icon

Priateľ si myslí, že ho podvádzam

motylik1998
10. máj 2022

S priateľom sme skoro rok spolu a vkuse ma pocit, že ho podvadzam ma pocit že ma musí kontrolovať občas mi povie ukaz správy, stalo sa 2 krát aj že mi zobral telefón a išiel sa zamknúť do kúpeľne aby videl s kym si píšem. Nemá vôbec dôvod si myslieť a nie to mi hovoriť, že s niekym niečo mam alebo sa stretávam. Na sociálne siete nepridavam žiadne neslušné alebo odhalujuce fotky, nepíšem si s chlapmi. Neviem už čo mam preto urobiť aby si to nemyslel. Bývalá jeho priateľka ho vkuse podvadzala a chápem ze si myslí že teraz každá jedna bude taka, ale keby mal nejaký dôvod lenže ani žiadna náznaky ani správy od mužov na rande, stretka nemám. Ja som nikdy žiadneho priateľa nepodviedla.

Strana
z3
yvkay
Autor odpoveď zmazal
yvkay
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
10. máj 2022

@vso10
@zoro9836 ono mužom sa naozaj nepáči, keď kydáš na ich rodinu svojim kamoškám alebo kamošom.... mne by sa to tiež nepáčilo, keby muž kydal na moju rodinu iným. od toho sme my dvaja, aby sme si svoje rodiny poriešili. čiže ak ty,
@vso10 máš v správach sťažnosti na jeho matku, tak to naserie, ver mi...

panelacikova
10. máj 2022

@zdenkastanka pozri, nech je ako je, či už ide naozaj o žiarlivca alebo zúfalca, ktorý nestretol tú pravú a tak tú nepravú buzeruje, všetci jej radíme rozchod... lebo oni dvaja nikdy nebudú harmonický pár jednoducho...

mamkalentedkova
10. máj 2022

@motylik1998 dievča zlaté ...tu facku ,ktorej sa obavas, ti raz dá aj tak ...že ho bývalá podvádzala máš len od neho ,alebo aj z iných zdrojov ? Lebo rovnako,ako iné baby ,si myslím,že to sú len jeho paranoidný vymysly a ona už prišla na to,kto je on a radšej ho nechala tak .Je manipulátor a chorobný žiarlivec.Vsetci su zlí ,a on je ten chudáčik, ktorému bolo ublížené ...toto sa žiak nezmení a keď sa vyliečiť z tej beznádejnej zamilovanosti ,začneš to vnímať aj ty.Len aby nebolo už neskoro ...radšej poslúchni ,čo ti ženy radia a utekaj kade ľahšie ....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
barboraalexej
10. máj 2022

Podľa seba súdim teba, žeby?!

vso10
10. máj 2022

@panelacikova ono to nie je, že kydám. nemám problém povedať mu, že drahý, dnes ma Tvoja mama naštvala, zobrala som ju autom z roboty, a dohodli sme sa na rýchlom nákupe. ja som nakúpila za 20min a potom som ešte 45min sedela v aute a čakala ju a zatiaľ sa mi roztopili mrazené veci. keď som jej volala kde je, že už nutne musím ísť, tak sa ofučala, že ešte si nenakúpila všetko. to nie je kydanie. a nechcela som rozoberať čo hovorím o svokre... len som dala ako príklad, že niekedy je fine mať nejaké súkromie. je rozdiel povedať mužovi to, čo som napísala vyššie a potom napísať kamoške "a vieš si predstaviť, že som jej urobila taxi a potom som na ňu ešte 45min čakala?". nie je to nič, čo by nutne muž nemohol vidieť, keď uvidí, uvidí. nič hrozné sa nestane. len to môže zamrzieť, no nie je to nič o čom by už nevedel. ale bol to len príklad. len som chcela poukázať na to, že autorka je v úplne inej situácii keď jej chlap berie mobil a nepúšťa ju s kamarátkami von.

marca12
10. máj 2022

@motylik1998 nemyslim si,ze ho byvala podvadzala. To sa ziarlivy chlapi vzdy tymto ohanaju. Ja mam skusenost,ze najvacsi ziarlivci su najvacsi podvodnici. Skor by som povedala,ze on je neverny a preto ma pocit,ze aj ostatni su. Tvoj priatel je chory ziarlivec,ja by som taketo obmedzovanie nezniesla.

selena_luna
10. máj 2022

Akoze od krivych obvineni a kontroly mobilu je to na krok k tomu aby ta zamykal v kupelni a otrieskal hlavu o podlahu do bezvedomia. Samozrejme pre tvoje dobre, lebo on sa dokaze polepsit sam.
Utekaj co najrychlejsie a co najdalej. Na svete je kopa normalnych zdravych sebavedomych muzov, nenic si zivot s chudakom.

panelacikova
10. máj 2022

@vso10 chápem

ilovecoffee
10. máj 2022

@motylik1998 ahoj, utekaj preč preč preč!!!! Je to choré..bude sa to iba stupňovať..on to ma v hlave troska zle usporiadané..bude ti tým stále ubližovať a robiť z teba zlú aj keď s nikým neprehodis ani slovo či písmeno..ver mi, zažila som si to..vzal mi mobil a vyčítal mi aj písanie si s inými pred 5 rokmi,ked som ešte ani nevedela, že existuje a bola som slobodná..takyto chlapi si ženy nevážia..

