Povolili by ste manželovi milenku kvôli sexu?
Ste dokonala manzelka pre vaseho manzela? Velmi casto tu pisete o laske k manzelovi, ako ho milujete, ako je ten najlepsi a vaz vztah je dokonaly. Ale skuste si predstavit ze manzelovi uz nedokazete dat take to zakladne, ako rozkos, nehu, sex. Z akehokolvek dovodu ktory, nechcem riesit, ale to proste zrazu nemozete, Boli by ste ste schopne mu povedat aby si nasiel na to milenku? Zalezalo by vam na jeho dobre? ... s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym.
Nic ine sa nezmeni? Kde zijes? Zmeni sa vsetko. Nic nenavrhuj. Ked mu bude chybat najde si sam, ked nie tak mu nechyba.
@anonym_autor Ak ano, musel by to byt velmi vazny dovod. Pochybujem, ze by to vobec chcel. My sme schopni robit fakt divociny, ale mame exkluzivitu vo vztahu a pre neho by to asi bolo vylozene neprijemne psychicky.
Ono to znie "napad" fajn, ze milenka len na tieto ucely, lenze to je zena z mäsa a kosti a ma city, on tiez... riziko, ze sa zamiluje, je obrovske...
@anjelicek26 tak mozno profesionalka, ta nepojde za tym muzom domov.
@anonym_autor až na to, ze váš vzťah rovnaký nebude..
Moja kamarátka to urobila.
Chlapovi "povolila" milenku, s tým, že ok, ale nechce o tom vedieť.
Prešiel rok a jej chlap už býva s milenkou, ona ostala sama a zrútena.
Takže za seba - nie, na nič také by som nepristúpila. Okrem penetrácie existujú predsa aj iné spôsoby, ako uspokojiť muža, takže, ak by som nemohla mať sex, išla by som takou cestou.
Ale rozmýšľam, prečo mu nemôžeš dať ani nehu..
Ja som veľakrát nad týmto rozmýšľala, a asi by nepotreboval moje povolenie keby to tak veľmi chcel. Takže skôr by som mu povedala že ak si nejakú takú čisto na sex nájde, nech mi o tom nehovorí, že by sa mi to nepočúvalo ľahko.
Preco mate potrebu muzovi hovorit co ma robit? On ti vycita ze mu nedavas ani nehu? Hnusi sa ti objat ho ci bozkavat sa s nim?
@anonym_autor jasné nech si nájde milenku... ale môže pri nej aj ostať
Nie ,toto by som nedopustila ..ale my v tejto oblasti problém nemáme
Vyzerá že ty problém máš a riešila by som ho a nie ...nie tak aby som mužovi,,dovolila,,milenku
@anonym_autor taky chlap ktory vie, že jeho žena s ním z nejakých zdravotných dôvodov nemôže plne sexuálne žiť, je uz dávno na nejakej platenej zoznamke a zúfalo hľadá imaginarnu zenu ktorá ma vlastne bývanie a vyhovuje jej len priateľstvo s výhodami... skontrolujte bankové výpisy či tam nie su platby na zahraničné účty
@anonym_autor taky chlap ktory vie, že jeho žena s ním z nejakých zdravotných dôvodov nemôže plne sexuálne žiť, je uz dávno na nejakej platenej zoznamke a zúfalo hľadá imaginarnu zenu ktorá ma vlastne bývanie a vyhovuje jej len priateľstvo s výhodami... skontrolujte bankové výpisy či tam nie su platby na zahraničné účty
@anonym_e1a2d7 toto je totalna sprostost. Zena so mnou nespi 5 rokov a nie nemam milenku. Nemam sex ani ja cely ten cas. Vyvalilo oci co?
A ty nemáš ruky, usta?Ked sa nedá sex? No asi ho tak nemiluješ ako pises a vedela by si akceptovat milenku
Jasne,pravdaze a este by som sa pridala do 3jky,ved aj potom muzi tuzia ale dovolila by som len po hlavicku ho vopchat dnu.
Toto su otazky,jasne ze nie.Ani muz by to nebral ani tu 3jku.Radsej celibat ako nevera.
