icon

Sex with ex

lada818
3. aug 2023

ahojte, rada by som ziskala viacero nezaujatych nazorov na tuto temu ale najskor ju objasnim. Moj ex (taka ta zivotna laska) sa mi po siedmych mesiacoch ozval (nie sme spolu rok a pol). Nakolko ho velmi dobre poznam od prveho momentu som vedela preco sa ozval, chce sa stretnut zistit co mam nove kedze som od nasho posledneho rozchodu vela cestovala a celkovo sa zmenila a samozrejme chce sex. Sex ako s nim som nikdy nemala ale tu je ten problem, ze ja by som sa s nim rada stretla a mozno aj mala koitus (zavlezalo by od toho aka by bola na stretnuti energia) ale ma priatelku. Samozrejme primarne sa s nim chcem stretnut nech si minimalne ja sama v sebe toto cele uzavriem (mozno ak by doslo k sexu by bol taky na hovno, ze vsetko by sa poslednym sexom uzavrelo). On je clovek, ktory nevie byt vo vztahu podvadzal aj mna a teraz podvadza aj ju, viem to lebo ju dva krat podviedol so mnou. On je proste typ cloveka, ktory by mal udrziavat otvoreny vztah samozrejme v ramci bezpecnosti a zodpovednosti voci vsetkym zucastnenym ale to uz tu polemizujem. Rozumiem, ze tu budu rozne nazory a vsetky ich respektujem pre niekoho je citliva tema ze dvaja ex sa spolu motaju napriek tomu ze jeden je zadany. Ale poprosím nezaujate nazory na to ci sa s nim stretnut a uzavriet si to alebo ho zrusit a nereagovat.

kiwi3
3. aug 2023

@lindous akoze problemy s erekciou? ze chcel ale nepodarilo sa poriadne? a teraz bude posledny pokus? fakt neviem, ako si to mam vysvetlit 🙂

stanulienkat
3. aug 2023

Co chces uzatvarat?? Ved s nim nie si 1,5 roka. On ma priatelku. Myslim, ze je to viac ako uzavrete. Cudujem sa, preco mu vobec odpisujes? Zufalstvo?

lada818
autor
3. aug 2023

@toskanka hej hej dost mi to lichoti ze mu stale beham po rozume.. a tiez je pravda, ze svoju hodnotu podcenujem ale na moju obhajobu ja chodim aj pravidelne na terapie kde vsetky tieto veci riesim lebo ja urcite chcem byt najlepsou verziou samejn seba ale nedokazem sa zbavit takej tej vnutornej mrchy voci nemu a natahovat ho a odmietat a take tie sice detinske ale obcas zabavne interakcie

akiana
3. aug 2023

@lada818 Ked nechces, aby sa ti pripominal, tak je to velmi jednoduche - blokovat cislo, blokovat profily na soc. sietach. Co mi pripomina jedneho byvaleho, ktory mi stale vypisuje maily, lebo zrovna tam ho blokovat neviem, iba presmerovat do spamu. Ale v kazdom pripade sa zamysli nad tym, preco vobec este riesis stretavky s nim rok a pol po rozchode. Mala si byt davno z toho vonku, nebolo by ti lepsie? Ako fakt co je on, ze ty si stale nezadana a skocis mu do postele kazdych par mesiacov, ako si on vymysli? Mesiac po vasom rozchode mal uz novu a ty sa este rok a pol po funuse s nim zapodievas.

ruxandra
3. aug 2023

Chapem to spravne, ked si myslim, ze dufas, ze sa rozide s priatelkou, vyspi sa s tebou, uvedomi si ako si mu chybala a vrati sa k tebe? Toto mi z toho, co tu pises vyplynulo, no nechcem ta sklamat, ale ver, ze nic taketo sa nestane :( bohuzial, on ta chce len vyuzit, nic viac od toho naozaj necakaj..

lada818
autor
3. aug 2023

@kiwi3 😂😂😂 ty si podla mna v inej diskusii

akiana
3. aug 2023

@lada818 Jemu chodi po rozume kazda, do ktorej by sa dalo nezavazne strcit, prosim ta. A ty si mu ukazala, ze u teba pochodi. Kde mas sebavedomie, ked ti toto lichoti? Kolkym babam on podla teba este vypisuje?

lada818
autor
3. aug 2023

@stanulienkat niekedy odpisem niekedy nie podla nalady.. it is what it is

lada818
autor
3. aug 2023

@ruxandra nie nie nech sa ku mne nevracia ako pisem on nevie mat monogamny vztah a ja naopak taky vztah chcem

kiwi3
3. aug 2023

ved si mi nevysvetlila, ako sa da podvadzat, ked ste nikdy nemali sex... ale pravdepodobne mas max okolo 20 a myslis nejake bozkavanie

lada818
autor
3. aug 2023

@kiwi3 zlatko my sme spolu dva roky zili spavali ja neviem o com ty tocis este raz si precitaj ten uvodny text a nevynechavaj slovicka pri citani

toskanka
3. aug 2023

@lada818 Nuž pravda je taká, že on stále ovláda tvoje myšlienky a ťahá za nitky. Keď chces byť najlepšou verziou seba samej, tak popracuj na odpútaní sa od neho a na nejakú vnútornú mrchu sa úplne vykašli. Zablokovať a je vybavené.

