Ona má 42, on 33 rokov
Ahojte chcem sa opytat co si o tom myslite. Mam bratranca ktory ma 33rokov je sikovny dobre zaraba kupil si byt nema uver je ozaj pekny chlap ale akosi nemal stastie na baby. Doslova sa na neho nalepila 42rocna pre mna stara baba ktora ma dve dospele deti a tvari sa ako mu chce dat dieta. Ano vypada dobre ale mozno tak pre 50rocneho chlapa je to kost ale pre neho mi pride jednoducho stara baba. On rad chodi na bicykle na hory a ona welnesy kavicky a tak uz nevladze zarovno nemu. On pri nej starne a prisposobuje sa jej ako keby aj on uz mal nejakch 45rokov. Je dost manipulativna lebo co si piskne tak on tak skace. Chcem sa opytat ako to vidite vy ci vam to pride normalne. Ked niekde su na party ona uz domkov ze ona uz nevladze takto chodit a taketo reci a on sedi a chufak aj by posedel ale prisposobi sa jej. Nevieme ako mu vyhovorit to ze ona sa doslova na neho nalepila nema nic ani byt nic zila v podnajme hned sa mu nasackovala na byt a presviedca ho aby si postavili chalupu a samozrejme aj na svadbu ho prehovorila. Pre mna je to vypocitava zenska ktora mu chce znicit zivot a vy co si o tommyslite
@hsjdudhdbd on je nesvojprávny? Starajte sa každý o svoj vlastný život.
Ze nic ta do toho, kazdy si je strojcom svojho stastia, radsej ries seba a svoje problemy a inych nechaj na pokoji
ja ti zas rozumiem...tiež by som nebola nadšená z takého počinu dieťaťa.
Možno keby tvoj brat. nemal byt, ale býval niekde na ubytovni tak by o neho ani nezakopla... niektoré žienky vedia byť dobre vychcané...
Tak ja mam 42 a teda na babku sa necítim a myslím, že ani nevypadám 😀. Je to jeho vec. Zrejme na sebe maká, aby bola atraktívna aj pre mladších. Co nakoniec pri pohľade na väčšinu dnešných 20-tníčok nie je az taky problem. Pokiaľ je vo vzťahu šťastný..... Asi keby som bola jeho mama, by ma to hnevalo. Ale Ty zrejme nie si. Tak ho nechaj žiť. Lepšie ako samota. Keď mu to prestane vyhovovať, nájde si novú.
@deti95060810 Nie je to brat, ale bratranec. Keby sa jednalo o syna, možno by ma to aj trápilo. Keby o brata, tak už nie a v prípade bratranca by mi to bolo už úplne jedno.
a problem je to lebo? ma 33 a vlastny byt bez uveru, na ten byt ona nebude mat narok ani keby sa vezmu. on moze mat dieta aj v 50-tke, ked si raz najde mladsiu. tak si predstavme, ze si tuto vezme, zisti ze dieta ona uz nechce, zariadi sa. bud s nou ostane alebo sa rozvedu. ma 33 a na zeny podla teba "nemal stastie". tak nech sa s touto rozide a mozno v 40-tke sa mu postasti, alebo v 50-tke...
@hsjdudhdbd úprimne,teba do toho nič. Má 33 rokov. Ak nebude mať s ňou dieťa,môže mať kľudne aj v 50tke- je to chlap.
@h2 ja viem že to nebol brat. Ale bratranec. mám tam bodku - takže skratka.
ale mňa by to štvalo že sa niekto nechá takto osprostieť... najmä ak je to z rodiny.
@deti95060810 Ale je to jeho voľba, on je s ňou spokojný, jemu vyhovuje. Tebe by sa tiež nepáčilo, keby ti bratranec, alebo sesternica, chcela zasahovať do výberu partnera.
Ona sa na neho nalepila... Ak by ju nechcel, tak by sa mohla pokrajat.
Na svadbu ho prehovorila... Keby sa zenit nechcel, tak by odolaval. Alebo by jej kupil aspon prstienok Drz-hubu, nech je kludna.
On rad chodi na hory... Ak tam rad chodi, tak ked ho prvotna zalubenost prejde, zacne zas. Kolkym zenam sa to uz stalo.
Ked su na party, ona rychlo domkov, ze uz nevladze... Pridu casy, ked jej povie, ze este chvilu a donuti ju ostat dalsiu hodinu, alebo ju posle samu domov, nech sa ide teda vyspinkat do krasy. Neboj sa.
Ano, riskuje, ze ona kuje zelezo, kym je horuce a nez sa zobudi, uz bude musiet delit majetky a bude vydierany dietatom.
Ale kym je zalubeny tak snahou oddelit ich akurat im umoznite byt "sami proti celemu svetu" a posilnite ich aj v case, ked uz by mohol na nu pozerat triezvejsie. Mohli by ste akurat jeho usudok zastriet.
@hsjdudhdbd ja to vidím tak, že strkas nos do čoho ťa nič a zrejme jej aj závidíš akého chlapa si ulovila. Opisujes ju akoby bola 60 ročná pred dôchodkom a on 20 ročný zajko. Podľa mňa ten vekový rozdiel je úplne v poriadku, plus im to evidentne vyhovuje. Možno on má rád milfky čo majú niečo za sebou a vedia čo muž potrebuje. Tak si ho možno omotala a dáva mu niečo, čo ine nie. Radím ti nestarat sa moc okato do nich lebo nakoniec vyjdes z toho zle len ty ...
