Nedostatok dotyku
Zrelý muž, na konci 20 ročného vzťahu. Ďalší vážny vzťah určite hľadať budem ale neponáhľam sa, lebo chcem dôsledne nechať zahojiť všetky negatívne pocity.
Problém ktorý však potrebujem riešiť už teraz je extrémny nedostatok platonického dotyku.
Obraciam sa na toto fórum s prosbou o radu: Ako by ste vnímali profil na nejakej online zoznamke ktorý by ponúkal platonické objatia?
Niečo v zmysle:
Ponúkam objatie ženám 40+ ktorým chýba platonicky dotyk
1. stretneme sa na bezpečnom verejnom mieste (napríklad nákupné centrum)
2. ak chceme nadviažeme kontakt zodpovedaním si otázky napríklad z tohto zoznamu
https://psychoblog.sk/ako-klast-otvorene-otazky/
3. Ak to bude obom vyhovovať objímeme sa
Čo by vás presvedčilo? Čo by vás odstrašilo? Čo napísať aby som nevyzeral ako impotent? Sex je pre mňa dôležitý ale mám to v hlave tak že je to súčasť dlhodobého vzťahu kde partneri sú výlučne len jeden pre toho druhého. Je možné, že niektoré z týchto stretnutí neskôr vyústi do vážneho vzťahu a chcem aby bolo zrejmé že som zdravý muž so zdravými mužskými prioritami. Čo napísať a čo nepísať aby som nevyzeral ako uchylák?
Alebo je ten nápad s online zoznamkou celé zle a mal by som uvažovať nad nejakými inými riešeniami? Akými? Existujú vôbec ženy ktorým chýba dotyk?
Je nejaké iné fórum kde by sa dal získať názor inteligentných a dospelých žien?
Vďaka za každú radu.
A chcem ťa povzbudiť nech to skúsiš, ja v tom nič uchylné, ani sebecké nevidím.. keď to správne podáš, hlavne aby to tá žena pochopila, myslím s tým nebude problém.. veľa žien by toto uvítalo, aj keď si to nepriznajú a odľahlo by im, že za tým nič ďalšie nehľadáš✌🏼
@hugger
Myslím, že ešte existuje veľa žien, ktoré uprednostňujú priamosť hneď na začiatku. Ja osobne neznášam omáčky a sladké slová od mužov, mňa to skôr odrádza a nepríde mi to úprimné. Hlavne na zoznamkách, ak ti 20 mužov za deň napíše omáčky, len aby ťa zaujali. Takých obchádzam oblukom. Mňa skôr zaujme muž, ktorý narovinu, priamo napíše, čo chce a čo očakáva. A taká som aj ja...len škoda, že veľa ľudí to nevie pochopiť a hlavne muži si myslia, že každá žena chce denne počúvať aká je úžasná, aká je krásna, a samé superlatívy...veľa šťastia v hľadaní.
@hugger Mala som kamosa na strednej,nediagnostikovany asperger,vtedy len ADHA a "podivin".On sa tak rad objimal,len tym,ze bol taky neohrabany,tak to vyzeralo vselijako,ale mali sme super partiu a aj sme ho casto vyobjimali 🙂 A bolo to ine objatie,take intenzivnejsie,on sa toho objatia nevedel nasytit,uzival si ho a to vsetko bez sexualneho podtonu.Bolo to zaujimave.
Mam skusenost aj s oficial. aspergermi.Jeden z nich dotyk takmer neznesie a druhy ho miluje,ale len od blizkej osoby,s ktorou je "prepojeny" .Preto som ti radila,aby si si najprv s niekym vytvoril spojenie,da sa to aj platonicky,ver mi.Ale ak by si to chcel skusit takto,verim,ze by si nasiel aj tak dost ludi,ktori fakt potrebuju objatie.Kto ti tu verejne napise,ze je tak zufaly,ze aj napriek rusnemu zivotu sa citi tak osamely,ze by sa pokojne objimal s cudzim clovekom?Ale je ich dost.Ja mam velmi kontaktnu rodinu,cize my sa dokonca objimame aj skupinovo 😀 Ale napr. moja mamka bezne objima ludi,ktorych spozna a povie im par peknych slov,neveril by si,kolko ludi tym uz rozplakala a povedali,ze uz dlho ich nik neobjal a nepoprial im nieco pekne....
@hugger mňa si ,,prinútil,, o tom rozmýšľať, prečo sa neobjimam rada, nuž, je mi to trápne sa objímať s mužom koli partnerkám, tiež koli partnerovi( tiež sa mi moc nepáči, keď ho objímajú a bozkávajú iné ženy) potom vlastne pri náhodnom stretku sa zamýšľam či mám umyté vlasy, či voním, lebo ja mám dobrý nos a čuchám rada a si myslím, že každý to robí😃
Ale toho môjho objímam rada stále, často sa odťahuje tak mi to tak nejak sprotivil a robím to vlastne zo srandy a jemu napriek väčšinou.. ale keď ma objime on, som mu v náruči a dá mi pár bozkov, tak som hneď roztopená a túžim po ňom.. aj väčšinou po ňom skočím, tak aj preto sa nejak vrúcne neobjimem s kamošom, lebo je to pre mňa intímno.. takže vlastne nie som normálna ja😂 ty si v pohode😅 objať niekoho nezištne by nemal byť predsa problém😊
A čo ta konverzacia z-angličtiny a nemčiny? to by si spravil dobry skutok, keby som sa rozrozpravala..vieš aspoň na urovni C1 oba jazyky?
@karolinakr Po anglicky hovorim v praci so zahranicnymi denne. Ja sam by som to vsak vnimal ako podvod ak by som ponukal konverzaciu a ocakaval objatie
@hugger nikto ti tu nehovori, ze mas slubit vztah. no skus slubit vztah, dotycna mozno utecie hned, lebo bud ten vztah nebude chciet s tebou, alebo to bude vnimat ako tlak z tvojej strany. ja som ti napisala bud normalny, nic ine. mas byt priamy, uprimny, slusny. to ze ti chyba objatie je normalne, ale hladat cloveka cez zoznamku na objatie, napisat to napriamo do profilu a rozoberat osobne na prvom rande normalne nie je. davat si otazky zo psychotestu aby ste sa ako deti zahrali na normalne nie je. ja mam pocit, ze si moje rady vobec nepochopil. skratka menej je viac. ved mas co povedat, povedz jej o sebe, o svojej praci, o svojich zalubach...ze chces s niekym travit cas...u teba nie je problem co hladas, ale akym sposobom to hladas a ako sa prezentujes. na kavu so zenou sa nepripravuj a psychotest nechaj doma a svoje vztahy na prvom rande nerozoberaj. o svojich pocitoch jej povedat mozes, ale velmi to nerozoberaj. aj k tomu objatiu sa treba dostat normalne, nepis si do profilu, ze hladas niekoho na objatie, vsetko mozne sa moze za tym vidiet a ak aj nie, ty si to predsa nejdes zaplatit, to by sa ani nedostavil potrebny efekt.

@hugger ja ťa úplne chápem, ja keď vidím malé dieťa, tiež mám 100 chuti ho vystiskať, pomojkať, poľúbiť, ale väčšinou sa nedajú💁♂️ a jasne, že to nemôžem robiť cudzím deťom, nepáči sa im to, aj rodičia by ma zožrali😂 tak to máš nejak podobne🤣
Len nájsť niekoho kto by to robil dobrovoľne a rád❤️