icon

Sexuálna minulosť partnera

alena2222
26. feb 2022

Ahojte. Som tu nová.
Svoj problém som samozrejme preberala s najbližšími kamarátkami, ale keďže naďalej pretrváva a ja by som si ho nejakým spôsobom v sebe rada vyriešila, zaujíma ma aj nezainteresovaný názor “tretiej” strany .
Mám 2ročny vzťah. Celkom iste viem, že som zamilovana najviac v živote . Myslím, že to máme obaja rovnako. Na pár normálnych nezhôd mame ideálny vzťah. Môj problém prameni v tom, že do dnešného dňa nedokážem prijať partnerovu sexuálnu minulosť a bohužiaľ to v poslednej dobe narúša nás vzťah. Spočiatku to pre mna taký problém nebol, zrejme nešlo ihneď o veľkú lásku z mojej strany, vystupňovalo sa to časom s prichádzajúcou zamilovanostou . S partnerom sme to komunikovali viackrát, aktuálne to už nechcem otvárať, pretože to už nedokáže zmeniť, ale na druhej strane to naďalej dusim v sebe.. Priznavam, mam naozaj veľké ego a zrejme aj z tohto dovodu ma niekedy ponižuje fakt, ktorý viem. Nepripadám si byt hlavne z tohto dovodu výnimočná, na druhej strane nás vzťah je pekný. Zniesol by mi aj modré z neba. Viem, že týmto spôsobom nás vzťah ohrozujem, ale nedokážem si pomôcť . Som zo seba smutná .
Na záver budem konkrétna.
Píšem o mužovi- 37 rokov/ 70 sexuálnych partneriek .
Boli sme k sebe úprimní od začiatku, takze to viem priamo od neho, aj keď má upozornil, že takéto priznania neprinášajú žiadne ovocie , čomu už dnes chápem ..
Myslíte, že je problém vo mne, v mojom egu alebo som skrátka zásadová a nedokážem to prijať?!
Ďakujem.

diamond007
Autor odpoveď zmazal
diamond007
Autor odpoveď zmazal
kiki68
27. feb 2022

@alena2222 a s cim mas ako problem? Ked nie je neverny, tak to neries. Neviem ake mas velke ego, ale ked si toto nevies upratat, tak si mala byt panna a pockat so sexom do svadby a hladat rovnakeho partnera. Toto mi pride uplne zbytocne riesit po 2 rokoch vztahu. Toto mas riesit do par mesiacov vztahu a bud to akceptovat alebo to ihned ukoncit pre velke rozdiely hodnot

janulka1802
27. feb 2022

@diamond007 ja som mala len ex a terajšieho manžela a som maximálne spokojná. Ja by som sa s takým dokopy nedala, ale je mi ukradnuté, ako si zariadia iní. Našťastie s manželom sa v tomto zhodneme.

petricka22
27. feb 2022

@alena2222 cislo to male urcite nie je, ale pokial si mu nikdy nemala dovod neverit, tak je vsetko v poriadku. A pokial chces pohladkat svoje ego, tes sa z toho, ze si z tych vsetkych vybral prave teba. Niecim si vynimocna musela byt! Asi nie je lahke sa cez to preniest, ale pokial ti je verny a uz dostatocne vybureny… nevidim dovod to riesit.
A este k tym reciam o pohlavnych chorobach 🤦‍♀️ Hadam si kazdy rozumny clovek chrani svoje zdravie a pokial nenavstevoval bordely bez ochrany, tak nevidim dovod sa tohto obavat.

kiki68
27. feb 2022

Akoze ja som sa mojho nikdy na toto ani nepytala, videla som sice fotos z nejakych vaznych vztahov ( predomnou mal dievca 5 rokov ) a viem, ze mal aj nejake kde to urcite nepokracovalo do vztahu. U nas to vyslo a basta.

zdenkastanka
27. feb 2022

@petricka22 a hlavne po 2 rokoch vztahu uz je to jedno 😂

iwesska
27. feb 2022

Pisem za seba,ak hovori pravdu a len sa nechvasce,ozaj si neviem predstavit,ze by som bola s niekym,kto ho strkal do 70.zien - uz len kvoli HPV a inym pohlavnym chorobam😖Evokuje mi to tiez nie velmi verneho partnera.

aaliyah2
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
27. feb 2022

@alena2222 neviem si predstavit, ze vie niekto povedat takto presne cislo. Podla mna len strelil nejake cislo. Na druhej strane nema 20 rokov ale 37. Cize tych 70 treba rozložiť na nejakych 20 rokov zivota. Ak nemal dlhodobé vztahy je to OK. Mna by skor zaujimalo, ci bol priateľkám verný a nie kolko mal vztahov.

0silvia0
27. feb 2022

@petricka22 na rozumnost v chraneni sa pred pohlavnymi chorobami by som sa nespoliehala. Ako tu pisu mnohe, mladost-pochabost a mlady nevyskakany zajac este rozmysla pravdepodobne inak, nie v sulade so svojim zdravim. Skor si chce uzit, zdravie bude mozno riesit niekedy v buducnosti.

anita6666
27. feb 2022

Vôbec by ma netrápil počet,ale na tvojom mieste by som sa začala pravidelne starať o svoj krcok maternice lebo toľko lakociniek a delikates co mal na vtáku už reálne môže ohrozovať vaginálne zdravie akejkoľvek ďalšej ženy a po ďalšie, nikdy nebudes jediná sexuálna partnerka. Alebo si tak naivná,že po čísle 70 si chlapec zrazu povie "stačí,zhasla fajka"? 😁 Tak urciteeeeee 👍

brembo
27. feb 2022

@alena2222 prepáč,keby som bol ženou,tak mám jasné v tomto. Je to sukničkár,nečakaj od neho vernost. Tvoje pocity su v poriadku. Jeho vernost je ale velmy otázna.

