icon

Prečo sa žena o mňa už nezaujíma?

baranalev
10. okt 2025

Dobrý deň

Strana
z3
anonym_ec8cfa
10. okt 2025

A keď si sa s ňou o tom rozprával čo hovorila?

baranalev
autor
10. okt 2025

@baranalev už dlhšiu dobu sa o mňa žena vôbec nezaujíma čo sa týka že pusa nič a už vôbec nie niečo intímne
Sme spolu už pomaly aj 8-9 rokou
A ja sa starám každý deň chodím do práce zarábam veľmi slušne
Po práci koľko krát ešte aj doma pomôžem popratat riady a tak
Cez víkendy tiež jeden deň sa upratuje (záchod kúpeľňa povysávať vytret nieje problém ) každý víkend jeden deň to robím
Deti máme jedno staršie druhé teraz narodené som myslel že to aj na nás u nás niečo zmení ale nič žiadna zmena ...
Fakt sa snažím ...

baranalev
autor
10. okt 2025

Zvykneme sa pohádať na niekedy takej blbosti a niekedy je schopná sa so mnou nebavit aj týždeň aj dva
A keď sa o Tom človek rozpráva nič ja chcem len to jedno :D

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

@baranalev už dlhšiu dobu sa o mňa žena vôbec nezaujíma čo sa týka že pusa nič a už vôbec nie niečo intímne
Sme spolu už pomaly aj 8-9 rokou
A ja sa starám každý deň chodím do práce zarábam veľmi slušne
Po práci koľko krát ešte aj doma pomôžem popratat riady a tak
Cez víkendy tiež jeden deň sa upratuje (záchod kúpeľňa povysávať vytret nieje problém ) každý víkend jeden deň to robím
Deti máme jedno staršie druhé teraz narodené som myslel že to aj na nás u nás niečo zmení ale nič žiadna zmena ...
Fakt sa snažím ...

@baranalev to co robíš doma, je za mna automatika. Nepomahas ale podielas sa na domácich prácach. Pred druhým tehotenstvom to bolo ako ? Dieťatko bolo plánované alebo náhoda?

baranalev
autor
10. okt 2025

Vždy sa všetko snažím jasné každý má svoje dni aj ja som v robote každý deň do večera no okrem víkendov
Aj ona má toho veľa doma
Ale nikdy nič že jak keby ako spolubývajúci mi to niekedy už pripadá

baranalev
autor
10. okt 2025

To mi je jasné
len píšem čo ako je
Že iné by za to všetko dali aj neviem čo

Plánované
Už roky to je na nič čo sa týka vzťahov
A potom druhé dieťa vtedy sa chcelo všetko šak jak inak by sa to podarilo

anonym_1f50d2
10. okt 2025
@baranalev

To mi je jasné
len píšem čo ako je
Že iné by za to všetko dali aj neviem čo

Plánované
Už roky to je na nič čo sa týka vzťahov
A potom druhé dieťa vtedy sa chcelo všetko šak jak inak by sa to podarilo

@baranalev tebe ide o sex, ze?

baranalev
autor
10. okt 2025

No vo vzťahu má myslím si že teda mal by mať tiež svoje miesto jasné že aj o to
Ale aj keď len niaka pusa a tak
A mne sa vnucovať už nechce to je to

domkakvet
10. okt 2025

@baranalev toto bude asi vymyslene, ale ak nie, tak sa staraj aj o nu, nie iba o domacnost.

anonym_1f50d2
10. okt 2025
@baranalev

No vo vzťahu má myslím si že teda mal by mať tiež svoje miesto jasné že aj o to
Ale aj keď len niaka pusa a tak
A mne sa vnucovať už nechce to je to

@baranalev ved pises, ze mate teraz narodene dieta, ty robis 12ky. Ty si vies predstavit, ze zena, takmer sama na 2 deti, nevyspata, hormony este neustalene ma mat chut na intimnosti? Trocha pochopenia by to chcelo. Starsie dieta zober na prechadzku a nechaj zenu vyspat sa.

