Robí váš partner niečo pre inú ženu?
Ženy aký by ste mali postoj ku tomu, keby váš chlap niečo zadarmo urobil inej žene? ( nebudem konkretizovať čo, nie je to podstatne, ide o to ze si niečo dala vykonať už vedome s tým že ho poprosi či môže zaplatiť až o nejakú dlhsiu dobu)
S touto ženou je v našom vztahu stále problém, mala som dôvody na to aby s ňou prerušil kontakt a celkovo sa správal voči nej inak ako ku ostatným. už ubehla dosť dlha doba a stále od nej peniaze nepýta, odkladá to. Ja sa do jeho financií nestaram-sú to jeho peniaze, no tu ide o princíp. Je x veci ktoré by namiesto toho čo urobil pre ňu mohol urobiť pre mna ako pre partnerku, zaplatiť mi niečo čo potrebujem a podobne. Vždy sa niečo nájde tak preco by mal dávať inej žene? Jasne som povedala- s kamaratmi rob čo chceš, nech ti platia kedy chcú ked to tak chceš ale INÁ ŽENA vyslovene zena s ktorou prišli len problémy, to si neprajem.v tomto jedinom prípade mal urobiť výnimku vzhľadom na všetko čo bolo predtým.ani nekomentujem to, že jej samej to malo byt blbe no budis, aspoň on sa k tomu mal postaviť zodpovedne.
Vždy sa mi dostane len to ze to nie je moja vec. Povedala som mu, či aj ja mám byt taká ze teraz pôjdem niekam za inými chlapmi a tiež budem toto využívať, nech platia niečo oni mne. Viem ze keby chcem nasli by sa takí, no bolo by mi to proti srsti keď ja mám svojho partnera. Dotyčná má tiež svojho priateľa, neviem ako si to vôbec predstsvuje zvlasť po konfliktoch ktoré už kvôli nej prebehli. Len ma provokujú.
Stále sa mi len dostava pocit že ja som ta divná, ja nič nechápem a podobne. Nedokaze jednu osobu vyškrtnúť z nášho zivota alebo lepšie povedané správať sa tak aby niečo napravil a dokázal mi ze môžem byt kludna, a ja mám byt so všetkým v pohode.
@momoftwo sľúbil ze zuadna komunikacia uz nie je, dokonca aj to.s tou službou má informoval o všetkom ale nečakala som ze z toho bude takýto záver, ze slečna si povie ze zaplatí dakedy v budúcnosti a všetko v pohode. Naozaj keby šlo o niekoho iného, je mi jedno sú to jeho veci. Lenže toto už zabŕda do vzťahu
A ako dlho sa toto deje?
Noe, nie.si čudná, lebo keby ju tvoj partner bral ako bežnú zákaznícku, určite by ti nevadila.
po 10 rokoch je váš vzťah už všedný, a toto je niečo nové, vzrušujúce, zaváňa to dobrodružstvom asi preto nie je ochotný to ukončiť... chápem ťa, že ťa to štve, ale asi tomu nezabrániš
@rawmamka toto má presne trápi. Že celé roky jic takéto nepotreboval až kým taká osoba neprišla. A zrazu sa toho nevie pustiť. Ja si zas myslím že kvôli vzťahu vylúčiť zo života jednu osobu je uplme ok. Jeho ale viac trápi imidž voči nej ako voči mne. Totálny cirkus robí keď len spomeniem že ja jej napíšem alebo niečo. Že on nechce žiadnu hanbu a pdoovne a rozide sa so mnou ak tak urobím. Ja som zahnaná v kúte. Viem že keď mi dôjdu nervy presne to urobim ale potom už záujem o neho mat nebudem
Vieš, môžeš ty doma čakať s nervami na dratku, že to raz prefrčí. Ale môže to trvať aj roky.
A hlavne prečo mu ona tak.nadbieha, keď má vlastný vzťah?
Alebo on príde po 12 rokoch keď bude ona voľná a povie ti, ďakujem ale ja idem.
