icon

Prečo moja kamarátka žije ako milenka?

24. apr 2026

Moja kamarátka, alebo skôr známa, ktorá má takmer 50rokov, vyzerá normálne, má stabilnú prácu, 2 deti a je už dlho rozvedena, tak dnes som zistila ze robí už 3mu chlapovi milenku, ona tvrdí, že sa na rodinu nepýta, neh si to riešia muži doma. Samozrejme ani jednému chlapovi to doma nefunguje, to jej teda hovoria. Neberie za to peniaze ani darčeky, je samostatná. Stretávajú sa u nej doma, keď ma deti jej exmanzel. Zostala som z toho dosť prekvapená, ta žena nieje nejako atraktívna,obyčajná žena v rokoch. Milencov má prevažne mladších, čo majú doma ženy a deti. Pochopila by som keby to raz urobila, že sa zaľúbi ale bolo to už viackrát a každý vzťah trval nejaký čas, neboli to jednorazovky. S tými mužmi chodí na kavu, obed a keď ma voľný byt idú k nej. Som z toho dosť šokovaná

simona20201309
25. apr 2026

@anonym_autor odpoveď je jednoduchá- na iného nema. To ze nevyzerá zle, neznamená ze nie je sprosta. Ja mam kamošky, ktore su pekne, celkom inteligentné ale ked som ich zažila ako sa správajú pred chlapom tak prisaham hanbila som sa za nich ako pes. Takze asi tak...preto ženatí. Ti su velmi nenarocni, tym staci ten voľný byt a povolna rozhodnozka

anonym_916cbc
25. apr 2026
@sara07

@anonym_916cbc už som ti písala kde je základ vernosti ...
tá je nanutená cez naboženstvo, podmienana poslušnostou a podriadenostou ženy mužovi , a hlavne aby spravny čistokrvny potom bol
vidím že u teba odviedli pocitvy kus práce .............
v takom rime, grecku, pohania, keltska kultura tak vernost ako riešiš ty vôbec neriešili..........................

@sara07 fíha, že podriadenosť ženy mužovi 😁 V dnešnej dobe sa slušnosť nenosí, to vieme. Ako to bolo v Grécku, Ríme a neviem kde ešte, ma nezaujíma.

sara07
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@sara07 fíha, že podriadenosť ženy mužovi 😁 V dnešnej dobe sa slušnosť nenosí, to vieme. Ako to bolo v Grécku, Ríme a neviem kde ešte, ma nezaujíma.

@anonym_916cbc za mna slušnost a vernost su rozdielne veci na rozdielnom základe jedno v akom období

sara07
25. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 myslela som to tak, že radšej by mali ísť niekam na hotel. Mne by sa teda nepáčilo keby na sedačke mam jeho spermie, kde sa mi hrajú deti

@anonym_autor ak má 50 tak to má staršie deti , to sa už moc nehrá
a ty máš potom kolko rokov že sa ti deti hraju na sedačke , to sa aj mne hrávali ale tak to mali cca do 5 r. ..

mogaa
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@mogaa takze len preto, ze je tazke najst slobodneho chlapa v urcitej vekovej kategórii, je v poriadku spavat so zenatymi 😁 zaujimava logika 🤔

@anonym_916cbc nie...ale stačí sa vžiť do situácie e máš 50 a si bez chlapa a chceš sex🙂 za mňa je logické že si vyberieš voňavého chlapa ako nejakého zanedbaného čo chodí v špinavom alebo neožehlenom, či je neupravený...lebo povedzme si pravdu, veľa chlapov ak je samých o seba jednoducho nedbá🙂

anonym_062169
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@mogaa takze len preto, ze je tazke najst slobodneho chlapa v urcitej vekovej kategórii, je v poriadku spavat so zenatymi 😁 zaujimava logika 🤔

@anonym_916cbc to je zenska logika. Ze ta druha ma urcite cervensie jablcko, ako sa zohnut po to na zemi, ktore je volne.

sara07
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@anonym_916cbc ešte mi vysvetli kto určuje čo je a nie je slušné , kedy ano kedy nie , je na to nejak bulla alebo certifikat že toto je spravne a toto už teraz nie ? 😂😂😂😂
chápem zakony ohladne štatu, ekonomiky atd ...
ale na toto nemáme žiadne pravidla, predpisy, nariadenia, je to niekde spísané ??? žeby som poštudovala

sara07
25. apr 2026
@mogaa

@anonym_916cbc nie...ale stačí sa vžiť do situácie e máš 50 a si bez chlapa a chceš sex🙂 za mňa je logické že si vyberieš voňavého chlapa ako nejakého zanedbaného čo chodí v špinavom alebo neožehlenom, či je neupravený...lebo povedzme si pravdu, veľa chlapov ak je samých o seba jednoducho nedbá🙂

