Partner ma možno podviedol

30. dec 2023

milovali sme sa, nas vztah bol krasny, vzdy mi vravieval kazdy den ako ma miluje, pisaval mi zalubene romanticke smsky, nas sex bol vzdy uzasny, boli sme spoli 4 roky. Citila som, ze je ten pravy, dieta sme chceli, svadba bola predo dverami. Stale mi vravieval, ako bezo mna nedokaze zit, a ako mi je verny a ze odsudzuje chlapov, ktori zapichnu hocikde a robil si z nich srandu, ze si nadrzani perverzáci. Mame do 35 rokov.
Nikdy sa nestazoval, ze som zla, chybna, vadna.
posledny rok sa spraval divne, vybuchoval na mna za somariny, padli priserne hrozne odporne slova z jeho strany kazdy mesiac nejaka odporna strasna hadka, trpela som to. Stale si braval telefon k sebe. Tak som to nevydrzala, kedze stale drepil na telefone a vypisoval, ze co stale tam robi? Ked spal, prelustrovala som mu telefon cely. Ja som takmer odpadla, tocila sa mi hlava a nedalo sa mi dychat.
. Nasla som mu v telefone konverzácie asi s desiatimi zenami na telegrame, instagrame - fejk ucet, ktory som nikdy nepoznala, tam vela zien, vsetky konverzácie v zmysle, on im prve napisal, ake su krásne, neskutocne sexi ako ho pritahuju, konverzáciu vysperkoval az na temu sexu, napisal im, ze su neskutocne sexi a vasnive, zvodne a ze nemoze si pomoct, ale ze je nadrzany ked na ne pozera. kazdej pisal to iste, zeny sa chytili. Potom zacali o sexe kecat, niekde ich aj pozyval von na stretko. Nedocitala som to cele. Lebo sa mi zrutil svet. Dvom tym slecnam som napisala ja, stiahla som si ich cisla a nicky na instagrame. SPytala som sa ich priatelsky, ze odkial sa poznaju a preco si pisu s mojim partnerom, obidve povedali, ze sa s nim nikdy nestretli lebo su vydate !!!! teraz sa podrzte, pisal vydatym zenam s detmi, ze ich chce. Ano, pekne sexi zeny, nutne dodat. naozaj kocky, ale neviem ci to teraz zostavalo v jeho snoch a predstav, ze s nimi si zapichal, alebo ci sa naozaj stretli. Kazdopadne nerozumiem, ci mi vravieval teda pravdu, ze chce mna, a miluje mna, a ja vlastne vobec neviem, ci ma miluje, alebo ma niekedy miloval. Predpokladam, ze to robil cele tie roky ked sme boli spolu a len randili spolu. Od zaciatku. Pytala som sa tych zien, ze ci im priamo navrhol sukacku naostro a nazivo, oni my uz na toto neodpovedali. Stiahli sa, nechceli viac komunikovat. Takze sa mi potvrdili najhorsie obavy. teraz viem to od vcera, vcera som si s nimi pisala. Ja nedokazem pochopit, co to za bezcharakterne prasa dokaze pisat vydatym zenam s detmi ?!!! Ktore ho este aj odignoruju? Prosim vas, ja som znechutena, zhnusena, zaludok mi nefunguje ani dnes.
pocitila som strasnu sialenu ziarlivost, lutost, ja sa ani nehnevam vlastne nanho, mne to priserne ublizilo, to ze inym zenam vypisoval ake su sexi nadherne a ze je z nich tvrdy a lakal ich na sex ? ako toto dokazal ? prosim vas. Zatials om mu nepovedala, ze som s tym zenami pisala a ze to viem. Bojim sa ze ho viac neuvidim, ak sa polepsi, som ochotna mu toto zakopnutie odpustit. Lebo ho velmi milujem, aj ked uz mu nemozem verit. Co mam robit, aby sme toto prekonali? da sa to vobec , vyzera to na nejaku uchylku, kedze to iste vypisoval najmenej aspon 10 zenam, ale obzvlast ta s tym dietatom sa mu pacila, k nej asi zacinal nieco emotivnejsie pocitovat, to ma snad zlomilo najviac, kebyze je to len o sexe cisto, mozno to pochopim, bol nadrzany mozno, ale toto? Ze ju vazne chcel ? Tvrdila mi, ze citila z neho, ze ju chce. a nielen pretiahnut.
ON sa tvari ako najmilovanejsi muz na svete, ako ten najanjelskejsi, stale len laska, zlatko, milacik, pod sem pusa, chybala si m iv praci, milujem ta najviac na svete. On je taky ten sladky typek co sa strasne mojka, stale tvrdi, ako som jeho jedina na svete vyvolena a ze prenho vsetky zeny zomreli odkedy ma spoznal. Citila som sa teda neohrozena ako kralovna v jeho zivote. Co maju znamenat tieto priserne hrozne veci co porobil robil to pri vedomi, nejedna sa o neveru jendorazovu na akcii ked mal vypite, jedna sa o dlhodobu neveru a mozno u zaj s citmi, hra to na vsetky strany? Miluje ma vobec chce byt so mnou alebo nie ? Alebo je taky suknickar, ze nedokaze byt verny ?
Prosim vas, nesudte ma, ze ho nedokazem hned odohnat a zbalit par svestiek, prilis ho milujem na to.