baranalev
autor
10. okt 2025

Už sú to 3. Mesiace nie teraz narodene zle som napísal
Ale toto je už tak 3 roky vyše
Nie len teraz
Nemyslite si o mne že som nejaký zlý človek
Ja ten žene pusu dám len tak
Koľko krát jej aj večeru spravím
Zvykol som ju aj po masírovať chrbát ( na to už ale teraz čas nieje )

anonym_336c8a
10. okt 2025

Najdi si milenku 😉

baranalev
autor
10. okt 2025

A myslíš že neberiem deti na prechádzku cez víkend aj obidve

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_336c8a

Najdi si milenku 😉

@anonym_336c8a to je teda riešenie keď máme 2 deti :D

anonym_54d457
10. okt 2025
@anonym_336c8a

Najdi si milenku 😉

@baranalev preto sa pýtam, ci ste spolu spali len pre dieta. Môžem ti povedať ze sme nieconpodobne mali v manželstve. Mne sa do sexu nechcelo , viacmenej som ho odmietala ale nebolo to tym, žeby ma nepritahival len som proste nemala chuť. Bránila som sa nejakým dotykom lebo som mala v hlave, že by sa pokúšal aj o sex. Trvalo to dosť dlho až s tym za mnou prišiel a hovorili sme celkom otvorene, on mal zo mna pocit ,že sa mi prestal páčiť a ze ho uz neľúbim. Proste fakt sme dali riadny pokec . Ja som si vtedy uvedomila ake to muselo pre neho byt ,tie odmietania. Nam sa potom rozhovore dost zmenil vztah, hlavne kvôli mne, pretože som vedela ako to vníma a snažila som sa byt tu ore neho ,nemyslím tým len sex. V tom čase som aj otehotnela a po porore nám to našťastie ostalo a sme stále spokojný. Myslím si, že je tondost dôležité vztahu tak isto aj komunikácia, pochopiť jeden druhého. Takže by som to skúsila snou vykomunikovat 🙂
@anonym_1f50d2 ale pochopenie potrebuje ako žena tak aj muž
@anonym_336c8a tu nech si najde radšej tvoj manžel, ked dávaš skvele rady🙂

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_54d457

@baranalev preto sa pýtam, ci ste spolu spali len pre dieta. Môžem ti povedať ze sme nieconpodobne mali v manželstve. Mne sa do sexu nechcelo , viacmenej som ho odmietala ale nebolo to tym, žeby ma nepritahival len som proste nemala chuť. Bránila som sa nejakým dotykom lebo som mala v hlave, že by sa pokúšal aj o sex. Trvalo to dosť dlho až s tym za mnou prišiel a hovorili sme celkom otvorene, on mal zo mna pocit ,že sa mi prestal páčiť a ze ho uz neľúbim. Proste fakt sme dali riadny pokec . Ja som si vtedy uvedomila ake to muselo pre neho byt ,tie odmietania. Nam sa potom rozhovore dost zmenil vztah, hlavne kvôli mne, pretože som vedela ako to vníma a snažila som sa byt tu ore neho ,nemyslím tým len sex. V tom čase som aj otehotnela a po porore nám to našťastie ostalo a sme stále spokojný. Myslím si, že je tondost dôležité vztahu tak isto aj komunikácia, pochopiť jeden druhého. Takže by som to skúsila snou vykomunikovat 🙂

@anonym_54d457 už som o Tom aj s ňou komunikoval a nič sa nezmenilo a nie raz

baranalev
autor
10. okt 2025
@baranalev

@baranalev koľko krát prídem domou a niekedy mám pocit že ani nevidí že som doma ani len kontakt očný nedá na mňa nic

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

@baranalev ak to nieje tajné, vies napísať jej postoj ? Pred svadbou to bolo ok ? Zmenilo sa to narodením 1 dietata ?

