icon

Nový muž zo zoznamky

23. máj 2023

Žienky, cca pred vyše pol rokom som sa zoznámila s jedným mužom cez zoznamku. Písala som si s viacerými mužmi, ale tento jeden sa mi zdal iný, ako ostatní. A pravdepodobne iný je 🙄 Stretávali sme sa pravidelne, cez týždeň po večeroch, keďže obaja pracujeme a ja mám aj dieťa, cez víkendy aj počas dňa (dieťa mi postrážila mamina na tie 2-3 hodinky). Nechcela som ho s dieťaťom zoznamovať, pokiaľ si ním a vzťahom nebudem istá, čo je podľa mňa pochopiteľné. Chémia bola od začiatku neskutočná, iskrilo to na všetky strany. Dotyky, bozky, vzrušenie po pár týždňoch stretávania. Napišem to narovinu, chcela som sex. Myslela som si, že ako chlap sa k tomu postaví nejako, že niečo vymyslíme, aby ten sex bol. Ale z jeho strany som počúvala len samé nezmyselné výhovorky. Ja som mu priamo povedala, že som typ ženy, ktorá sex miluje a potrebuje to dosť často, aj každý deň, že u mňa neexistuje, že som unavená, že ma bolí hlava, že som chorá a iné výhovorky a že intimita je u mňa veľmi dôležitá, že ak to neklape v posteli, tak to pre mňa nemá význam😁 Povedal, že takú ženu hľadal. Aj som mu povedala, že ak ho to odrádza a nie je na rovnakej vlnovej dĺžke, tak to pochopím, ale že toto si treba vydiskutovať na začiatku, aby nikto vo vzťahu netrpel. U neho sa nedá, lebo býva momentálne u rodičov (po rozvode) a u mňa tiež nie, keďže ja som u maminy, tiež po rozvode (pomaha mi s dieťaťom a byvanie si chcem zabezpečiť s budúcim partnerom). Ale keďže podnikám a financie mi nechýbajú, navrhal som xyz krát, že môžme ísť do hotela a zaplatím (raz mi na to povedal, že jemu sa zdá veľa 60€ za hotel - pohoda, nemusí platiť), tak vraj že pôjdeme na polovicu, vravím ok, hotel som zabezpečila, zaplatila, všetko dohodnuté, prišiel deň D a on sa znova vyhovoril. Hotel sa už zrušiť nedal 🙄 N3viem, čo di o tom myslieť. Napísala som mu len, že nevidím

autor
24. máj 2023

@enya00 Vidím vidím 🙄

toskanka
24. máj 2023

@enya00 Tiež sa na tom smejem, koľko mužov na MK sa chce s autorkou zoznámiť, to sme tu ešte nemali 🙂. A osobne poznám veľa mužov, ktorí by išli po nej ako po údenom. Autorka, vykašli sa na zoznamky, ty máš na to, aby si spoznala solídneho a poriadneho muža aj v reálnom živote. Na zoznamkach väčšinou takíto tragédi sú.

autor
24. máj 2023

@toskanka Veď áno, týmto "zážitkom" som zoznamky úplne pochovala 😁

autor
24. máj 2023

@betulinka1 nechcem sa v tom už rýpať, ale ako tak rozmýšľam, myslíš, žeby bol taký šikovný a udržiaval so mnou kontakt aj počas toho, že je v zahraničí? to od rána správy, celý čas, čo bol v práci správy, telefonáty aj cez deň aj večer aj v noci, aj pred spánkom...no ja neviem...podľa mňa som ho vyplašila svojou "veľkou papuľou" ... ale tak každý rozumný človek, by to nejako odkomunikoval ...a môžem s rukou na srdci povedať, že ak by on neinicioval bozky a dotyky a to vzrušenie, tak by som nenavrhovala spoločný víkend (spoločnú noc niekde v hoteli), ale dával mi najavo, že po mne túži tak, ako som túžila ja po ňom...a aj kebyže sa ozve po pár dňoch, u mňa tie city už ochladli a síce by som si ho možno vypočula, ale nie som zase taká blbá a naivná, aby som mu dala ďalšiu šancu...aj keď ma tu niektoré pochovali pod zem preto, že som ten hotel iniciovala ja...svedomie mám čisté, všetko nasvedčovalo tomu, že to chce aj on...a ako už bolo spomenuté, aj kebyže má inú niekde v zahraničí, alebo aj kebyže niečo cíti k bývalej manželke, tak v poriadku, bola som mu dobrá na zábavu a to asi všetko 🙄 stávajú sa aj horšie veci, či nie?