@mogaa obávam sa že tu máme krestansku morálnu uderku zase ... no nič je krásny den idem sa ja venovať svojím chlapom 😍😂😂

anonym_916cbc
25. apr 2026
@sara07

@anonym_916cbc ešte mi vysvetli kto určuje čo je a nie je slušné , kedy ano kedy nie , je na to nejak bulla alebo certifikat že toto je spravne a toto už teraz nie ? 😂😂😂😂
chápem zakony ohladne štatu, ekonomiky atd ...
ale na toto nemáme žiadne pravidla, predpisy, nariadenia, je to niekde spísané ??? žeby som poštudovala

@sara07 a to ty sama si nevieš určiť a rozlíšiť, co je správne a čo nie? Hovorí samo za seba. Ešte raz, pekný víkend 😉

anonym_8a0f37
25. apr 2026
@anonym_4a2303

@anonym_8a0f37 Aha, takze ta zena bez zavazkov je to bezcharakterne zlo, nie ten chlap co ma doma zenu a deti 😅. Zaujimave zmyslanie 😅

@anonym_4a2303 a kde píšem že len tá žena je to zlo? Samozrejme že chlap je hlavný vinník, ale vedieť vedome že ten chlap má doma ženu a deti a kľudne snim vliezť do postele no nehnevaj sa hnus. Veď my ženy by sme mali byť empatickejšie a rozumnejšie toto urobí len žena ktorá si neváži samú seba

babababka
25. apr 2026

Absolútne jej vec.

sara07
25. apr 2026
@anonym_916cbc

@sara07 a to ty sama si nevieš určiť a rozlíšiť, co je správne a čo nie? Hovorí samo za seba. Ešte raz, pekný víkend 😉

@anonym_916cbc nie , neviem
ja sa pytam teba/vás podla čoho viete čo je a nieje kedy správne, podla čoho 😂 podla akých koho pravidiel ?
keby nebol manžel ale len druh niekoho , bralo by sa to inak ? 😂
to isté pri lgbt pároch kde beriete tvrdenie že to nie je správne ? že to tak nema byt

sara07
25. apr 2026
@anonym_8a0f37

@anonym_4a2303 a kde píšem že len tá žena je to zlo? Samozrejme že chlap je hlavný vinník, ale vedieť vedome že ten chlap má doma ženu a deti a kľudne snim vliezť do postele no nehnevaj sa hnus. Veď my ženy by sme mali byť empatickejšie a rozumnejšie toto urobí len žena ktorá si neváži samú seba

@anonym_8a0f37 ano tu empatiu a rozmnejšie vedomie je totálne presiaknuty celý MK, uplne mi plače od dojatia aj pc ako vieme byt tu totálne empaticke k sebe 😂😂😂
priam ukažkova vzorka

rozculena
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor problém bude keď sa náhodou zalubi. Mladší chlap určite neopustí rodinu kvôli starej milenke. Mňa skôr zaráža ci sa nebojí ze sa to dozvedia deti, ze kradne rodine chlapa a tak. Tie čo tu píšete nech si užíva, áno mate pravdu, len neviem ako by sa vám páčila keby ležala aj vo vašej posteli. Jeden si ju zobral k sebe domov a rozdávali si to v manželskej posteli. Alebo si to rozdávajú u nej doma na sedačke, kde potom jej deti pozerajú vecernicek

@anonym_autor a prečo to teba trápi? ja nechápem,prečo sa ľudia starajú,kde si to rozdávajú iní ľudia.Veď teba sa to netýka,tak sa tu nehraj na moralistku.Do očí jej to nepovieš,však? len tu si anonymná hrdinka

anonym_6d89cf
25. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 myslela som to tak, že radšej by mali ísť niekam na hotel. Mne by sa teda nepáčilo keby na sedačke mam jeho spermie, kde sa mi hrajú deti

@anonym_autor ako chceš povedať že milencove spermie na gauči sú problém ale už manželove nie je problém, a tak hádam budeš mat syna neskôr vzorného

katarinka963
25. apr 2026

@anonym_autor deje sa to za dverami Tvojej spálne? Ty sa staraj o to, čo máš doma

anonym_98e041
25. apr 2026
@sara07

@anonym_916cbc už som ti písala kde je základ vernosti ...
tá je nanutená cez naboženstvo, podmienana poslušnostou a podriadenostou ženy mužovi , a hlavne aby spravny čistokrvny potom bol
vidím že u teba odviedli pocitvy kus práce .............
v takom rime, grecku, pohania, keltska kultura tak vernost ako riešiš ty vôbec neriešili..........................

