icon

Prvé rande s prespaním a sexom

Dnes o 13:06

Ako casto, resp. stava sa vam to, ze chlapa ktoreho pozvete na prve rande ku sebe, poziadate aby u vas prespal do rana? Co na to treba po 5 dnoch pisania si.

A nie nieje to vymyslena tema seriozne ma to zaujima, kedze ja to mam prave za sebou.

Strana
z3
lucylaw
Dnes o 15:02

Ako vlastne znie tvoja otázka? Podľa mňa žiadna normálne žena nepozve k sebe chlapa domov na prvé rande rovno s prespatím a sexom po 5 dňoch písania si,obzvlášť,keď nemáte ani len vymenené telefónne čísla..Takže buď je psycho alebo je to nejaká zufalka alebo proste len potrebovala sex..A s tým,že si sa ani neosprchoval si sa nám chváliť nemusel,ble 🤢

sova7
Autor odpoveď zmazal
personality
Dnes o 15:17

No určite nie. Už aj keby došlo k sexu nejakým zázrakom, tak pozvať si ho k sebe domov? Absolútne nie. Ale tak mohlo to byť aj pre ňu niečo nové, možno sa už neozve keď sa jej to rozloží v hlave.

earlgrey
Dnes o 15:25

Mňa len zarazilo to, že po pretrtkanej noci si sa ani neumyl, veď koľko minút by ti to zabralo? fuj no...a ešte taký ideš do práce 🤦‍♀️ koľko máš rokov? 20?

anonym_1761e5
Dnes o 15:36
@anonym_autor

@anonym_1761e5 neuveris ale nie. A ako sa tak zamyslam, uz fakt davno som od nikoho nepytal telefonny kontakt, kedze pouzivam hlavne facebook.

@anonym_autor komuniikujem tiez prevazne online, ci fb, alebo nejaky msg ale cislo nemat na cloveka s ktorym spim.. a online je len v urcitej dobe dotycna.. vsak mam mobil, som moderna zena, online som 24/7 :DDD internet nevypinam... :D ale ok.. kazdy to mame inak

autor
Dnes o 15:43
@anonym_1761e5

@anonym_autor komuniikujem tiez prevazne online, ci fb, alebo nejaky msg ale cislo nemat na cloveka s ktorym spim.. a online je len v urcitej dobe dotycna.. vsak mam mobil, som moderna zena, online som 24/7 :DDD internet nevypinam... :D ale ok.. kazdy to mame inak

@anonym_1761e5 ja som siel na stretko, spoznat sa po 5 dnoch pisania, ani by ma nenapadlo za tym hladat nieco ine. a podla stavu dolnej upravy ani ona s tym nepocitala.Cislo nebolo treba .

anonym_24adb0
Dnes o 15:45

@anonym_autor nespim s cudzimi ludmi.

Strana
z3