ilovecoffee
10. máj 2022

@motylik1998 ešte som zabudla dodať, že mobil mi bral hlavne vtedy, keď ja som sladko spala..kontroloval mi ešte aj volané hovory prijaté hovory a keď som nemala uložený kontakt a videl len nejaké číslo, tak už si myslel, že to bol nejaký chlap..dalej obmedzovanie v obliekaní..nic obtiahnute, nič extra farebné aby som neputala pozornosť..ziadne legíny (v ktorých sa cítim najpohodlnejšie na svete) aby mi nikto nepozeral na zadok..najlepsie nechať takého chlapa, lebo on si stále vyrobí v hlave dôvod, prečo si ty ta zla..

carduelis
10. máj 2022

Mala som taky vztah, vdakaabohu som po par rokoch bola schopna odist ale doteraz mi vyskakuju negativne spomienky. On uplne prerobi tvoju osobnost. Ja som po case nesmela nosit obtiahnute sukne a nohavice lebo samozrejme sa chcem predvadzat. Musela som zrusit vsetky svoe volnocasove aktivity, nesmela som chodit s kamoskami, ziaden muz mi nesmel napisat, ked sme isli spolu po ulici tak ma vzdy kontroloval ci sa nepozriem na nejakeho muza, musela som chodit s pohladom do zeme. Zakazoval mi chodit na dovolenky s rodicmi. Fuuu ked si na to spatne spominam nerozumiem aka som bola blba ale to ta bude postupne varit ako zabu az ti to pride normalne. Prosim ukonci to hned. Mne je normalne zle ked si predstavim ze by ma cakal takyto zivot. Teraz mam manzela ktoremu mozem vsetko povedat, aj pripadnu kritiku nanho a prijme to konstruktivne. S ex by to bola hadka, citove vydieranie a strach. Az ma striasa.

bilancia
11. máj 2022

moj byvaly partner bol taky isty, nikdy som sa mu nezavdacila nicim, nikdy som ho nepodviedla, odstrihol ma od vsetkych kamaratov , s nikym inym som sa nestretavala a aj tak som bola najvacia kur.va ktora chodi kade tade na prietrtky :D teraz sa smejem ale bolo to naozaj peklo , vydrzala som to 1,5 roka, dovod rozvodu bol vsak iny, prevalilo sa , ze on bol chronicky suknickar a cely cas ma podvadzal vsade kde sa dalo :D ci uz normalne alebo virtualne 🙂 takze tak.

arianna25
12. máj 2022

Počkaj kým ťa bude obmedzovať ešte viac a rozhodneš sa sama koľko si necháš ...
Ale k veci. Teba je prd po tom či mu zahybala nejaká pred tebou. Boh vie či je to pravda a druhá vec - čo ty s tym máš?! Nech si svoje drísty strčí do riti a teba nech nechá dýchať.

arianna25
12. máj 2022

Čo si to dovoľuje?! A ty budeš v strese z neho čím ďalej tým viac. Ty sa pôjdeš pokrájať že to tak nie je a on sa bude vyskierat a flirtovať so ženami. Alebo sa mýlim?

arianna25
12. máj 2022

@h2 len aby jej nestruhol tiež jednu štipľavú

wadja
20. máj 2022

Ste skoro rok spolu, a uz toto robi? No dievca, tak v tomto pripade cim skor prec z takeho vztahu, bude to len a len horsie.

liv1
12. júl 2024

Byvala ho na 100% nepodvadzala. Len jej robil teror, lebo je chory. Este raz. Je CHORY. Ziadny psycholog mu nepomoze, lebo nebude ochotny tam chodit dlhodobo, to jedine by mozno pomohlo, ale nemyslim si.
Bude ta nicit krok po kroku. Uzavrie pres tebou tvoju rodinu a priatelov. Totalne ta zmagori, casom budes o sebe pochybovat, urobi z teba trosku. Mozno vytiahne okrem paychickeho nasilia - lebo to teraz robi, mozno aj fyzicke. Ale na vine budes podla neho vzdy ty, lebo si urobila to a tamto a keby si to nwurobila tak by to nemusel urobit on. - toto tvrdenie je samozrejme chore rovnako.
Navyse, tito chorobni ziarlivci zvacsa tiez podvadzaju paradoxne..
Asi to este nebudes vediet urobit hned, ale tvoja jedina moznost ako vyviaznut v zdravi je zbavit sa ho. On je chory a aj ked sa ti sto krat ospravedlni, 101. to urobi znova. Davaj si pozor, aby si ta nepoistil dietatom. Drzim palce, aby ti to doslo cim skor, ze jeho nezmenis. A jedina cesta je od neho odist

liv1
12. júl 2024

Stara tema.. snad uz nie ste spolu 😁

faelyn
15. dec 2024

@motylik1998 len pozor, aby to nebol on, kto podvádza. Rovnaký bol môj otec, stále podozrieval mamu a nakoniec sa zistilo, že to on ju roky podvádzal, toto je typické správanie pre narcisov, z toho zlého čo robia oni, obviňujú iných

Strana
z3