Prečo sa po rande neozval?
Príde vám normálne, že chlap sa po každom stretnutí neozve 2-3 dni?
Už sme spolu boli tretí krát von, najesť sa a zase "čakám" tretí deň.
Proste prečo nemôže normálne napísať do 24 hodín?
Aspoň zo začiatku čakám malú iniciatívu/potvrdenie z mužovej strany.
Čo si o tom myslíte?
No a k téme. S týmto som sa ešte nestretla. Ja po prvom rande som ešte ani do bytu nevošla a už som od dotyčného mala správu. A to bolo po každom rande, na ktorom som bola. Pamätám raz v Londýne, odprevadil ma na vlakovú stanicu, len čo sme sa rozlúčili, on išiel svojou cestou a ja svojou, mi pípla správa od neho.
Takže toto si s ním vykomunikuj.
Nechapem. Ty si este nepochopila, ze proste nema zaujem? Ved je to nad slnko jasnejsie 😉
buď si to s ním vydebatuj alebo kašli na to, po 3 rande to ešte nejaká láska až za hrob nebude...
Tolko hlupych rad pokope to sa len tak nevidi. Tak podle porade.
1. zaujem ma, chlap ktory by nemal zaujem by s tebou uz von znovu nesiel
2. ak je introvert a hlavne nie uplne zbehli v randeni kludne tych par dni sroti v hlave co ma povedat a co si myslis ty atd.
3. je rozdiel kedsa neozyva a ked sa ty musis doprosovat, ak by si sa ozyvala ty a on ta posiela dokelu (nema cas atd.) tak to uz je red flag ako vysity
V skratke normalne sa o tom porozpravajte lebo takto obaja mozno v hlavne skladate virtualne scenare ktore s realitou nemaju nic spolocne. A rady typu ak by chlap chcel tak sa ti urcite hned ozve uplne ignoruj, toto je velmi individualne, tiez som ako introvert niekedy dni mlcal a nebolo to teda z nedostatku zaujmu.
Podla mna je neskúsený so vzťahmi a tak si mysli, ze musi čakať tie 3 dni (mozno mu to niekto poradil alebo to odniekiaľ čerpa). Ja by som sa na to priamo spýtala, ze preco sa takto chova, ze sa mi to nepáči a ak ma záujem o ďalšie stretavanie nech sa chová normalne.
@earlgrey týždeň má 7 dní
@anonym_autor Ahoj a opytala si sa ho,ze preco to tak je? Alebo najprv hladas odpovede na mk, ktorych mozes mat 20 roznych a aj tak z nich nebudes mudra, lebo spravnu odpoved pozna len on🙂
@anonym_autor možno je po rande spokojný a berie ťa ako svoju priateľku, ktorej nemusí prejavovať pozornosť správami ...ale to my nevieme... najlepšie by bolo sa ho spýtať...a tie správy, čo si píšete po tých troch dňoch , sú aké? ...píše ti, že mu chýbaš? sú o láske? zamilované? o čom vlastne sú? ...aj podľa toho sa dá zistiť, či si len priateľka, s ktorou si vypĺňa čas ( napr. v pondelok kamoši, utorok ty, streda rodina, štvrtok fitko....atď.) alebo si osoba, s ktorou chce "chodiť"...
To znamená len jedno, že nemá vážny záujem . Berie ta ako známu kamarátku, ale nie je zamilovaný. Asi by si sa mala poobzerať po niekom inom. Veď zamilovaný chlap sa správa inak ozve sa hneď.
ako ma stíhať keď vás točí zo tri dámy. . Však mu daj vydýchnuť. 🙂
@anonym_autor Ako vies ze to je rande? Mozno to berie ako obed s kamoskou. Ozaj, kto plati?
@anonym_autor Ako vies ze to je rande? Mozno to berie ako obed s kamoskou. Ozaj, kto plati?
@tykat večera, zobral ma, rezervoval stôl, platil
Tolko hlupych rad pokope to sa len tak nevidi. Tak podle porade.
