Prečo majú slušní muži smolu?

adrestia
20. máj 2022

Milé žienky, nedávno tu bola diskusia na tému, prečo dávajú chlapi prednosť radodajkám pred slušnými ženami. Rada by som sa s Vami podelila o skúsenosť svojho bývalého spolužiaka, ktorý má úplne opačný problém. Je to pohľadný a milý muž tesne po tridsiatke. Slušne zarába, má vlastné bývanie, nefajčí a pije len príležitostne. Je síce dosť pracovne vyťažený, ale vo voľnom čase si rád prečíta dobrú knihu, pozrie zaujímavý film alebo zájde do prírody. Rád by si našiel ženu na vážnu vzťah, s ktorou by si založil rodinu, ale doteraz ju nenašiel.
Pretože na jeho pracovisku sú samí muži a vydaté dámy, skúša to cez zoznamky. Podotýkam, že nie na pokeci a pod. Niektoré ženy po dlhšom písaní sľúbili, že sa s ním stretnú, ale neprišli. Ďalšie prišli a boli vraj veľmi pekné a príjemné, ale už po jednom alebo dvoch stretnutiach mu odkázali, že nemajú o vzťah záujem, ale budú rady, keď zostanú kamaráti. Nakoniec natrafil na ženu, ktorá bolo vzdelaná, príťažlivá a mala podobné záujmy ako on. Výborne si rozumeli a začali spolu chodiť, ale skončilo to už po troch mesiacoch. Keď sa totiž viac zblížili, dotyčná neustále spomínala na svojich expriateľov a ako jej to s nimi fungovalo v posteli. Každú nedeľu pritom chodila do kostola. S takou pokryteckou osobou si skrátka nedokázal predstaviť budúcnosť.
Bývalý spolužiak sa ma spýtal, prečo sa k nemu tie ženy takto zachovali. Povedala som mu, že tie, čo neprišli na sľúbené stretnutie, boli zakomplexované chudery, ktorým robí radosť, keď môžu ublížiť iným ľuďom, hoci ich vôbec nepoznajú. Ženy, čo mu navrhovali kamarátstvo, sú naivné sliepky, ktoré si myslia, že na zoznamke nájdu romantického milionára s telom kulturistu. Pre ženu, s ktorou krátko chodil, bol vo vzťahu najdôležitejší sex a všetko ostatné brala ako pridanú hodnotu. Nezostáva mu teda nič iné, len stále hľadať, kým nenájde tú pravú.
Čo si o tom myslíte Vy?

panelacikova
20. máj 2022

@adrestia nerozumiem. čo vlastne ten človek očakáva? však sex je naozaj mimoriadne dôležitý...

nerya
20. máj 2022

A možno nie je až taký pohľadný 🤷

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2022

Preco taky vseobecny nazov? Moj muz je slusny a nema smolu, nasiel si mna a je spokojny uz takmer 30 rokov😉

medyna
20. máj 2022

a možno má príliš vysoké nároky

beata_k
20. máj 2022

@adrestia Mozno je az prilis plachy. Vies, taky ten typ cloveka, co na neho skaredo pozries a on si hadam aj do gati cvrkne. Je rozdiel byt mily a empaticky a je rozdiel byt taky ťuťko.

zuzanazu85
20. máj 2022

Ale baby,noo. Je to pravda. Môj brácho je ten istý prípad. Nie je fajčiar,zodpovedný, pracovitý,nepije a je aj sympaťák. Nuž problém je v tom,že niektoré samé nevedia čo chcú. Keď je pohodak, slušný,hľadajú adrenalín,alfa samca a keď je hulvát ,ozran,záletník,hľadajú slušného , milého 😁. Je to tak a chalan učíte nájde takú,ktorá mu bude pasovať a on jej. 😊

tosomja
20. máj 2022

@adrestia podľa mňa má vysoké nároky. A že je milý a slušný, neznamená, že nie je namyslený, alebo taký"tutko, že kde má posadia tam sedím"

sszuzu8
20. máj 2022

Podľa opisu je dokonalý. No ťažko povedať tak všeobecne ze kde môže byt problém

thereisabear
20. máj 2022

@adrestia podľa mňa je buď nudný alebo nejakým spôsobom proste nepríťažlivý, to je celé. Tým ho nechcem uraziť, je to len môj názor.

michaela567y
20. máj 2022

Podľa mna sa s ním tie ženy nudia. Žiadna zena nechce ťuťka.. nech ide hľadať do knižnice. Ja by som chcela muza ktorý vo voľnom čase športuje, ma zaujimave koníčky a nie číta knižku doma v kresle…

zuzanazu85
20. máj 2022

Možnože je len plachý. Nemusí byť ani namyslený a dokonalý nie je isto.