iv007
30. dec 2023

Tento druh chlapa sa nikdy nezmeni, bude stale spekulovat a podvadzat. Zazila som to na vlastnej kozi, pritom bol bezny priemerny trtko a ziaden alfasamec. Bud sa s tym zmieris a budes sa tryznit nedoverou, alebo ho opustis..

terezka1947
30. dec 2023

Myslíš,že milujúci partner by toto robil?
Nestačí,že on ti ublížil a ešte chces ublížiť aj sama sebe tým,že vôbec uvazujes o odpustení?

deti95060810
30. dec 2023

takto sa správa veľa mužov. Doma žena, a poza chrbát vypisuje iným..
tento sa asi ťažko zmení. predpokladám že má pred sebou ešte druhú pubertu - vtedy dokážu chlapi tiež kde - čo povystrájať....

mikitilik29
30. dec 2023

Zbal si veci a odid kým nie je neskoro. Bude to robiť stále, teraz si však dá pozor aby si ho nevymakla. Začni život bez neho kým neskončí na praskoch.

marianarem
30. dec 2023

Tak rad ta mat moze, ale toto vypisovanie s velkym poctom zien mu asi dava nieco, co potrebuje a len tak sa toho podla mna nevzda. To nie je zakopnutie, nieco si tym kompenzuje, mozno nizke sebavedomie, alebo je to prenho zdroj dopaminu alebo nieco ine, ale dolezite. Tiez moze byt aj psychopat. Kamoska psychopata mala, tiez sa citila pri nom ako kralovna a nakoniec vysvitlo, ze mal popri nej este dalsie 2 vztahy a do toho este vypisoval kadekomu a volal si eskortky. Tu by som teda neverila ziadnemu "polepseniu sa" zo dna na den. Ak by som bola ochotna s nim zostat, tak jedine ak by siel na terapiu zistovat dovod, preco sa takto sprava a potom to riesit.

dzulli1980
30. dec 2023

Takíto sú najhorší ... budú Ti vyznávať lásku, vyspevovať serenády, kopa trápnych sladkých rečí a tr.ká kade-tade ... odíď a v budúcnosti si daj na toto pozor ... mala som priateľa, písal mi básne, furt rozprával, aká som krásna, ako ma miluje, ako bezo mňa nemôže žiť, ja krava som mu verila a on paralelne so mnou mal ďalšie dva vzťahy ... môj muž nikdy nebol rozprávkar, nevyspevoval serenády pod oknom, nehovoril miliónkrát denne, že ma miluje a že jeho život bezo mňa by bol prázdny ... ani som to nepotrebovala, pretože sa správal tak, že som vedela, že nie je hovädo ... reči sú reči, skutky úplne bežné, "nepodstatné" Ti ukážu, pre koho si TOP.

ibrunova
30. dec 2023

Toto nie je zakopnutie..

