icon

Prečo som prestala cítiť city ku partnerovi?

15. nov 2023

Ahojte žienky 🙋🏼‍♀️ neviem to pochopiť, ale tak veľké city som mala ku jednému chalanovi s ktorým som sa riešila, stále stretávala..pozerala som stále mobil či mi píše, čakala som kedy zavolá, no prišli hádky, bola som niekoľkokrát sklamaná z neho a stále som ku nemu mala city...minulý týždeň ma znova sklamal a ja naozaj necítim ku nemu momentálne vôbec nič už mi je jedno či mi napíše, alebo zavolá...mohli naozaj takto vychladnúť tie city z toho, že som sa už veľakrát v ňom sklamala? Včera sme volali vidoečet a ja som vôbec necítila ku nemu nič aj keď mi napíše, zavolá neodpíšem mu vždy, lebo nemám na písanie a volanie s nim chuť...budúci týždeň sa máme stretnúť myslite, že keď budeme spolu osobne môžem začať ku nemu znova niečo cítiť či to je už malo pravdepodobne?

lindous
•
15. nov 2023

Je to normálne a je to vlastne úplne super, ako žiť z toho aké to bolo na začiatku super, stále dúfať, že to bude také zase a len sa trápiť… ak prídu hneď na začiatku veľké hádky, sklamania, tak nemá zmysel strácať čas, môžeš byť rada, že si celkom ľahko vytriezvela a aj to stretnutie by som zvážila, keďže ste sa len “riešili” a nie je to asi žiadny vážny vzťah, ukončila by som to cez správu… len teda ja mam pocit, že ty tak nejak dúfaš, že sa to vráti a nerozumiem prečo

eliska125
•
15. nov 2023

Stalo sa mi to isté… city sa neobnovili vyriesilo sa to same 🙂

colsami
•
15. nov 2023

"Bola som z neho niekolkokrat sklamana" no tak asi by bolo divne ze by to Tebou nijak nepohlo, ak Ta uz x krat sklamal.

pralinka25
•
15. nov 2023

vyuzi to vo svoj prospech odstrihni sa a ziadne city uz neprehlbuj. naco?

monikkatt
•
15. nov 2023

Bud rada ze je to prec. Ani sa s nim uz nestretni, a mas pokoj

slovakboy
•
15. nov 2023

Je to vporiadku a netráp sa tým. Môžeš k nemu začať niečo cítiť ale to bude musieť on pre to niečo urobiť. Hádať sa môžte ale nie tak že ti zadusí začínajúcu lásku. Ak mu na tebe záleží a ma to do budúcna perspektívu tak ho tvoj chlad bude trápiť. A vtedy sa ukáže ako bude reagovať. Buď bude pokračovať v hádkach a bude nátlakový, alebo pochopí že niečo sa pokazilo medzi vami a treba to napraviť. Možno aj ty si urobila chybu aj ty si sa hádala. Buď aj k sebe kritická. No tak ako si to podala to vyzerá, že to pokašlal on.

euka210
•
15. nov 2023

je to uplne normalne, ked Ta sklamal, tak to zasiahlo aj tvoje city. Pri hadkach sa to deje bezne. Dolezite je si tie veci vykomunikovat a mozu sa city zmenit...sme zeny a sme citove. Mozu to byt len malickosti a staci, aby muz povedal veci inak a je ok, ale mozu byt z toho take veci, ze zistis, ze tade cesta nejde. Stale je to o ochote oboch sa pocuvat, davat veci na pravu mieru a menit sa. Ale skutocna laska je viac ako len cit, pocit.

januska12323
•
15. nov 2023

Človek, ktorý ťa vo fáze "riešenia" niekoľkokrát sklame nepotrebuje žiadnu ďalšiu šancu aj keby tam city boli. Maj rozum.

grof_monte_christo
•
15. nov 2023

Hovorí sa tomu aj odpútanie sa a buď rada, že to konečne prišlo.