icon

Povolili by ste manželovi milenku kvôli sexu?

3. nov 2025

Ste dokonala manzelka pre vaseho manzela? Velmi casto tu pisete o laske k manzelovi, ako ho milujete, ako je ten najlepsi a vaz vztah je dokonaly. Ale skuste si predstavit ze manzelovi uz nedokazete dat take to zakladne, ako rozkos, nehu, sex. Z akehokolvek dovodu ktory, nechcem riesit, ale to proste zrazu nemozete, Boli by ste ste schopne mu povedat aby si nasiel na to milenku? Zalezalo by vam na jeho dobre? ... s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym.

anonym_566c9c
4. nov 2025

Vies preco nie?Lebo nakoniec by k nej odisiel zo vztahu s tebou uplne.Vytvor inej zene priestor a skoncis sama.Nie pre hrdost,z praktickych dovodov nie.

anonym_c4c7a0
4. nov 2025

@anonym_autor 🤮🤢🤮

anonym_5f0358
4. nov 2025

@anonym_autor
Ahoj, ja som mala tiez zdravotné problemi musela som ist az na operaciu... sex sme nemohli mať dlho.
Navrhla som mu nech si najde zenu na sex ked mu to tak strasne chyba. Niekoľko krat denne mi vyčítal ze nemoze mat sex a ze ON ho potrebuje a kedy uz konecne budem v poriadku....
Už nie sme spolu.... ale na sex si zenu nenašiel, pokračoval vo vyčítani aj napriek tomu ze vedel ake problémy mam

brigitte93
4. nov 2025

Co ked sa zamiluje? Aj nadtym si rozmyslala ? Ja by som to neriskla.

moonlight1210
4. nov 2025

@anonym_autor Velmi cudne zmyslas nad takouto otazkou. Asi skor majetkovo. Ale naisto sebecky. Vypocitavo. Kalkulujes. Nechces pustit. Hladis na seba, a pritom rozpravas o laske k inemu.

Nenapadla ti ta najrozumnejsia vec - dat mu slobodu. Rozvod.

Nechapem naco riesis milenky, ked aj tak to skonci tym, ze odide s inou. Staci, aby mu jedna z nich dala vsetko, co ty (domov, pochopenie, uctu, suzvuk) a k tomu sex navrch.
“s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym.” - toto je take plane nedozrete pubertalne snivanie ako z cervenej kniznice. Naozaj.

Naco cakat? Naco sa navzajom trapit?
Ved milujem aj seba.

Tak si dame navzajom slobodu.
Aj keby nechcel, pochopi to. A oceni v momente, ked najde zenu svojho zivota. Bude ti vdacny, ze si ho donutila.
To nie je ziadna obeta. To je rozum a ohlad voci sebe, a zaroven hladenie na dobro toho, na kom nam skutocne zalezi.

Skutocna laska je, ze nechas ist. Nie, ze mu “dovolis” milenku. Ale chces si ho dalej drzat u seba. A pre seba.

minibig
4. nov 2025

Mám pocit že veľa z týchto tém sú vytvárané samotným modrým koníkom v štýle "ragebait" aby sa ludia zapájali, ako aj táto. To je asi hlavný dôvod prečo povolili anonymné otázky...

anonym_87361b
4. nov 2025

Som milenka presne takému mužovi. Žena odmieta sex už dlhé roky, povolila mu milenku. Našiel si mňa. Vedela som do čoho idem, súhlasila som, keďže ja vzťah nechcem a ani zdieľať jednu domácnosť s mužom. Som jeho milenkou 8 mesiacov. A áno, dohoda bola, žiadne city, len čisto naplnenie sexuálnych potrieb. No čo čert nechcel, obaja sme sa do seba zamilovali. On, po 25 ročnom manželstve sa ide rozvádzať, aby bol so mnou. Ale áno, zo začiatku to bolo len o sexe ale potom sme spolu začali tráviť každý deň a všetko sa zmenilo.