spadnutaslivka
20. máj 2022

No ja by som poradila zoznamovať sa a randiť ako za "starých čias"- offline. Chodím medzi ľudí, venujem sa svojim koníčkom a pod. a určite niekde stretnem človeka, ktorý mi sadne. Ale keď je človek celý deň len v práci a potom pri PC alebo TV, tak sa niet čo čudovať, že je problém niekoho nájsť. Poznám kopec milých a slušných, čo sa normálne oženili a sú spokojní. Ale to sa treba aj vedieť obklopiť tými správnymi ľuďmi. Keď je milý a slušný, nech chodí medzi takých. Ak chce veriacu, najlepšie je hľadať ju medzi veriacimi. A pod. Niežeby sa na nete nedal nájsť niekto schopný, ale je to trochu ako hľadať ihlu v kope sena. Väčšina sa tam chodí proste len zabaviť.

laurita285
20. máj 2022

Aj podľa mňa možno nieje taký pohľadný.... ja som natrafila na veľa slušných šikovných a dobre zarábajúcich chlapov, ktorí sa vedeli správať ale "niečo" im vždy chýbalo, nejaká iskra alebo ako to nazvať, hneď som ich zaradila do kategórie ťuťko a hladala ďalej. Pri tom to neboli "ťuťkovia" v pravom slovazmysle

jana_eyre_2
20. máj 2022

A ty si zadaná? Veď sa dajte dokopy a hneď je všetko vyriešené 😄

Ja neviem, každý môj bývalý bol slušný a milý slusny muž, našli si milé a pekné ženy.. takisto všetky moje kamarátky majú milých a slušných muzov.. taktiež môj manžel je milý, slušný muž a má mňa 😅 buď tvoj spolužiak vyhľadáva zle typy žien alebo má vysoké nároky, resp.na každej hľadá nejakú chybu..

0silvia0
20. máj 2022

Ja takych tiez poznam dvoch, po tridsiatke, vzdelani ale pre zeny neatraktivni... ak by som bola mlada a single, tiez ich nechcem. Na vztah treba okrem racionality (mily, slusny atd.) aj chemiu...

simca06022011
20. máj 2022

@adrestia podla mna to obaja velmi prezivate. Bohuzial on nema stastie a hladat zenu cez zoznamky, no.. podari sa neikomu sem-tam. Je to proste na dlhy beh. A urazat zeny co neprisli? pravdepodobne islo o zeny, ktre na zoznamkach zabijaju cas, popisu, poflirtuju a potom pride pred "stretnutim" u nich k dileme, ci to nebude uchylak, alebo sa hanbia atd. Ja si zase nic zle o ludoch, kt. na stretnutia taketo nepridu nemyslim. A osone si myslim, ze tie vlastnosti su tvoj pohlad na neho. pre kazdu zenu je pohladny chlap nieco ine... urcite nieco na nom nie je uplne podla predstav zien, ked na partnerku vhodnu, takyto uspesny mladik este nenarazil.
no a riesit sex a kostol a pokrytectvo :D

anjelicek26
20. máj 2022

Mozno je to tvoj pohlad na neho a ine zeny to vidia inak. Navyse - zazemie a vyzor nepomoze a on otvori usta a vyjdu veci, ktore kazdu zenu odradia... Hlavne by som nevravela, ze kazda zena, co neprijde na stretko je "zakomplexovana chudera", niektore maju proste respekt...alebo ho videli a proste to otocili het, to tazko povedat 😂

Nech hlada dalej, zoznamka je ja ti neviem - radsej zacat sportovat, nejake poriadne hobby s kolektivom ludi v rovnakom veku a skor tam sa postupne dat dokopi... a kazdopadne uberie s narokov, uz ma na to vek... drviva vacsina zien je uz zadana v tom veku...

luxuryfashion1
20. máj 2022

@simca06022011 no ona myslela, ze neprisli na rande. A to je teda dost podstatny rozdiel, ked niekto to stretku zrusi a vyhovori sa, ako sa dohodne a nepride :D take zeny su pre mna spodina. Takisto aj muzi. Ked clovek nevie uprimne komunikovat, tak sa bude chovat aj vo vztahu. Zbabelo utekat alebo vsetko v sebe dusit.

anjelicek26
20. máj 2022

btw s popisu sudim, ze v posteli to ziadne terno s nim nie je, ci zla "vybava" alebo nesikovnost, kazdopadne to tym silno zavana... ale tak to nie je nic, co sa pri snahe neda zlepsit.

simca06022011
20. máj 2022

@anjelicek26 ja si myslim, ze nema skusenosti... nepise tu o ziadnom dlhsom vztahu atd.. asi iba o jednom a zene islo iba o "sex" :D a kedze nevyhovie a ego vysoke, hladkane kamoskou, tak vsekty zeny su sliepky a on superman.

simca06022011
20. máj 2022

@luxuryfashion1 no a co ked neprisli ? :D ja som svojho chlapa tiez nechala nech sa dotrepe a potom sa odtrepal domov, lebo ja som mala taky stres, ze som tam proste nesla. Do dnes sa rehoce na tom a je to 18rokov... :DD na dalsie som prisla. A to cestoval 180km. Su proste rozni ludia a niekto musi odvahu na to nazbierat, pisanie a chat vsetko zvladnu :D

andreatytler
20. máj 2022

@adrestia Nie je on nahodou prilis hrrr. do vztahu? Ak totiz hned od zaciatku zacne rozpravat o svadbe a detoch, tak to odradi aj tie zeny co maju zaujem o vazny vztah.
To ze niekto nepride na dohodnute na dohodnute stretnutie je realita zoznamiek. S tym treba pocitat a nie sa nechat tym odradit. Koko ich bolo? A kolko bo tych co to skoncili po 2 stretnutiach? Ako dlho uz takto hlada?

