Otravuje ma ženatý muž
Ako sa zbaviť muža, ktorý ma neustále otravuje? Je ženatý niekoľko rokov, plánujú bábätko a on mi nedá pokoj. Vypisuje, ja mu na to nedavam ziadny podnet aby mi písal. Ja som tiež zadaná. No v jednom kuse píše, všade kde sa len dá 😡 ja mu ani neodpisujem 🤷🏽♀️ mám ho zablokovať? S jeho rodinou sa poznám. A preto mu nechcem niečo drzé napísať, aby sa to potom neobrátilo na mna. Myslela som si, že píše ako kamarát, no potom to jeho písanie zachádzalo už ďalej…
Dobre vies co mas robit. Nereagovat, ignorovat, zablokovat. To ze sa v sirsom kruhu medzi sebou poznate na to nema ziadny vplyv. Nie si povinna nikomu odpisovat ani nikomu nic vysvetlovat. Je to tvoj osobny priestor do ktoreho nikoho nic nie je. Skor sa mi zda ze tebe to svojim sposobom lichoti, len nechapem na co zakladas takuto temu, kazda normalna zena vie co ma v takejto situacii robit, obzvlast ak o daneho muza nema zaujem.
@kamajka nelichotí mi to, ale doteraz keď som niekomu neodpisovala, tak to pochopil a dal pokoj.
Tak tomuto to zjavne nedochádza a asi mu to musíš napísať polopatisticky, nech ťa prestane obťažovať. Akože, on je ženatý, vypisuje zadanej žene a ty máš z toho nervy, že čo ak mu napíšeš, nech ti dá pokoj. Pokiaľ si ty nerobila žiadne narážky a dvojzmysly nevypisovala, tak ho s prehľadom pošli do zadku, veď si v práve 🤷♀️.
Prečo riesis ci to zistí ked ho bloknes?zrejme ti to trochu lichoti... tak co teda chceš?🤦🏼♀️

netreba brat tie socialne siete tak seriozne ( ci kde ti to vypisuje) nie su totiz povinne. Takze ho kludne blokni. A aj keby sa to dozvedel tak co? No nic. Ak to jeho spravanie vadi, tak konaj. Preco mas pocit, ze ak ho bloknes budes za zlu?