Priťahuje vás váš dlhoročný partner?
My sme spolu viac ako 10 rokov a stale ma pritahuje. 😜 Myslim, ze aj a jeho.
Ano, sme spolu 17 rokov.
Tu sa negatívne odpovede nedozvieš 🤭 Čakaj reakcie typu - áno a áno, ešte viac ako predtým 🤭
Samozrejme aj po 30 rokov
zatiaľ se spolu len 12 rokov, ale áno, dokonca ešte viac.. :D
tí muži nejak starnú do krásy.. síce ten moj má ešte len 30 ale aj tak.. :D :D
@sajmonka_1216 ja mam tiez ten pocit, ze aj moj zreje do krasy 😂
A ano, aj po 17 rokoch ma stale pritahuje. A to naozaj nie je typicky krasavec, ale priemerny 50 rocny muz. Ale ja ho milujem ako celok, skor si myslim, ze ma pritahuje ako muz tym, aky je, a nie tym, ako vyzera.
Áno, sme spolu 20 rokov, z toho 15 rokov v manželstve. Nejako výrazne sa výzorovo nezmenil, stále mi vonia a som rada v jeho prítomnosti. Mám veľa kamošiek, ktoré sa tešia, keď muž nie je doma, ale ja som rada, keď je doma. Vždy, keď počujem kľúč vo dverách, keď prichádza z práce, tak pocítim radosť, že ho o chvíľu uvidím 😊
Sme spolu 19 rokov, poznáme sa 30 rokov a áno, stále ma priťahuje. Aj v 55 rokoch je to krásny sexi chlap.
@zuzanockamt a všetci sa o seba starajú , sú fešáci a iskrí to.medzi nimi ako pred 20 rokmi. 🤦 A dnes ráno ďalšia téma,koľko ušetríte mesačne. Tiež výživné. Úplne bežne 1000€, či 50 percent príjmu odložia. Ešte, že sú tie svokruše na svete, tam je to zle takmer vždy.
Mne pripada coraz atraktivnejsi, lebo celkovo muznie. Ked som ho spoznala, bol to chlapec, teraz je to chlap.
Je pravda, ze tu asi dostanes skor pozitivne odpovede. Ale negativnych odpovedi je plny Konik, hadam kazdy den napise zena, ktoru manzel uz nepritahuje, pripadne sa jej hnusi.
Ano, 30 rokov sme spolu.
Áno, spolu 21 rokov, manželia 11 rokov...
Sme spolu 10 rokov a ano pritahuje ma stale a odkedy mame spolu deti, tak este viac, lebo okrem jeho zovnajsku ma pritahuje to aky je otec ako krpcov zboznuje a stara sa o nas a cely vztah nadobudol uplne iny rozmer a vazim si ho este viac aj ako cloveka.
Hlavne po rokoch to uz nie je len o vyzore.
City su prehlbene,celkovo vztah-naviazanost jeden na druheho je ovela väcsia,doslova si citate myslienky,pohyby...doverujete si a tesite Sa na seba.
Ked Sa lubite,vonkajsok si ani neuvedomujes..
Je prirodzene,ze Sa menite...
Mna moj muz pritahuje stale,a ja jeho tiez.
Nie je to vsak ta poblaznena bezhlava pritazlivost ako ked sme Sa spozavali.
Je to taka totalna tuzba po sebe navzajom.
Nielen chtíč
@zuzanockamt presne, ešte viac, lebo čoraz hlbšie, je hádam aj čoraz krajši a mladši 😂😂 hotový don juan a v zástere, keď vari je ešte atraktivnejši ako v obleku, keď ide to banky na post riaditeľa 😂
Ja som mala 11 ročný vzťah a nie, ku koncu ma už prestal fyzicky priťahovať, tak ako som pravdepodobne prestala fyzicky priťahovať ja jeho ..čo si budeme klamať 😁
@maxalla Dlhoročný u mňa znamená aspoň 15 rokov, ale skôr 20 a viac.
@mamula20 pýtaju sa na to, či je DOBRÝ OTEC ? Len či ťa PRIŤAHUJE. Mám okolo seba vzorku cca 100 žien, a neviem, či by som jednu našla, čo toto ako tu pišete , by povedala o svojom mužovi. Skôr sú zvyknuté, v stereotype. 😉
@mooonika1975 O chvíľu sa ozvú komentáre, že závidíme 🤭 Aj keď nie je čo.
Tak vidiš, my sme boli poblazneni v 20tke, teraz keď je dieťa medzi nami, vidime jeho.
@mamula20
@zuzanockamt čakám 😂😂
a teba? Potrebuješ poradiť, či si len z nudy robíš "prieskum"?
@mamula20 A to nič medzi dvoma extrémami neexistuje? Ako vieš, že tvoj model je ten naj? Práve u tých, ktorí sa potrebujú vonku prezentovať, akí sú prešťastní vo vzťahu, to tak naozaj nie je.

definuj dlhorocny.. 🙂