icon

Prečo sa žena o mňa už nezaujíma?

baranalev
10. okt 2025

Dobrý deň

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_54d457

@baranalev reálne nie, len jej ukázať, že okej beriem ta za slovo a idem , neboj sa hneď by ta zastavila. To je sakra malo. Koľko máte inak rokov ? Rodina vám nejak pomáha? Mate nejaký svoj voľný cas ,ktorý trvite spolu? Ci ked je víkend berieš len deti a ona spi?

@anonym_54d457 32 rokou
Netravime čas že iba mi dvaja samy spolu inak sa to teraz ani nedá sa bábätkom
Ale ani pred tým
Cez víkend zoberiem niekedy dobeda som ale ona varila
Niekedy poobede a dačo robila ono furt je čo robiť
Ja to rozumiem
Posledné mesiace ako je už druhé dieťa
s roboty o 6 večer to už roky chodím hahaha
Prohram sa s deťmi
Potom sa idú okúpať
Koľkokrát spravím staršiemu večeru
Žena ide dať späť maličkého
Ja som starším počkám umyť zuby a tak ešte o 21:00 umyjem riadu čo sú tam furt

anonym_54d457
10. okt 2025
@anonym_336c8a

@anonym_54d457 No nebude, nezavesím si na krk žiadneho ch*ja.

@anonym_336c8a prečo máš pocit ,ze autor je chuj ?

anonym_336c8a
10. okt 2025
@anonym_54d457

@anonym_336c8a prečo máš pocit ,ze autor je chuj ?

@anonym_54d457 ja nepíšem o autorovi, ale ty si písala, že jedného dňa budem mať manžela, no nebudem. Načo. Mne je dobre s milencom 😉

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

@anonym_54d457 32 rokou
Ale ani pred tým
Ja to rozumiem
Prohram sa s deťmi
Potom sa idú okúpať

@baranalev neviem ako z toho co píšeš a je to pravda, tak mi prides úplne normálny muž. Takže naozaj neviem, v čom môže mať ona voči tebe problém. Jedine to, že spolu mate malo času, aspoň tie víkendy sa snažiť dohnať týždeň 🙂 a skúšať stale otvárať túto tému až z nej niečo dostaneš, verím, že sa tym veľa veci vyrieši 🙂

anonym_c97c0e
10. okt 2025
@baranalev

@anonym_54d457 32 rokou
Ale ani pred tým
Ja to rozumiem
Prohram sa s deťmi
Potom sa idú okúpať

@baranalev Nieco jej musi vadit. Len to musis zistit. Co ti nikdy nic nevycita?

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_54d457

@baranalev neviem ako z toho co píšeš a je to pravda, tak mi prides úplne normálny muž. Takže naozaj neviem, v čom môže mať ona voči tebe problém. Jedine to, že spolu mate malo času, aspoň tie víkendy sa snažiť dohnať týždeň 🙂 a skúšať stale otvárať túto tému až z nej niečo dostaneš, verím, že sa tym veľa veci vyrieši 🙂

@anonym_54d457 neverím tomu

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

@anonym_54d457 neverím tomu

@baranalev ak to chces zachrániť inej cesty niet

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_c97c0e

@anonym_c97c0e čo také ja sám neviem
Že niekedy sa pohadame na úplnej blbosti a ona je schopná 1-2 týždeň sa so mnou nebavit fakt ja chodím domou s roboty a ona má nevníma tak dlho
Zo začiatku som sa ospravedlňoval
Teraz ma to už nebaví ona potom začne aj sama sa prihovárať

A to niesom fakt debil
Blbosti? Úplne blbosti
Hádka jak malé deti za nič pre nič
Čo by sa dalo normálne vyrozprávať alebo zasmiať sa na Tom
Že niekedy človek niečo zabudne nevie presne všetko

anonym_c97c0e
10. okt 2025
@baranalev

Že niekedy sa pohadame na úplnej blbosti a ona je schopná 1-2 týždeň sa so mnou nebavit fakt ja chodím domou s roboty a ona má nevníma tak dlho

A to niesom fakt debil
Blbosti? Úplne blbosti

@baranalev No posobi to trochu manipulativne z jej strany. Nieso ako detinske vytrestavanie. Urcite nie je blba, aby si vedela uvedomit ze sex 4x za rok je ozaj malo a ak ti aj napriek tomu povie, ze ti ide iba o to jedno, je to manipulativne..... skusila by som ti odporucit viac fyzickych neznosti, ktore nebudu a nesmu v ziadnom pripade koncit sexom, aby mala istotu, ze ti teda nejde len o to jedno. A uvidis po 1-2 mesiacoch ci sa to nezmeni. Mne pride, ze sa citi zanedbana, ale moze to byt blbost.

