka tiež riešim svoj odbor, iné profesie má na zodpovednosť iný. Na tej ceste si nemusela vidieť jeho, len si ho chcela vidieť... Rozpráva Ti hlúposti a zabáva sa na tom, ako všetko hlceš, čo povie. A áno - dávaj si pozor.
@maratonka Veď sme sa pozdravili, nemám vidiny.
@karolina196 Tak už prosím ťa neprispievaj do vymyslenej témy. Ďakujem.
@autor Ja sa k tebe uz nevyjadrujem.Pisem so zenami,aby konecne pochopili a "nekrmili" tuto temu dalej.Je mi fakt luto,ze ti uverili a davaju ti tu rady,ty si to absolutne nezasluzis...
@aduskatt no autorka sa nevyjadruje ale hovorila už ppar stran dozadu je z Brna aj on
Uniformu na križovatke mal akej farby?
Modra zelena alebo čierna?
Že som ja začala čítať túto diskusiu 🤦😂 úplne vymyslená téma...už aby začala škola a deti sa venovali škole, nie fabulaciam na MK 😂😂 ....či autorka ideš tvrdiť opak? Že toto nie je vymyslené?? Tak už aspoň vieš jeho meno? 😂😂😂😂😂
Co nove??
@nypajuli Ahoj. Nové nič, všetko stále tak isto, teraz sme sa nevideli tri týždne, bol v kempe cez víkend s kamošmi, posielal mi fotky odtiaľ, včera bol zase na motorke sa prejsť.. ja už to neriešim, stretneme sa fakt len občas, myslím, že jemu to takto vyhovuje, že chce len taký "kamarátsky vzťah". Píšeme si každý deň, ale ak by mal vážnejší záujem, vyzeralo by to inak.
No, ze jemu to takto vyhovuje... ale tebe to vyhovuje? Ze nic o nom dokopy nevies za 2 ci 3 mesiace, ani cele meno, nic.. vidite sa raz alebo 2x do mesiaca - do parku na pusu a domov? Vsak to je jasne ako facka, natahuje ta aby dostal co chce, a tam to skonci..
@2kikuska4 Je to určite tak, človek, ktorý má iný záujem by sa správal inak. Pre mňa strata času, ja o takéto "kamarátstvo" záujem nemám. Bohužiaľ som asi naivná.
Skoda ked je pekny a vyzera byt dobry… ak by teda neklamal a nemal zenu a deti tak to este mozno stoji za to donho este investovat cas, aj chlap co na to nevyzera moze byt ťuťmak a treba ho zbalit pomaly.
o par stran pred pises, ze byvas so spolubyvajucou 🤦🏼♀️😂😂😂
Ahoj ako to dopadlo nakoniec?

A zabudla som, nedávno riešil vlámanie, to sa tiež nezdá? 🙂