janickacrazy
10. okt 2025
@baranalev

@baranalev koľko krát prídem domou a niekedy mám pocit že ani nevidí že som doma ani len kontakt očný nedá na mňa nic

@baranalev vyzerá to tak, že tvoja žena chcela len druhé dieťa a teraz ťa už potrebuje len ako bankomat a otca pre deti, niektoré ženy sú také, ale to si musel vidieť už skôr

baranalev
autor
10. okt 2025

Po 1.dietati to začalo
Jej postoj?
Chcem len to jedno
Mám si nájsť niekoho na to

Pri Tom keď sme inde ako doma vyzeráme ako dokonalý pár

anonym_336c8a
10. okt 2025
@anonym_54d457

@anonym_54d457 Nemám manžela 😃

anonym_336c8a
10. okt 2025
@baranalev

@anonym_336c8a to je teda riešenie keď máme 2 deti :D

@baranalev a aké iné riešenie hľadáš? Ženu nezmeníš a deti predsa k milenke ťahať nemusíš, nech sa o ne stará žena, ktorá k teba záujem nemá.

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_336c8a

@anonym_336c8a čo?

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_336c8a

@anonym_336c8a čo??

anonym_54d457
10. okt 2025
@anonym_336c8a

@baranalev fuha tak to som teraz zostala zarazena. Ma ta vôbec ona rada ? Keď ta posuela za inou ? Co by robila keby si jej terwz povedal, ze ideš za kočkou? Zaujímala by ma reakcia, ved ta sama poslala.
@anonym_336c8a aj to raz bude

anonym_54d457
10. okt 2025
@anonym_336c8a

@baranalev a aké iné riešenie hľadáš? Ženu nezmeníš a deti predsa k milenke ťahať nemusíš, nech sa o ne stará žena, ktorá k teba záujem nemá.

@anonym_336c8a čoby nie, da sa zmeniť vid ja

baranalev
autor
10. okt 2025
@anonym_54d457

@baranalev fuha tak to som teraz zostala zarazena. Ma ta vôbec ona rada ? Keď ta posuela za inou ? Co by robila keby si jej terwz povedal, ze ideš za kočkou? Zaujímala by ma reakcia, ved ta sama poslala.

@anonym_54d457 to ja zas niesom taký že by som to urobil
Sex je tak 2-3-4 krát do roka ale to človek sa musí nútiť donucovat ale to ma už nebaví
Roky už nebolo tak že prišla sama za mnou
Česť.vyninke keď sa pracovalo na potomstvo

anonym_54d457
10. okt 2025
@baranalev

@anonym_54d457 to ja zas niesom taký že by som to urobil
Sex je tak 2-3-4 krát do roka ale to človek sa musí nútiť donucovat ale to ma už nebaví
Roky už nebolo tak že prišla sama za mnou
Česť.vyninke keď sa pracovalo na potomstvo

@baranalev reálne nie, len jej ukázať, že okej beriem ta za slovo a idem , neboj sa hneď by ta zastavila. To je sakra malo. Koľko máte inak rokov ? Rodina vám nejak pomáha? Mate nejaký svoj voľný cas ,ktorý trvite spolu? Ci ked je víkend berieš len deti a ona spi?

anonym_336c8a
10. okt 2025
@anonym_54d457

@anonym_54d457 No nebude, nezavesím si na krk žiadneho ch*ja.

isis234
10. okt 2025

Keď nechce odpovedať, napíš jej list. Nech ti odpíše. Možno v liste napíše všetko, čo ju ťaží.
Neradili ti dobre.. milenku... mala by ona argumenty, že ju neľúbiš. To asi napísala taká, čo má milenca. To nie je riešenie v rodine. Treba komunikovať a riešiť problemy. Pre dobro všetkých zúčastnených.
Ak sa dá, chodte na výlet, alebo na chatu cez víkend.Možno potrebuje zmenu prostredia.

Strana
z3