icon

Ona má 42, on 33 rokov

hsjdudhdbd
16. aug 2023

Ahojte chcem sa opytat co si o tom myslite. Mam bratranca ktory ma 33rokov je sikovny dobre zaraba kupil si byt nema uver je ozaj pekny chlap ale akosi nemal stastie na baby. Doslova sa na neho nalepila 42rocna pre mna stara baba ktora ma dve dospele deti a tvari sa ako mu chce dat dieta. Ano vypada dobre ale mozno tak pre 50rocneho chlapa je to kost ale pre neho mi pride jednoducho stara baba. On rad chodi na bicykle na hory a ona welnesy kavicky a tak uz nevladze zarovno nemu. On pri nej starne a prisposobuje sa jej ako keby aj on uz mal nejakch 45rokov. Je dost manipulativna lebo co si piskne tak on tak skace. Chcem sa opytat ako to vidite vy ci vam to pride normalne. Ked niekde su na party ona uz domkov ze ona uz nevladze takto chodit a taketo reci a on sedi a chufak aj by posedel ale prisposobi sa jej. Nevieme ako mu vyhovorit to ze ona sa doslova na neho nalepila nema nic ani byt nic zila v podnajme hned sa mu nasackovala na byt a presviedca ho aby si postavili chalupu a samozrejme aj na svadbu ho prehovorila. Pre mna je to vypocitava zenska ktora mu chce znicit zivot a vy co si o tommyslite

Strana
z2
tamta
16. aug 2023

Myslím si o tom to, ze teba do toho nic nie je. Je svojpravny a sam si musí vyhodnotiť, čo od vzťahu očakáva a ci mu to dotyčná žena poskytuje.
Ak sa ta na názor spýta, mozes ho taktne vyjadriť, ale to je asi tak všetko..

rebrambora
16. aug 2023

Ze ja ani presne neviem kde moj bratranec byva, nie aby som vedela, s kym sa styka.
Pozri. Je viac nez dospely. Bud mu to vyhovuje alebo sa pouci.

jaga18
16. aug 2023

U nás v susedstve sa brali 38 ročná a 26 ročný. Ona ma už 2 dospelé deti a spolu majú ešte 2 deti. Keby mi nepovedala, koľko majú rokov, nikdy by som nepomyslela, že je o toľko staršia. Klape im to už šiesty rok. Jeho rodina sa taktiež burila a intrigovala, takže museli úplne prerušiť kontakt.
Myslím, že to treba nechať na nich. Ma 33, nie 17. Ci to dopadne dobre, či nie, je to jeho život, jeho rozhodnutie a následky ponesie on.

alenah31
16. aug 2023

@hsjdudhdbd čo mu chcete vyhovárať? Dospelému svojprávnemu chlapovi? Že sa on prispôsobuje v niečom jej? No a? V partnerstve sa VŽDY prispôsobuje jeden druhému. Vy nemusíte mať ani tušenia v čom sa ona prispôsobuje zasa jemu. Nakoľko sa nikomu nesťažoval - pochybujem, že mu to vadí. Prečo sa snažíte riešiť niečo čo sa vás netýka?? Že je staršia? Zrejme je vyspelejší na svoj vek a s rovesníčkami si nemá čo povedať - keby s ňou byť nechcel tak s ňou nie je. Nemajú 18 rokov - tak u neho býva hneď - koľko majú čakať kým im to odobríte? Obaja majú vek na to, aby si založili rodinu - kľudne aj do pol roka - ak to tak budú cítiť,. On je nejaký manuál na to koľko musia spolu chodiť, kým spolu začnú bývať, kedy mať dieťa? Pokiaľ sa ťa opýta na tvoj názor - prosím - poviem mu čo si myslím, inak som ticho a hľadím si svojho. Zažila som tieto reči ostatných ako im ide len o moje dobro - išlo ma rozhodiť, , niekde až prerušila kontakty. Po rokoch sa ospravedlnili - no nikdy tie vzťahy rovnaké nebudú.

melanta
16. aug 2023

Takto ti poviem. Sme ženy po 40, dokonca staršie ako 42, ktoré sme atraktívne aj pre mužov okolo 30. Pretože jednoducho sa o seba staráme a vyzeráme dobre. A často aj lepšie ako o 10-15 rokov mladšie ženy. Máme už niečo odžité, takže sa netrápime blbosťami, sme viac uvoľnené. Takže čo ťa v skutočnosti trápi? Že ty nevyzeráš tak, aby si priťahovala mladších? Tak na tom zapracuj. A dotyčnému dovoľ, aby si vybral partnerku, ktorá vyhovuje jemu, nie tebe.

