Potenciálny partner a problém stretnúť sa

6. okt 2022

Ahojte, už asi 2 mesiace si píšem s jedným mužom cez zoznamku. Delí nás 150km. Pred mesiacom sme sa mali stretnúť v krajskom meste 20 km od neho, lebo ja som tam mala vyšetrenie. Ale v ten deň som mala horúčku vysokú, nevládala som, migrénu a zrušila vyšetrenie aj stretnutie. Ako sa o deň neskôr ukázalo mala som covid. O 3 týždne som sa objednala na vyšetrenie znova a stretli sme sa na hodinu (viac sa nedalo lebo odbehol z práce) Pisal mi, že potrebuje ísť on teraz do krajského mesta 20 km od mňa niečo si vybaviť. Tak sme sa dohodli, že minulý štvrtok sa stretneme podvečer. Ale poobede mi napísal, že nestíha v práci. Pokračovanie v ďalšej správe

autor
6. okt 2022

Dnes sme sa mali stretnúť znova a znovu nestíhal. Má prácu, kde sa nedá čas presne naplánovať, ale aj tak ma to dnes už vytočilo a sklamalo. Ja nesľubujem čo nesplnim keď fakt tam nie sú veci čo neovplyvní a neviem predvídať. Ako ten môj covid. Ale 2 krát zrušiť za sebou stretnutie mi ok nepride. Zaujíma sa o mňa, píše mi veľa, balí ma, ale príde mi to tak že buď je totálne nespolahlivy alebo nemá vážny záujem. Ako vidíte túto situáciu vy? Mám v tom pokračovať a dať mu ešte šancu alebo to ukončiť?

doriiis
6. okt 2022

No nic...napisat mu pekne,priamo od srdca,ze ked mieni dalej toto robit tak dovi.

panelacikova
6. okt 2022

150 km a náročná práca sú poriadna prekážka. asi by ma to tiež nebavilo :( čo od toho môžeš do budúcna očakávať? že sa takto budete "spoznávať" dajme tomu 5 rokov, lebo práca, lebo vzdialenosť? a potom zistíš, že je to aj tak o ničom a nie je to ten pravý? asi by som sa na to vykašlala. musel by ma naozaj mimoriadne, ale absolútne mimoriadne zaujať už pri prvom písaní, aby som tomu dala ešte šancu.

sissy27
6. okt 2022

Buď chceš alebo nechceš - všetko ostatné sú len výhovorky… asi toľko k tomu.

bolarazjedna
6. okt 2022

Prečo sa nestretnete cez víkend? Alebo v taky deň, keď obaja mate voľno v práci?

My sme sa rok stretávali s manželom tak, že sme bývali 150km od seba a vždy sme sa stretli v polke tej diaľky. Ale on sám si zariadil, kedy chce mať voľno (živnostník), a ja som po 24hod službe mala celý deň voľno. Kebyže obaja mame práce po-pia 7-16:30, tak by sme sa mohli vidieť iba cez víkendy.

autor
6. okt 2022

@sissy27 No mňa dnes odradil. Inak minulý vikend keď sme sa dohadovali na stretnutí (ktoré navrhol on) písal, že má tento týždeň voľnejší. Pondelok, utorok, streda bol doma už okolo 16tej čo mi pisal a zrazu štvrtok keď sa máme stretnúť už po 2 krát sa dlho zdrží v práci.

autor
6. okt 2022

@bolarazjedna No lebo prvýkrát to tak vyšlo, že ja som išla akurát na vyšetrenie 20 km od neho. Ale dostala som silný covid a cez covid sa stretávať nebudeme. Keď som išla po vyzdraveni na vyšetrenie, využila som to. Minulý víkend v piatok a nedeľu som robila ja, v sobotu keď som mala voľno sa sťahoval.

mandzula
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
6. okt 2022

Veď o tom píšem - keby chcel, tak tých 150km dá aj na otočku.