@anonym_e1a2d7 toto je totalna sprostost. Zena so mnou nespi 5 rokov a nie nemam milenku. Nemam sex ani ja cely ten cas. Vyvalilo oci co?
@anonym_31a0e1 prečo takto žijete?
@anonym_31a0e1 prečo takto žijete?
@beronsche pretoze kazdy hlada len pekny povrch
on sa môže namotať a časom odíde, ked mu daš slobodu, bude chciet viac a viac a skonči to rozvodom podĺa mňa
Uspokojovala by som ho iným sexuálnym spôsobom, keď by sa sexom nedalo.
@anonym_autor myslieť si, že milenkou sa "nič iné" vo vzťahu nezmení je až detinsky naivné...
@anonym_autor nie, ale môj chlap by to aj tak odmietol. Do vzťahu patria dvaja. Je predsa viacero možností ako ho uvoľniť aj bez toho aby musel prášiť inú. Podľa mňa ak má chlap milenku tak nie je kompletný hlavne psychicky, to fyzické je len výhovorka.
@anonym_autor až na to, ze váš vzťah rovnaký nebude..
Moja kamarátka to urobila.
Chlapovi "povolila" milenku, s tým, že ok, ale nechce o tom vedieť.
Prešiel rok a jej chlap už býva s milenkou, ona ostala sama a zrútena.
Takže za seba - nie, na nič také by som nepristúpila. Okrem penetrácie existujú predsa aj iné spôsoby, ako uspokojiť muža, takže, ak by som nemohla mať sex, išla by som takou cestou.
Ale rozmýšľam, prečo mu nemôžeš dať ani nehu..
@beronsche kamarátka je sprostá s prepáčením. Ale kto chce kam...
@anonym_31a0e1 Neverim, toto píše nejaka zufala zena s ktorou nechce jej muz 5 rokov spať, a ona je tak naivna a mysli si, že nechodí za inou 😁
Poznam i ja taku rodinu, a viem, že ten chlap chodí pravidelne k susede lebo vlastna zena sa mu hnusí, ale na verejnosti sa hrajú na ukážkový pár a v nedeľu sedia v kostole v prvej lavici.Treba si otvoriť oči
@anonym_31a0e1 Neverim, toto píše nejaka zufala zena s ktorou nechce jej muz 5 rokov spať, a ona je tak naivna a mysli si, že nechodí za inou 😁
Poznam i ja taku rodinu, a viem, že ten chlap chodí pravidelne k susede lebo vlastna zena sa mu hnusí, ale na verejnosti sa hrajú na ukážkový pár a v nedeľu sedia v kostole v prvej lavici.Treba si otvoriť oči
@anonym_21232f taras uplne sprostosti
@anonym_autor môjmu ex toto povolila jeho partnerka po tazkom porode a naslednom ochladeni citov k nemu. Tvrdil, že túto možnosť nikdy nevyužil do konca ich vzťahu.
@anonym_autor dokonalá manželka povolí milenku a myslí si, že vzťah sa nezmení. 🤦. Nie je dokonalá ale sprostá,bohužiaľ.
A ja stale rozmyslam, aky dovod by dokazal sposobit to, ze by som s nim uz nemohla spavat 🤔 Napadlo mi celkove ochrnutie od hlavy az po päty, alebo koma, ale to by si asi nepisala na MK, tak ozaj neviem... V prvom rade ked chlapa milujem a beriem do uvahy jeho potreby, urobim vsetko pre to, aby som mu ich sama naplnila, ak to nedokazem, tak potom ho necham takej zene, ktorej to nebude robit problem...
@anonym_autor nič sa nezmení keď bude spávať s inou a s tebou nie? Ale zmení, priprav sa na rozvod 😁
@anonym_autor na to musí byť človek nastavený,že nebude vnímať neveru a prítomnosť ďalšej ženy. Ja by som to nedokázala. Buď by som sexuálny problém riešila u seba alebo sa to snažila nejako inak spraviť, ale milenka nie je riešenie. Nie každý muž oddeľuje sex a vzťahy a môže byť vysoká pravdepodobnosť, že so sexom časom príde aj láska

nikdy. treti vo vztahu je priama cesta do "pekla"