@sara07 neviem, kto na mne odviedol kus práce, keďže sa nehlásim k žiadnemu náboženstvu a nebola som vychovaná v žiadnej viere, ale aj napriek tomu viem, že kradnúť, vraždiť nie je správné, ako nie je správne (podľa môjho vnútorného kompasu) sexovať s niekym, kto je zadaný - či už v manželstve, alebo partnerstve. Ubližujem tým iným osobám, mne sa to vnútorne prieči.

simona20201309
25. apr 2026
@anonym_78757f

Mam približne rovnaky vek a je mi z nej zle... A divim sa ako to tu vsetci schvaľujete... Ti muzi maju doma ženy a možno ste jednou z nich

@anonym_78757f presne
Ked tu bude téma ze - manžel si našiel milenku/manžel ma podvádza, tak som zvedavá ci tu budu rovnake komentáre ze co sa do neho stará, je to jeho vec ☝️

sara07
25. apr 2026
@anonym_98e041

@sara07 neviem, kto na mne odviedol kus práce, keďže sa nehlásim k žiadnemu náboženstvu a nebola som vychovaná v žiadnej viere, ale aj napriek tomu viem, že kradnúť, vraždiť nie je správné, ako nie je správne (podľa môjho vnútorného kompasu) sexovať s niekym, kto je zadaný - či už v manželstve, alebo partnerstve. Ubližujem tým iným osobám, mne sa to vnútorne prieči.

@anonym_98e041 čiže všeobecneé kecy nič viac a nič menej .................. vo svojej bubline vybavene, 😂😂😂😂
nemusíš mat žiadnu vieru stači žit a nerozmyšlat , nehladat , nevnimat dejiny a ich suvislosti , nič viac a menej

sara07
25. apr 2026
@simona20201309

@anonym_78757f presne
Ked tu bude téma ze - manžel si našiel milenku/manžel ma podvádza, tak som zvedavá ci tu budu rovnake komentáre ze co sa do neho stará, je to jeho vec ☝️

@simona20201309 nemáte to jedno ?
aj tak nič nevyriešite , nič sa nestane, neviem mne osobne je jedno kto kde s kym ako načo prečo ............................
a ano udivuje aspon 3 témy nevery , až si fatk myslim že su učelové nič viac a menej

anonym_98e041
25. apr 2026
@sara07

@anonym_98e041 čiže všeobecneé kecy nič viac a nič menej .................. vo svojej bubline vybavene, 😂😂😂😂
nemusíš mat žiadnu vieru stači žit a nerozmyšlat , nehladat , nevnimat dejiny a ich suvislosti , nič viac a menej

@sara07 nepoznám nikoho, kto žije vo vákuu.
Veľmi primitívne ospravedlnenie nemorálnych skutkov - nevnímáť, nerozmyšlať, len žiť. Myslíš ako zvieratká? Aj tak sa dá, no…

sara07
25. apr 2026
@anonym_98e041

@sara07 nepoznám nikoho, kto žije vo vákuu.
Veľmi primitívne ospravedlnenie nemorálnych skutkov - nevnímáť, nerozmyšlať, len žiť. Myslíš ako zvieratká? Aj tak sa dá, no…

@anonym_98e041 dobre moja . niečo normálne , nejaký normálny argument
invektiva vie použivat každy ...😂😂😂😂
ja to neospravedlnujem pretože mne je to jedno, uplne mi jedno . vy / ty sa idete poskladat

anonym_6ee47a
25. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bože, prečo by mali byť milencovi spermie na gauči?? To som fakt nepochopila. Však asi majú gumu, keď je ženatý a ona nechce deti. Ešte skôr by som chápala manželove spermie na gauči. Ale to asi nebude problem, to sú rodinné spermie🤣🤣🤣🤦.