kristinka92
30. dec 2023

je mi to strašne ľúto čo prežívaš. obzvlášť medzi sviatkami… ale takéto hovado by som doma nechcela…neviem ako velmi by som mohla milovať…ale cez toto by som sa nepreniesla a neverila mu už ani nos medzi očami, takze za mna nemožné v takom vzťahu pokračovať. chápem že máš svoj vek, ale ak to dobre chápem zobratí ešte nie ste a nemáte ani dieta- no poviem ti, chvalabohu. utekaj. aspoň to máš jednoduchšie sa zbalit a odísť- iba seba a nemusí trpiet žiadne dieta. chod za lepším životom, ten správny muž si ta ešte len najde. hlavne si nepokaz budúcnosť, ešte stále mozes mat milujúceho manžela a deti. ale s týmto úbohým chudákom nie….nech si tam vypisuje a vyznáva serenady cez instagram, debil.

moonlight1210
30. dec 2023

Nemilujes ho. Si zalubena do toho divadla, co ti cely cas hral. Aka si super, miluje len teba, romantika 101. Do tohto si zalubena az po usi. Do toho vzdusneho zamku, co ti postavil.

Keby si od zaciatku vedela, ze si vypisuje aj s inymi (a mozno s nimi i spava, alebo si nad ich fotkami denne natahuje dazdovku), tak by ti nikdy neprisiel dostatocne zaujimavy na vztah.

A tento typ sa nepolepsi nikdy. Je jedno, aku zenu si najde a aka bude krasna, sexy, mudra, sikovna. Pre neho bude dolezitejsie si vycibrit techniky, ako to lepsie skryt, nez ako sa toho vzdat.
Pri katastrofe (odhalenie) s tym nachvilu prestane. Potom ho kopne abstak a padne do toho zas.

janinah
30. dec 2023

Kamoška mala podobný typ,doma ju na rukách nosil...a podvádzal kade chodil.Rozvod po roku manželstva.Odid z kratšej cesty.

