Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex?
Po koľkých stretnutiach ste mali s mužom sex? on 40 , ja 35 ideme mať teraz druhé stretnutie a ideme od zajtra do piatku na wellnes s ubytovaním. čiže sa asi niečo očakáva. je to priveľa skoro? neviem či som mala na to pristúpiť, mám z toho zmiešané pocity a neviem či od toho nemám ustúpiť.poraďte
Autoeka daj vediet ako si dopadla. Ci si isla a bolo to fajn alebo si s tym sekla. Kazdopadne verim ze si sa rozhodla spravne 🙂
@acrobaleno tak verim ze da vediet ako sa rozhodla a ko to dopadlo. podlamna sme vsetci zvedavi 🙂
@acrobaleno Podla mna sa vratia domov az na vecer. Tiez som zvedava a netrpezlivo cakam 😀
dievcata so sexom, ale dopadlo to dobre, vyzera to zatial medzi nami dobre
Teraz vazne, nebola si do nicoho nutena, tvoj suhlas so sexom nebol vynuteny natlakom. Ale drzim palce
Wellnesovy pobyt s ponukou kvalitniho sexu dopadol k plnej spokojnosti oboch zucastnenych stran. 😇
ja by som isla ale predtym mu narovinu povedala ze ak caka ze sa tam udeje nieco viac tak na to sa necitim este pripravena uvidis reakciu ak bude ze okej tak by som isla preco nie ked to mam zadarmo 😃 ak by s tym mal problem rovno by som to s nim skoncila
@kinderzwillinge hej potom som si vsimla ze uz zbytocne radim 😃 no tak nech im to vyjde teda aj ked som sklamana 😃
@zahrajzlato "mladik" vylial celozivotne "uspory" a kocka to este rozchadza😁
Ty kokso po 2 stretnutí si chce... Berie ťa ako madrac,nič viac. Mala by si z celého vycúvať a to pekne rýchlo.

Keby som chcela sex tak bg som klufne ho mala neriesila by som to casovo...my s mojim sme po 2 tyZDNOCH CHODENIA