luccija
6. okt 2022

Mali ste uz x vikendov kedy mohol byt s tebou cely den a nie odbehnut z prace.Ale zase moze byt, ze bol 3 dni v praci a dnes mu to nevyslo ved sama pises, ze ma taku pracu.Dajte si rande cez vikend, ak Ti bol sympaticky

retep00
6. okt 2022

Nie ste vy nejaké veľmi náročné? 150km na otočku?? Tak prečo za ním nejde autorka na otočku, keď tak veľmi chce a keď je to podľa vás také jednoduché? Veď on má tiež svoj život, povinnosti, prácu, nepredvídateľné situácie, atď.... Neznamená to hneď, že o ňu nemá záujem. Nepoviem, keby boli manželia, ale po 2 mesiacoch "písania" podotýkam "písania", nie chodenia už také hroty? 150km je veľká vzdialenosť.. autorka, píšete si ešte krátko, stretnutie zrušil 2x čo sa môže stať každému, dôležité je, či ho to mrzí a či navrhne aj ďalšie. Určite by som to hneď takto nehrotila ako ti radia ostatné baby. Zbytočne si odplašíš chlapa. Skús navrhnúť spoločný víkend.

krisbar
6. okt 2022

Sorry,ale ked ma chlap zaujem tak na otocku spravi tych 150km. Zabal to. Nema to vyznam.

xena0
6. okt 2022

No keď je problém stretnúť sa už teraz na začiatku, otázne je ako by ste fungovali keby ste aj chceli niečo viac spolu

zanka777
6. okt 2022

Koľko máte rokov že má také správanie?

mandzula
6. okt 2022

@retep00 v dnesnej dobe je 150 km nic, ak ma niekto realny zaujem. Moj za mnou od zaciatku lietal, sice nie az tolko, len 50 km, ale bol ochotny prist za mnou do prace cez obednu prestavku, potom sa vratil do svojej prace a prisiel znova vecer, hoci len na polhodinku. Lebo chcel a stala som mu za to.

retep00
6. okt 2022

@mandzula keď to nie je problém, môže za ním ísť aj autorka 🙂 nie všetko musí automaticky stáť na chlapovi ...

panelacikova
6. okt 2022

autorka - ešte raz som si prečítala poriadne tvoj úvod aj reakcie..... no a, ako je o mne známe, napadla mi ešte jedna alternatíva.... chlapík hľadá obeť na ukojenie sexuálnych potrieb a asi vycítil, že ty nie si to "pravé orechové" - cháp - že mu neskočíš do postele hneď na prvom-druhom stretnutí, tak cukol a vyhovára sa. a bohvie, či nie je ženatý. lebo suma sumárum, 150 km fakt nie je taká šialená diaľka, aby ste sa za tie 2 mesiace nemohli stretnúť hoci aj na 2 dni niekde (dohodnúť si výlet, túru, alebo len tak....). mne to smrdí tým, že je zadaný a hľadá len zápich.

mandzula
6. okt 2022

@retep00 v zaciatkoch randenia som v tomto za tradicie.

dzulli1980
6. okt 2022

150 km je dosť ... neviem, koľko máte rokov, ale ak má každý z vás zabehaný život tam, kde je - robota, bývanie, priatelia, to by musela byť "láska ako trám", aby to niektorý z vás zmenil ... sama si zrušila stretnutie kvôli chorobe, on nemá fixný pracovný čas, čiže musí byť v podstate zamestnávateľovi k dispozícii "nonstop", si nahnevaná, že už 2-krát zrušil stretnutie kvôli robote ... za mňa nie, neživila by som takýto "potencionálny vzťah".

retep00
6. okt 2022

@mandzula rešpektujem váš názor ale nedá mi to a neviem, čo sú to za tradície, že chlap sa musí potrhať od snahy a žena len čaká ako princezná na hrášku a sťažuje sa. Ak je záujem obojstranný aj snaha by mala byť rovnaká z oboch strán. Autorke sa akceptuje to, že zrušila prvé stretnutie ale tomu chlapovi sa to už neakceptuje? On má mať pochopenie pre ňu ale ona preňho nemá? Na základe dvoch zrušených stretnutí tu ktosi uvodil záver, že je to ženatý sukničkár, ktorý si hľadá sexuálnu obeť. Za mňa trošku prehnané.