1. zaujem ma, chlap ktory by nemal zaujem by s tebou uz von znovu nesiel
2. ak je introvert a hlavne nie uplne zbehli v randeni kludne tych par dni sroti v hlave co ma povedat a co si myslis ty atd.
3. je rozdiel kedsa neozyva a ked sa ty musis doprosovat, ak by si sa ozyvala ty a on ta posiela dokelu (nema cas atd.) tak to uz je red flag ako vysity
V skratke normalne sa o tom porozpravajte lebo takto obaja mozno v hlavne skladate virtualne scenare ktore s realitou nemaju nic spolocne. A rady typu ak by chlap chcel tak sa ti urcite hned ozve uplne ignoruj, toto je velmi individualne, tiez som ako introvert niekedy dni mlcal a nebolo to teda z nedostatku zaujmu.
@anonym_c21c43 a potom si sa ozval?
A ty sa mu ozveš? Či čakáš že sa ozve prvý on? Možno on čaká na teba.
A ty sa mu ozveš? Či čakáš že sa ozve prvý on? Možno on čaká na teba.
@anonym_097308 hej, možno čaká že sa ozvem a možno som sprostá, že si niečo namýšľam. Stačí si len vybrať.
@anonym_097308 hej, možno čaká že sa ozvem a možno som sprostá, že si niečo namýšľam. Stačí si len vybrať.
@anonym_autor Však mu napíš!Smelo…Ja týmto hrám nechápem - on prvý, ja počkám…Však keď chceš vedieť na čom si, napíš mu…
Mňa by to nebavilo keby sa po rande ani jeden neozve
@anonym_autor Však mu napíš!Smelo…Ja týmto hrám nechápem - on prvý, ja počkám…Však keď chceš vedieť na čom si, napíš mu…
@nikoletta1712 ja nehrám hry
@anonym_c21c43 a potom si sa ozval?
@anonym_autor ano cim som si bol viac istejsi tak som nemal problem sa ozvat, tato akoby prvotna faza randenia/vztahu su vzdy najtazsie lebo o sebe najmenej viete a tym padom najviac vyplnate prazdne miesta vymyslanim scenarov 🙂
@nikoletta1712 ja nehrám hry
@anonym_autor on hra s Tebou hru. A zjavne mu to ide
Jezis toto presne robil jeden moj byvaly. Aj sme sa nejako dali dokopy ale rychlo sme sa rozisli lebo mal rozne divne bloky v hlave ako napriklad neprejavovat ako ma ma rad, neozyvat sa bez dlhsej odmlky, v ziadnom pripade nedobyjat atd - on mal zmyslanie predpotopne v style ze ON nieco take nema za potreby a nebude sa vtierat! :D Pritom to cele bol nejaky jeho divny obranny mechanizmus, asi si myslel ze ked to zle skonci tak sa menej sklame alebo “aby nevyzeral ako debil”. Kazdopadne s takouto zablokovanou hlavickou som nemala co robit a dala som mu zbohom
tebe to nepride divne, tak lebo mne dost, zo zoznamiek som sa poodhlasovala, pretoze na to som stratila nervy. Mne sa tento vikend prihodilo to, ze som mala ist s jednym neznamym, co mi z nicoho nic zacal vypisovat na fb, do kina. Pisali sme asi 2 tyzdne. Akonahle som povedala presny den a cas filmu, zazracne sa zacal vykrucat, ale predtym s tym bol okey. Napisala som mu ze takto ja nikam nejdem....
že takých ako si TY ma dalšie rozrobene na zoznámke dalšie najmenej 3 ktore s každou niekde chodi.Nechápem prečo žena si mysli že ked jej zo zoznamky na stretnuti bol v pohode že nemôže si písať z dalšimi.Keby bol taký do teba zamilovaný tak ozve sa TI hned ešte v ten večer. Alebo dalšie ráno ale kedže sa ozve za 3 dni to medzi tým udržuje kontakt s ostatnými.Neviem si predstaviť že by som čakala kedy sa pán veľkomožní ozve aby sme dakde išli a ja vyčakavala. Ani náhodou takže nie nei si jedina žena v jeho živote je ich viac.Si mu sympaticka je mu s tebou dobre a tým to konči.
