Sex príliš skoro
Žiaľ, snažila som sa to oddiaľovať, ale stalo sa, že som sa s ním vyspala príliš skoro 😔 Bolo to štvrté stretnutie, najskôr som nechcela, ale stalo sa to o pár hodín. Teraz mám výčitky, že ma bude brať ako nejakú ľahšiu ženu, a vraj muži sú lovci a treba dlho odolávať, aby si nemyslel, že ma môže mať kazdy. Neviem ako sa tých výčitiek zbaviť teraz.
Pokiaľ si to s ním nerobila na verejnosti, v prírode, v aute(ak takto chápem tvoje pocity o ľahkých ženách).. závisí od situácie a miesta. A nie je to tak, že čím dlhšie čakáš tým si ťa muž viac váži. Nie si Gejsa čo predáva svoje panenstvo, aby sa na to čakalo ako je rok dlhý. U teenegeriek to však viac než iné odporúčam čakať. Ty už nemáš na čo. Máš skúsenosť, život ide ďalej.
Ja som s mojim na 3tom a sme spolu vyse 15 rokov. S predchadzajucimi sme cakali ovela dlhsie a su ex-. Cize to nie je o tom KEDY ale aky je vztah a ako ste vyzreti.
Nemáte 16 že sa budete vodit za ručičky dva mesiace alebo koľko sa to "patrí". Ja mať teraz frajera (mám 36) kľudne sa s ním vyspím aj na prvom rande....S mužom sme spolu 14 rokov a ani jeden si nepamätáme ako dlho zamnou chodil keď sme mali 1. sex
Pozri sa,už sa stalo. Možno si ťa bude vážiť rovnako. Ale keď chceš odolávať,môžeš stále. Veď 1 sex neznamená,že to bude pravidlo.
@karolinakr alebo bol povoľný? 😂
🙈🙈🙈 neee to neries nemas 15 rokov
@brembo neudržal gumu na trenkách 🤣
@karolinakr 😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃
Bože, prepáč, ale rozmýšľaš ako pribrzdená šestnástka... vyspali ste sa spolu, zjavne si to v tom momente chcela, sex bol dobrý? Vychutnávaj a nešpekuluj o blbostiach! A kamarátku s tými jej teóriami pošli kamsi...

@amonet vy ste si aspon pisali pred tym. Ja som sa s zoznamila. Druhy den sme isli na motorku a treti sme sa spolu vyspali... Sme spolu uz skoro 12 rokov a mame tri deti... 😂🤷