kvadrinkaaa
30. dec 2023

Ja nie som na tie sladke omáčky, uz to by mi bolo podozrivé 😀

autor
30. dec 2023

@kvadrinkaaa
@janinah
@moonlight1210
@kristinka92
@dzulli1980
@marianarem
@iv007

pytam sa samej seba, ako moze NIEKTO hrat divadlo denne 4 roky ? To nema v sebe kuska ludskosti a hanby ? hanba ho nefackuje?
ze pri mne spi, mazname sa spolu, milujeme sa spolu, a on si poza moj chrbat verejne podotykam verejne natahuje dazdovku na inych zenach a DOKONCA - pri mne ma vsetko, postarane o dom, navarene, upratane, sex kedy sa panovi zachce a uraci.
zena vzdy povolna v spalni, ked moze.
Prosim vas, zienky, viem, ze to nie je zakopnutie, ani nic podobne, je to dlhodoby problem, je to prosto nevera, ci si to niekto nazve tak alebo tak. je jedno, ci "iba " masturboval nad tymi zenami a pisal im o sexe, je to uplne desive, ze tento clovek, ak sa da nazvat clovekom, dokazal sa mne do oci pozerat a vraviet, ze som ta jedina, najlepsia, najkrajsia, najuzanejsia, denne mi vypisoval, yvvolaval ako ma miluje, zboznuje, ako som anjelik krasna ako obrazok a ako nemoze bezo mna byt ani minutu. Hlavne hovorieval o mojej krase, ze som krasna a nadherna zena, okuzlujuca a ze by ma v zivote za inu nevymenil, ze pri mne nasiel vsetko, co hladal 30 rokov.
Ja som mu samozrejme vsetko verila aj s navijakom. Je to na dlho, uz aj tak dlho pisem. Mne absolutne nikdy nenapadlo, ze moze klamat ? Alebo co to vlastne je ?
MIluje ma teda alebo nemiluje ? hra sa, so mnou? preco sa ale hra ? ved nech povie pravdu. nevie byt pri jednej zene ? dala by som mu vsetko, az moc som zamilovana, necakala som, ze raz prave pri tomto chlapovi budem tomuto celit, je to tak nechutne, ze som dnes nic nezjedla a da sa mi zvracat, dobre ze bol v praci inak by som ho ovracala.
ja som VIDELA tie spravy, vsetkym zenam, nechcela som citat detailne, lebo by ma asi vykotilo, ale pisal im hned ake ssu sexi a krasne aky je z nich hotovy, ze su brutalne, a ze chce sex a stretka, t
ja vobec neviem a nikdy sa nedozviem ani, ci naozaj s nimi spal, alebo teda ci ma podvadzal normalne, ci sa naozaj stretaval. A keby aj preco by sa stretaval, ak miluje mna ? Mozno mu hormony zblbli a pochytilo ho nieco, ok, raz pochopim raz, dvakrat pochopim, chce si nieco dokazat, ale NEPOCHOPIM ze to robil roky pri mne a ja som nic nezbadala. A mal plny telefon zien a ich cisiel.
podla mna to je choroba a nejake prekliatie. Ja by som mu dala aj zivot, srdce na dlani, som priehladna, telefon neschovavam, nikdy som nepouzivala dating aplikacie, on ich ma stiahnute vsetky v iphone a videla som ich. Tie spravy tym zenam ma neskutocne zranili, tak ze ani hnevat sa nedokazem. Ja sa nehnevam. ja som uplne zlomená, extremne ziarlim na to, co im napisal. Lebo ja musim predsa byt ta jedina a najkrajsia. teraz vo mne este len hryzie cervik pochybnosti, co ked sa aj s nejakou realne stretol? A co mal s nou sex ci nemal? On sa NIKDY neprizna a tie zeny tiez nie,ked im aj napisem just. Ako som spravila teraz.
nemam ho ako konfrontovat. Toto je snad to najbolestivejsie. Clovek, o ktorom som si myslela, ze sa ani len nepozrie na inu zenu, tak teraz akoze sa mam bat, ci mi nezaniesol nejaku pohlavnu chorobu??
Ako sa mi moze divat do oci a klamat zaroven ? Ako moze povedat, ze ma chce a ze ma miluje, ze sa chce zenit hrozne, lebo ja som jeho vysnivana princezna- Ja teraz naozaj netusim, co sa to deje s nim? Choroba, uchylka, odchylka?
objednala som sa k sexuologovi prave na termin po novom roku.
Toto je nieco dlhodobe, co nikdy neprestane. On kym bude zit toto bude robit. To mi je uz jasne. Je to chronicky luhar.
Ake katastrofalne je pre mna to, co im pisal. ked som videla tie jeho spravy, tak som zamdlela na par sekund a potom som zvracala velakrat, pretocil sa mi svet hore nohami. Toto je clovek, ktory so mnou spava, objima ma v spanku a ktory mi povedal, ze ma nikdy nezradi ? toto je clovek, ktory ma navkliekolprsten na ruku s vetou, ze milujem ta na cely zivot bvezmes si ma rozhodol som sa pre teba ? takze sa nerozhodol pre mna, ako je mi uz teraz zrejme. Koho vlastne chce, koho miluje ? ked sa ho spytam, pacia sa ti aj ine zeny, co vlastne kiu mne citis ? Po tomto som mu nic nepovedala, iba som sa spytala dnes toto, preco si ma vlastne chces vziat, milujes ma naozaj ? odpoved, jasne ze laska iba teba si svetlo moje pod sem nech ta objimem, neviem sa dockat kedy budes moja manzelka budem sa stebou vsad echvalit, ze mam tu najuzasnejsiu zenu po boku chcem ti zasvatit svoj zivot😢 v zviote som sa nepozrel na inu odkedy ta mam, zeny pre mna prestali jestvovat, beriem ich ako sestry. toto mi dnes povedal vecer. Plakala som, sla som na wc a plakala potichu. Nepovedala som mu, ze som stihla pisat s tymi flandrami jeho a ze vsetko viem.

