Používajú vaši manželia kondóm aj v dlhoročnom manželstve?
Používajú vaši manželia kondóm aj v dlhoročnom manželstve? Používate aj nejakú inú ochranu alebo len kondóm?
@anonym_d38639 Nastastie v tejto dobe je uz takato moznost liecby 🙏...drzim palce, po vsetkom, co si si zazila..
@dadis ďakujem krásne 🤗
my od zaciatku vztahu pouzivame aj kondom aj beriem antiku, radsej sa poistit 2x ako potom lutovat
@kiki68 Kvoli comu si sa rozhodla pre sterilku? Vacsinou takyto zakrok na seba prevezmu muzi, lebo si uvedomuju, ze zeny si svoje odtrpeli tehotenstvami a porodmi..
@dadis dohodli sme sa tak, ja uz mam za sebou aj laparotomiu, tak nech to teda spravia na mne a hotovo. Ako bud budeme stale pouzivat kondomy, alebo dame tomu takto definitivu. Posledne tehu som skoro prisla o nohy vdaka velmi raritnej autoimunitnej diagnoze. Ja to uz nechcem riskovat. Mozno sa dovtedy este vytvori nejaka cysta, ani srnka netusi pri mojej diagnoze. Este s tym cakam v podstate, nic ma nenahana, kondomy pouzivame naozaj roky.
Kým muž nepôjde na vasektomiu nebude nič. Kondóm je nepohodlný boli ma to drie ma to.. Antiku užívať nebudem. Prešla som si potratom po ňom som musela ísť na ďalšiu kyretaz lebo mi to urobili zle čiže v podstate 2 kyrety v rámci jedného týždňa o bolestiach a zápale maternice ani nehovorím. Nie nebudem nič z toho postupovať druhýkrát. Niečo musí obetovať aj on
@anonym_2e13a1 tak sa daj sterilizovať ty, prečo on, možno bude chcieť mať ešte deti
@anonym_2e13a1 tak sa daj sterilizovať ty, prečo on, možno bude chcieť mať ešte deti
@anonym_c36c2b on chce sex nech ide na vasektomiu. 🤷♀️ Prečo mám ísť na sterilku ja? Ja viem fungovať aj inak jemu chyba penetrácia tak nech robí niečo pre to
Mám Mirenu, som bez menzesu, takže si to užívam🙂
@anonym_898c14 ak sa smiem opýtať koľko ta stala? A nerobí ti žiadne problém? Po akom čase ti prestal menzes? Ja mam teraz Danu.
@anonym_898c14 ak sa smiem opýtať koľko ta stala? A nerobí ti žiadne problém? Po akom čase ti prestal menzes? Ja mam teraz Danu.
@060106 250eur asi…prvé mesiace slabé špinenie,potom už nič..žiadne problémy neboli,je to však individuálne..
Sme spolu 13 rokov a máme dve deti, ktoré sme chceli. A inak medzitým nepoužívame žiadnu ochranu. Netreba.
Sme spolu 13 rokov a máme dve deti, ktoré sme chceli. A inak medzitým nepoužívame žiadnu ochranu. Netreba.
@anonym_bc9e71 a ako sa potom chránite?len prerušovanou sulozou?
@anonym_bc9e71 a ako sa potom chránite?len prerušovanou sulozou?
@marion09 áno.
Inak, podľa toho, čo tu čítam tak sa už teda vôbec nečudujem, že je tu toľko príspevkov v duchu: otehotnela som neplánovane, čo mám robiť. To je čistá katastrofa takto pristupovať k takej vážnej téme akou je rodičovstvo..
Máme 3 deti a nepouzivame nic . Ratame s tym,ze ak by sa podarilo ,dietatko prijmeme . Ked si budeme isty ,ze dietatko uz nie ,co pocitam po 40-ke ,tak to vyriesime natrvalo . Bud ja,alebo muz nakolko guma ci antika mne nevyhovuje.
@anonym_d38639 Tak to je extrém. Bez kondómu by nebolo pri takejto diagnóze nič.
@anonym_autor pri spravnej liecbe je virusova naloz takmer 0
Suseda bola sestricka na infekcnom a pichla sa ihlou ktorou odoberala krv hiv+ ale dobre zaliecenemu, liekla jej aj krv pri vpichu
Ostala negativna
Kondom vadí asi kazdemu. Dá sa to zlepšiť tým že si kúpite správnu veľkosť. Radšej objednať aby sedel ako sa trápiť. U nás funguje 10rokov prerušovaná. A u mna cely život.
