Sex with ex
ahojte, rada by som ziskala viacero nezaujatych nazorov na tuto temu ale najskor ju objasnim. Moj ex (taka ta zivotna laska) sa mi po siedmych mesiacoch ozval (nie sme spolu rok a pol). Nakolko ho velmi dobre poznam od prveho momentu som vedela preco sa ozval, chce sa stretnut zistit co mam nove kedze som od nasho posledneho rozchodu vela cestovala a celkovo sa zmenila a samozrejme chce sex. Sex ako s nim som nikdy nemala ale tu je ten problem, ze ja by som sa s nim rada stretla a mozno aj mala koitus (zavlezalo by od toho aka by bola na stretnuti energia) ale ma priatelku. Samozrejme primarne sa s nim chcem stretnut nech si minimalne ja sama v sebe toto cele uzavriem (mozno ak by doslo k sexu by bol taky na hovno, ze vsetko by sa poslednym sexom uzavrelo). On je clovek, ktory nevie byt vo vztahu podvadzal aj mna a teraz podvadza aj ju, viem to lebo ju dva krat podviedol so mnou. On je proste typ cloveka, ktory by mal udrziavat otvoreny vztah samozrejme v ramci bezpecnosti a zodpovednosti voci vsetkym zucastnenym ale to uz tu polemizujem. Rozumiem, ze tu budu rozne nazory a vsetky ich respektujem pre niekoho je citliva tema ze dvaja ex sa spolu motaju napriek tomu ze jeden je zadany. Ale poprosím nezaujate nazory na to ci sa s nim stretnut a uzavriet si to alebo ho zrusit a nereagovat.
@nyusika zenska intuicia mi nieco napovedala a taktiez sme sa zoznamili cez kamaratku, ktora mi o nom co to povedala ale potom sama videla, ze je zamilovany aj nam fandila len proste u neho to trva tak rok a potom zacne vymyslat.. tazko sa mi to vysvetluje lebo je tam toho vela ale asi chapete, ze to nebolo od zaciatku zle ani ma nepodvadzal zo zaciatku
@lada818 žena, maj hrdosť. Ex je ex a hotovo. Načo je ti máš sex s niekym, kto je nečestným a vieš, že ho kdesi nejaká čaká? Prepáč, som možné stará škola ale nerozumiem. Mohol by sa mi ozvať kto chce, ak by som vedela, že mi niekto píše kvôli sexu (a to ako sa mám je len predstupen), asi mu ani neodpisem… Nie som náhrada, keď ho frajerka či ruka nebaví… :/ Kašli na neho a hľadaj muža čo Ti bude verný a bude sa o Teba aj reálne zaujímať.
@zzuunnaa ja normalne fungujem randim a nefocusujem sa na neho.. hladam si vztah, ktory vyhovuje mne monogamny s doverou ale tu by bolo este fajn veci vykomunikovat a dat si high five s tym ze kazdy pojde svojou cestou s tym, ze ked sa stretneme budeme si vediet pozriet do oci a pozdravit sa 🙂
@lada818 prepáč ale pokial nemáte spoločne deti, psa, majetky, firmu a neviem čo iné neodkladne tak. osobne nevidím dôvod sa s EX stretavat. Je EX a tak to má aj ostat (teda rátam že z neho nechceš zase súčasného… ?). Ľudia sa rozijdu aby išli svojimi cestami. A áno, mám aj ex s ktorými si napíšem k narodkam/ Vianociam a povieme si že sa stretneme atd (aj keď asi nie) ale už proste pre mna nie sú prio aby som sa nad nimi zamýšľala a už tobôž nie s nimi spat? Čo Ti prinesie to, že budes mat s ním sex? Že sa otvoria stare spomienky? A že do toho možno znova spadnes? Alebo je pre Teba ok, že po tom ako si sa s niekym vyspala on odijde a píše druhej “miláčik o chvíľu som u Teba, ľúbim Tá”? Prepáč, nerozumiem 🙂
@lada818 jediny dovod by to bol v tom pripade, pokial by si sa mu nepacila a nepritahovala ho...ci je to pre teba vyhra, tazko povedat.
