icon

Sexuálne problémy

matajus
13. máj 2022

Ahojte,

Niekoľko týždňov som rozmýšľal či sa odhodlám sem moje trápenie napísať a poprosiť Vás o radu zo strany žien alebo možno aj mužov. Nakoniec som sa odhodlal a založil si tu profil, aby som sa s vami podelil respektíve poradil.
Mám 30 rokov, manželka má 28 a sme manželia 4 roky. Manželstvu predchádzal dlhoročný vzťah. Čiže sa veľmi dobre poznáme ,,z každej strany". Máme spolu úžasného syna, ktorý má 2,5 roka. Dieťa sme mali plánované a išli sme do toho krátko po svadbe lebo sme veľmi po dieťati túžili.
A teraz k veci, pred svadbou ale aj po svadbe sme nemali žiaden problém čo sa týka nášho sexuálneho života. Vedeli sme si to užiť, ako každý mladý pár alebo manželia. Vedeli sme si naplánovať krásny sex ale taktiež veľa krát ma manželka prekvapila peknou ,,rýchlovkou" keď som prišiel z práce. Naše sexuálne problémy nenastali dokonca ani počas tehotenstva keďže manželka mala ukážkové tehotenstvo a pôrod taktiež. Bol som pri pôrode celý čas a sám doktor povedal že za jeho praxe pri prvorodičke ešte nemal tak ľahký a rýchly priebeh pôrodu. Po pôrode náš sexuálny život bol taktiež ako predtým (samozrejme až po období 6nedelia) Netlačil som na manželku, počkal som kým bude pripravená.
Problém nastal pred nejakým rokom. Manželka , stráca chuť na sex, v posteli je ako ,,drevo" mám pocit že ako by to bolo z donútenia, keď jej chcem spraviť orálny sex tak mi to odmieta a smeje sa pritom ako nejaká pubertiačka (predtým si to užívala a mala to rada), stále pri sexe kecá o samých blbostiach. Chce len jednú polohu a koniec.Nehýbe sa, je neaktívna. Predtým to bolo úplné iné. Čo mám zmeniť ? Aký mám byť? Ja sa naozaj doma snažím s malým jej pomáham, upratujem, varím, nemám problém dokonca aj žehliť. Keď che ísť niekam s priateľkami tak som s malým ja, veď nech sa zabaví predsa je celé dni doma s chlapcom.
Taktiež je splním všetko čo sa dá a čo chce, na dnešné pomery zarábam výborne a nič nám nechýba. Aktuálne je manželka už mesiac u svojich rodičov, lebo sme prerábali strechu na dome ale strecha je už dávno hotová a ona je tam stále. Vraj preto aby si svokrovci a moji rodičia užili vnuka, keďže od rodičov bývame cca 250km. Aktuálne chcela ísť na dovolenku tak som ju prosil aby sme išli raz aj s malým na pár nocí a potom aby malý ostal u rodičov a išli sme len my dvaja. Tak to že nie, že to sa nepatrí, že keď malý bude starší. Tak som zaplatil za pobyt cez 1 300€ aby mala komfort aký potrebuje. Ženy to vážne sa nedá ísť na predĺžený víkend bez dieťaťa ?
Ako to mám znova naštartovať ? Čo robím zle ? Veď aj pri tom sexe myslím stále najprv na ňu aby ona mala prv orgazmus až tak ja.
Prečo sa to tak zmenilo.
Za každú normálnu odpoveď alebo radu Vám vopred všetkým ďakujem.
Pekný deň.

1fifinka1
20. máj 2022

Ty si vlastne dovolil, aby tu na modrom konikovi tvoju ženu iné ženy verejne linčovali. Doslova. Aby jej tu nadávali do kráv, do lenivéj lemry a neviem čoho všetkého zatiaľ, čo teba velebia ako manžela roka. Fakt teda, si si istý, že ju miluješ až na mesiac a späť?

