Rýchle zamilovanie sa

9. okt 2022

Som slobodná mamicka a nedavno som spoznala konecne osobne muza, ktorého registrujem už dlhšie ale nikdy sme sa nedali do reci. Raz sme sa stretli úplne nahodou v obchodnom centre a vypytal si na mna kontakt. Začali sme si pisat a spoznávať sa. Zistila som že je naozaj úžasný muz, a všetci ho len chvália. (Pozna sa s mojim bratom, ten ho veľmi chválil, že s nim by mi bolo veľmi dobre). Coskoro pojdeme spolu na rande ale ja už teraz viem, že sa mi velmi paci a bojim sa že sa hneď zamilujem. Už teraz nanho stale myslim a usmievam sa. Myslite že je naozaj “Red flag” keď sú taketo pocity priskoro? Naozaj vyzera byt ideálny chlap. Viem že by som mala byt opatrná a neísť do toho bezhlavo ale nemozem si jednoducho pomôcť

mamamasama
9. okt 2022

Hlavne sa ukludni, lebo tymto stylom od teba zuteka hned.

banderaska29
9. okt 2022

ahoj, zamilovanosť je krásna, ale pozor aby si aj mala koho milovať, lebo prílišné vnesenie sa môže chlapa odradiť (tak ako by aj teba odradilo keby bol chlap too much).
ak máš instagram, tak ti odporučam užasnu ženu "dr. Lipová". tá ti presne vo svojich videach povie, ako sa chovať v začiatkoch

za seba, ak ti možem poradiť. nevnucuj sa mu, nepíš mu pravidelne, nechaj, nech on Ťa dobíja. nezabudni na svoje koníčky a svoje záujmy. nestrať samu seba. buď sebavedomá a sama sebou. proste presne taká aka si, keď si bez neho.. 🙂

marianarem
9. okt 2022

Ale ved sa kludne zamiluj. Len dokym ti bude pripadat idealny a bez jedinej chyby, tak si ho neber, pripadbe nerob dalsie dieta.

autor
9. okt 2022

@banderaska29 praveze ja som vobec nemala v pláne ho nejako riesit, skôr som bola taka odmeranejšia, casto som ho ignorovala no nevzdaval to a postupom casu som zistila že je fakt asi najlepší chlap akého som kedy stretla.

autor
9. okt 2022

@mamamasama rada by som sa :D ale ako?

sasitimi17
9. okt 2022

Dr. Lipovu odporucam aj ja, je fakt skvelá

banderaska29
9. okt 2022

na to nie je recept "ako" sa zamilovať.
to je - ked uz sme na mamičkovskej stranke- presne ako ked niekto povie " ako zistím že rodím ? " to proste vieš lebo to cítiš 😀 o láske to platí dvojnásobne. cítiš to každou bunkou až nevieš spať, jesť sustrediť sa a pod 😀 neboj sa ♥ nájde si ta láska

oli18
10. okt 2022

Este ste neboli ani na rande a uz vies, ze je najlepsi chlap, akeho si kedy stretla? Trocha detinske konstatovanie. Uz teraz si zamilovana. To je sice pekne, ale daj pozor na nasledky 😉

miadi
10. okt 2022

Red flag si ty. Este ste neboli ani na rande a uz vies ze je uzasny najlepsi chlap a to ho vobec ale vobec nepoznas . A co povedal tvoj brat ., to iste mohol povedat brat Eve Braun .. mas obrovske ocakavania a si zalubena do svojej vlastnej predstavy o tom aky je. Calm your horses .Ukludni sa. Chod na rande s otvorenou myslou spoznat ho .

xsandrax
10. okt 2022

To, že tvoj brat Ti povedal, ze Ti bude s nim dobre ešte neznamená, že to tak aj bude... myslím, že je to skoro hovoriť o takýchto pocitoch a to, že ti napísal ešte nič neznamená, radšej by som sa držala nohami na zemi, aby si ho týmto neodplašila

nnnuuunnn
10. okt 2022

Najlepší akeho si stretla a ešte si ho ani nestretla 😂

moonlight1210
10. okt 2022

Red flag to nie je, skor to moze byt tvoja slabina.

Na prvom rande bud radsej sama sebou. Vyhod si z hlavy myslienku: len aby som ho neodplasila, neodradila, len aby som sa zapacila, co ak JA sklamem JEHO a strati o mna zaujem?

Lebo cely zivot s nim budes sama sebou, nie? Tak preco nie od zaciatku?