dahra
4. nov 2025

@anonym_autor - s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym. Si si istá, že sa nič nezmení?

anonym_363ec9
4. nov 2025
@anonym_735017

Kebyže ho naozaj milujem, a mám nízke libido, tak aj tak sa premozem a spravím tú obetu, lebo chcem pre neho to najlepšie a chcem, aby sa mal dobre. Nedovolila by som, aby šukal iné ženy. Zdravotný dôvod nepoznám taký, že by ste nemohli žiť sexuálne nikdy. Možno vaginizmus som už čítala tu, že jestvuje, tak ale to mal hádam vedieť už predtým, než ťa spoznal. Iná výhovorka pre teba podľa mňa nie je.

@anonym_735017 ja len ze okrem vaginizmu existuje lichen a krauroza..a urcite aj ine ochorenia kvoli ktorym je sex nemozny...

anonym_fb8269
4. nov 2025

@anonym_autor ak je pre neho sex dôležitejší ako ja, nech si ide. Ale rovno s kufrom. Nech mu aj vyperie, navarí, a vôbec. Zažila som to na vlastnej koži. Hovoril o mne kamošom, že som ľadová kráľovná. Pritom on bol ten, čo nevedel nájsť zápalky. Roky žijem s iným a ☺️

anonym_d0ee6c
4. nov 2025

@anonym_autor ja nenávidím sex, je to pre mňa nechutné, takže áno.
Ak by som ale sex nechcela dočasne, napríklad kvôli zdravotným problémom atď tak nie lebo nechcela by som potom niečo chytiť. Myslím si že správny partner má vydržať ak sa žene kvôli zdraviu nedá

janka0702
4. nov 2025

@anonym_autor nikdy by som to nedovolila žiadna milenka v živote ma môj manžel len 3 ženy mna a dve dcéry a tak to aj ostane ak nie potom nema co pri nas robit

marca12
4. nov 2025

@anonym_autor Dobra blbost,ked si myslis,ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym. Uz nikdy nebude ako predtym. Ja sa o muza nedelim. Neexistuje,aby som mu ponukla milenku. To sa radsej rozist,ak nevie vydrzat bez sexu a nech je teda stastny s inou.

anonym_c0109c
4. nov 2025

a co mu das navyse ty ? ak najde sex inded tak tam rovno aj ostane a nemusi odskakovat ... ak by si ho milovala,takato blbost by ta ani len nenapadla a on ak by ta miloval tak by to nespravil.. takze uz len to,ze ta to napadlo je zaciaatok vasho konca ...

slnecnica30
4. nov 2025

Nech zacne navstevovat profesionalky za uhradu a nie milenku zadarmo 😉

sszuzu8
4. nov 2025

Nie nedovolila. Keď ma miluje tak ma bude milovať aj bez intimity.

anonym_31a0e1
4. nov 2025

Jeden par poznam. Muz dusevne problemy. Vie fungovat ale no nepotrebuje to. Zena s jeho vedomim ma otvoreny vztah. Ide vopred na oznamene rande a na druhy den vsetko muzovi povie. A ziju takto spolu lebo ich nieco spolu jednoducho drzi

rous777
4. nov 2025
@huxy

Nie, o chlapa sa nedelím. Aj keď by mi záležalo na jeho dobre, dobrovoľne by som sa netrýznila tým, že by som mu dovolila intímnosti s cudzou ženou. Ak, tak radšej rozchod, rozvod.

@huxy presne tak

maickamf
4. nov 2025

@anonym_autor preco by som z lasky mala manzelovi dovolit milenku?
Ved sme si slubili lasku v dobrom i v zlom, v zdravi i chorobe, nech sa aj muz obetuje pre zenu, ked zena nemoze... zivot nie je len o sexe

gerrwie_girl
4. nov 2025

@anonym_autor ak mu dovolíš milenku, casom sa do nejakej zamiluje ;)

anonym_d5c79f
4. nov 2025
@anonym_671cf0

Jasne,pravdaze a este by som sa pridala do 3jky,ved aj potom muzi tuzia ale dovolila by som len po hlavicku ho vopchat dnu.
Toto su otazky,jasne ze nie.Ani muz by to nebral ani tu 3jku.Radsej celibat ako nevera.