autor
24. máj 2023

@blankaj prepáč, tebe som na otázku neodpovedala, nejako mi to uniklo...Ako som spomínala, mal ruku v mojích nohavičkách veľakrát a nie, oral mi nerobil, pretože síce sme boli v aute, ale ja sa necítim uvoľnene a po pravde som osoba stresujúca, čo sa týka verejnosti...je to paradox toho, že ja som mu síce oral spravila, ale to bolo také rýchle, že som nestihla ani stresovať 😂

enya00
24. máj 2023

aj ked si ho iniciovala Ty a co? ked sa chlapec k nicomu nemal po takej dobe? vobec nic si nevycitaj, nic si neurobila, tolko byt bez sexu nie je podla mna normalne

autor
24. máj 2023

@enya00 nevyčítam, ľúto mi to je, ranilo ma to ale idem ďalej 🙂 prestávka s chlapmi na istú dobu a možno v budúcnosti stretnem niekoho normalnejšieho 😁

marseillefan
24. máj 2023

No ak bol rýchly ten orál, tak možno aj ten sex by bol extrémne rýchly a možno má práve z toho obavy...

karolinakr
24. máj 2023

prestavka s chlapmi na istu dobu? tu ti xy muźov ponukne sex a kurizuje? ty si sama sebe stojiš v ceste..teraz koho chceš vytrestat? jeho? prosikanim a ponižovanim sa? finančne nezávislá žena, bažiaca po sexe žijúca v celibáte , tužiaca po najväčšom sucharovi odkopavajuca každého hm...🙄 maš to ťaźké

autor
24. máj 2023

@marseillefan to je úplne v poriadku, ja s tým aj počítam, ...aj kebyže nedošlo k sexu, z neviem akého dôvodu, myslím počas spoločnej noci...vedu by som z toho nerobila, som dospelá, mám rozum a viem, že chlapi to berú ako zlyhanie a neviem čo...ale mne práve chýbala ta intimita niekde v súkromí, objatie v posteli, dotyky atď. ... a sex by bol len čerešnička na torte a to som ju aj povedala, takže vážne nechápem, prečo by sa mal zľaknúť...myslím, že počas 7 mesiacov ma spoznal natoľko, že vedel, že som úplne v pohode, že nie som namyslená, že nie som egoistická, manipulatívna a neviem aká...proste úplne obyčajná žena s dobrým srdcom, vážne neriešim nezmyselné veci, ktoré muži nemajú radi, atď. ...ale to je už jedno...stalo sa, neodstane, hodím to do mojích spomienok na minulosť...a život ide ďalej 🙂

autor
24. máj 2023

@karolinakr Jooj nie, bôže 😁 prestávku od zoznamovania sa, od zoznamok... tak nie som typ človeka, ktorý ide z jednej situácie do druhej, myslela som to tak, že nechávam všetkému voľný priebeh...ak mám niekoho spoznať, spoznám...či dnes, či o týždeň, či o mesiac...a netrestám tým nikoho, ani seba...a neviem kde si vyčítala, že chcem muža, o ktorom je reč...napísala som jedine to, že ak by sa ozval, tak si ho vypočujem...proste ja som veľmi komunikatívny človek, u mňa je komunikácia tak isto dôležitá ako je aj sexuálny život...ale šancu na niečo tomu nedávam, lebo NECHCEM...

autor
24. máj 2023

@karolinakr a kebyže chcem len sex, tak ver, že ho mám...ak by som bola taká nadržaná ako ma tu opisujú, tooooľko mužov je na zoznamkách, ktorí ponúkajú sex...nie som zase taká sexuchtivá, že budem sexovať s iným mužom každý deň...ja chcem jedného a každý deň 😁

karolinakr
24. máj 2023

ja ti držim palce..nebola si ty doňho trošku zalubená náhodou? Trošku, že? 👻

autor
24. máj 2023

@karolinakr Veď to som písala, že áno, že city tam samozrejme boli 🙂 myslíš, že ak by som nemala k nemu city, tak to ťahám 7 mesiacov? Určite nie...

karolinakr
24. máj 2023

tak to mnohe vysvetluje, on je na koni..z nejakého dôvodu nevidi v tebe ako sa to povie Only one, a s tym nič nespraviš...nie každemu vyhovieme..aj bezdomovec ťa može odmietnuť s bytom 🤷‍♀️

betulinka1
24. máj 2023

Tak to nie ak bol s tebou stale v kontakte aj vecer aj pred spanim. To by nesedelo. Nemyslim si, ze problem nebol v tebe. Podla mna ty si isla na to v pohode cakat 7 mesiacov, je az moc 🤣🤣🤣 len jeho reakcia je fakt strasne divna. Dole mu to fungovalo, velkost ok, vek na to mal. Tak je fakt divne, ze musel prerátavať peniaze, lebo 1500€ isto zarobil aj za dva tyzdne, byval u rodicov, ktori teda boli tiez divni. Vyzivne neplatil. Zablokoval ta ako maly chlapec. Ludia sa poháňajú ale blokovať? No vies co aj dobre, ze si ta to prisla takto. Si zober, ze by ostala tehotna a prisla na to, ze je divny az po tom 🙈🙈🙈. Tak treba ist dalej a hotovo.