slovakboy
30. dec 2023

Pokúsim sa ti dať nejakú nádej medzi týmito v podstate rozumnými radami od mamičiek. Existuje viac dôvodov prečo niečo také chlap urobí. Ale jeden je istý. Libido. Mladý tridsiatnik nadržaný sa nevie ovládať keď vidí možnosti na internete. Konfrontuj ho ale opatrne. Napríklad mu povedz že vieš, že ho lákajú iné ženy na internete a že si s nimi píše. Ako to ďalej s tebou myslí. Podľa mňa on žiaden vážny vzťah nehľadá, to by neoslovoval desať žien a ešte aj vydatú. Do niektorej mohol byt milší. Riskujete si naruší vzťah s tebou. Aj keby si o tom nevedela. Vedie akýsi dvojaký život a to bude v rozpore. Krby ste mali deti a on mal viac zodpovednosti, neviem. Možno by stále to libido vyhralo. Je ešte možnosť že sinlem dokazuje že vie baliť ženy a čím viac tým väčšie ego. Rozhodne je to odporné čo urobil lenže jeho dážďovka mu zatemnila mozog. A mysli si že je skrytý. No a už nie je. Hoci tu väčšinu dám nahneval ale aj tak si myslím, že ťa miluje. Akurát to ešte nie je práva láska. Je si tebou istý a má libidom pokrivený morálny kompas. Neuvedomuje si ako ti ubližuje lebo si mysli že sa to nedozvieš.

janinah
30. dec 2023

Hneď v prvej vete sa mýliš on nehrá divadlo,on proste taky je.Hra na dve strany,ty si mu na to skočila. Aj keby ste to nejako ustali,už nikdy mu v ničom nebudeš dôverovať. NIKDY nebudeš vedieť,či šiel ozaj na služobnú cestu alebo Za dakou zenstinou.Takto sa žiť nedá,toto nechceš.Jasne,že si v šoku,ale pomaly si priprav únikovú cestu a stiahni sa z jeho blízkosti,úplne a navždy.

autor
30. dec 2023

Je mozne byt takto polyamorny? Rozum mi stoji. Chapem ze je mlady pekny chlap Dobre vyzerajuci sportovec a kazdy by ho chcela aj v posteli je skvely, ale toto robit. Bodaj by som nikdy mu ten Telefon nebola pozrela. Citim sa priserne. Tak ponizena. Ako moze oblbovat a vypisoval inym Ake su krasne a sexi dlhonohe ked ma mna a mne vravi ze som krasna ja ? Nepochopim muzsky logiku. Ze sa nehanbi. A Este aj verejne verejne to robi proste nechapem normalne pod svojim menomz svojimi fotkami, svoje tel cislo pouziva, vsetko. Ved to je uz vazne diagnoza.
Sexuolog mi snad pomoze rozlustit to. Chcem zabojovat onho. Ale mam pocit, ze ma uz teda nemiluje. Posledny rok sa spraval ku mne niekedy naozaj zle. Kazdy mesiac obrovska hadka, Lebo som mu stale vravela co tolko vysedavas na tom Telefone. Omg vsak podmet nieco spolu robit. Stale hadky. Rok plny hadok. Povedal mi skarede nadavky za to bol arogantny aj si odlahol odo mna na par tyzdnov. Take hadky. Vrieskanie po sebe. Lebo som uz mala tusaka, ze si pise s nejakymi. Nemylila som sa zeny to zvdy citia. Toto je normalne nocna mora.

deedol
30. dec 2023

Prosim ta, nebojuj onho a najdi si psychologa. Toto je hrozna vec, co ti urobil, potrebujes to spracovat.

autor
31. dec 2023

@deedol toto sa da spracovat ? 😭 Ani sto psychologov mi nepomoze. To je taka rana od chlapa od kt by som to nikdy necakala. Dvojaka tvar.
Vsetky kamosky, ze jeeej, aky je tvoj uzasny, Ani sa na Inu nepozrie, velmi ta miluje, je Taky uhladeny elegan vzdy taky seriozny. Pane. Toto je snad nocna mora nejaka. Vsak to nie je realita. Niekto ma vyfackajte..on chce ine zeny a nie mna