sophinella
26. apr 2026
@bjnr

Rozumiem vášmu prekvapeniu, no to, čo opisujete, nie je otázkou estetiky alebo „nedostatku morálky“, ale pomerne presne vyskladanou psychologickou stratégiou. U vašej známej zrejme nejde o neschopnosť nájsť si voľného partnera, ale o podvedomú ochranu vlastnej autonómie cez „bezpečnú blízkosť“. To, čo u nej vidíte, je vzorec, kedy si žena vyberá mužov, ktorí sú už „obsadení“, čím si paradoxne garantuje vlastnú slobodu. Tým, že sú títo muži zadaní, existuje vopred daný „strop“ ich vzťahu. Ona nemusí riešiť ich špinavé ponožky, ich nálady pri raňajkách ani integráciu do ich rodinného chaosu. Vytvorila si systém, kde dostáva iba „smotanu“, pozornosť, kávu, obedy a sex bez emocionálnych nákladov a záväzkov, ktoré prináša bežné spolužitie. Fakt, že si vyberá mladších a „obyčajných“ mužov, jej navyše dáva pozíciu moci a kontroly. Vo svojom byte je kráľovnou, ktorá určuje pravidlá, a keď odídu, jej priestor zostáva nedotknutý. Je to emocionálny outsourcing, potrebu blízkosti si napĺňa u niekoho, kto má „spiatočný lístok“ už v momente príchodu. Váš šok pramení z presvedčenia, že milenka musí byť mladá a atraktívna „predátorka“. Realita je však taká, že muži v dlhodobých zväzkoch často nehľadajú modelku, ale bezpečný prístav bez drámy, kde nemusia nič budovať, iba „byť“. Skúste sa na jej situáciu pozrieť bez morálneho odsúdenia. Táto žena pravdepodobne v minulosti zažila vzťahovú záťaž, ktorú už odmieta niesť. Jej „nezáujem o ich rodiny“ nie je ignorancia, ale obranný mechanizmus. Ak by ju ich súkromie zaujímalo, musela by ich začať vnímať ako reálnych ľudí s problémami, a to by narušilo jej sterilný svet pohody. Ona nechce muža, ona chce funkciu, ktorú ten muž v jej živote plní. To často nebýva vedomé rozhodnutie, skôr naučený spôsob, ako mať vzťah bez rizika skutočnej zraniteľnosti. Nemáte kontrolu nad tým, čo robí ona, ale máte kontrolu nad tým, ako veľmi si to pustíte k sebe. Prečo vás jej spôsob života zasahuje až natoľko, že o ňom potrebujete premýšľať, čo presne sa vo vás týmto dotýka? Namiesto snahy to pochopiť „logicky“ skúste vnímať, čo to vo vás spúšťa. To je cennejšia informácia než jej príbeh. A ak s ňou zostávate v kontakte, nastavte si hranicu, nemusíte to schvaľovať ani riešiť, stačí vedieť, kde stojíte vy.

@bjnr toto bolo velmi krasne rozpisane. Naozaj pekny rozbor. Mozno raz aj ja sa rozhodnem takto zit, lebo ked vidim den co den tie temy o vztahoch, ze kolko problemov, klamstiev, nevier ludia zazivaju, tak ja neviem ci ma zmysel mat dlhodoby vztah, zit s niekym, ked potom to cele ide aj tak do haja

lenja1
27. apr 2026

Raz som sa pýtal známej či jej nevadí spávať s chlapom keď vie že má doma manželku. A ona že je slobodná že si užíva sex že sa nemusí viazať keď má chuť ma sex a on jej nič nezakazuje proste sloboda plus občasne sex stretko. Že on slúbil lásku vernosť tej svojej že ona nepodvadza lebo nikomu nič nesľúbila. Že ona nikdy v živíte nebola neverná a neveru by nevedela ani odpustiť. Zaujímavé že toto jej nevadilo. Čiže su rôzne pohľady na život a vzťah. Potom som sa opýtal a tebe nevadí že chlap má sex doma a potom večer s tebou niekde v aute ? Že pred hodinou ho mál v manželke a hodinku v tvojich ústach a toto jej zrazu vadilo. Možno som jej to povedal hnusne ale nechápem ten postoj že však je to v pohode. Občas mi príde že niektoré ženy strácajú tu svoju sebahodnotu. Som chlap a viem ako si chlapi potom medzi sebou rozprávajú zážitky. Popridavaju veci prikrášlia a nakoniec taku bokovku opisu ako ….. občas sa aspoň nasmejeme v práci.