autor
24. máj 2023

@karolinakr beriem to, len ja ak nemám záujem reálny o niekoho, tak nevysielam mylné signály, nedotýkam sa tej osoby, nebozkávam sa s tou osobou, proste mám hranice...ale ľudia sme rôzni. Ja to neberiem ako tragédiu, je to ďalšia skúsenosť do života, len ak mám pravdu povedať, tak ja už ani neviem, čo tí muži chcú...to nie je len tento jeden prípad. Jeden vyčíta, že zaplatil kávu a neboli sympatie z mojej strany, tak som ho ošklbala o pár drobných za kávu...ďalšiemu nedovolím zaplatiť za kávu, po predošlem skúsenosti, tak sa zduje, lebo je chlap a chlap ma platiť...ďalšiemu je veľa dať polku na hotel, zaplatím ja a aj tak nepríde...😂😂😂 je to komické aj smutné zároveň...

autor
24. máj 2023

@betulinka1 čo vravel, tak má 1600 za 2 týždne...pýtala som sa ho, či prispieva rodičom...povedal, že nie, že občas spraví nákup...ale majú záhradu aj zvieratá, veľa na nákupy nemíňajú...ďalej mi posielal inzeráty na domy v okolí, že chce kúpiť, a osamostatniť sa...nech mu pomôžem s výberom...ale ja sa do takýchto vecí veľmi nemiešam, svoj názor poviem, ak sa to žiada, ale to je každého osobná vec...pokiaľ teda sa neplánuje spoločná budúcnosť...ešte aj vravel, že ten a ten dom je fajn, že je tam aj blízko škôlka, kde by mohol môj syn chodiť, ak by som chcela v tom dome s ním žiť...atď.atď.atď.

karolinakr
24. máj 2023

🤣
nemaš svoj štastný deň😆 raz sa ta kliatba musi skončiť

autor
24. máj 2023

@karolinakr vieš čo? Neviem, či to je smola, alebo priťahujem čudných chlapov. Bola som 12 rokov vydatá, boli pekné aj nepekné chvíle ako v každom manželstve. Ale po rozvode je to jedna veľká tragédia 😂 tí normálni, rozumní sú ženatí, a vieš koľko je slobodných, bezdetných, bývajúcich s rodičmi? Kopa kopa kopa...ok ja tiež som u maminy, ale dôvody som už vysvetlila. Syn podrastie, pôjde do školy, družiny a samozreme sa osamostatním, nebudem už musieť zaťažovať maminu. Ale aký dôvod má slobodný, 40tník, že býva u rodičov?

karolinakr
24. máj 2023

sraĺo

karolinakr
24. máj 2023

mne neodpisal chlap, čo vyzera ako bezdomovec, mne takej kralovnej krásy- nehoráznost 🤣🤣

autor
24. máj 2023

@karolinakr kedy, kde? 😁 možno sa ťa bál 😂

autor
24. máj 2023

@karolinakr Vieš čo, ja som taká kopa srandy a humoru, raz som sa stretávala s mužom, už skoro 50tka na krku...rozvedený, dospelé dieťa jedno...boli sme na káve, stretli sme moju známu...krásna, štíhla 50tkníčka...vážne očarujúca dáma na úrovni...samozrejme si ju ten muž okukoval zhora nadol, doľava a doprava...neušlo mi to, nie som žiarlivá, skôr si z takýchto situacii uťahujem...ja sa tiež rada pozriem na pekného chlapa...no a medzi rečou som mu povedala, že je rozvedená, sama už dlho, nevie nájsť muža...a on, že...Jooj čosi, ja sa takých krásnych žien bojím, nemám na ňu, tá by o mňa ani nezakopla 😂😂😂 neponúkala som mu ju, ale to, čo povedal ma odrovnalo...takže mu vravím...Čiže, si so mnou, lebo na mňa máš, nie som taká nádherna, taká štíhla, zakopla som o teba...takže v podstate si vzal, čo ti prišlo do cesty 😂😂😂 zasmiala som sa na tom...on drevená tvár, nepovedal ani slovo...po pár minútach vravel, že on je už vo veku, kedy si nemôže vyberať...čiže mi len potvrdil, že nemal na výber, tak bol so mnou...😁

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
autor
24. máj 2023

@oliolijanka 😁😁😁 no vidíš sama, že také situácie sa stávajú aj bežným smrtelníkom 😁 sadomaso a liečenie ... tak toto je iný level výhovoriek ...ale všetko je možné

karolinakr
24. máj 2023

@oliolijanka čoooo?? 🤣🤣 to je dobré hehe

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
24. máj 2023

No podľa mňa sa tu javíš ako celkom fajn baba a nápadník bude ešte hlavu trieskať o stenu, že to s tebou prepásol. Ale je to jeho vina, ja sa napríklad držím v živote pravidla, že ak príde príležitosť chopím sa jej aj keby čo bolo. Vďaka tomu mám po boku úžasnú ženu a vybudovaný úspešný biznis. Nepochopím ľudí, ktorí si nechajú životnú príležitosť pretiecť pomedzi prsty. Veď také niečo príde raz za život... Na druhej strane pre teba dobre, lebo si sa zbavila človeka, ktorý nedokáže byť v živote akcieschopný. Aj ten dom je podľa mňa len ilúzia a reálne nemal gule na to aby ho kúpil.

autor
24. máj 2023

@oliolijanka Pánenky, mňa by toto tak vyľakalo, kebyže mi to niekto opisuje, už len preto, že by som vedela, že ten človek nie je určite psychicky na tom dobre 🤔