elisebah91
20. máj 2022

Ako som písala včera o jednej strane dnes suhlasim aj s @1fifinka1
Mňa zarazilo, ze neznesies keď niečo nieje na svojom mieste, na poriadnu, ale pri jednom dieťati sa nedá udržať dom tip top ako keby ste boli bezdetní, trochu na sebe popracuj a polav...alebo že zehlis, však sa na to vykašli ako tvoja žena, ona už rezignoval lebo však si možno mysli ,,ja som neschopná môj muž to urobí lepšie,, tak to nechá a ty ako tlk kvôli svojej impulzivnoati to robíš...nechceš aby to tak vyznelo, za si skrátka úžasný? Ale znie to tak....ja to viem lepšie, ja viem....však keď nevieš žehliť čo sa jej tam montujes..bol by si rád keby ona ti chodila do dielne a skúšala dačo lepiť aj keď nevie?
Nebuď všade, nechaj jej pole pôsobnosti, ukľudní sa a nestar sa...aj keď to nebude podľa tvojich predstáv,preglgni to. Ako sa asi žena cíti, ako v zlatej klietke? Má všetko aj tak sa cíti pod psa...
Chyba je u oboch ale ty môžeš začať od seba...

yoxinka
20. máj 2022

@1fifinka1
Keď to takto napíšeš … mne niečo stále na ňom nepasovalo a keď tak nad tým dumem, niečo na tom, čo píšeš, asi bude …

1fifinka1
20. máj 2022

@elisebah91 ja si myslím, že tam niekde to začalo. Veta ja mam rad poriadok........ Uff, to vyzerá, že jeho žena čokoľvek urobí urobí to zle. Ako, čítal tu niekto na jeho ženu niečo pekné? Co vlastne vie jeho žena urobiť? Aby to nebolo tak, že vybuchne a potom sa kaja, tak nakupuje darčeky, auta, dovolenky a tak ďalej. A na jeho ženu to už proste neplatí.

karolinakr
20. máj 2022

Takuto somarinu som este nepocula, ze niekto onanuje pri pisani sprav..Ked ta milenec nuti onanovat pri sms, hovoroch, je to predohra na strstnutie a predpriprava.Ziaden chlap neostane pri vzdychajucej zene v telefone este 6 mesiacov.Ze si na to mohol skocit Ked si neni doma, ako vies, ze sa s nim nestretla? A mozno pomer vznikol, preto ta nechut k sexu od nej, co aj vela vysvetluje, neprijemny ton, manzelska povinnost
Dalej ty jej prides na aferu, hrozi rozvod a ona ostane este tyzden u rodicov na dovolenke? A doma ju čaká auto? V tomto vztahu hras nejakeho pajáca.Alebo si starsi o dost a je s tebou len pre peniaze, alebo ta ma za uplneho tlka.Inak si to neviem vysvetlit..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
20. máj 2022

V jej pripade v prvom rade by som letela prvym vlakom domov žehliť veci, este ked tam caka nove auto v garaži, alebo ta uz nelubi a chce byt s druhym a tie slzy su len divadielko na efekt, nech to ma nejake grády

ruzovakrava
20. máj 2022

@matajus
Celkom by ma toto celé zaujímalo aj z pohľadu manželky, či to naozaj máte doma také ideálne ako tvrdíš. A v žiadnom prípade sa jej nezastávam, nevera by bola pre mňa no-go. Ale myslím že ak má potrebu si s niekým vypisovať tak ťa už dávno nemiluje. A tiež neverím že to ostalo len pri nejakých erotických správach a nestretávali sa 😅 tomuto hádam sám neveríš. Nemala ani snahu to nejako zachrániť a len čakala kedy na to prídeš, tak na toto ani neexistuje rada. Len čakať ale takýto tento vzťah nebude mať dlhé trvanie. Ešteže si jej kúpil to auto, ľahšie sa dostane k milencovi.

luccija
20. máj 2022

@karolinakr tiež by som tam zostala kvôli sestre zo zahraničia.A človek musí vychladnúť porozmýšľať čo ďalej...

nini1978
20. máj 2022

@luccija tri dni nevylozit umývačku nie je lenivosť,to už je total nezáujem
Odísť od chlapa na mesiac a ešte potom predlžovať pobyt mimo domu,lebo "dôjde sesternica z anglicka"to tiez má byť v pohode?
Mne sa zdá,že vo všetkom má rozhodovacie právo len ona,on sa proste už nejak zariadi...

