Prečo môj manžel nenosí obrúčku?
Ahojte. Idem sem s pre niekoho smiešnou témou. Môj manžel od začiatku svadby nenosí obrúčku. Resp. všimla som si, že na verejných akciách, kde by bol nejak fotený, fotky z firmy kde pracuje, ktoré sú na internete, ju nemá, má ju iba so mnou, keď ideme niekam spolu. Kdekoľvek by s ňou mohol byť odfotený a daný na web, ju nemá. Už sme vo vzťahu prekonali 2 jeho nevery. Jeden "úlet", druhá trvala niekoľko mesiacov. V oboch prípadoch ma kontaktovali dotyčné milenky, vraj ich oklamal, že je slobodný. V minulosti mal aj prenajatý byt na tento účel. Sľúbil, že ju bude nosiť. Nenosí do dnes. Veľa vecí mi nesedí. Má zrušené soc.siete, spoločné fotky mám zakázané kdekoľvek pridávať, to som nemohla nikdy. Razantne to zakázal aj zvyšku rodiny, čo sa týka rodinných akcií atď. Boli sme min.rok na plese, výsostne povedal fotografovi, aby nikde naše spoločné fotky neboli. Okrem tohto je pozorný otec a manžel. Absolvovali sme stovky hodím terapií a snažíme sa budovať náš vzťah. Stará sa o nás. Ale je mi to podozrivé. Aký nato máte názor?
@dharmasanata ako otec je dokonaly, pozorny a starostlivy. Ked citam, ake lenive obludy maju tu niektore zeny na MK, on je dokonaly otec a stara sa o nas ukazkovo.
@alicka92 maj trošku ucty voči sebe ....dobre vieš ako to je ,ale tváriš že to nevidíš ..ok raz sa stalo ,odpustila si ,išlo sa ďalej ,každý robíme chyby ....ale ked sa to opakuje tak bud máš svoju hrdosť a ukončis to ,alebo budeš po zvyšok života chuderka ktorá bude toto akceptovať a čakať kedy sa pan manžel vráti domov od milenky 🤷♀️.....a áno viem o čom píšem...presne týmto som si prešla ....prvý x odpustila a dúfala že už to bude dobre a že si bude vážiť svoju rodinu ,ale po pár rokoch to tu bolo znova ...čakal že to budem tolerovať a vzhľadom na spoločne zázemie a biznis a deti ,s prepáčením držať hubu a krok ...ale práve kvoli deťom si človek musí vážiť sam seba ....aby si do budúcna nebrali to ,že takto je to normálne ,že takto sa synovia majú správať k svojim manželkám ....
ako otec ma ist prikladom svojim detom ... takze je naozaj dokonaly ked im ukazuje ako mamu miluje ale trtosi s druhymi ...a ty ako matka budes na svoje deti pysna ked budu po otcovi
Zamilovany muž sa rad pochvali polovičkou
Niekto nedava sukromie na verejnost, to je pravda, ale určite neobchadza rodinu, aby mala " zakaz" čokoĺvek uverejňovať
Ani môj muž nenosí obrúčku, ani ja nie ... ani jeden z nás netrtká kade-tade ... ono to "byť verný" nie je na prste, to musí byť v hlave ... to, že ten Tvoj sa stará o rodinu má byť ospravedlnenie? ... nebuď smiešna ... aj môj sa stará o rodinu, obrúčku nenosí, no netrtká kade tade ... to Ti vážne nevadí? ... nehnusí sa Ti? ... dávno by som ho kopla do riti, čo by som išla s dieťaťom do azylového domu ... fuj.
@alicka92
Nechce, aby druhe vedeli, že je ženaty, prečo by si daval dole obrúčku. alebo ju nosim, alebo nenosim
Proste sice je dokonaly na manžel, ale na verejnosti chce pôsobit ako slobodný a nezadaný, zapiera ťa a nejakej milenke hovori, že si jeho sestra. myslim, že to je jasne ako facka
A neviem, aby muž zakazoval pridavat spoločne fotky - akože to už je vrchol
Akurat minule spolužiak vycapil fotku ženy na fcb - toto je moja laska, s kt.chcem byt do konca života..Asi mal romanticku chvilku a celkom to bolo zaujímavé
@alicka92 ty seba tak veľmi klameš a ospravedlňuješ jeho neveru.
@karolinakr on nase spolocne foto nikdy nikde nedal, vraj to je jeho cenne sukromie, ktore si chrani
Prepáč, ale ty si úplná chuderka. Ďalšia ktorú chlap podvádza kde len môže, tento sa dokonca pred svetom tvári že vôbec neexistuješ a ty ho ešte obhajuješ aký je starostlivý. Ty moj bože, teraz som už počula asi všetko. Tiež to vidím tak, že je asi dosť finančne zabezpečený - ak si na trtkačky prenajíma byt a tebe sú peniaze dôležitejšie ako dôstojnosť tak “držíš hubu a krok”. Prepáč za drsný komentár, ale veď je to úbohé.
hahahaaa berem popcorn a idem citat..neverim ze toto je real..sorry ale dufam ze je to len vymyslena tema..lebo ak je to pravda tak potom neviem kde mas rozum..