janickacrazy
10. okt 2025
@anonym_c97c0e

@anonym_c97c0e vôbec nič jej nemusí vadiť, len nepotrebuje sex k životu, takých žien sa nájde celkom dosť, ale s takou sa nedá tento problém vyriešiť, pokiaľ ona nechce, jedine skúsiť položiť na stôl rozvodové papiere, inak sa nič nezmení

anonym_c97c0e
10. okt 2025
@janickacrazy

@anonym_c97c0e vôbec nič jej nemusí vadiť, len nepotrebuje sex k životu, takých žien sa nájde celkom dosť, ale s takou sa nedá tento problém vyriešiť, pokiaľ ona nechce, jedine skúsiť položiť na stôl rozvodové papiere, inak sa nič nezmení

@janickacrazy Ano, ale aj tak by sa mohla k nemu spravat milo a vysvetlit mu, ze to nepotrebuje, no ona ho uplne ignoruje ked pride domov.

baranalev
autor
10. okt 2025

Myslíš že je na to nejaký čas ja nevravím sem tam ju.obijmem dám pusu
Ale ja keď prídem po práci som s deťmi jedným sa hrma druhého potom držím na rukách jasné že nie len ja obaja
Ale to kedy akoze hahah
A večer sa už spi potom
No ja vydržím dlhšie
A cez víkendy poviem ti fakt že ráno vstanem a ako už je bábo
Vari sa to ja neviem
A ja upratujem keď aj celý byt niekedy niekedy na poli
Umyjem aj záchod všetko
Povysávať vytret celý byt
Potom na nákup von s deťmi a bum je vecer
Nedeľa oddych s deťmi a tak

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_c97c0e

@janickacrazy Ano, ale aj tak by sa mohla k nemu spravat milo a vysvetlit mu, ze to nepotrebuje, no ona ho uplne ignoruje ked pride domov.

@anonym_c97c0e to som písal keď sme akoze pohádajú že ignoruje
Ona sa so mnou normálne baví ale že ona by dala pusu alebo čo ja viem čo nehrozí

baranalev
autor
10. okt 2025

Ešte jedna vec pre niektoré ženy asi zásadova
Nechodím po krčmách
Nechodím ani na pivo
Cez leto si pivko dám doma!!!!
S kamošmi von bol som asi po 5.rokoch na oslave kolegovej pozval celú partiu
Bolo to cez týždeň išli sme ja neviem o 6 večer vrátil som sa o 11 večer domou
Vypite ale išiel som spat nieže by som nevedel chodiť :D
Ráno do práce o 2 hodiny neskôr :D pre istotu

Aaaa čo bolo ? Týždeň nebavenia

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

Ešte jedna vec pre niektoré ženy asi zásadova
Nechodím po krčmách
Nechodím ani na pivo
Cez leto si pivko dám doma!!!!
S kamošmi von bol som asi po 5.rokoch na oslave kolegovej pozval celú partiu
Bolo to cez týždeň išli sme ja neviem o 6 večer vrátil som sa o 11 večer domou
Vypite ale išiel som spat nieže by som nevedel chodiť :D
Ráno do práce o 2 hodiny neskôr :D pre istotu

Aaaa čo bolo ? Týždeň nebavenia

@baranalev nesnaží sa ta mat tak trochu pod palcom ?

anonym_f85ce8
10. okt 2025

Veď ma bábätko, nevieš si ani len predstaviť, čo ona prežíva. V noci je hore q celý deň sa stará o deti. Vari, upratuje, chodí na prechádzky, nakupuje. Rieši lekárov, lieči deti, ordinuje lieky, podáva vitamíny, kúpe, oblieka, prezlieka, perie, kojí. Nemá čas sa ani osprchovať, jedáva za jazdy … nechaj jej čas. A hlave komunikujte.

anonym_4b8156
10. okt 2025
@anonym_f85ce8

Veď ma bábätko, nevieš si ani len predstaviť, čo ona prežíva. V noci je hore q celý deň sa stará o deti. Vari, upratuje, chodí na prechádzky, nakupuje. Rieši lekárov, lieči deti, ordinuje lieky, podáva vitamíny, kúpe, oblieka, prezlieka, perie, kojí. Nemá čas sa ani osprchovať, jedáva za jazdy … nechaj jej čas. A hlave komunikujte.