@anonym_671cf0 takto monhi fungujú a aj s tou trojkou takze až tak odveci otazka to nie je 🙂

sickynickyobsadene
4. nov 2025

Jdu blejt velebnosti 🤮

marget
Autor odpoveď zmazal
anonym_bacba3
4. nov 2025

Jasne, ale len pod tvojim dohľadom. 🤷‍♀️

anonym_4c57de
4. nov 2025

Nikdy!
Vždy sa dá nájsť na všetko riešenie, ale nie takéto aby si hľadal kvôli tomu milenku. To kde sme. Si to zober opačne. Keby on mal problém, ty by si si nasla milenca len aby si bola uspokojena? Ja nie

anonym_46f0fb
4. nov 2025
@janinah

Nie..v dobrom aj v zlom platí..a velmi sa mýliš,ak si myslíš,ze s milenkou bude vaš vzťah ako predtým

@janinah toto je veľmi zaujímavé, že v dobrom aj v zlom. Už xy krát som si tu prečítala ako by žena nebola ďalej s mužom, keby mal problémy s potenciou. Aj keď to boli zdravotné dôvody a aj keď mali inak vzťah dobrý atd. Takže som rada, že aspoň raz som si prečítala takýto názor. Neviem teda, či by naozaj platil, keby muž prestal mať možnosť sex so ženou, ktorá by stále chcela.

anonym_8461d8
4. nov 2025

@anonym_autor to, že si nájde milenku na sex, je uspokojenie jeho živočíšnych pudov, a dobre to pre neho určite nie je. Keby bol zvieraťom, tak ok, ale on je človek a ten nežije len pre sex, jedlo a pod. Ak mu z nedostatku sexu prepína, a nevie to prekonat, , je to vlastne len úbohý človek, ktoreho zaujíma vlastne uspokojenie. Čo sa týka lásky a nehy, tam vidím väčší problém. Ak by si mu dlhodobo nevedela poskytnúť toto, tak už vás vzťah ako partnerstvo nemožno definovať. Samozrejme, veľmi zalezi aj na tom, ako dlho by abstinoval, z akého dôvodu a mnoho ďalších faktorov. Ale to by som už radšej volila rozchod, ako povoliť milenku. Nevidím totiž žiadny význam, niečo také udržiavať, ak sa nerysuje aspoň náznak riešenia problému.

anonym_8461d8
4. nov 2025
@anonym_87361b

Som milenka presne takému mužovi. Žena odmieta sex už dlhé roky, povolila mu milenku. Našiel si mňa. Vedela som do čoho idem, súhlasila som, keďže ja vzťah nechcem a ani zdieľať jednu domácnosť s mužom. Som jeho milenkou 8 mesiacov. A áno, dohoda bola, žiadne city, len čisto naplnenie sexuálnych potrieb. No čo čert nechcel, obaja sme sa do seba zamilovali. On, po 25 ročnom manželstve sa ide rozvádzať, aby bol so mnou. Ale áno, zo začiatku to bolo len o sexe ale potom sme spolu začali tráviť každý deň a všetko sa zmenilo.

@anonym_87361b že ťa hanba nefackuje...

karolina196
4. nov 2025
@anonym_d0ee6c

@anonym_autor ja nenávidím sex, je to pre mňa nechutné, takže áno.
Ak by som ale sex nechcela dočasne, napríklad kvôli zdravotným problémom atď tak nie lebo nechcela by som potom niečo chytiť. Myslím si že správny partner má vydržať ak sa žene kvôli zdraviu nedá

@anonym_d0ee6c Celý život nenávidíš sex?

euka210
4. nov 2025

@anonym_autor povedala som to mojmu, a opytal sa, ci mi sibe 😁...ze inu nechce, chce len mna. Ale taki muzi su vzacni ♥️