nini1978
20. máj 2022

@elisebah91 a dialóg v manželskom vzťahu si kde vynechala?
Veď keď mi niečo vadí (akože píšeš,že sa vykašľala napr na žehlenie,lebo to spraví on a teda sa cíti neschopná)🙄,tak otvorím ústa a pekne mu poviem,čo si o tom myslím

luccija
20. máj 2022

@nini1978 dopredu vedel, že tam pôjde na mesiac.
Možno presne naopak nič mu nebolo dobre, tak neozehlila, nevybrala umývačku....nikto nevie kde je pravda.Takto to vyzerá, že chlap je úžasný, ale nieco mi nesedí

elisebah91
20. máj 2022

@1fifinka1 aj tak môže byť...
@nini1978 dialóg? Ten môže prist ale aj nemusí...ona musí o dialóg štát, ale možno ešte nie je vyzretá na dialóg. Môj prípad. Bolo zle, až tak že som sa cítila total neschopne že som dobrá len na nosenie a rodenie deti, lebo môj muž sa v tom case prezentoval ako som dokonalý a všetko viem urobiť bez teba....a dialóg nebol, lebo ja som nebola schopná rozprávať sa. Môj muž je cholerik proste sopka bum. Ja som v živote nezažila cholerika a trvalo mi dosť dlho kým som si zvykla. Dialóg nebol lebo som povedala pár slov a hneď mi skočil do reči (keď som mala minútovú pauzu aby som si premyslená slová hneď sa vniesol a už bolo zas len jeho pohľad) alebo nebol lebo som povedala tri slová a on už penil, vybuchlo...proste nedalo sa mi rozprávať. Už sa mi dá...už menej pení už menej prerušuje môj rozhovor....

nini1978
20. máj 2022

@matajus bohužiaľ skaces presne tak ako ona píska.
Doslovne. Ty jej niekedy aj oponujes?
Žiadna rovnováha vo vašom vzťahu,rozhoduje ona a bodka.
Chlap rohozka nie je príťažlivý,to si píš
Prepáč,že som ti to napísala surovo,ale ja keď som čítala,že si išiel pre auto po tom,na čo si prišiel, len "cumim"...
A prepáč,ale teda- ona naďalej ostáva u rodičov potom,čo si jej prišiel na ten slizky virtualny vzťah?
Veď keď chcem zachrániť manželstvo a naozaj mi úprimne záleží na chlapovi, utekám hneď domov a mám vieš kde sesternicu z Anglicka.
S pánom Bohom

nini1978
20. máj 2022

@luccija veď napísal,že je výbušný,že podľa všetkého je puntickar...

nini1978
20. máj 2022

@luccija keď mám doma sakra problém,zbalim svestky a utekám o 106 zachrániť vzťah ,keď mi na ňom aspoň minimálne záleží...

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 veď ty si odporujes, vieš aký je výbušný puntickar? To! je s pánom Bohom. To asi len ťažko šúcha nohami. Chlapa povýšili v práci a nešiel sa doma zmestiť do kože.

nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 ja si neodporujem.
Ja píšem pohľad na ňu...
A samozrejme,ja by som s puntickarom byť nemohla.
To ale nemení nič na fakte,že jeho žena mu mohla na rovinu povedať,čo ju serie a nie hneď hľadať útechu (" ") vypisovanim a posielaním hot foto na nete.
Ja neobhajujem nikoho,toho človeka nepozná nikto z nás ,nevidíme do toho

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 možno mu aj povedala, vieme my? Predostrel len svoj pohľad a svoju verziu. A namotal tu všetkých. Nič nie je nikdy len čierne a biele.

nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 ešte jedno ti napíšem.
Môj muz má veľmi vysoké postavenie,veľmi často je preč kvôli práci, niekedy mi to lezie neskutočne na nervy,ale v živote by ma nenapadlo hľadať rozptýlenie a pochopenie u iného chlapa!
Nehnevaj sa,ale to fakt,keď nie si vo vzťahu spokojná, a podľa všetkého niečo chýba,tak sa to nesnazis nejak zlepšit a zmeniť ecc? Ci radšej sa tváriť,že je všetko ok a pri sexe(keď ju teda po prosikani nejak na nho presvedčí) sa pýtať, čo navaris?
A keď sa nedá,tak sa nedá. Ide sa ďalej, nemôžes byt s človekom s ktorým nechceš mať nič do cinenia.
Niekedy sa mi zdá,že nevera sa obhajuje na milión spôsobov a nakoniec je to stále len NEVERA a nemusela by vôbec existovať,keby ľudia mali úctu sami k sebe a potom aj k ostatným.

nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 jasné,že nevieme.
Ja píšem nazor na základe toho,čo autor napísal
Určite by bolo zaujímavé prečítať si uhol pohľadu jeho ženy.