Mne by tiez vadilo ak by nova znamost neustale rozpravala o sexe s expriatelmi a blikali by mi tam kontrolky ale nie preto ze je pokritecka koli tomu ze je zaroven veriaca, ale preto ze sa to nehodi a zrejme nema vyriesenu minulost ked sa k nej neustale vracia.
Je on veriaci? Ak ano, nech skusa nabozenske zoznamky.
Tvoja rada na zaver bola podla mna dobra. Treba vytrvat a nenechat sa odradit od neuspechu. Internove zoznamky su obrovske sito.
Zaujimave ako si zhodnotila tie zeny co ho ohrdli. Velmi nelichotive na to ze ty sama si zena. Nie si nahodou do neho zalubena?

h2
20. máj 2022

@adrestia Píšeš, že ste kamaráti. Ty o vzťah s ním nemáš záujem?
Ak si si už na túto otázku odpovedala, tak tam máš odpoveď. Nie je pre teba príťažlivý, však? To totiž takí tí vyslovení dobráci nebývajú. Ktovie, prečo je to tak. Ale je. Ženy chcú "zlých chlapcov". 😈

elenita
20. máj 2022

Moj manzel bol asi nieco podobne...mily, slusny, vzdelany, slobodny a bez zavazkov, trochu plachy...napriek tomu ma zbalil on 😁 a pre mna je nesmierne pritazlivy. A som vdacna a stastna, ze to takto dopadlo a pockal si na mna ❤️ A mozno tiez ine zeny nevideli v nom, aky je uzasny. Ja to vidim a uzivam si to ❤️

sweetlife001
20. máj 2022

Tiež si myslím, že ostatné ho tak nemusia vidieť ako ho vidíš ty.
Možno je škaredý alebo drevo v posteli alebo ako tu už bolo spomenutý proste taky nudný ťuťko. Neverím, že taký mladý, krásny, zabezpečený, zábavný, dobrý, milý chlap by mal problém nájsť si partnerku.
Niečo tam bude ak ho viaceré ženy po jednom-dvoch stretnutiach odmietli. A to podľa toho čo píšeš tak mal tých dohovorenych rande celkom dosť, možno by mal prestať "tlačiť na pílu".
A to čo si mu ty narátala.. Za to, že sa im nepáčil alebo zistili, že si nemajú čo povedať a nechceli s ním nič mať sú naivne sliepky ? Či už je taký zufaly že si ho potrebovala upokojiť že každá ktorú stretol je zakomplexovana krava alebo niečo podobné len preto že ho chudáčika odmietli? Tak asi mali dôvod na to.
Hej nech hľadá ďalej, možno mu to raz víjde.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
selest
20. máj 2022

Tak zrejme na nom nieco je co sa im nepaci. Mozno je nudny, alebo je zly v posteli..

kiki68
20. máj 2022

@adrestia nieco tam nebude asi ok, nieco nesedi na tom celom. Nepoznas ho v posteli a naozaj tazko povedat preco kazda zdupkala. Kazdy mame takeho kamosa a kamosku, uz by pre nich mali vytvorit zoznamki.

zuzanazu85
20. máj 2022

Dievčatá,úprimne. Čo rozumiete pod pojmom ,, zlý v posteli?" 😏 Veď ak nemá skúsenosti,to znamená,že možno ,,neopichal" každú dieru v okoli🤣. A ak sa nepáči ,,slečne" ,tak nech ho zaručí a učením sa zdokonaľujeme,nie? 😁. Tým chcela povedať,že je to veľmi blbá výhovorka na to,aby to bol dôvod 🙄.

hankm
20. máj 2022

@adrestia bolo ti toho treba? Este nevies, ze muz na mk skonci vzdy ako ten neschopny? V kazdom pripade, nech prehodnoti svoje spravanie, nech ozaj nie je mily!!! Steniatka a macicky si mile. Nech je drzy, a ozaj, ked uz nejaku do postele dostane, tak nech si to ta zena pamata, ziadne cukrovacky, tvrdo-vasnivo, spravit si v tom momente z nej hracku. Natiahnut trenkyna ist domov alebo je objednat taxik. A ozvat sa o par dni a zopakovat. Nic medzi tym. A nech nikomu nehovori, ze rad cita, citanie je pre slabomyselnych, normalny clovek pozera TV. A tiez nech zvazi alko, mal by pit, slovenska spolocnostbeste nedorastla do tolerovania neputia. Cize klasika, svadba, oslava, ozrat sa, ideal este kntomu nieco vystrojit. Vtedy bude taky akych zeny chcu ;) a to mysim seriozne, toto nie je sarkazmus.

zuzanazu85
20. máj 2022

@hankm to s tým alkoholom si myslel vážne? 😲 A ty vieš aj bez alkoholu,či len s ,takto kvetnato poradiť nesmelym chalanom? 😏