Takze, ak si rezervovana osobnost - tak bud, nesnaz sa byt otvorena, sibalska. Si sibalska osobnost, hrava a vesela - netvar sa dostojne. Bavi ta hlavne bulvar a klebietky - nenavodzuj dojem, ze sa hlboko zaujimas o politiku a filozofiu. Bavia ta hlbavejsie temy a beries zivot vazne - netvar sa, ze zijes len pre dany okamih a nikdy nic neriesis. Zvykne ti vadit to a hento - nenavodzuj dojem, ze si k tomu tolerantna. …
Lebo to proste nebudes ty. To bude len tvoja snaha urobit pozitivny dojem (a nemusis sa ani trafit a presne tym ho nezaujmes).
A nerob to ani, keby sa ti zdalo, ze on taky a onaky je a ty sa chces tomu prisposobit.
Kamos je skor vazny, pragmaticky typ, ale jeho priatelka ho oslnila prave tym, ze vnasa do jeho zivota to kazdodenne vsimanie si drobnych radosti, lebo taka je.
Iny kamos zas nedal sancu zene, ktora sa mu zdala na svoj vek akasi detinska. Neskor zistil, ze taka nie je. To sa len na rande premotivovane snazila zaposobit.

A maj popritom oci otvorene. Vsimaj si, ako sa on chova. Nielen k tebe, ale k druhym. Akym stylom sa rozhoduje. Ci respektuje tvoje hranice, ak nejake prejavis (ze sa ti nieco nepaci). Atd.

A ak uz predsa len chces urobit dojem, tak bud dobry posluchac. Vsimaj si, co hovori, pytaj sa k veci, zaujimaj sa a nehanbi sa vyslovit tomu obdiv (ak to obdivujes). Pisala si, ze on si vypytal tvoj kontakt. Takze si ho zrejme na nejakej urovni zaujala. Tvoj obdiv bude najskor mat teda vahu. Kludne sa vdaka tomu moze pri tebe citit ako Ten Muz. A o to viac budes pre neho dolezitejsia.

barborkabar
10. okt 2022

možno to hrotíš, veľmi prežívaš, skús sa na to pozrieť tak trošku s nadhľadom, tak v kľudne, že proste nebudeš na to tlačiť ani nič.

janka_23
10. okt 2022

Také niečo sa stalo aj mne. Najúžasnejši, zaujímal sa, dobíjal, písali a volali sme 24/7. Kazde rande perfektne. Ja som už lietala v oblakoch až kým som nezistila ze je to taky vypisovac a okrem mňa riešil ďalšie minimálne tri 😂 takže trochu pribrzdi a najskôr ho spoznaj viac osobne, nie iba cez telefón lebo pismena znesú kadečo. Uvidíš keď sa stretnete a tiež ako sa bude správať po stretnutí. Hlavne mu neukazuj, že si z neho hotova

slovakboy
10. okt 2022

Joj konečne pozitívny príspevok. Buď rada, prežívaš krásne obdobie len ho nevyplaš. Ako? Nesnaž sa ho hneď vlastniť neocakavaj že hneď bude ruka v rukáve. Bavte sa spolu o obyčajných veciach o práci o tom čo ťa baví spýtaj sa vždy aj jeho. Ja som používal takúto metódu pri rozhovoroch na rande: spýtal som sa niečo a zároveň odpovedal za seba. Napríklad: aký film sa ti páči? Mne sa minule páčil veľmi ten a ten. Týmto štýlom ho nespovedáš ale dávaš mu s otázkou súčasne informáciu o sebe. A súčasne ak sa teba on niečo opýta tak mu odpovedz a hneď za odpoveďou sa ho môžeš opýtať niečo s tým súvisiace ty. Keď sa budeš usmievať ako zalubena pubertiačka bude sa mu to určite páčiť. Ale súčasne nesmie mat pocit že na neho tlačíš alebo že si na ňom závislá. Posuvajte hranice pomaly. Sú to také tanečky niektorí muži aj ženy su v tom perfektní. Oproti nemu máš jednu výhodu. Máš oveľa viac možnosti využiť reč tvojho tela na zvádzanie. Pohonenie vlasmi, pohľad úkosom, môžeš sa aj hrať s vlasmi ale nepreháňaj to, stačí dotyk. Mierne môžeš našpúlit pery. Ako keď fúkaš jemne sviečku. Veľmi jemne.