Uf, tak ak sa vyjadruje už takýmto spôsobom, keď ho konfrontuješ so svojimi pocitmi, tak je jasné, že ťa to trápi, lebo cítiš, že si v tejto fáze ako piate koleso na voze......Máš pred sebou veľmi ťažké rozhodnutie, pretože aj keby tvoj partner urobil radikálny rez smerom k nej ( čo sa mi javí skôr nereálne ako reálne), tak tá blízkosť, dôvera, pocit bezpečia, lojality vo vašom vzťahu je naštrbená a to sa veľmi ťažko "opravuje", resp. to sa už nedá nikdy obnoviť na 100%. To už budeš na všetko vo vašom vzťahu pozerať ako na "predtým" a "potom".
Vieš,ste spolu 10r,buď sa máte radi a plánujete niečo viac alebo ste iba spolu.
Chápem asi,čo ti vadí. No napíšem niečo,čo sa ti asi nebude páčiť.
Vieš,neustrážiš ho. Lebo pokiaľ to robí,vidí,že toli to vadí a robí to ďalej,tak tá žena mu ľahostajná nie je.
Čiže nie len tá žena je tvoj problém,problémom a väčším je,že tvoj partner,s kt.ste 10r.ma na tú ženu slabosť. Čo z toho,že ty im zakazes stretka,či pomoc. Keby nechcel,nerieši ju ani teraz. Ale zjavne chce.
Potom je otázkou,aký je ten váš vzťah?
Lebo prídu iné ženy,atď. Pokiaľ teraz má slabosť na túto,ty ju "odstránis",čo bude o rok,či neskôr?
Netrep sprostosti. Moj muz tiez robi X veci pre ine zeny a nemam s tym problem. Moj muz nie je moj majetok.
Autorka, nepoznám všetky fakty tak sa môžno mýlim, ale podľa toho čo si napísala sú dve možnosti:
1. Tvoj chlap je strašný dobrák a nechá so sebou vy**bavat. Dotyčná nebude jediná čo mu dlhuje a spolieha sa že keď nezaplatí bude to mať za Vatikánsku menu. Tie peniaze chýbajú v rodinnom rozpočte. Takže buď 'sviňa' a trvaj na tom že povediete jednoduchú evidenciu v exceli, čo kde robil, za koľko a kedy zaplatili. Bud ta čo zdvihne telefón a rieši nedoplatky.
2. Sú ženy ktoré chlapa dokážu namotat a celé roky vodiť za nos. Chlap pre nich robí veci, pomáha lebo je tam síce malá ale šanca že raz dotyčnu dostane do postele. To musís vyriešiť s partnerom.
Tak či onak ak sa dohodli ze mu za služby zaplatí tak jej zavolaj a od srdca vyhubuj že či jej nie je hanba nezaplatit že ty z jej planych sľubov deťom jedlo nekúpis (to je ako príklad).
urcite je to tvoja vec. v prvom rade partner preslapuje urcite nepisane kodexy, pravidla, cim ti ublizuje a to je jednoznacne tvoja vec. cize takto by som mu to vysvetlila. a potom sa uvidi ci to pochopi alebo sa mu nechce...ak to on odmietne riesit mala by si to riesit ty. mne iba napada jedna veta, neviem si spomenut kto to povedal ale "ak nam niekto ublizi raz, je to jeho vina. ak nam ublizi druhy krat, je to nasa vina" lebo sme to dovolili. a nejak sa rozhodujeme ci si sami sposobime tu istu bolest este nabuduce.
ja by som to neakceptovala. tvoj partner asi vie preco ju pokladas za skodnu a nebezpecnu pre ten vztah, ale jeho vola pomoct jej je silnejsia ako empatia voci tebe. kazdy mame svoje priority, tvoja by mala byt nestracat hodnotu, ani pred nou, ani pred nim a uz vobec nie pred sebou samou.
