icon

Sex príliš skoro

21. okt 2022

Žiaľ, snažila som sa to oddiaľovať, ale stalo sa, že som sa s ním vyspala príliš skoro 😔 Bolo to štvrté stretnutie, najskôr som nechcela, ale stalo sa to o pár hodín. Teraz mám výčitky, že ma bude brať ako nejakú ľahšiu ženu, a vraj muži sú lovci a treba dlho odolávať, aby si nemyslel, že ma môže mať kazdy. Neviem ako sa tých výčitiek zbaviť teraz.

Strana
z2
brona235
21. okt 2022

@amonet vy ste si aspon pisali pred tym. Ja som sa s zoznamila. Druhy den sme isli na motorku a treti sme sa spolu vyspali... Sme spolu uz skoro 12 rokov a mame tri deti... 😂🤷

nurielka
21. okt 2022

Pokiaľ si to s ním nerobila na verejnosti, v prírode, v aute(ak takto chápem tvoje pocity o ľahkých ženách).. závisí od situácie a miesta. A nie je to tak, že čím dlhšie čakáš tým si ťa muž viac váži. Nie si Gejsa čo predáva svoje panenstvo, aby sa na to čakalo ako je rok dlhý. U teenegeriek to však viac než iné odporúčam čakať. Ty už nemáš na čo. Máš skúsenosť, život ide ďalej.

krisbar
21. okt 2022

Ja som s mojim na 3tom a sme spolu vyse 15 rokov. S predchadzajucimi sme cakali ovela dlhsie a su ex-. Cize to nie je o tom KEDY ale aky je vztah a ako ste vyzreti.

mimikarol
21. okt 2022

Nemáte 16 že sa budete vodit za ručičky dva mesiace alebo koľko sa to "patrí". Ja mať teraz frajera (mám 36) kľudne sa s ním vyspím aj na prvom rande....S mužom sme spolu 14 rokov a ani jeden si nepamätáme ako dlho zamnou chodil keď sme mali 1. sex

brembo
21. okt 2022
brembo
21. okt 2022

Pozri sa,už sa stalo. Možno si ťa bude vážiť rovnako. Ale keď chceš odolávať,môžeš stále. Veď 1 sex neznamená,že to bude pravidlo.

brembo
21. okt 2022
brembo
21. okt 2022

@karolinakr alebo bol povoľný? 😂

dilino
21. okt 2022
betulinka1
21. okt 2022

🙈🙈🙈 neee to neries nemas 15 rokov

karolinakr
21. okt 2022

@brembo neudržal gumu na trenkách 🤣

brembo
21. okt 2022

@karolinakr 😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃

danica2711
22. okt 2022

Bože, prepáč, ale rozmýšľaš ako pribrzdená šestnástka... vyspali ste sa spolu, zjavne si to v tom momente chcela, sex bol dobrý? Vychutnávaj a nešpekuluj o blbostiach! A kamarátku s tými jej teóriami pošli kamsi...

magda15
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2