desore
27. feb 2022

@brembo Suhlasim. Stale je mlady, testosteron este vysoky. Takyto typ muza sa mozno usadi po 55+.
Autorka si moze uzit vyhody kvalitneho milenca, tazsie sa jej potom bude hladat nahrada.

petricka22
27. feb 2022

@0silvia0 za tie dva roky, co spolu ziju nic nechytila, takze je uplne zbytocne o tom teraz hovorit…

number19
27. feb 2022

@desore No. Kvantita nezarucuje kvalitu. Len tak na okraj.

desore
27. feb 2022

@number19 Nie vzdy, ale to kvantum, co mu preslo rukami, zanechalo stopu. To sa neda upriet..

0silvia0
27. feb 2022

@petricka22 napriklad HPV virus sa ti prejavit moze aj neskor, nemusi do 2 rokov. A verim, ze kazda by sme sa bez neho obisli.

number19
27. feb 2022

@desore Tak isty predpoklad tam moze byt. Ono trening je trening. 😉

lienka.7
27. feb 2022

@desore a možno zeny nechali jeho, lebo bol v posteli o nicom 😃 s tým sa asi chváliť nebude

rybicka74
27. feb 2022

@alena2222 vieš,súhlasím s nika3136! Je jedno, koľko ich mal, pokiaľ je teraz verný tebe! Ak je skvelý milenec,užívaj si to a aj celý vzťah s ním. Nekaz si to vyťahovaním minulosti, lebo sa môže stať,že ho to prestane baviť. Nemá 20 ani 25,už je vari ustálený a sama musíš cítiť,či ťa naozaj ľúbi. Ja s priateľom sme ešte vyššia veková kategória 😄 ,on je strašné príťažlivý,sexi muž a viem,že mal kopec žien,ale nepýtam sa počet,neriešim,užívame si milovanie každý deň. Je úžasné vidieť,ako sa na mňa stále pozerá zamilovane a to sme spolu už 12 rokov 😍. Ver si a hlavne aj jemu. Želám veľa šťastia.

petricka22
27. feb 2022

@0silvia0 dnes ma Hpv kazda druha, pochybujem, ze si sa s nim nestretla, teda iba ak ste s manzelom obaja neboli panicmi az do svadby… 🤷‍♀️ Takze na to clovek nepotrebuje vystriedat vela partnerov

jane89
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
27. feb 2022

@petricka22 pozri, logicky, ked je organizmus atakovany pravidelne roznymi formami hpv, je to urcite rizikovejsie ako ked organizmus riesi hpv virus raz za zivot a imunitny system ho zvladne. Ak ho ma imunitny system zvladat 3x do roka, nemusi to byt take jednoduche. Ale v podstate mi na promiskuite ineho cloveka nezalezi, je to jeho zivot, jeho volba, jeho zdravie, napisala som len svoj nazor.

h2
27. feb 2022

@jane89 A ani Tvoj muž nerieši Tvoju minulosť?

nttnnt
27. feb 2022

somar ze ti to povedal mohol mat klud v zivote :D ale toto riesis po dvoch rokoch pre boha to uz co je len za zmysel :D :D aj ja som mala kopa sexualnych partnerov no tak som si uzivala v zivote a co zato niesom ani zly clovek, mam muza ktoreho by som nikdy nepodviedla a to by ta malo zaujimat ci ta uprimne miluje a ako to s tebou mysli...

desore
27. feb 2022

@lienka.7 Neverim, ze by bolo 70 zien nespokojnych. Skor by som povedala, ze si s poctom mileniek zvysoval ego. Pokial je krasavec, zeny mu same naskakali do postele. Menej pritazlivy muz musi mat dar reci, aby dokazal spracovat zenu.
Mne by skor vadilo, keby ma muz oslovoval vyrazmi ako su Zlatko, Laska, Milacik a nie menom. Suknickari to maju vo zvyku, aby sa pri tom mnozstve mien nepomylili. 😂

miadi
27. feb 2022

@desore nemusi byt krasavec ani nemusel potrebovat ego zvysovat. Poznam jednu dochodkynu co na lieceni za tyzden 3 chlapov stihla., Neviem ake cislo stihla za zivot no jej muz mal obrovske parohy. A pani neatraktivna uplne obyc cloveka by to nenapadlo pri pohlade na nu .. ze mà nenasytnu vevericu.. staci byt nenarocny. V podnikoch nejake barove radodajky na disco mlade zabky co si chcu uzit a boja sa vztahu.. alebo mal $ na takych sa vselico prilepi.

kassandra25
27. feb 2022

@alena2222 nie, myslim si, ze dobre vies, ze sa ti bude curat a ku.vit dalej, ze je nymfoman a nechces to prijat ako fakt, tak chces z toho obvinit seba za dosledkom vlastneho ega naproti vlastneho zdraveho rozumu. Je to iba na tebe a celkove, mne toto neznie ako idealna laska, kde si povieme cisla v posteli......, mozno tebe ano, ale sama dobre vies....

desore
27. feb 2022

@miadi To uz musia byt zufale, ked sexuju s muzom, ktory je skaredy. Ked uz jednorazovy sex, tak jedine s Adonisom. 😁 Mylis sa, ked si myslis, ze zabky nechcu vztah. Chcu princa na bielom koni, krasneho, bohateho a romantickeho. Holt, kedze nesplnaju poziadavky krasy a vzdelania, musia sa potesit aj s druhotriednym tovarom.