icon

Nechce ma pozvať k sebe

16. jún 2023

Čo si myslieť. Stretávam sa s fajn chlapom, mali sme tri rande, vždy vonku, pozval ma na kávu, potom sme boli na prechádzke. K intimitam ešte nedošlo, ale nie som pubertiak, aby som čakala neviem akú dlhú dobu..tak nejak som čakala, že ma pozve k sebe, ale nepozval. Ja bývam so spolubývajúcou.
Najviac ma zarazilo čo mi napísal dnes, pozval ma k nemu do práce. Do jeho kanclu, že by sme tam mali súkromie. Je mi to divné, že prečo ma nepozve k sebe. Býva cca 30 minút od mesta kde pracuje.

autor
16. jún 2023

@monikabull Veď ja viem, možno pôsobím hlúpo, ale nie som. A je mi jasné, že tu niečo nehrá. A taká chudera, aby som išla k nemu do práce do kanclu nie som..

domkakvet
16. jún 2023

Tak podla mna je to skoro, ja by som tak skoro nesla k nemu domov aj keby ma pozval.

marryen
16. jún 2023

Mne to vychádza, že si len "bokovka" . Buď je ženatý, alebo zadaný.

januska12323
16. jún 2023

Že nechce pozvať domov je ok, na to je skoro, ale čo chce robiť v kancelárii mi je záhadou 🤔

liljana
16. jún 2023

Mozno byva tiez na ubytovni a nemaju povolene damske navstevy. Ked je policajt, nemusis sa aspon starat o ochranu pri sexe. Pomoze aj ochrani. 🙂

vanilkovazmrzka
16. jún 2023

Pozvanie do prace? 😂 zazila som uz vselico, ale toto teda naozaj bizar 😁

Kolko ma rokov? Nezije nahodou s rodicmi, ze ta nechce tahat domov? Ale teda mohol sa trochu hecnut a aspon booknut na par dni nejake airbnb 😃

nikpa
16. jún 2023

30 ročný ma pozve do kancelárie potom čo mi povie, že býva sám 🙊🤦😀 no to určite 😂 niečo za tým bude, je to jasne. Na rovinu by som sa ho opýtala prečo máte ísť do kancelárie, keď doma budete mať najväčšie súkromie aj pohodlie.

thoughtfulweirdo
16. jún 2023

Po treťom rande by som si nikoho cudzieho do bytu nebrala ani ako chlap 🙂 to už radšej by som kvôli súkromiu pozvala na dvojdňový pobyt niekam. Ale to pozvanie do kancelárie je úplne odveci, to by ma asi značne zaskočilo. Asi by som ho aj prijala, len aby som sa presvedčila, či si skutočne mienil dať "takú námahu" s naplánovaním sexu 🤣

zobaka
16. jún 2023

jednoduche, niekoho ma, alebo ma doma bordel, alebo byva este s rodicmi vo vlastnej izbicke, vyber si 😉

xsandrax
16. jún 2023

Možno býva ešte s rodičmi a hanbí sa ti ti povedať alebo v nejakom nie vabnom podnájme 🤷‍♀️

tomika
17. jún 2023

ja neviem,súkromie môže myslieť aj tak,že v klude si môžete dať spolu kávu a porozprávať sa.Zamnou tak chodil priateľ,kvôli práci sme sa nemohli stretnúť tolko koľko by sme chceli.Tak sa zastavil u mna v práci.Doniesol mi koláčik na olovrant a aspoň na 10 mín sme sa videli...
Ale ty musíš vedieť,vycítiť či má niekoho,alebo je len slušný a preto ťa nepozve k sebe domov po 3 rande...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
17. jún 2023

Zadaný

autor
17. jún 2023

Možno ešte dám pár rande a uvidím ako sa to bude vyvíjať a podľa toho sa rozhodnem.

dilino
17. jún 2023

ved sa ho opýtaj na rovinu.Načo zbytočné stracať čas.

hopsadobrandejsa
17. jún 2023

Myslim, ze je to celkom self-explanatory preco ta nepozval k sebe domov....

autor
17. jún 2023

@hopsadobrandejsa Pre mňa tak úplne nie..

1gabriela13
17. jún 2023

Neviem,ja som tiež hneď po 3 rande k sebe nepoznala chlapa teda už terajšieho muza. Ale chlapi sú jednoduchšie stvorenia a do kanclu ta pozval kvôli sexu to je isté . Sú 2 možnosti,buď je zadaný alebo býva s rodičmi a nechce ta tam pozvat. Ten môj ma pozýval ku sebe na čaj už na druhom rande 🤣ale my sme boli dohodnutí že nám obom ide o zábavu,boli sme nezadany obaja. No na dnes je to už vyše 10 rokov čo sme spolu zo spoločnou dcérkou. Môj názor,opýtaj sa ho na rovinu. Ale osobne,z jeho reakcie budeš vidieť ktorá z tých dvoch možností to bude.

jana_eyre_2
17. jún 2023

Ako ja som teda môjho muža pozvala domov po prvom rande /och áno, hrozna som/ a odvtedy sme spolu bývali, ale vôbec mi nepríde nejaké podozrivé, že po treťom rande tá nepozyva k sebe domov.. ak ste sa pred tým nepoznali, je pre teba ešte stále cudzí človek a tak by som sa s nikým tak neznámym ani do jeho bytu nehrnula.. možno tým, že je policajt príde mu opatrnosť normálna 😉

mikitilik29
17. jún 2023

Autorka daj potom vedieť ako to dopadlo

autor
17. jún 2023

@jana_eyre_2 Možno áno, ale viem, že ak by som ho ja pozvala k sebe, prišiel by bez váhania.

nypajuli
17. jún 2023

Teraz mu po 22 zatelefonuj. Ak ti nedvihne, nie je doma sam ;) a dovod telefonatu: ako sa ma ze na neho myslis a co robi ;) kamaratsky
Ale aj ja si myslim ze niekoho ma no… a hlavne uz ked si napisala prispevok isto mas nejaky tusak a my zeny mame dobru intuiciu v tychto veciach ak ju neignorujeme 🙂

autor
17. jún 2023

@nypajuli Píšeme si cez WhatsApp, netelefonujeme si.

babulkomale
17. jún 2023

Mozno ta chce priputat o stolicku a vypocuvat 😂

kika147
17. jún 2023

Chodite spolu niekam ? Na kavu ? Do mesta medzi ludi? Ak by bol zadaný myslim, že by sa s tebou velmi neukazoval na verejnosti a hlavne tak blizko domova ved by ho mohol ktokoľvek bonznut

autor
17. jún 2023

@kika147 Áno, chodíme na kávu alebo na prechádzku.

h2
18. jún 2023

Ako ho hneď všetky odhadli! Ženatý, zadaný, otec rodiny, bordelár... A ja neviem, čo všetko ešte. Mali ste 3 rande. Len 3! Tiež by som po 3 rande nepozývala chlapa k sebe domov, ani nešla, keby ma pozval on. Lebo je to proste skoro.

autor
18. jún 2023

Neviem, asi som divná, ale mne to nepríde skoro po troch rande ísť k niekomu domov.

mikitilik29
18. jún 2023

@h2 ale do práce si ju pozvať s tým že tam budú mať súkromie to nie je skoro ze 😂

h2
18. jún 2023

@mikitilik29 Určite ju tam nezavolal sexovať.