avonladyba
16. aug 2023

Keď to JEMU prestane vyhovovať, tak si nájde mladšiu, dnes už nie su vzťahy do konca života, takže sa neboj.

amy2807
16. aug 2023

moja teta ma 49 a jej manzel 31 su spolu uz 8 rokov maju 6 rocneho synceka..a klape im to..tiez boli zo zaciatku reci- jeho rodicia ju doteraz neznasaju..ale oni si z toho nic nerobia ziju si po svojom a je im dobre..

gejb
16. aug 2023

@hsjdudhdbd nezabudni ze aj ty budeš mať raz 42 rokov a budeš stará baba, zrela rovno do hrobu. 🤦‍♀️
Neverím ze ma niekto takéto predpotopne názory, že chce vyhovárať manželstvo bratrancovi.. Ty jej snáď zavidis ze vypadá na svoj vek dobre ? Možno aj lepšie ako ty? Inac si to neviem vysvetliť...

amy2807
16. aug 2023

inak matka jej manzela teda jej svokra je od nej starsia len o 3 roky

avonladyba
Autor odpoveď zmazal
avonladyba
Autor odpoveď zmazal
ivik4
16. aug 2023

Boze dalsia jezibaba co sa stara
Nechaj ho zit vlastny zivot!
A mimochodom ,neviem kde zijes ale vek 42 je stale super , dokonca viac zien v tomto veku vyzera lepsie nez 20rocne baby .
Ja mam 30. Aby si si nemyslela ze som prisla obhajovat rovesnicky 🙃

elmivelmi
16. aug 2023

Ved super nie?Konecne si aj nejaka zena ulovi mladsieho,nielen stari chreni mlade🙂Ja im fandim,A ty sa do nich naco staras,bratranec je nesvojoravny?

marca12
16. aug 2023

Tiez by ma stvalo,keby sa nam do rodiny dostala takato prisavka,ale skus sa na to pozriet z inej strany. Ty ako rozvedena alebo slobodna matka,pretlkajuca sa zivotom,lebo povedzme si uprimne,zena s dvomi detmi na krku to ma ovela tazsie ako slobodny chlap,keby si nasla stastie po boku aj ked mladsieho muza,nestala by si onho? Na veku nezalezi a mozno je nacase,aby bratranec dospel. Ma 33 rokov,uz nepotrebuje behat po party a zit nocnym zivotom,je nacase sa usadit a zit rodinnym zivotom. Dopraj im stastie,aj ked len chvilkove. Ved nejde na popravu,mozno im to vyjde,mozno nie. Mozno je vypocitava a mozno aj nie. Ty nemas muza,priatela? Nestara sa o teba? Nerobi pre teba prve,posledne? Lebo my s mojim sme sice vekovo rovnako,ale jeden pre druheho robime vsetko,co druhemu na ociach vidime a je smutne,ze ma niekto moze kvoli tomu ohovarat. O tom je vztah,ze sa vieme jeden druhemu prisposobit.

elmivelmi
16. aug 2023

@melanta aPodla mna to nie je o starani tak uplne.Alw kto je pekny bude aj v 40,a kto skaredy bude aj v 20 .S tsm nic nenarobis.Taka Angelina Joilie je krasna vela mladych bab sa jej nikdy nevyrovna.

avonladyba
16. aug 2023

Že ty budeš mamička? Neviem si predstaviť že by ma takto trápil môj bratranec... Koľko zarába a či mal na "lepšiu".

hsjdudhdbd
autor
16. aug 2023

@avonladyba nie niesom jeho mama to trapi celu rodinu praveze bo sa nam zda ze ho zneuziva trocha

avonladyba
16. aug 2023

@hsjdudhdbd tak môže byť, ale na to musí prísť chlapec sám. Ak je zaľúbený, nedá na vaše reči a rady.

hsjdudhdbd
autor
16. aug 2023

@avonladyba je poblazneny strasne zazili sme ze pre nami je ako med ona a ked sme zapoculi akos a snim bavila tak ho dost dirigovala nebolo to pekne ….

