Priťahuje vás váš dlhoročný partner?
@zuzanockamt 😅
@zuzanockamt presne tak
@mamula20 Ty poznáš len extrémy spolužitia 🤔?
@zuzanockamt áno, iba to, biele a čierne, despotický surovec, alebo don juan. Ty poznáš aj iného ? Inak, ja "milujem takých slniečkových ľudi, im stači ozaj málo , možno aj len to, že sa muž zobudi.
@mooonika1975 Tu na tomto konskom fóre sú veru len tieto dva typy.
@zuzanockamt 😂
Chcela by som vidieť koho manželia sú tí, čo chodia po ulici-tučni, neforemni, strhani, strapati starí chlapi po 40 a 50???😅😁🤣🤣 Ked tu su sami sexi 50nici s vypracovanym telom.😁
Muži majú tú výhodu že nestarnú ale zrejú 😂 nie je to už taká tá živočíšna príťažlivosť ako na začiatku ale stále ma priťahuje skôr mi príde divné že sa mu ja páčim keď sa na seba pozerám do zrkadla 🙈😂
Poviem to takto - v posteli aj v bežnom živote vie, čo mám rada a čo nie, čo chcem a čo neznášam. Ja zas to viem o ňom, z druhej strany. Neviem si predstaviť zase sa vzájomne zľadovať s niekým iným, aj keby to bol samotný Adonis. Sme spolu 20 rokov. Neviem, či to je definícia toho, že ma "priťahuje". Nie, neskáčem po ňom, ani nezvlhnem, keď si na neho pomyslím. Jednoducho je to obojstranne vybrúsený vzťah a nemienim plytvať energiou na druhý vzťah. Predpokladám, že nejaká príťažlivosť tam bude, ináč by mi to asi bolo nepríjemné v posteli. A to nie je.
@mikadooo Konečne jeden reálny a triezvy názor v zrelom dlhoročnom vzťahu.
@mikadooo 👍 prirodzený vývoj vo vzťahu
@mikadooo pekne si to vystihla. S tymto sa viem stotoznit.😀
@mamula20 a??? Je stale sexi??😁🤣 Ak ma 90 kil, ma hadam aspon 190cm. Prepáč ale teba neberiem ako reprezentatívnu vzorku, ty máš vždy veľmi jednoduché príspevky, ale veľmi jednoducheee.
@stanulienkat nikoho, to sú len na doplnenie davu, Adonisovia sedia doma s manželkou, pečú, smeju sa, trkotajú a spoločne umývajú okná😂
@stanulienkat aspoň 195 cm musi mať, aby mal optimálnu váhu, žiadny prstenček okolo pupčička😂
@stanulienkat
@mooonika1975 👍👍👍 Bavím sa parádne. Ani mi nenapadlo, že takáto téma mi osvieži deň 🤭😂
@mamula20 Tak pri tej výške 90 kg je dosť slušný pupček.
@mamula20 uf, to už má nadváhu , aleže ozaj riadnu, taký malý chlap s 90timi kilami.
@mamula20 oki, pre teba IDOL.