v skutocnosti je jediny dovod, preco ta teraz kontatuje to, ze chce novy bocak. mozno mal doteraz nejaky/nejake, ale ten padol, spomenul si na teba a baaac - vychadza mu to,
@lada818 uzavrú si to sama v sebe.. lebo zjavne ešte nemáš uzavreté. Nepotrebuješ s ním niečo uzatvárať. On to ani uzavrieť nebude chcieť, keď môže mat sex s Tebou keď napíše. Ktorý chlap by toto uzatváral? Sama v sebe si zhodnot že toto nie je pre Teba, odpustí si ze si mu možno verila, je to OK aj mna ex podviedol ale chyba to bola jeho. Uzavri si to sama a takého “gentlemana” nechaj iným, nech sa trapia keď chcú 🙂
ono strasne sa to tu sustreduje na to, ze sa s nim planujem vyspat a tak to nie je.. mohlo by k tomu dojst ale nemyslim si, ze by tam bola z mojej strany sexualna atmosfera.. ale kedze vsetky pisete, ze mu nemam dat priestor na stretnutie sa tak nad tym budem uvazovat lebo aj preto som pisala aby som sa viac priklonila bud na jednu alebo druhu stranu
Jezisi dalsia telenovela 😂🙄🫣🫣 hlavne mysli na ochranu, aby si nedopadla ako autorka inej diskusie
Je to typ co potrebuje pozornost a to z kazdej strany aby mu ego rastlo. Tam nejde o Teba tam ide o to, ze ta vyuziva ako nastroj na uspokojenie svojho ega, lebo vie ze zareagujes.
Ja uz by som ani nereagovala na takeho debilka. Je to uboziak
@lada818 "tu je ten problem, ze ja by som sa s nim rada stretla a mozno aj mala koitus (zavlezalo by od toho aka by bola na stretnuti energia) ale ma priatelku. Samozrejme primarne sa s nim chcem stretnut nech si minimalne ja sama v sebe toto cele uzavriem (mozno ak by doslo k sexu by bol taky na hovno, ze vsetko by sa poslednym sexom uzavrelo)." z tvojich slov je zrejme, ze moznost sexu mas velmi aktivne v hlave, tak potom akoß
@lada818 no, kedze si z neho uuuplne paf, tak pokracuj v konverzacii a presviedcaj samu seba, ze ti ide o korektne uztvorenie niecoho, co vobec neexistuje.
do piiip ho vobec nemusis posielat, staci prestat reagovat na jeho spravy. definitivne.
nemusis si ho ani blokokovat, staci nereagovat. nijako
@lada818 načo ti vôbec bude to stretnutie? Co si myslíš, že tam budete "rozoberať a komunikovať?" Akože budeš mu prehovárať do duše, ako veľmi ublížil a ubližuje? Veď sa v duchu bude z teba rehotat, že také traposiny riešiš. Alebo rovno to zavedie k tomu sexu a to ti tiež akože načo bude? Aby ta to akurát ráno po akcii poriadne rozladilo, keď sa fesi oblečie, da ti pusu a odíde svojou cestou? Ci si slubujes od toho, že sa uvedomí, rozide sa s terajšiu, vráti sa k tebe a budete na obláčiku lásky?
Odhliadnuc od toho, že je to sprosté voči jeho terajšej, tak vieš dobre, že nijaký solídny význam vaše stretnutie mat nebude.
Ex je ex. Z nejakého dôvodu to tak je a nerozumiem, načo sú dobré také opätovne stretnutia a vysvetľovania niečoho do zblbnutia. Jediný dôvod je keď sú tam deti. Tak kvôli nim treba udržať fér vzťah aj po rozchode. Inak je to absolútne zbytočne.

@lada818 nie v žiadnom prípade.V podstate Ta ovláda a vie, že na 99% zase podlahnes.Asi nechodíš k terapeutovi len tak pre srandu a dosť Ti ublizil.ved to rozober s terapeutom ...pre teba by to bol krok späť zase emócie...má vzťah a chce si len tak užiť s tebou a znova Ta zamotať a budeš zase cakatelka
Myslím, že ty si ta zienka bola okolo 40 tky? ktorá tu pravidelne písala o milencovi, ktorý sa ozýva,neozýva hrali hru na mačku a myš a išlo hlavne o sex aj zistila, že počas ich vzťahu už bol s inou.Velmi inteligentne písala ty máš podobný štýl...nie a ešte raz nie.Tato etapa života je za tebou.Takyto chlap nikdy nebude dobrý partner na to, čo chces ty