sara07
27. apr 2026
@lenja1

Raz som sa pýtal známej či jej nevadí spávať s chlapom keď vie že má doma manželku. A ona že je slobodná že si užíva sex že sa nemusí viazať keď má chuť ma sex a on jej nič nezakazuje proste sloboda plus občasne sex stretko. Že on slúbil lásku vernosť tej svojej že ona nepodvadza lebo nikomu nič nesľúbila. Že ona nikdy v živíte nebola neverná a neveru by nevedela ani odpustiť. Zaujímavé že toto jej nevadilo. Čiže su rôzne pohľady na život a vzťah. Potom som sa opýtal a tebe nevadí že chlap má sex doma a potom večer s tebou niekde v aute ? Že pred hodinou ho mál v manželke a hodinku v tvojich ústach a toto jej zrazu vadilo. Možno som jej to povedal hnusne ale nechápem ten postoj že však je to v pohode. Občas mi príde že niektoré ženy strácajú tu svoju sebahodnotu. Som chlap a viem ako si chlapi potom medzi sebou rozprávajú zážitky. Popridavaju veci prikrášlia a nakoniec taku bokovku opisu ako ….. občas sa aspoň nasmejeme v práci.

@lenja1 mne zase príde ako totálne sebahodnotné dno že sa na tom zabavate, rozpravate v podstate odrbavate a smejete sa na tom
ked sa smeješ, počuvaš tiež im robíš takéto prednášky alebo ideš s prudom aby si nebol iný , čudný ? lebo babe robíš morálne kázanie ale v skupine samcov ide morálka bokom 😂
zaujímavé ...

lenja1
27. apr 2026
@sara07

@lenja1 mne zase príde ako totálne sebahodnotné dno že sa na tom zabavate, rozpravate v podstate odrbavate a smejete sa na tom
ked sa smeješ, počuvaš tiež im robíš takéto prednášky alebo ideš s prudom aby si nebol iný , čudný ? lebo babe robíš morálne kázanie ale v skupine samcov ide morálka bokom 😂
zaujímavé ...

@sara07 ja som vo vztahu dlho a nikdy som svoje súkromie netahal von. Či s partnerkou alebo predtým či to boli vzťahy alebo jednorázovky. A keď chlapi niečo spomínaju napr v práci skôr mi to je jedno. Mám toho odžite dosť a viem že veľa veci si prikraslia aby akože boli za chlapov. Ja neveru neuznávam či už je niekto neverný alebo sa na nej podieľa. A Ano skúšal som aj im dohovárať nechápem tuto dobu. Naposledy kamarat namotaval jednu slobodnú mamicku tak som že či mu nevadí že má dieťatko a on však keď mu dá aj tak ju blokne. Prišlo mi to ľúto že ona niečo očakáva a dopredu to je rozhodnuté. Priznávam nieje pekne sa starať do druhých ako napr do tej kamošky ale s ňou to bolo iné chcel som jej pomôcť možno tvrdo ale chcel.

anonym_2e093a
27. apr 2026

taketo typy zien, pokial vedia, ze ten muz ma doma zenu a deti (samozrejme, muzi to castokrat zapru) beriem ako egocentricke, zakomplexovane chudery a zelam im to iste. Ano, tiez som mala muza, za ktoreho by som dala ruku do ohna, zatial co on sa obcasne stretaval s inou, presne v takomto style- len oddych, relax, ziadne riesenie problemov a beznej prevadzky domacnosti. Tento muz nebol otcom mojich deti a zil u mna- zadarmo, nic neplatil. Ked som ho vyhodila a poslala za tou chuderou, uz pre nu ten muz zaujimavy nebol. A nie, nevzala som ho spat. Pre mna je toto moralne dno. Pre oboch.

anonym_922453
27. apr 2026

Pre boha to keby som zistila že ma vymenil v posteli chlap za neatraktivnu , staršiu od muža ženu tak by sa mi hnusil a hned skoncujem . Prečo si taka žena nenájde separovaného a ešte k tomu taky čo rozvedený by bol . Však aj v takom vzťahu ak sa nechce viazať si vie nastaviť hranice

tiezjedna
27. apr 2026
@sara07

@anonym_062169 😂 nie 😂😂😂 som stále vydatá .. rozvadzat sa mi nechce ..
ale ano nechápem prečo sa tie 30-40 zajace pozeraju po 50 ked v podstate by mali lovit vo svojej kategorii, to mi je tiež záhadou ............žeby už tie baby proste nemali potrebu riešit kraviny a oni si oddychli pri nich😂😂😂 fakt neviem alebo tie 30 baby stále nevedeli suložit ? no neviem ... tiež tomu nerozumiem

@sara07 možno ti niektorý z miestnych fešákov dá odpoveď... mňa by to tiež zaujímalo😎