komplikovana
3. aug 2023

Na co ti je taky clovek do zivota? To co ocakavas od stretnutia, sa vobec nemusi uskutocnit- ze si nieco uvedomi. Takemu chlapovi je jedno ci niekomu ublizil. Behas mu po rozume, lebo sa asi nudi, nie preto, aby mu na tebe zalezalo. To, ze potrebujes nieco uzavriet, su iba kecy. Treba sa rozhodnut, a to mozes aj bez stretnutia. Naco sa v tom este pitvat? Mas potrebu sa mu nejako pomstit ci ako? Urobis iba sebe zle. Zacni sa spravat ako dospela, zameraj sa iba na seba, co cakas od zivota a kam chces smerovat.

lada818
autor
3. aug 2023

Ďakujem krásne za odpovede 🙂 už v tom mám jasnejšie

kiwi3
3. aug 2023

@lada818 tak niektori ludia tak pisu, pochopila som to inak. to zlatko si si mohla odpustit

ruxandra
3. aug 2023

V takom pripade ho teda radsej ignoruj, to mu na 100% ublizi najviac, ziadne stretnutie ani prehovorenie do duse mu neda taku priucku ako ignoracia

toskanka
3. aug 2023

@autorka A prezradis nám, čo ti radi terapeut? Si písala, že to riešiš na terapiach.

lada818
autor
3. aug 2023

@toskanka tam neriesim byvale vztahy ale seba.. a moje neistoty.. btw terapeut ti neradi (aspon teda moj nie) ale skor ma otazkami navádza na odpovede

karolinakr
3. aug 2023

haha 😅😅 pragmatička

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Ked mu das, nikdy sa od neho neodputas. Chces mat novy plnohodnoty vztah? Na to potrebujes mat vsetko uzavrete s ex, a sexom sa to neuzavrie, skor naopak. Preco by ten sex mal byt zly, ak cely cas vo vasom vztahu bol dobry?

Racionalne by bolo stretnut sa s nim a odmietnut opatovne zblizovanie. V zaujme zachovania dobrych vztahov, ak ti o to ide, v tom stretnuti na kamaratskej urovni nevidim problem. Ak ti na kamaratskom vztahu s nim nezalezi, nestretavajte sa vobec.

vanilkovazmrzka
3. aug 2023

Ty si zlata, ze chces, aby si uvedomil… 😄❤️ neuvedomi si nic, mozno kedine vtedy, ked ho zeny zacnu odmietat.

nyusika
3. aug 2023

@lada818
aktualne to je tak ze s nim v kontakte nie som, na poslednu spravu som mu odpisala stroho nech nema na co reagovat

toto znamena jedine - chces s nim komunikovat a dufas, ze sa chyti a budete v kontakte.

pokial by si s nim komunikovat nechcela, nereagovala by si vobec.

toskanka
3. aug 2023

@lada818 Ak by mi lichotila pozornosť človeka, ktorý mi v minulosti už ukázal svoj pokrivený charakter, tak by som vedela, že nie je chyba v nom, ale vo mne. Jeho by som úplne odstrihla zo svojho života, dá sa to, len treba chcieť a zamerala sa na seba. Toto u teba zrejme ešte nefunguje ani v spolupráci s terapeutom.

lada818
autor
3. aug 2023

@nyusika necakam na jeho spravu a netrpnem, ze ci odpise ale fakt je, ze vzdy odpise cize to je otazka casu kedy napise ci to bude o tyzden, o mesiac alebo o pol roka.. u know?

karolinakr
3. aug 2023

@kiwi3 jasom to tiez tak pochopila- ze sex ako s nim som nikdy nemala. Potom tam pisala, ze 2x ju podviedol s ňou - čiže asi tam bol..A na konci - že môže byt uplne na hovno..Ked na začiatku bol najlepši, prečo by zrazu mal byt najhorši, je to také zmätočnè..ty tam do toho, že nikdy nemal erekciu..Toto su take diskusie, kde sa človek aj zasmeje

nyusika
3. aug 2023

@lada818 najtazsie je byt uprimna sama voci sebe.
kebyze nic necakas, nekomunikujes s nim.

lada818
autor
3. aug 2023

@karolinakr zly by bol teraz preto lebo uz ubehlo more casu a uz tam nie je ta vasen z mojej strany..

karolinakr
3. aug 2023

@lada818 neviem ti poradit, ale pači sa mi jazyk, aký použivaš na opísanie problému

kiwi3
3. aug 2023

@karolinakr no ved prave, ze ten koniec o tom, ze zly sex by ju mozno nakoniec "odstrasil", ma v tom mojom utvrdil, cize som to jedno slovo neriesila, myslela som, ze to proste zle formulovala

lada818
autor
3. aug 2023

DAMY ukoncujem tuto debatu 🙂 ja uz viem co urobim a DAKUJEM z casti ste mi pomohli

toskanka
3. aug 2023

@lada818 Aj nám bolo cťou 🙂