Prvé rande s prespaním a sexom
Ako casto, resp. stava sa vam to, ze chlapa ktoreho pozvete na prve rande ku sebe, poziadate aby u vas prespal do rana? Co na to treba po 5 dnoch pisania si.
A nie nieje to vymyslena tema seriozne ma to zaujima, kedze ja to mam prave za sebou.
@anonym_autor nikdy nepozvem chlapa, ktorého vlastne vôbec nepoznám, na prvé rande k sebe
Sex s cudzincom? V mojom dome ? nikdy.
Silou mocou chceš byť v krimi novinách?
Silou mocou chceš byť v krimi novinách?
@mandzula je odomna o hlavu mensia, myslim ze by mi neublizila.
Preboha, s mojou ostrazitostou nikdy! Priserne by som sa bala ci nie je uchyl atd. ci ma nenadroguje, nezabije…Ak nie je uchyl moze byt nejaky posahany, bude vediet kde byvam, moze ma sledovat…moze mat na figu hygienicke navyky, humusak do bytu… tolko je moznych neprijemnych scenarov. Toto by som nikdy v dnesnej dobe neurobila!
@anonym_autor Ahaaa, netušila som, že sa pýta chlap.
@mandzula uz vidim, ze som to napisal nie velmi zretelne.
pises na zle miesto preboha. tu zeny sulozia az ach skoda reci.
pozri ja som za slobodna volavala k sebe zaujemcov o rande na film a sex ale nie do rana. sex na prvom ci druhom rande mi neva ale spat s niekym do rana mi va 🙂
Takze dievca chce aby si prespal u nej... tak jej povedz, ci je normalna ist do takeho rizika, ked ta ani nepozna😅 Na prve rande by som fakt navrhla uplne nieco ineho, ako vlastny byt...
Takze dievca chce aby si prespal u nej... tak jej povedz, ci je normalna ist do takeho rizika, ked ta ani nepozna😅 Na prve rande by som fakt navrhla uplne nieco ineho, ako vlastny byt...
@anjelicek26 to som ozaj tak zle napisal? Nie , bol som pozvany ku nej a presvedcila ma aby som ostal do rana . A ostal.
@anjelicek26 to som ozaj tak zle napisal? Nie , bol som pozvany ku nej a presvedcila ma aby som ostal do rana . A ostal.
@anonym_autor no dosť zle si to napísal 😁hlavne to vyznelo akože to píše žena a že jej nejaký chlap toto navrhol 😏
@anonym_autor A o co vam ide? Bol to len sex ci akoze zaciatok vztahu, ci co?
@anonym_autor no dosť zle si to napísal 😁hlavne to vyznelo akože to píše žena a že jej nejaký chlap toto navrhol 😏
@mizoko tak idem skusit vymazat celu temu a napisem nanovo.
@anonym_autor A o co vam ide? Bol to len sex ci akoze zaciatok vztahu, ci co?
@mandzula presne toto chcem pocut od vas. 43 rocna bezdetna zena. Uplne cerstve ..
No tak bude riadne zufala. Fu, nikdy
@anonym_autor Robila som to viac krát takto, tiež sa čudujem spätne, že som neskončila v krimi. Každopádne, väčšinou to bolo prvé a posledné stretnutie. Chlapi síce sex chcú, ale vzťah s kurvou už nie. Zrejme ma považovali za takú . Poučila som sa z toho, že byť ľahká korisť nie je sexy. Už to nepraktizujem a žijem spokojne v monogamnom manželstve.
hodnotim to ako zenu, ktorej pekne drbe... ak si jej totalne cudzi, z nejakeho fora , alebo chatu... rozumej nie kamoskinho frajera kamos, bratranec alebo inak overena aspon ako tak doveryhodna osoba , tak no- go ...
Je to prilis skoro tam prespavat, staci povedat, ze rano potrebujes vstavat skoro do prace a musis sa doma prezliect bla bla, proste pojdes domov...
Daj si dva kondomy, riskuješ pohlavku.
@anonym_autor Tu dostaneš všehochuť odpovedí, pravdu vie len ona. Mňa zas zaujíma, o čo išlo tebe.
@mandzula zamer bol seriozny, spoznat, a v spravnom case po cim najvacsej kompatibilite si pripadne spolu zacat vztah.
nedavno tu jedna taka bola, sama sa nukala, mala o tom temu, takze asi u niektorych nic nezvycajne
A teraz si predstav, koľkých pred tebou takto pozvala a koľkí išli... To je tzv. pelešenie. Neviem, či to na vyzerá na seriózny vzťah.
No ja nevravim ze nemoze byt pekna a obletovana chlapmi ale zufala bude. Musi ju nieco vo vnutri zozeriat ked ublizuje sama sebe a ponizuje sa

Bezhlavo sa nepustam do podpaplonovach dobrodrustiev, ani cudzich si domov nevodim. Pomohlo?