@alicka92 Ked dovlecie nejaku pohlavnu chorobu, tak budes tiez tvrdit, ze je dokonaly?
Myslím, že tu je zbytočné niečo písať. Ešte je pred tebou veľmi dlhá a nepekná cesta, pretože ty nechceš vidieť.
Tebe asi vyhovuju €, jeho starostlivost a komfort … keby si mala nejaku uctu voci sebe, tak ho kopnes do zadku. On ju voci tebe nema rovnako ako ty, tak sa chran aby si nedostala nejaku chorobu a neries debiliny. Podvedie ta este 100 krat, 101 na to prides a on sa ospravedlni nieco kupi a ideme dalej. Co chces pocut k…l sa doteraz a bude sa nadalej, nejaka mlada naivna truba, kt potrebuje novu kabelku sa najde vzdy. Horsie bude ked zacne deti nosit domov
Dokonaly otec kt si prenajal byt na vytrty s inymi zenami. Dokonaly moralny priklad pre svoje deti 🙈 neverim ze toto je realna tema. Btw tiez nenosim(e) obrucky. Ale hodnoty clovek nosi v sebe. Nie na sebe
Nemas hodnotu??? Este si ho branis,aky je pozorny a stara sa o vas no hnuus..moj nazor je nato taky,ze ta podvadza od zaciatku.. to ze nechce sukromne fotky na nete,budis..ani u mna nenajdes s mojim priatelom ani jednu foto na socialnej sieti,jednuducho to nemam za potreby..ale uz pri tom prenajatom byte by som skoncila..jednorazova nevera,ulet sa da odpustit (kazdy moze slapnut vedla, zalezi od okolnosti samozrejme) ale nejaky dlhodoby par mesacny romanik by som ne..ani kvoli prachom,ked je to nahodou tvoj pripad.. moj nazor...vyser sa na obrucku a aj na neho
Toto nemôže byť reálne, nikto nemôže byť tak hlúpy...
@alicka92 O com konkretne nevies, co si mas mysliet?
@alicka92 just by som si ho dala na socialne siete aj s menom a priezviskom 😉😉😉 ako volne dostupnú verejnú fotku. Muza nezmenis, mozes zmenit iba seba.
@dskjhfdlkdjhl poviem to tak, ako to je. Manzel je vo vsetkom perfektny, mali sme dlhodobe problemy v komunikacii, ktore sme riesili u terapeuta. Sklzol k nevere, bolo to davnejsie. Snazil sa to urovnat, nadherne dovolenky, vylety, pre rodinu vsetko. Len mi nejde do hlavy, preco aj napriek tomu zije takto anonymne...
@alicka92 V com je perfektny? Lebo mne pripada ako perfektny kurevnik, aspon podla toho, co si sem doteraz napisala. Moj manzel obrucku nenosi vobec, ja len obcas nosim, na ziadne soc. siete fotky nepridavame, lebo na ziadnych nie sme (ak teda neratam MK, ale sem fotky tiez nedavam), ale vsetci jeho znami ma poznaju, netaji ma pred nimi. Nehanbi sa za mna a ani ma nepotrebuje tajit, aby mohol niekde balit nejake roznozky.
@alicka92 prepáč, ale perfektný otec nepodvadza matku svojich detí. Normálne by som hodila na Facebook zopár spoločných fotiek, ideálne s komentárom môj úžasný manzel a perfektný otec našich detí. Potom by si zistila, aký perfektný ozaj je. Tebe fakt nevadí, že ťa neustále klame?
Nemá on niekde druhú rodinu? A obrúčku by teda nosiť mal, aby slečny vedeli, že pôjde o nezáväzné potešenie😉 prepáč, my síce nič na siete nedávame, ale ešte sa nestalo, aby na nejakej akcii zakazoval jeden z nás fotky robiť a zverejniť ich ako anonymne foto ľudí na akcii XY. Za mňa áno, čudné to je.
Ty si učebnicový príklad ženy, ktorá sa tak boji osamostatniť že je schopná samu seba klamať že partner je ukážkový manžel a otec
1. ukážkový partner či manžel nepodvadza
2. ukážkový otec si váži matku svojich deti a to znamená že ju nepodvadza
3, skús si v slovníku cudzích slov pozrieť význam slova sebaucta a sebareflexia
Ty tak strane na nom emočne visis že si schopná uveriť že tá vlastne podvádza pre tvoje vlástne dobro
@alicka92 že sa bude navždy kur***. Takýto muži sa nemenia. Evidentne ťa tají keď nikam nemôžeš dať ty ani nikto žiadnu spoločnú foto. Kto vie koľko má tých mileniek, keď sa tých fotiek tak boji. Ja by som ho opustila. Prajem veľa síl.

@alicka92 najviac ti vadí, že nenosí obrúčku a nezverejňuje ta? To fakt? Kde a kedy si stratila sebeúctu? Ak si ju vôbec niekedy mala, o com dosť pochybujem.