Poznáte niekoho, kto má sex na každom prvom rande?
Poznate niekoho, alebo mate kamosku ci kamosa ze dokazu na kazdom jednom "prvom" rande dosiahnut sex? Ja mam napriklad jednu taku kamosku, a jedneho kamosa.Len za posledne dva noci sa mi opat obaja ozvali, ze aj ona prave vstava u nejakeho noveho.A on ten zasa predvcerom bol zasa u inej.. Nie nezavidim im, alebo teda mozno malinko ano, ale uz sa mi to zda prehnane..U oboch su to uz desiatky takych stretnuti. U neho asi ovela viac.
Ak to dotyční berú len ako jednorazovku, prečo nie. Ak by som hľadala vzťah, tak určite nie
@patrike myslis? toto tu od chlapov citam casto ale zaroven tu citam x krat ze zeny nevedia zbalit chlapa. tak ja neviem. podla mna ani chlap sa neda ukecat kazdou. ci?
@pralinka25 nedá. On sa ľahko chytí muž na sex. Ale potom ten vzťah aj tak berie. To nie je o tom, čo si ženy často myslia, že ju bude považovať za ľahkú. Ani že ju ľahko dostal. Je to o tom, že aj nuž túži po vzťahu. Samozrejme aj a prvoplánovo po sexe. No odrazu keď ho má si uvedomí, že chce vzťah. Vzťah je veľmi silná vec. Veľmi osobná a dôležitá aj pre ľudí, čo sa tvária, že sú nad vecou. Určite sú aj prípady keď sex na prvom rande bol super a aj vzťah hneď začal. Sex je lepidlo. No určite okrem dobrého sexu muselo prebehnúť medzi nimi aj veľa iných vecí lepiacich. Zvyčajne tie nejdú tak rýchlo spoznať. A u niekoho aj na sex sa potrebujú zladiť. Je to veľmi individuálne. Spomínam na kolegu, už sú obaja dôchodcovia: stretli sa náhodou na lavičke pri rieke. Mladí ľudia on si prisadol a začali sa rozprávať. Úplne dovtedy neznámi. Po niekoľkých hodinách debaty sa dohodli, že v sobotu sa vezmú. A sú spolu doteraz.
Ani sex nepotrebovali skúšať. To museli cítiť už pri rozhovore.
Hnusne hnusne, ale Joey-ho z Priatelov, na serialy co nasa generacia vyrastla a pravidelne mu rande v posteli koncilo, maju radi vsetci 😅😅
Dnes to uz medzi mladymi sa tolko nenosi

@pralinka25 myslíš že miešaš jablká s hruškami. Pri hľadaní vážneho vzťahu sú ženy často až extrémne pasívne a rozhodne väčšina žien nevie zbaliť chlapa . A pri hľadaní sexuálnych partnerov sa tiež nejak nemusia snažiť . Stačí inzerát. Tinder pokec a môže si vyberať. Môže ísť do baru a jediné čo musí urobiť je nepovedať nie a nechať sa pozvať
@jogy1984 nikdy som to neskusala len ma to zaujalo ci to fakt tak funguje. neviem si predstavit niekde v bare najst niekoho len tak na sex. ale je pravda ze v bare ako takom som dlho nebola. aj ked nedavno som bola s kamoskou na drinku a kym bola na vecku vsimla som si ze tam vzdy boli len uz hotove skupinky alebo ked bolo jasne ze su tam skor na love aj tak kazdy kukal skor do mobilu. normalne som cakala ci sa niekto niekomu prihovori a nic take sa nestalo. ale asi to nebol ten spravny typ baru.