icon

Obriezka u mužov

27. feb 2025

Zdravím všetkých v skupine ženy aj mužov.
Má váš muž obriezku je to pre vás atraktívne pre ženy?
Mám ísť na zákrok no mám panicky strach.

crazy_cat_lady
•
27. feb 2025

a z coho konkretne mas strach? urcite to lepsie vyzera, je to hygienickejsie, zlepsuje to vydrz ...

autor
•
27. feb 2025

@crazy_cat_lady zo zákroku.

crazy_cat_lady
•
27. feb 2025

chapem, ze to nie je prijemne. ale dostanes minimalne lokalne znecitlivenie, a ani nebudes vediet, ze ti nieco robia. ta rekonvalescencia je trosku bolestnejsia, ale za par dni ani nebudes vediet, ze si nieco podstupil

januska12323
•
27. feb 2025

Posledná vec, ktorá by ma zaujímala je či má muž obriezku keď treba tak treba.

ina2405
•
27. feb 2025

Ak je to potrebné, nie je o čom. Syn bol ako dospelý a zvládol v pohode. Potom povedal, že ľutuje, že to neriešil skôr. Jemu sa spravila fimóza až ako dospelému.

autor
•
27. feb 2025

@ina2405 Tak to je super že isiel. Ja mám parafirmozu a balanopostitidy keď mi doktor povedal že dáme termín tak ma normálne začalo triasť.

ina2405
•
27. feb 2025

Porieš to, je to 3cm ranka a budeš mať kľud, však sa ti to teraz zapaľuje...Polovica Ameriky a všetci židia aj moslimovia sú obrezaní a fungujú v poriadku. Držím palce.

lindous
•
27. feb 2025

Tak myslim, že strach z akéhokoľvek zákroku je normálny, u niekoho je väčší, u niekoho menší, mňa trasie aj cestou k zubárovi, aj keď viem že to nebude nič hrozné 😄 ale keď to je potrebné, tak to je potrebné..

kiki68
•
27. feb 2025

Ma to pol sveta, cize toto je mne uplne jedno. Nevidim v tom nejaky rozdiel.

althejka
•
27. feb 2025

Za mna jednoznacne opravnene riesenie zdravotneho problemu, ved zapal a parafimoza je 100krat horsia a bolestivejsia ako hojenie po cirkumcizii.

viera27
•
27. feb 2025

Jednoznacne chod do toho. Manzel aj syn maju zo zdravotnych dovodov. Obaj v dospelosti a obaja mega spokojni. A ako zena mozem povedat, ze je to super.

anos18
•
28. feb 2025

Ja tiež ako žena sa vyjadrím, že je to super,ako píše @viera27. A je to aj hygienické a tým aj estetické

marcel19
•
16. máj 2025

Ahoj ja mám obriezku a som max . spokojný aj moja partnerka.

brest9
•
20. máj 2025

Choď do toho jednoznačne! Zákrok je v pohode. Akurát bez sexu cca 6 týždňov treba vydržať, už som skoro steny skrabal 😂Ale výsledok je super a páči sa to aj ženám, ako tak čítam a potvrdzujem aj z praxe😉