icon

Priatel chce sex a vidí, že som zranená

12. apr 2025

ahojte chcem len nazor, pred dvoma dnami mi zomrel blízky clovek, som velmi zranená a smútim, mam priatela s ktorym som rok a prisla som k nemu pretoze som potrebovala oporu, on odomna chcel sex aj ked som mu dala najavo ze sa nato necitim… co si o tom myslite? prave som sklamana dvojnásobne, boli ma to pretoze som potrebovala len objatie, ktore mi samozrejme dal, ale hned skúšal ci nebude aj nieco viac a aj ked som mu dala najavo ze nie skúšal to… citim sa strane nerešpektovana

marianarem
•
12. apr 2025

Nebrala by som to az tak tragicky, vysvetli mu este viackrat, ako to mas. Priatel jednak asi nevie, ako sa ma zachovat, je z toho vykolajeny. A tiez sa mu mozno zda, ze jemu by to v takej chvili pomohlo a nechape, ze tebe nie.
Toto vsetko samozrejme za predpokladu, ze inak je to dobry partner a berie na teba ohlad. Ak sa citis nerespektovana casto, tak to je uz o inom.

nynia
•
12. apr 2025

Urcite by mal respektovat tvoje city a nenutit ta do toho. Ale ja spravidla cim viac mam psychicky vypatu a zlu situaciu "depky" tym viac potrebujem sex, beriem to ako odreagovanie a poznam vela zien aj muzov, co to maju rovnako mozno aj on je jednym z nich a nemysli to v zlom, mozno si mysli, ze ti tak pomoze ale neda sa vylucit ani to, ze pri tom mysli len na svoje potreby a nie na teba... Vsetci sme ini tak aj on by to mal respektovat, skus sa s nim o tom otvorene porozpravat co potrebujes, co je pre teba uz za hranicou a uvidis ako sa potom bude spravat.

kikadzi
•
12. apr 2025

Neviem si to predstaviť čo opisuješ prišlo by mi to strašne neempaticke a to som si prežila čerstvú stratu pred dvoma mesiacmi. Manžel bol tou oporou tým múrom o ktory sa môžem oprieť a aj keď už niečo tak ja som dala signál že áno je to ok. Aj si mu to dala najavo že nie a aj tak skúšal tj pozeral na seba. Ja si to neviem predstaviť prišlo by mi to také že to ani v tom smútku ktorý prežívam si ide svoje a nie je so mnou na tej vlne. Akokwby len povrchne že áno chápem jasne smútis ale v hĺbke to s tebou v podstate nijako nepreživam. Môj pohľad. Nemusí byt pravdivý.

slovakboy
•
12. apr 2025

On má na to zlý pohľad a nie je zaangažovaný do smrti tvojho blízkeho. Pud je u neho silnejší ako ovládanie sa prejavenie sústrasti. Zjavne s tebou necíti dostatočne. Sú to len dva dni, to mal vidieť ako ti je akeď vidím nemôžem. Empatia mi nedá. Led ty smutis mal by nie že smútiť ale cítiť s tebou.

akje
•
12. apr 2025

@autorka
Tak su iba 2 vysvetlenia. Bud netusi, ako blizka ti dotycna osoba bola alebo mu to je jedno.
Takze sa skusit porozpravat a uvidis

ovaaa
•
13. apr 2025

Čo znamená dala najavo? Veď poviem, prepáč Jano , stratila som blízkeho človeka a cítim smútok na nežnosti a milovanie nemám chuť. Ak si mu dala informácie, k tomu, čo máš tak normálny chlap by toto nežiadal, maximálne by ťa objal a rozprával sa s tebou. Ak však mal informácie a dožadoval sa tak je riadny sebec. Prehodnotila by som, či s ním zostanem, keďže empatia a súcit žiaden a pri tak vážnej situácii. A brať sex ako všeliek na všetko ...to vážne?

marca12
•
13. apr 2025

@marianarem Alebo je to nadrzany bujak,ktory este nedospel a nechape,ak zena povie raz nie,nema dobiedzat a dozadovat sa sexu. Zrejme je zvyknuty,ze k nemu chodi a vzdy je sex.

taktotedanie
•
13. apr 2025

Je to blbec

minenkaa
•
13. apr 2025

Moj muz zas potrebujú sex ,keď je nešťastný ,možno to ma aj on tak a pozerá sa na to z tejto strany

koniarova
•
13. apr 2025

Veľmi málo si k tomu napísala. Ťažko radiť.

martinka17
•
13. apr 2025

Možno ťa chcel uvoľniť, zbaviť na hodinu smútku a stresu. A nechápal tvoje náznaky, tak nabudúce je potrebné nenaznačovať ale otvorené komunikovať. Každá smútok prežíva ináč, každý sa stresu zbavuje ináč. Keď prídeš k nemu dnes, povedz prečo si prišla, alebo ak sa na to necítiš, napíš mu správu a vysvetli čo sa ti deje v hlave. Ja osobne neviem dobre čítať druhých ľudí, preto neznášam naznacovania - som z nich v strese.

tenerifka
•
Autor odpoveď zmazal
•
tenerifka
•
13. apr 2025

Vacsina chlapov to ma v mozgu inak poskladane ako my zeny, neuvedomuju si vela veci a ako tu uz bolo napisane, pud je u nich silnejsi

kvadrinkaaa
•
13. apr 2025

Tak mu vysvetli znova a priamo, že nemáš ani myšlienku na sex. Nebrala by som to ako tragédiu. U niektorých mužov je sex aj jazykom lásky…

majlo1234
•
13. apr 2025

Niektorym muzom sex pomaha pri smutku, mozno si mysli, ze aj tebe by mohol

domkakvet
•
13. apr 2025

Za mna ta ma iba na sex.

vanilkovazmrzka
•
13. apr 2025

Dokazem pochopit, ze skusil raz /mozno ako ho tu vehenemntne obhajuju, ze to akoze aby ti pomohol od smutku/, ale ze nepochopil tvoje nie a skusal dalej, to uz je extremny disrespekt. Mne by bolo z neho fakt zle

okm221
•
15. apr 2025

Ja som žena a sex s manželom a zvyšný život rodina, priatelia vôbec nesúvisia... Aj keď sa stali zle udalosti, práve sex mi pomoho aspoň na chvíľu odbočiť myšlienkou úplne inde.. Ja B som, to, brala z toho hľadiska. Ak by si to brala pozitívne, mohlo by ti to dokonca aj pomôcť v prekonaní smútku, uvoľnení sa, pri sexe sa uvoľňujú totiž aj hprmony ktoré to vedia ovplyvniť