autor
31. dec 2023

@janinah akoze nehra divadlo ? Bud milujem jednu alebo chcem vsetky obrabat nie

autor
31. dec 2023

@slovakboy internet neobmezsene moznosti, ano. Polonahe zeny vsade. Jasne. Libido vysoke ano. Chapem vsetko. Ale velakrat som mu povedala, ze som ziarliva na toto a je vrcholne nemoralne ked penis chlapovi zatieni moralku. A ze to odsudzujsm a nedala by som to kvoli dovere. Ja som mu to tento rok stale opakovala. Ze co robi na tom Telefone, ze mu uz nedoverujem. Mysli si ze je nejaky alfasamec.
Jedna ta baba mi napisala toto. Zacal mi prvy vypisovat na telegrame. Ani neviem odkial vyhrabal moje cislo. Prve spravy ze ahoj kraska si strasne sexi pokecame pacis sa mi. Skrinshitla mi tie spravy..ona si s nim pisala dva mesiace. Asi. Cca. A zacali flirtovat. Ze odkial je a take. Potom mu povedala ze ale ja mam muza a dieta. A stale jej pisal ze to nevadi ze ju chce spoznat blizie ze ho ocarila. Potom udajne sa skamosili viac a pisavali si kamaratsky. Asi k nej zacinal nieco citit. Vraj bol ok ale potom jej vkuse zacal uz iba pisavat ze ako je z nej tvrdy stale viac, ako by ju rad pretiahol ze ma s nou sny a take ze ci ma rada byt hore ze on to zboznuje a take hrozy . Potom ho az blokla natrvalo. Lebo bol k nej otravny.
No a chapem libido. Lenze on Mal afery s nou a nie jednu. Takychto zien mohli byt za tie roky 500ks. A ja som bola slepa hlucha naivna a sprosta. Doverovala som az moc. Myslim, ze sebavedomie ma vysoke, kedze je mlady pekny sportovec Dobre situovany. Ake moze mat Este okrem libida a sexu a dokazovania si ..aky moze byt akoze dovod na takuto neveru?
A to Este nevieme vobec, ci aj s nimi spava alebo nie. Alebo ci nejaku predsa Len zlomil na rande alebo nie. Netusim.

autor
31. dec 2023

@janinah dovera uz je nula. Keby mi dal svoj Telefon natrvalo do ruk mozno potom by som mu znova verila..ale tak sa zit neda.

autor
31. dec 2023

Ma dvojaky zivot. To ako naisto. Masku. Ktoru nechcel aby som mu stiahla..ale stiahla som nechtiac.

autor
31. dec 2023

Nevie ovladat svoju nadrzanost. To je uplna samozrejmost. Ale robi to nanajvys odporne a je mi z toho nevolno. Ako sa mi moze pozerat do oci ? A tvrdit mi, ze by ma nikdy nepodviedol ? To je cista schiza

elenita
31. dec 2023

Nechcem sa tu rozpisovat, ale z velmi podobnych dovodov skoncilo moje 1.manzelstvo. Uplne Ti rozumiem..clovek je skratka zhnuseny, sokovany, zlomeny, absolutne nerozumies, preco, mas pocit, ze cely Tvoj doterajsi zivot bola jedna obrovska loz. Posielam Ti vela sil a odporucam zist z kratsej cesty. On sa nikdy nezmeni.

autor
31. dec 2023

Co mam robit s tou velkou laskou. Myslela som si, ze sme pre seba stvoreni priam. Viem, ze mna ma rad. Ano, citim to. Clovek nedokaze byt fejk takto v citoch a posteli 4 roky predsa. Kes sme sa milovali vzdy sa na mna usmieval a hladel do oci ze ty si najkrajsia laska milujem ta viac nez svoj zivot
Ale preco sa mu pacia tie ine zeny. Laka ich na sex. Som uplne zhnusena. Ja ho nechcem stratit preco ma nemiluje ? Ja som tak zrutena a zhrnusena ze nedokazem. Pre mna sa zastavil cas. Taku traumu mi sposobil.
Ze otravoval dokonca aj vydatu s dietatom Pomoc zbohom rodina

autor
31. dec 2023

@elenita preco ale...ta otazka ako sa poznam bude vo me zniet Este roky... Mozno vela rokov. Ako to dokazal. To zranenie traumu sok co mi urobil to je tak desire ze clovek si mysli ze to nie je realita. Snazi sa mi to mozog uplne vies vytesnit ze to urcite nie je pravda a take. Tak mozog mi to odhana z mysle. Stale si Myslim ze...nie....on s nimi nespal a a take. To nemoze byt Pravda.....mozog mi to odmieta Lebo ma chce uchrsnit pred bolestou a zradou.