Poviem to tak ....ma to na háku.Takto by to nemalo byť kašli na neho
že takých ako si TY ma dalšie rozrobene na zoznámke dalšie najmenej 3 ktore s každou niekde chodi.Nechápem prečo žena si mysli že ked jej zo zoznamky na stretnuti bol v pohode že nemôže si písať z dalšimi.Keby bol taký do teba zamilovaný tak ozve sa TI hned ešte v ten večer. Alebo dalšie ráno ale kedže sa ozve za 3 dni to medzi tým udržuje kontakt s ostatnými.Neviem si predstaviť že by som čakala kedy sa pán veľkomožní ozve aby sme dakde išli a ja vyčakavala. Ani náhodou takže nie nei si jedina žena v jeho živote je ich viac.Si mu sympaticka je mu s tebou dobre a tým to konči.
@alickapusinka napísala som už, že sa poznáme dlho, nie je to náhodné rande zo zoznamky
@alickapusinka napísala som už, že sa poznáme dlho, nie je to náhodné rande zo zoznamky
@anonym_autor to ze ho poznas dlho nemusi nic znamenat. Lebo ty ho poznas ako kamarata mozno z obcasnych stretnuti. A to sa moze chovat uplne inac, ako sa chova pri zene o ktoru ma zaujem. To, ze ho poznas dlho moze a nemusi byt vyhoda. Preco si si s nim zacala za teraz, ked ho dlhsie poznas?
@anonym_autor to ze ho poznas dlho nemusi nic znamenat. Lebo ty ho poznas ako kamarata mozno z obcasnych stretnuti. A to sa moze chovat uplne inac, ako sa chova pri zene o ktoru ma zaujem. To, ze ho poznas dlho moze a nemusi byt vyhoda. Preco si si s nim zacala za teraz, ked ho dlhsie poznas?
@muchotrafka298 normálne objasňujem, že sa nepoznáme zo zoznamky aby tu zbytočne nepadali nerelevantné komentáre. Nenapísala som, že to niečo znamená.
@anonym_autor áno prepáč potom som si všimla že sa poznate dlho prehliadla som to ospravedlnujem sa TI. Tak zrejme asi zaujem nema ak by mal tak si mYslim že by ťa kontaktoval každy deň aspoň na 2 minúty ale nechce s takým človekom by som sa nestretavala. Nemal by to pre mna žiaden vyznam. Len vtedy ked chce ON.Možno TY máš väčšie sympatie ON to tak neciti ma viacej dievčať v ponúke.Preto každe 3 dni.
@muchotrafka298 normálne objasňujem, že sa nepoznáme zo zoznamky aby tu zbytočne nepadali nerelevantné komentáre. Nenapísala som, že to niečo znamená.
@anonym_autor neznamena to nic, ze ho poznas dlho? Preco sa s nim davas dokopy teraz a nebolo to tak v minulosti? Keby Ta tak velmi chcel, tak sa nechova takto. Ja by som ba toto cas neminala. Na niekoho, ktoma sice niekam pozve, ale len ked on chce, ozyva sa po 3 dnoch. Keby o teba skutocne stal, tak s tebou bude chciet travit kazdu volnu chvilu. A je jedno ci je introvert.
@anonym_autor Pravdepodobne to bude nejaký čudák, možno aj manipulátor s poruchou osobnosti. Alebo skrátka studený čumák. Toto sa nespraví, jeho neprevychováš. Ja by som to na Tvojom mieste (na základe osobnývh skúseností) ihneď stopla. To radšej nič ako takýto vlažný vzťah nevzťah.

Toto chceš? Chlapa čo ti 2-3 dní po rande nenapíše? Blbá si riadne. Zabíjaš čas. A základná otázka. Spýtala si sa ho na to? Samozrejme, že nie.