@anonym_f85ce8 Myslím ze týmto sme si väčšina na MK prešli a vieme ju pochopiť keď ma malé babo, ale zase aby prišiel domov a ani len očný kontakt? To mi príde extrem. Aj keď som bola neviem ako unavena a nemala chuť na sex pri maličkých deťoch, nikdy som nemala problém muža objať a dať mu pusu len tak, a z jeho strany podobne. Vzťah nie je len o sexe, ale aj v bežnom živote musia byt znaky fungujúceho vzťahu a rodičia si vyjadrujú lásku aj pred detmi. Nie len fungovať ako dva psie čumáky.

anonym_48e061
11. okt 2025
@anonym_4b8156

@anonym_f85ce8 Myslím ze týmto sme si väčšina na MK prešli a vieme ju pochopiť keď ma malé babo, ale zase aby prišiel domov a ani len očný kontakt? To mi príde extrem. Aj keď som bola neviem ako unavena a nemala chuť na sex pri maličkých deťoch, nikdy som nemala problém muža objať a dať mu pusu len tak, a z jeho strany podobne. Vzťah nie je len o sexe, ale aj v bežnom živote musia byt znaky fungujúceho vzťahu a rodičia si vyjadrujú lásku aj pred detmi. Nie len fungovať ako dva psie čumáky.

@anonym_4b8156 podla mna tam este nieco bude co autor nepovedal. Ťažko sa hodnotí ked nevieme obe strany. Velmi by pomohlo keby si žena mohla oddýchnuť alebo keby im niekto mohol postrážiť deti. Ta žena sa reálne nezastaví cely den ani v noci, muž chodi vecer a umyje riad, mozno ma pocit ze je na vsetko sama

letfenixa
11. okt 2025
@anonym_4b8156

@anonym_4b8156 presne tak. Keď aj nie sex, ale objatie, bozk, pritulit sa k sebe.

goodidea
11. okt 2025

@baranalev nevzrusujes ju, nerešpektuje ťa.... Stereotyp..zvyk..si stále ten poslušný chlapec na ktorého sa môže spoľahnúť a ktorý tu bude stále pre ňu aby zariadil jej základné potreby chod domácnosti, a logistika okolo detí

majka034
11. okt 2025
@baranalev

A to niesom fakt debil
Blbosti? Úplne blbosti

@baranalev nepoznáme teba ani manželku, tak sa mozem mýliť, no mne pri tomto príspevku napadlo, ci necíti málo pozornosti z tvojej strany presne ohľadom takých 'blbosti'. Jasné, nedá sa byť mysľou všade, ale niektoré ženy sú také, že cítia lásku práve cez to, keď ich muž vypočuje, vníma aj detaily a zaujíma sa o drobnosti. Skus (aspoň na pár dní) investovať čas a energiu do toho, aby si ju počúval, ale tak naplno a aj medzi riadkami. Tebe sa môže niekedy zdať, že o nic nejde, ale pre ňu to môže vyzerať, že ti na nej nezáleží. Zo začiatku to pôjde ťažšie, lebo fakt každý detail zaváži, ale po čase ti aj ona bude viac dôverovať, že ti na nej záleží a ze je pre teba dôležitá, že to myslíš dobre a snažíš sa. Potom aj ta emocionálna spokojnosť sa môže prejaviť telesne.
Pamätám sa, ako raz môj manžel spomenul v rozhovore nejakú blbosť co som mu dávnejšie predtym len tak povedala a sama som bola prekvapená, aj z neho, že ma tak naplno počúval, no aj zo seba, ako ma to potešilo, cítila som takú oddanosť a hlboký záujem...
Tak možno vyskúšaj sa na toto zamerať, snáď ju to obmäkčí. Držím vám palce.

anonym_f0a1a1
11. okt 2025

To akoze ani bozk, objatie, pritúlenie? Tak to už je extrém v takom nevzahu zit.Je emočne odpojená.Nechce ta, nevzrusujes ju, nepacis sa jej.Ale na peniažky a opateru deti ešte poslúžiš.Je otázkou casu kedy svoje potreby bude si plnit niekde inde.Raz príde niekto a ona sa neudrží.Dlhodobe potláčanie svojich potrieb nekončí dobre.Je to veľmi smutne ked sa dvaja takto emočne týrajú a ostavaju kvoli detom ☹

sss777
11. okt 2025

@baranalev
To, že sa pohadate a manželka ťa 2 týždne ignoruje, je fakt zlé, čistá manipulácia.
Si takto šťastný? Chcel by si, aby takto raz žili tvoje deti? Lebo to je príklad, ktorý im dávate. Aby si sa nezobudil o 20 rokov s tým, že si zahodil celý svoj život.
Skúste poradňu a ak to nepomôže, tak sa zamysli nad tým, či takto chceš prežiť celý život.

