Používajú vaši manželia kondóm aj v dlhoročnom manželstve?
Používajú vaši manželia kondóm aj v dlhoročnom manželstve? Používate aj nejakú inú ochranu alebo len kondóm?
Odkedy mame finalny pocet deti, tak pouzivame.
Nepoužívame už nič, manžel sa rozhodol dobrovoľne pre vazektómiu, deti mať nechceme a nebudeme, takže toto máme vyriešené.
@mmia96 A bez problémov mu to spravili, aj keď je bezdetný? Nerobili mu problémy? Ty si nechcela sterilku?
@mmia96 A bez problémov mu to spravili, aj keď je bezdetný? Nerobili mu problémy? Ty si nechcela sterilku?
@anonym_autor áno, bez problémov, len podpísal súhlas, že si je toho plne vedomý a musel čakať mesiac od súhlasu na vykonanie vazektómie. Môj muž navrhol, že pôjde on, lebo ja mám už nejaké operácie v živote za sebou a nechcel aby som zas trpela pri ďalšej, takže bol taký ohľaduplný 🙂
@anonym_autor my používame. Síce už som v prechode, ale istota je gulomet.
Za 12 r nic nepouzivame...deti mame 2 cielene urobene
Ano používame, odkedy som tretíkrát otehotnela z kvapôčiek.Muz zvažuje vazektomiu.Ja hormóny kvôli diagnóze nemozem
@anonym_f33e0e áno, všetko bolo ok, manželovi to robili v lokálnej, povedal mi, že sa to dalo vydržať, ale samozrejme nebolo to nič príjemné, komplikácie nemal, ale hojilo sa mu to cca mesiac. On je veľký bojko, čudujem sa, že do toho išiel, ale zvládol to.
@mmia96 super vdaka za odpoved 🙂
@anonym_autor 12 rokov sme nič nepoužívali, iba keď sme deti chceli , tak sme išli naplno
Po 3 deťoch a ďalšie nechceme , manžel vazektomia
A máme istotu
Áno chránime sa, inak by sme mali veľmi veľa detí.
@anonym_autor nepoužívame nič
@anonym_autor my už nepoužívame nič 8 rokov , užívala som roky antikoncepciu kondom nám nevyhovoval mame 5 deti všetky sme chceli plánovali ja mám 52 a
muž 58 najmladšia ma 14 rokov najstarší bude mať 33
@anonym_autor 12 rokov sme nič nepoužívali, iba keď sme deti chceli , tak sme išli naplno
Po 3 deťoch a ďalšie nechceme , manžel vazektomia
A máme istotu
@anonym_2a8ff1 A kolko rokov mal muž, keď šiel na vazektomiu?
@anonym_2a8ff1 A kolko rokov mal muž, keď šiel na vazektomiu?
@anonym_autor 39
Nepoužívame žiadnu ochranu .
ano, pouzivame. Mame dve deti a tretie sa mi absolutne nechce riskovat, aj ked my sme sa o deti snazili vela rokov.
@anonym_autor Plodne dni kondom inak nič a naplno už 5 rokov, dieta mame.
Kým muž nepôjde na vasektomiu nebude nič. Kondóm je nepohodlný boli ma to drie ma to.. Antiku užívať nebudem. Prešla som si potratom po ňom som musela ísť na ďalšiu kyretaz lebo mi to urobili zle čiže v podstate 2 kyrety v rámci jedného týždňa o bolestiach a zápale maternice ani nehovorím. Nie nebudem nič z toho postupovať druhýkrát. Niečo musí obetovať aj on
@anonym_autor vazektómia, muž to sám navrhol
Nepouzivame kondom. Sledujem si hlien a podla toho vidime, kedy su plodne/neplodne dni.
@anonym_autor 12 rokov sme používali, potom sme chceli dieťa tak sme prestali. Dieťa má rok a ďalšiemu by sme sa nebránili, ale keďže aj to jedno máme z IVF tak je asi mizivá šanca že by sa prirodzene podarilo. Ale keď už budeme mať tému deti uzavretú, vrátime sa ku kondómu, tak sme obaja nastavení. Moji rodičia používali kondóm až kým neprestali mať sex. A to bolo hodne rokov po menopauze.
Nepoužívame nič, 17 rokov fungujeme bez nehody, dieťa sme mali plánované.
Aj ked som hiv+ kondóm nepoužívame. Na začiatku sme mali áno ale potom už nie
@anonym_d38639 kde si to chytila?

@anonym_autor Kondom nam nevyhovuje, nakoniec som to vyriesila sterilizaciou.
@anonym_6555ca A u koho? U teba alebo u muža?