@maialeo v poriadku keď to takto máte obojstranne nastavene a vyhovuje vám to. My to mame inak a viem, že keby ja začnem využívať iných mužov na nejaké tie službičky, vadilo by mu to
@katka700 tu je asi pravda v oboch bodoch. Ja som presne toto mala záujem urobiť- kontaktovať ju, že jednak som ju požiadala aby v prípade potreby jeho služieb sa zariadila nejak tak, aby to prebehlo pokial možno čo najviac bezkontaktne. Nedodržala, opäť to riešila smskami a ešte aj osobne chodila sa pýtať či už je to hotové pritom jej povedal že keď to bude ozve sa jej. Veľmi ľahko by som vybuchla ale nechávam si to ako posledný krok lebo viem že toto on nerozdýcha, že to vudem riešiť mimo nás dvoch. Lenže inak sa nedá
Maj sa na pozore, veru, takéto kamaratstva nevestia nič dobre. No to musí on chcieť prestať sa s ňou kontaktovať. Držím palce!
Môj manžel nijakú platenú službu nevykonáva, ale keď môže, pomôže bezodplatne exmanželke, kolegyni, kamoške, hocikomu ženského pohlavia. Občas trochu zagúľam očami, keď sa mi to už zdá ako využívanie, ale keďže sa v našom vzťahom vôbec necítim na druhej koľaji, skôr naopak ako princezná, tak nemám žiaden dôvod to riešiť 😊 moja otázka na teba je, či by ti dotyčná vadila, aj keby si sa cítila svojím partnerom skutočne milovaná a hýčkaná, bez váhania na prvom mieste. Ak nie, tak s ním skús skôr riešiť to, čo ti chyba vo vzťahu bez spomínania tej ženy (bez ohľadu na to, že ty vidíš ako problém práve ju).
Veľmi zle si polozila úvodnú otazku, preto sa ti tu kopia takéto odpovede. Ono nakoniec vôbec nejde o tu tzv pomoc, ako to, že cítiš, že sa partner o ňu zaujíma ako o ženu, možno sa už aj zaľúbil. No a to by samozrejme vadilo každej jednej.
Máš to ťažké, ale vidíš, ze riešiť situaciu zákazmi prinieslo skôr opačný efekt, on ju bráni. Porozprávaj sa s ním. Ale ju nespomínaj, ona v skutočnosti nie je vás problém, tým je vztah vas dvoch
@katka700 nezabudaj ze oni nie su manzelia a ona mu nema co kafrat do roboty, moze dat akurat dobru radu.
A autorka je maximalne trapne, aby si cokolvek riesila s tou zenskou ty, vsetko co malo byt povedane uz bolo, len seba ponizujes a zosmiesnujes. Vsetci vidia ze je v tom ziarlivost a nic ine, ano aj mne by to vadilo ale snad mas nejaku hrdost. Uz po tolkych krat co ja obaja nerespektuju v tom chces pokracovat? Hadam nie
Ty mas problem, nie on. Ľudia sa vo vzťahoch vyvíjajú. 10 rokov je dlhá doba. Ty v diskusii iny nazor neberies a potrebujes sa len vyplakat, ze ten tvoj nazor je ok. Tvoj muz nie je tvoj majetok a on sam dobre vie co ma robit. Ty mu nemusis robit dozor. A ak on uzna za vhodne niekomu nieco urobit len tak, tak ho nechaj. Pri muzoch ti to nevadi... takze problemom je zena... ako tvoja potencionalna konkurencia. Ak je vas vztah funkcny, tak sa nic nestane. Ak nie je, tak pojdete od seba... svet sa nezruti.
@deti95060810 ako, dosť zaujímavé, kolegyňa ma kľúče od susedy? 🤣🤣🤣🤣Ci obliekajúci jej otvorili dvere, alebo teda suložili s otvorenými dverami. Ale noooo😉
Čím viac bude zákazov, vyvádzania z tvojej strany, scén žiarlivostných, tým viac to tú ženskú nakope vpred...ženy sú harpie (nie všetky, ale je ich dosť)...a práve ženy ako ty, ktoré zakazujú, strápňujú sa pred inou ženou sú istým "pohnútkom" pre harpie, aby pokračovali ďalej v tom, čo robia...Lebo predsa ty si očiach tej ženy žiarlivá, zakazuješ, ona sa na tebe určite dobre zabáva a chce tvojmu partnerovi dokázať, že je lepšia ako ty...nič s tým nespravíš...a ani nevieš, čo všetko ten tvoj tej kamarátke nakecal...možno sa na teba sťažoval, kto vie...a ona mu chce ukázať, že sú lepšie ženy od teba...tu nie je problém ONA...tu je problém TVOJ PARTNER...lebo ak by mu na tebe záležalo, tak odmietne každú jednu službu, o ktorú si tá žena požiada...predsa nie je jediný automechanik na svete...tvoj partner ju kľudne môže poslať k niekomu inému, môže zákaznika odmietnúť...ale keďže nechce...kde nie je vôľa, tam nie je cesta...