tiezjedna
11. okt 2025
@baranalev

To mi je jasné
len píšem čo ako je
Že iné by za to všetko dali aj neviem čo

Plánované
Už roky to je na nič čo sa týka vzťahov
A potom druhé dieťa vtedy sa chcelo všetko šak jak inak by sa to podarilo

@baranalev neviem, ktoré iné by za to dali neviem čo, z môjho pohľadu nič extra nerobíš. Ale to neznamená, že je správne, že ťa žena ingoruje. Môj muž tiež zastane všetko, aj deti kúpal, uspával, ale ja som sa vždy večer tešila na tú našu chvíľku, keď mrňata stíchnu a my si vletíme do náručia, s intímnosťami či bez... Ignoráciu a nezáujem si vôbec neviem predstaviť. Krátko po pôrode, ani rok po pôrode.

morpheuss
11. okt 2025
@goodidea

@baranalev nevzrusujes ju, nerešpektuje ťa.... Stereotyp..zvyk..si stále ten poslušný chlapec na ktorého sa môže spoľahnúť a ktorý tu bude stále pre ňu aby zariadil jej základné potreby chod domácnosti, a logistika okolo detí

@goodidea Ježiš, konečne to tu niekto povedal... je príliš dobrý, príliš poslušný, preto už dávno v manželkiných očiach nie je "chlap", neváži si ho ani trt makový... preto z neho nezvlhne.

zuzubb007
11. okt 2025

To vážne nevieš čo chce? Prečo sa s tebou nebaví? Ty ju ignoruješ ten týždeň? Poviem ti to ako žena chce, aby si sa jej ospravedlnil, a trošku po tej hádke si ju všimol, ak máš na salame týždeň, mna by tiež taký chlap prešiel, mohol by riadiť aj celý den, trošku to chce chlapa a nie byť taky zoženštilý, proste ju dačo nevzrušuje a pokým ti to nepovie môžeš hadat

anonym_c97c0e
11. okt 2025
@morpheuss

@goodidea Ježiš, konečne to tu niekto povedal... je príliš dobrý, príliš poslušný, preto už dávno v manželkiných očiach nie je "chlap", neváži si ho ani trt makový... preto z neho nezvlhne.

@baranalev Tak to si super. Ale musim ti povedat, ze ked sa najde cas na sex, tak by sa mal najst cas aj na neznosti. Ci ako si to s tym casom na sex predstavujes?
@anonym_48e061 Tiez by mi vadilo, ak by chodil vecer, aj ked zaraba peniaze. Niekedy radsej zarobit o 100 € menej, ale o to viac casu dat do rodiny.
@morpheuss Si to napisal tak, ako keby az zacne chodit po krcmach a doma si nohy vylozi, tak zacne byt spravny chlap a vtedy z neho bude zena paf - tak ale to asi tiez nie.

morpheuss
11. okt 2025
@anonym_c97c0e

@baranalev Tak to si super. Ale musim ti povedat, ze ked sa najde cas na sex, tak by sa mal najst cas aj na neznosti. Ci ako si to s tym casom na sex predstavujes?
@anonym_48e061 Tiez by mi vadilo, ak by chodil vecer, aj ked zaraba peniaze. Niekedy radsej zarobit o 100 € menej, ale o to viac casu dat do rodiny.
@morpheuss Si to napisal tak, ako keby az zacne chodit po krcmach a doma si nohy vylozi, tak zacne byt spravny chlap a vtedy z neho bude zena paf - tak ale to asi tiez nie.

@anonym_c97c0e ja som to takto nenapísal, to len ty si si to takto vysvetlila...

anonym_2e4976
11. okt 2025

Ma ta za tutka, ktory pracuje, pomaha, skaces ako píska a si jej u riti..ved ona ma toho "chudiatko" viac nez ty, nemas pre nu pochopenie a zdielanie pocitov a chapavosti ako zena potrebuje ..ironic. Vies sa o domacnost a deti postarat, nech sa paci, rozvod a striedavu starostlivost na deti pozaduj. Uvidis, ako sa spamata...Proste ona k tebe nevzhliada, lebo ta ma za chudaka...treba si obcas "buchnut do stola"

anonym_998cfa
11. okt 2025

A aký bol intímny život a nežnosti pred deťmi? Začínala niekedy ona? Objala ťa,pobozkala?