Zeny ale viete co uz je uplne hnus cez ciaru ?mna samozrejme rani ze I'm dokazal dvorit to hej a lichotit. To som schoona nejako odpustit mozno. Ale To nie je to najdesivejsie. Najdesivejsie je, tie klamstva a dvojita tvar
Ako odsudzoval chlapov co pichaju inde ze fuj ze on si berie priklad z maminy a ocina ktori sa miluju aj v starobe a ze nikdy sa nepodviedli. Ze on chce tiez tak zit. Zalubene pozeeanie do oci. Ty si pre mna ta jedina 😭a ked som sa pred rokom spytala ..ze to je kto ta Zena ktorej si pisal na fb ? A on ze nikto to Len kolegyna............zbohom panom

januska12323
31. dec 2023

Chápem, že si v šoku ale nedá sa čítať ako to chceš zachrániť. On v tom bude pokračovať aj keby ti odteraz dal telefón do ruky. Môže ťa mať rád ale určite nemiluje. Svadbu chce len preto, že sa to patrí. Ty si našla len konverzácie ale nikdy nebudeš vedieť koľko ich mal aj naozaj.

veronikaszabova
31. dec 2023

Ty chces este o neho bojovat? To ti ten chlap za to stoji?!? To snad nemyslis vazne! 🤦🤦

ruzovykvet
31. dec 2023

Poznám rovnaký pripad. Nie si prvá ani posledná, žena mu na to prišla a on si veselo pokračuje, len si dáva väčší pozor, nepíše už z domu a hrá to doma na toho najlepšieho ocka a možno aj manžela. Ako tu niekto písal, je to závislosť a prídu absťáky skôr či neskôr. Si zamilovaná do toho divadla, ktoré hrá. Keby to myslel všetko úprimne, tak by ti to neurobil.

lenusiatko
31. dec 2023

Teraz si predstav, ze mas 2 male deti, si po porodoch, unavena, nevyspata, nesexi, bez nalady na sex a tanecky. Ze realne prejde od sprav po ten sex. A to prejde. Isto si zranena, naletela si mu na kecy, mnoho chlapov je takych nevyzretych. Ako sa hovori, slubom neurazis. Som dost stara, aby som ti dala jednoduchu radu. Prac sa z kratkej cesty, kym s nim nemas ine zavazky, lebo z toho sa uz nemusis dostat.

vilma7
31. dec 2023

Ľutujem ťa. Preto, že si musela a žila roky v klamstve, že si bola naivná a žrala mu tie sladké reči aj s navijakom a ešte aj teraz pre to, že si taká hlupučka, že chceš v tomto dobrovoľne pokračovať ďalšie roky poprípade celý život.

Takyto chlap je obyčajný chrapun, nič dobré sa o ňom napísať nedá. Je to žiaľ v jeho povahe a tu nezmeníš. Tiež som jedného takého poznala...krásny športovec, balil všetko čo sa dalo... Ale vtedy nebol ešte virtuálny svet, takže on to praktizoval v realite. Bol mojím pacientom a mňa tam balil jedna radosť, kým za ním ďalšie chodili k nemu na návštevu.

Na tvojom mieste si nájdem dobrého psychológa, čo by ti pomohol sa z toho dostať bez ujmy na zdraví.
Ďalej by som si pekne pre fotila tie konverzácie, aspoň s každou ženou jednu, vytlačila na papier.. Alebo sa len tak medzi rečou opýtala, a ako sa ma Janka Hrachova, pozdrav ju keď jej budeš písať... Potom len uvidíš ten agresívny výbuch.
A čo si myslíš, prečo dochádzalo k tým vašim hádkam posledný rok? Asi mu nejaká žena zrušila rande na poslednú chvíľu keď bol odrazu z ničoho nič taky agresívny... Tvoja cesta vedie do pekla, a nepochopím, ze ju chceš dobrovoľne podstúpiť. Ale ako sa vraví, každý si je strojcom svojho šťastia.

A ako už bolo spomenuté, ty nemilujes jeho, ale len tie sladké reči, ktoré ti tlkol do hlavy... Veľa šťastia