@autorka. Nevolaj jej, budeš za tú najhoršiu. Ale ak si chces zachrániť vzťah tak to je jedná z možností. Čo tým dosiahnes len to že bude volať tvojmu priateľovi a ona bude obeť a ty tá zlá. Možno by to zachránilo vzťah, len sú tu iné veci, píšu si dlhé sms, vyhľadáva ju na internete a lajkujete fotky, pomáha jej zadarmo ako budúcej partnerke. Tam sú už city z jeho strany. Je to nefér voči tebe. Ale on ako čítam dá a stará sa o ňu viac ako o teba. Ty sa snažíš zachrániť vzťah, 10 rokov je dosť. Tak to vyzerá že budeš ex. Ak on už nechce zachrániť vzťah nepomôže nič, už je na jej strane a riešite do dlho. Dobrá otázka tu bola napísaná ako dlho to trvá. By ma zaujímalo čo jej dal na Vianoce alebo na narodeniny, meniny, deň žien.
Tu nieje problém jeho kamarátka ale váš prechodený vzťah ,vzťah tvojho frajera k tebe .Neberie ta vážne ,je s tebou len aby niekoho mal ,váš vzťah zovšednel.Už to veľa napovie ,že ste 10 rokov spolu a neboli ste schopné sa posunúť vpred .Neviem koľko máte rokov ,no počítam 30-40.A ďalšia vec strapnuješ sa pred ňou ,konáš ako hysterka a oni sa na tebe báječne zabávajú .Takže radím ti,neponižuj sa,nedávaj zákazy ,ultimáta ,sadni si a s kľudom mu povedz .Ak bude pokračovať ďalej ,poznáš svoju cestu …
Sorry,ale ty ideš riešiť tú ženu?
Veď ries priateľa....na vine je minimálne rovnako,resp.na vine je on. Lebo ako zadaný priateľ sa tvári,že je slobodný. Ale osobne si myslím,že váš vzťah má problém.
Myslím si, že mu na tebe už tak nezáleží ako kedysi a ze je zjavne, ze prechovava sympatie k tej zene a je iba otazkou času, kedy - doplň si co chces...pretože keby mu tak na tom záležalo, na tom co cítiš TY ako ti to prekaza vsetko, po tom co si mu povedala ze ti to vadí co robí pre ňu tak by s tým prestal.
Dost by pomohlo, leby si konkretizovala typ “sluzieb”. Ak je tvoj partner dajme tomu instalater alebo majster a nieco jej robi okolo domu, co aj ostatnym, tak este pochopim. Ak jej kupuje vecere a handry, uz sa bavime o inom.

Zrejme treba veľmi otvorený rozhovor s partnerom, posledný krát mu povedať všetko na rovinu (možno presne v tom duchu ako to opisuješ tu na MK) a požiadať ho, aby sa rozhodol, lebo 10 rokov života už si vášmu vzťahu dala ale či bude ešte nejaká spoločná budúcnosť závisí teraz najmä od jeho rozhodnutia, ako sa vysporiada raz a navždy s touto jeho novou "kamarátkou". Do ničoho ho netlač, nepros, nerob hysterické scény,...viac by si stratila ako získala, musí to byť jeho vedomé rozhodnutie, inak to nemá zmysel a ak by to aj nebola teraz táto, tak by časom prišli iné ženy. Možno si sa mu po 10 rokoch zunovala, muži sú vždy tak trochu "lovci", ktorí potrebujú stále nové podnety, nedosiahnuteľné objekty, niečo nové, vzrušujúce, aj keby mali doma skutočne skvelú ženu. Iba tí, ktorí "nerozmýšľajú" prevažne tým, čo majú medzi nohami, dokážu s jednou ženou žiť spokojný naplnený život dlhý čas, v ideálnom prípade do smrti.