Problémy vo vzťahu
S frajerom sme spolu pol roka. Kazdy sme z ineho mesta, malo sa vidime. Je taky spomalety, vsetko mu dlho trva, je malo akcny. Poslednu dobu som si na sebe vsimla ze som nejak ochladla, vsetko akokeby zovsednelo. Chodime na vylety vikendove vsetko tam bolo fayn aj on je fayn, spravnak, dobry clovek mozno az privelmi ale ja sa nejako nudim. Zatial neuvazujem o rozchode neviem ci najdem tak dobreho chlapa co by mi aj modre z neba dal ale zas na druhej strane mi na nom zacali prekazat hluposti ako napr jeho smiech, vkuse sa smeje ja nieco poviem vobec to neje vtipne a on sa rehota ako keby nasiel 1000e. Neviem nestalo sa mi nieco take. Zo zaciatku to bolo skvele aj iskra bola ale nejako...Co robit?
@babulkomale necítim sa ako tetula. A áno, je mi to ľúto. Pretože to, že ty máš problém s tým, že niekto žije spokojný život, že máš potrebu robiť si scénare, ako má niekto určite nudný život a ako určite žije so zlým chlapom len je s tým zmierená, to viac hovorí o tebe ako o mne. Všetko dobré ti prajem.
@melanta vobec si nemyslim ze zijes so zlym chlapom. Uplne mimo zas pises.
Jasne som napisala nieco uplne ine a kazdy kto vie citat s porozumenim, to aj pochopil.
Ty si to uplne prekrutila.
@melanta Ale to, že niekto nie je dokonalý a má aj drobné chybičky, predsa neznamená, že je zlý a že žena, ktorá s ním žije, v tom vzťahu trpí a je a tým zmierená, lebo jej nič iné neostáva. My tu hovoríme o drobnostiach. Nedokonalostiach, ktoré má KAŽDÝ JEDEN človek (teda, okrem teba a tvojho muža 😏). Nie o vyslovene zlých vlastnostiach, ktoré sú vo vzťahu neakceptovateľné.
Po pol roku ste mali este lietat v oblakoch. Takto skoro ked padnu ruzove okuliare, tak to musi byt iny pruser. Isla by som od neho. Ja tiez neznasam spomalenych domasedov.
@lanka999 to ze si s nekym nesedis neznamena ze je to zle.
ja by som to nesilila a dala by som jemu aj sebe sancu najst si vyhovujucejsieho partnera.
a k otazke toho co mu mas povedat. prosim ta nemenuj mu co ti na no vadi. ono totiz to co vadi tebe nemusi vadit inej, ale jemu tym mozes akurat tak ublizit. ked mu povies ze toto ti vadi a preto sa s nim rozchadzas zacne o sebe pochybovat, zacne to mozno riesit a nasilu menit a zbytocne bude mat dalsie roky komplex. teda neviem presne o co ide ale ako pisem niekomu by prave to mozno vyhovovalo.
ja mam takych dvoch kamosov obaja sa ozenili az vysoko po 40 dovtedy ani vztahy nemali a ked tak take nijake. oni boli obaja strasni dobraci. aj teda stale su. a tie mlade baby to podla mna nepritahovalo. ale neskor uz ked si nasli zenu po 40 ta vedela ocenit prave tieto kvality.teraz su obaja spokojni a maju stastne manzelstva.
mozes mu povedat ze si proste povahovo nesedite. ze ste rozdielni a nie je na tom nic zle. ze si ho vazis ako cloveka, ze ti je s nim dobre ale nie je to na partnersky zivot. skor na kamaratsky. nehovorila by som mu o tom ze ta nepritahuje ani vycet jeho "chyb" naco. najst niekoho pasujuceho k sebe nie je lahke. niekedy clovek musi vyskusat toho viac kym to najde.
To, že je správňak vôbec nehovorí o tom, že či s ním budeš šťastná. To uvidíš ako sa budeš cítiť naďalej, ja tiež som isté obdobie chodila s chalanom, ktorý bol super, milý všetko, ale proste som necítila nejaký život, nejaký vibe a mne to chýbalo.
Ano jednoducho keď si dobrý človek, nemanipuluješ, a neklameš, tak ženy nepriťahuješ. Ženy musíš klamať, hovoriť im čo chcú, a potom je všetko v poriadku. Lebo sa im dostaneš do hlavy, a stále na teba musia myslieť, a to je dôvod, prečo zostávajú aj s agresormi. Musíš v nich vyvolať emóciu, pozitívnu či negatívnu, to je jedno. Keď nepovieš čo chcú počuť je problém.
Super to vedia tí nečestní ľudia, sebeckí ľudia, neinteligentní ľudia ... proste trochu inteligenčne alebo aj vzdelanostne nižšie. Lebo tak je im to prirodzené.
Žiaľ tí dobrí chalani, toto nevedia, pretože to nie sú oni. A nechcú byť.
Nemyslím, že on sa nehodí k tebe. Ale ty sa nehodíš k nemu.
Poloz si otazku, ci nie si ten typ cloveka, ktory potrebuje v zivote stale nejaku dramu, vzdy nieco riesit.. Ak ano (nie je na tom nic zle), mozno by ti osobnostne sedel skor niekto, kto to ma podobne.

@melanta aj ta pasivna agresivita ako ti je luto takych ako ja potvrdzuje co si zac. Ale ked ti to robi radost v tej nude co zijes, budiz. Hrat mudru tetulu na fore.