hsjdudhdbd
autor
16. aug 2023

@marca12 vsak on by sa usadil ale ona ho taha za nos pre nami hovori ano chceme babetko a s kamaratkami kde bola moja dobra kamaratka sa vyjadrila ze ma mladeho zajka a ze uz dieta urcite nechce ze uz si tym presla ze by uz nevladala vstavat k babetku tak pride mi to dost falosne z jej strany

melanta
16. aug 2023

@elmivelmi nesúhlasím. Mám spolužiačky, ktoré na strednej boli kocky a teraz výrazne po 40 vyzerajú strašne. Starostlivosť proste robí svoje. A tiež sebavedomie a zdravá veselá myseľ. Mimochodom, Angelina Jolie má podľa mňa od krásnej ženy ďaleko a hlavne teraz, keď je vychudnutá na kosť a prvé čo na nej zbadáš sú konstnaté ramená a široké lícne kosti na vychudnutej tvári.

majka35
16. aug 2023

čo teba do toho??? ty dovolíš svojmu bratrancovi, aby riadil tvoj život?

betulinka1
16. aug 2023

@hsjdudhdbd poznam viac párov, kde je zena starsia cca. od tych 6 dobrych 10 rokov. Uprimne, vsetky su ooooovela zivotaschopnejsie ako ich mladsi chlapi. Takze za mna, je to ok. Cize podla toho co vidim, si myslim, ze mladsi sa nalepí na staršiu lebo im vyhovuje, ze tie zeny uz neriesia blbosti ako zeny do 35 rokov, dokazu sa o seba postarat a domacnost fici bez zásadného pindania.

sashabb
16. aug 2023

Ak máš s bratrancom dobrý vzťah, tak mu na rovinu povedz čo počula kamarátka. Potom nech sa on zariadi ako uzná za vhodné. Viac sa do toho nestaraj. Buď im to vyjde alebo bude mať ponaučenie do budúcna. Možno mu len povedať, aby si majetky ponechal iba na seba.

jaond19
16. aug 2023

@hsjdudhdbd vek tam nie je problem, problem je v tom ze sa ten chlap necha oblbnut.... takto by ho mohla vyuzivat aj 20tnicka.... ale on sam musi na to prist.... nic s tym nespravis. Ak mate fajn vztah, tak mu narovinu povedz svoje obavy o neho, ako s tym nalozi, jeho vec.

jamimo
16. aug 2023

@hsjdudhdbd pozri... aj keby to bola zrovna vypočítava ženská (ako píšeš) jeho rozhodnutie, jeho život. Možno mu tá žena vyhovuje, možno otvorí oči neskôr, možno bude šťastný, sú chlapi kt. žijú s rôzmymi ženami (pod papučou, hľadajú matku, večné deti, s komplexami, potrebujú autoritu aby ich žena dirigovala... a sú s tým v pohode) Nech to dopadne akokoľvek, je svojprávny a za svoje rozhodnutie sa bude zodpovedať a žiť sám... A nezabudni👆 Nie je tvojou úlohou rozdávať tvoju predstavu o JEHO živote. Či máš nejaký spasiteľský komplex?

7miriam77
16. aug 2023

Možno mu to takto vyhovuje. Niekto potrebuje proste partnera, ktorý ho bude viesť. Veď ak je šťastný, tak čo riešiš? A prečo si si taká istá, že mladá žaba by ho nevyužila?? Ja byť Tebou, tak mu prajem šťastie. Veď ty s ňou žiť nebudeš.

shinon258
16. aug 2023

@hsjdudhdbd 9 ročný rozdiel nie je tak veľa. Hlavne po 30, kedy sú už ľudia vyspelejší. Keby si 42 ročný chlap našiel 33 ročnú, tak by to nikto ani neriešil. Nie je to 20-25 ročný rozdiel zas. Mala by ste sa ako rodina ukľudniť. To, že taká atď... To nemá nič s vekom spoločné. Na neho sa môže nalepiť či 20 či 30 ročná

h2
16. aug 2023

Čo si o tom myslím? Že keby som bola tvojím bratrancom, určite by som nechcela, aby mi nejaká moja sesternica kecala do života a opisovala na verejnom diskusnom fóre, ako a s kým žijem a aká je moja priateľka.
Ale neviem, či niekoho môj názor zaujíma, ja už som totiž stará babka nad hrobom, aspoň teda podľa teba, keďže už mám strašných 48 rokov, takže asi by som mala už len v papučiach za pecou sedieť a mastiť si boľavé kolená. 🤪

superka888
16. aug 2023

... mám 42 ale určite sa necítim ako stará baba. Dokonca nikto by mi toľko netipoval. A k tomu vzťahu. Je to ich život. Tak ich nechaj žiť. Zbožňujem ľudí , ktorí vedia , čo je pre iných najlepšie, ale seba nevidia.

Strana
z2