autor
6. okt 2022

@zanka777 34 má.
@panelacikova no to mi napadlo tiež, lebo občas píše sexuálne narážky a asi nadržaný bude. Ale ja nedám na prvom alebo druhom rande ak sa poznáme 2 hodiny a aj keď píše k tejto téme uhravam to do stratena.

mandzula
6. okt 2022

@retep00 ono ten nazor zrejme vychadza zo skusenosti mnohych zien, ze chlap si len masti ego tym, ze niekto caka na jeho spravu, zenu namotava, planuje stretnutia, no ked k nim ma prist, cuva. Moja predstava je taka, ze ked stretnutie z objektivnych dovodov 2x zrusi, mal by hned hladat riesenie, navrhnut dalsi termin, to tusim autorka nespomina. A netvrdim, ze chlap sa ma potrhat, no ja ocakavam aspon zo zaciatku vacsiu iniciativu prave zo strany chlapa, no mozno uz nejdem s aktualnym strendom.🙂

marseillefan
6. okt 2022

Bývať od teba 150km a byť pracovne vyťažený... nehnevaj sa, ale ani keby si ju mala zo zlata 🙂

ropucha6
6. okt 2022

Ak je teraz problem sa stretnut, co to bude dalej? Ja by som osobne uz velmi nereagovala, ked bude chciet, cas si spravi, ale inak na mna prilis komplikovany zaciatok.

autor
6. okt 2022

Tak naznačila som mu, že rada by som sa stretla keď nemá prácu, pýtal sa ma na víkend, odpísala som mu, že v nedeľu mám najvolnejsie. A odpisal že zajtra v piatok bude do 6tej v práci, sobota chce zazimovat záhradku, nedeľa má vraj rodinné stretnutie. Zase sa chce stretnúť až cez týždne po práci. Tak mi to čím ďalej tým viac vychádza tak že nie je úprimný a vymýšľa si. Pride vtedy možno keď mu napíšem že ho čakám vyzlecena v posteli. Stretnúť a spoznať sa mu nechce.

autor
6. okt 2022

@marseillefan on je pracovne vyťažený iba keď sa má so mnou stretnúť, inokedy skončí pred 16tou ,okrem toho víkendy má voľno.

ropucha6
6. okt 2022

To neznie dobre, mozno ma rozbehnute viacere. Moc sa nanho neupinaj.

retep00
6. okt 2022

Autorka, je len na tebe, ako sa k tejto situácii postavíš, ale jedno je isté. Išla si do toho s vedomím, že ste od seba vzdialení 150km a musíš s tým počítať, že nie vždy to bude všetko vychádzať podľa tvojich predstáv a bude to stáť veľa VZÁJOMNÉHO úsilia taký vzťah udržať. Tie rady, čo ti tu píšu sklamané ženy, to mi príde ako nový názov filmu "Ako prísť o muža za 1 noc". Až sa mi rozum pozastavuje. Nie, netreba ich hneď všetkých hádzať do jedného vreca. Keby bol taký sukničkár a chcel by si len vrznúť, tak si tu sukňu isto nehľadá 150km od seba. 🙂 Nenamýšľaj si zbytočne tragické závery, nerob z toho chlapa hneď zlého človeka a už vôbec si neber k srdcu také rady ako ti tu dávajú. Rozhodni sa tak, ako to cítiš.

lady_hurts
6. okt 2022

No keď ma na teba čas len po práci, tak je možno naozaj ženatý a len ta namotava. Ak by to s tebou myslel vážne, nemal by problém nájsť si čas aj cez víkend.

janickacrazy
6. okt 2022

Zazimovat záhradu môže aj cez týždeň, fakt to znie ako výhovorka. Kaslala by som naňho, možno je fakt ženatý alebo zadaný a len vymýšľa. Keby chcel, tak príde. Chlap, keď ma záujem, tak urobí aj nemožné. Môj aj o 10 večer došiel za mnou len aby ma na hodinu videl.