Kondom vadí asi kazdemu. Dá sa to zlepšiť tým že si kúpite správnu veľkosť. Radšej objednať aby sedel ako sa trápiť. U nás funguje 10rokov prerušovaná. A u mna cely život.
@lenja1 Fakt vadí kondóm každému mužovi?
@lenja1 to je úplná hovadina.. a fakt nanič výhovorka.. vy ste tu niektoré ženy fakt úsmevne - HAk nechcete, kondomy nechcete.. a spoliehate sa na prerušovanu suloz, ktorá je jednak absolútne neprirodzená a jednak nespoľahlivá.. to, že ti “fungovala” prerušovaná bolo len šťastie v tom, že tvoji partneri nemali spermie aj v predejakulačnej tekutine. Thats all..
@anonym_autor nikdy sme nič nepoužívali. Máme tri deti a snažíme sa o štvrté.
@zuzu2636 a po štvrtom?? Či budete chcieť piate?? A potom?? Na akom čísle sa to zastaví??? A to len preto, že ste leniví používať nejakú metódu antikoncepcie.. čistá menšina 😐
@zuzu2636 a po štvrtom?? Či budete chcieť piate?? A potom?? Na akom čísle sa to zastaví??? A to len preto, že ste leniví používať nejakú metódu antikoncepcie.. čistá menšina 😐
@top_manazerka akože vyprosim si aby ste ma urážala. Vy musite byť riadne zakomplexovaný, keď tak urazate. Nie sme menšina, o deti sa vzorne staráme, majú všetko. Študujú na VŠ, chodíme na dovolenky.
@lenja1 Fakt vadí kondóm každému mužovi?
@anonym_autor mojmu nevadi, mne tiez nie, ked mu nevadi, ze ma zvysok tela odety v latexe, tak 00,4 mu nemoze prekazat 😂 Ved to je nic, to je tak tenke tie kondomy. Dokonca je aj 001 Okamoto, to uz neni sanca citit nejaky rozdiel.
@anonym_autor ahoj, s manzelom som 21 rokov a pouzivame aj aj ( ja anti a muz kondom), ochranu sme vysadili len ked sme chceli nase 2 deti ( obe su na prvy pokus) takze u nas bez ochrany urcite nie!! a dalsie deti neplanujeme a ani neplanujem zatazovat si hlavu otazkami co ak, a co teraz? 😉 ..urcite sa chapeme 😉
@top_manazerka draha top manazerka, teba je pitom hrube hovno, kolko bude mat dotycna deri. ... si chudera
@lenja1 to je úplná hovadina.. a fakt nanič výhovorka.. vy ste tu niektoré ženy fakt úsmevne - HAk nechcete, kondomy nechcete.. a spoliehate sa na prerušovanu suloz, ktorá je jednak absolútne neprirodzená a jednak nespoľahlivá.. to, že ti “fungovala” prerušovaná bolo len šťastie v tom, že tvoji partneri nemali spermie aj v predejakulačnej tekutine. Thats all..
@top_manazerka ja som chlap. A chápem čo funguje mne inému nemusí. Mal som viac partneriek a fungovalo vždy možno ozaj len šťastie. Dva krát sme chceli dieťa na prvi krát sa podarilo pri oboch tehotenstvách. Hak
Nedovolím lebo to žene skodi. Kondom som používal občas
Ja som len chcel podotknúť že kondom treba kúpiť podľa veľkosti. Stáva sa že keď sadne veľkosť je ho menej citit. Nepozerať len na cenu. Môj názor a skúsenosť.

@katarinka963 nepoužívajú to priamo na vyliečenie hiv, to len pri leukemii atď áno deti môžeme mať a môžem normálne teda vaginálne rodiť, keďže mám minimum vírusu v krvi nehrozí nakazenie dieťaťa počas tehotenstva ani pôrodu a je aj antiretrovirusova liečba vhodná počas tehotenstva.
@anonym_d38639 Nastastie v tejto dobe je uz takato moznost liecby 🙏...drzim palce, po vsetkom, co si si zazila..