Rozdiely v správaní mužov po zmene postavy
Zeny, ktore ste pribrali a byvali ste chude, postrehli ste rozdiel v spravani muzov?
Otazka je hlavne pre tie, ktore boli pribrate a schudli alebo boli chude a výrazne pribrali. Ja som sa minule zamyslala nad tym, ako inak sa muzi chovaju, ked som byvala stihla a teraz, ked som pri sebe. Je to velmi povrchne. Tiez ste si to vsimli,ze muzi sa uplne inak spravaju nez sa zvykli, ked ste boli chudé,?
@lila246 presne 😃ja zas naopak, 15kil som pribrala.. minule mi sused pleskol dvere pred nosom, ked ma videl, lebi sa otocil, minule sme stali 3 v rade v takom malom obchodiku, dve,co boli chude, kurier pustil a na mna sa otocil a povedal,ze mna nepusti, lebo nema cas a mohla by som pokracovat... A predtym pozyvanie na vino, kavu atd. :D
Jasné, ja som teraz pribratá a je tam evidentný rozdiel. Len možno je to aj tým, že ja sama som nespokojná a teda nejaké to osobne čaro zo seba nevyžarujem, lebo sama pre seba ho nemám🤔
A naopak sa to nevyskytuje? Cize partner/manzel pribral 15 kg... to vnimate nepovrchne - v pohode?
Keď som schudla môj ex povedal že som schudla kvôli iným chlapom. A terajší keď som pribrala kvôli liekom nepovedal nič, časť kg je už opäť dolu na zvyšku sa pracuje nekomentuje žiadnom, pozná dôvod vahoveho prirastku
Moja mamka bola bacuľka strašne schudla a teraz ju okolie chváli a pýta sa ako sa jej to podarilo.Ale keď bola bacuľka nikto nič každý bol ticho nikto nemal narážky že má viac kg
@ika11123 ani na mna nena nikto narazky, len si vsimam ten rozdiel. 🙂 ze tera, som vzduch :D
A preto ak som spokojná je so svojím telom, je mi jedno čo si myslia druhí a ak spokojná nie som tak to zmením , nie pre okolie ale pre seba
Lebo zeny sa nespravaju inac k vypracovanemu (peknemu / pritazlivemu) muzovi) vs tlstemu spotenemu...?
S postavou mas byt sokojna ty sama. Ak mas nadvahu a vadi ti to, schudni. Ak si s tym v pohode, tak je super. Co si myslia ostatni a ako sa spravaju mozes mat hlboko vies kde. Ja som tiez spokojna sama so sebou, cvicim a mam svaly. Podla ostatnych clenov rodiny som taka nijaka. Hold neni som ritnata a ani cecnata. Pre mna chvalabohu. Takze asi tolko. Robim podla seba a zije sa mi fajin.
@madeincssr Nie, my tak cyklicky priberáme obaja😀Ja som bola dlho chudá, on pribratý. Potom som pribrala k nemu, potom sme schudli. Teraz som na tom asi ja horšie. Ja som aj malá, na mne tie kilá hneď vidno, on vyzerá aj s 15 kg stále lepšie ako ja. Ale my sa máme stále radi, aj sa priťahujeme. Ja hlavne nemám teraz dobrý pocit sama so seba, nie z toho, či sa páčim okoliu. A myslím, že to zo mňa aj ide, tak potom aj okolie reaguje na mňa takýmto spôsobom. Ale aj ja už na sebe pracujem.
Poviem to takto: nepoznám ženu ktora vyrazne schudla, ze by túžila znova po svojich kilach. Ale naopak to áno, pribrala a chce zas svoju šik postavičku. Keďže roky cvičím, viem ako sa cítia, rozprávajú, vnímajú takéto ženy, každá jedna co schudla a môže si obliecť niečo, o čom voľakedy ani nesnivala, je teraz iná žena a to aj vyžaruje na svoje okolie. Tak nielen tie kilá ju robia atraktívnejšou ale hlavne sama sa tak cíti.
No, tak si držme prsty, nech sme do leta aspoň o niečo ľahšie, zdvihneme si sebadôveru a už na nás nebudú pozerať cez prsty😀
@zic samozrejme záleží kde tých 15 kíl je presunutých,ak pivný pupok, ok....nieje to až také atraktivne. Všeobecne sa ale mužom akosi tuk rozloží rovnomerne a nevyzerajú vzdy " pribrato".Ja zas práve naopak, keď vidím človeka s nadváhou, mam tendenciu mu skôr pomôcť ako tresknut dvere pred nosom.

ano vsimla osm si - mala som dost nadvahu a schudla som - zrazu su ku mne vsetci milsi, podrzia dvere, pustia ma pred seba...je to exrtremne smutne, osoba som stale rovnaka len mam 15 kil menej a rozdiel v spravani (nie len muzov, ale aj zien) je veeeelmi velky...