Ty kokos... normálne jej závidím toho mladého zajaca. 😁Ani by mi nenapadlo hovoriť môjmu bratrancovi do toho, s kým má súložiť. Tebe by sa páčilo, keby niekto komentoval tvoj súkromný život? Možno je s tou starou babou stokrát šťastnejší ako s rovesníčkou, alebo s dvadsaťročnou mladou babou. Napadlo ťa vôbec, že je s ňou šťastný? Alebo nad tým si sa ani nezamýšľala? Prečo môže mať starý chlap o 20- 30 rokov mladšiu ženu a nikto sa nad tým nepozastavuje?
@hsjdudhdbd ja si o tom myslím, že je to ich vec 🤷. Predpokladám, že nie sú nesvojprávni ani jeden, že by potrebovali vodiť za ručičku. A pokiaľ s nimi nebývaš v jednom byte, vieš o tom vzťahu trt makový (vlastná skúsenosť).
autorka a ty co planujes mat s bratrancom nejaky incestny pomer, ze ta toto tak velmi trapi? Co je teba vobec do toho s kym chodi tvoj bratranec? Ty mas asi sama problem, ze toto vobec riesis a este aj na internete..
Je to absolútne ich vec.Včera som bola u obvodnej lekárky,keď tam prišla naša poštárka stým,že potrebuje prehliadku,lebo je tehotná.Má 52 rokov.
@hsjdudhdbd nechapem preco ich tak riesis...
@hsjdudhdbd na tvojom mieste by som sa k tomu urcite nevyjadrovala a nemiesala sa do toho, je to dospely chlap, dalsia vec je, ze ked sa zamiesas je viac ako iste, ze ty z toho vyjdes ako ta najhorsia, ak je to naozaj tak ako hovoris, tak chalan na to pride aj sam a poriesi si to po svojom, alebo mu takto proste vyhovuje, kazdy sme iny..ja mam napriklad tiez bratranca 35 rocneho a zije s 51 rocnou, nemaju deti, uzivaju si zivot, chodia na dovolenky, byvaju spolu v jej byte a nemenili by jeden druheho za nic, su spolu uz takmer 8 rokov
@hsjdudhdbd a tvoj brat trulko, ked jej nic nepovie, takže sa k sebe dokonale hodia. To ta nenapadlo, ze jemu to moze úplne vyhovovat, ze mu diriguje ona život?
@hsjdudhdbd nespravis nič. On má svoj rozum, asi sa aj popali, ale Ty vyjdes z toho ako totálna krava, čo nedopraje a závidí. Kto chce kam....
@barborachors keby brat, ale bratranec...
Trošku nad sebou porozmýšľaj a potom, keď pochopíš, ze to absolútne nie je tvoja vec, tak to dookola opakuj každému v rodine, kto bude tento vzťah riešiť.
@hsjdudhdbd Myslim si o tom to, že keby to mladému mužovi nevyhovovalo, tak si tá pani u neho ani neškrtne. Ak to Tvojej rodine pripadá divné, tak hľadajte príčinu len a len u mladého muža, určite nie u jeho partnerky. Inak si myslím, že Ťa do toho nič.
chudák chlap... mať teba za sesternicu teda fakt nie je výhra v lotérii. Dúfam len, že ťa patrične pošle do teplých krajín a bude si žiť svoj život tak, ako chce
To s tým dieťaťom, ak je pravda, tak mal by to vedieť..su veci, ktoré ma vedieť dopredu a hlavne, ak ich vedia všetci naokolo. Po svadbe už bude neskoro zistiť, že všade rozprávala ako ona deti nechce a jemu nikto nič nepovedal... Poznám rodiny, kde všetci naokolo vedeli, že muž poza chrbát ženy popíja a nikto sa nechcel starať, tak ona sa to dozvedela keď uz bolo neskoro a mala s ním deti..dodnes to tá žena vyčíta celej rodine a nebaví sa s nimi nie preto, že sa starali, ale preto, že sa nestarali..že nikto ju nevaroval koho si ide zobrať. Čo sa tyka veku a životného štýlu je to všetko ich osobna vec..ale keď vieš na 100%, že ona deti nechce a jemu klame, že áno..tak mu to povedzte a nech sa zariadi sám. Ďalej by som to už ako sesternica neriešila.
Mam 42 rokov a manzel 35. Sme spolu 16 rokov!!! Tymto sme si presli aj my. Zavrhovanie rodiny, ale z mojej strany, ja som bola rozvedena a on 18 rocne ucho. Kazdy ze ma len vyuzije, odkopne, najde si mladsiu. Zaver....Vsetko zatichlo, zvykli si, mame syna a zijeme akoby medzi nami nebol ziadny vekovy rozdiel. Mali sme a aj mame spolocne zaujmy, nazory, doplname sa v nazoroch. Je to o nich dvoch a ak to myslia uprime, dokazu prekonat aj neprajnicke komenty, a pohorsovanie nad takym prezitkom ze zena ma byt mladsia ako chlap. To je moja skusenost.
@hsjdudhdbd je to isto bratranec? Nebude to bývalý?

@melanta moze aj to byt,hl ak proberie a pod.Ale ak ke pekna 40 a skareda 20tmicka tak za mna radsej 40.