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 no práve, a napísal, že všetko začalo keď v práci zmenil pozíciu. My ľudia, nie sme rovnakí. Nikto u nich nebývame, nikto nevieme co je za ich dverami. Len zaregistrovať sa na koníka a od začiatku do konca hanit svoju manželku je fuj. Načo vlastne chce ten vzťah udržiavať, keď v podstate nic pekne na ňu nenapísal. Ak pozeráš občas zámenu manželiek tam bývajú také typy chlapov. Príde k nim zamenená manzelka, nech čokoľvek urobí, není dobre, rezignuje a medzi 8 ocami potom chlap vykrikuje, ved ty si nič nerobila! Co my vieme ako to všetko je.

nini1978
20. máj 2022

@1fifinka1 pravda
A potom jej ide po auto,na ktorom sa samozrejme nezhodli,ale nakoniec jej kúpil to,ktoré chcela ona.
A ona naďalej mimo domu u rodičov so sesternicou z Anglicka...

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 to auto bolo objednane ešte predtým než to zistil. Takže prevziať ho musel. Na auto by som žiadny dôraz nekladla. Dnes máme auta všetci, pripisujeté mu väčšiu dôležitosť než má. A domov by som sa ani ja neponáhľa la, ak by ma čakali len výčitky a buzerovanie a kontrola. Opakujeem, určite má dôvod prečo sa k nemu neponáhľa. Nevravím, že je žena bez viny. Ale on si zatiaľ žiadnu ani tu najmenšiu nepriznal. A kto je bez viny nech hodí kameňom.

katarinka89
20. máj 2022

@matajus dávaš jej všetko čo si zaziada, teba to stojí energiu, prachy, čas proste ona ku všetkému príde ako slepé kura k zrnu. K autu- nedávala by som jej ho zatial- neodmenuj ju a nekupuj si ju vecami. A ako sú spomenul- dáš jej zasa možnosť ako posunúť ich level vyssie- tým ze sa ona odvezie a možno podvedie. Nebuď taký zaslepený. Musí si aj ,,zaslúžiť,, to co robíš.

1fifinka1
20. máj 2022

Choďte normálne do manželskej poradne, kde je psychológ a ako nezainteresovaný človek odborník si vypočuje OBE strany a poradí vám. Toto tu je nerovný boj, není férový voči tvojej manželke. A ani voči tebe.

nikusinka
20. máj 2022

Vo vztahu su dvaja rovnocenni partneri. Tu take reci, ze ona sa musi snazit a nieco si zasluzit a treba ju kontrolovat ma dvihaju zo stolicky. Chapem, ze ta to zranilo, ze si nahnevany, citis sa podvedeny, ale treba k tomu zaujat dospely postoj. Tu skutocne nikto z nas nevidi do toho, ako to u vas funguje. Chyba vyjadrenie tvojej zeny, lebo vyjadrujes sa tu len ty a teda od zaciatku nie velmi lichotivo o svojej zene. Chyba mi tam zakladna ucta k nej, ze predsa je to tvoja zena, matka tvojho dietata a kvoli niecomu si si ju bral. A ocividne nebolo to az take dokonale ako popisujes, ak si s niekym inym zacala pisat. Najlepsia by fakt pre vas bola manzelska poradna, kde by niekto nezaintresovany vypocul pohlad oboch, aby ste nasli pricinu problemu. Tym, ze sa ty budes stavat do pozicie ublizeneho a ju budes trestat a nutit ju, aby ti dokazovala, ze si ta zasluzi, alebo, ze si zasluzi veci, co jej davas, je velmi nezdrave nastavenie. A urobi to vela skody. To potom uz fakt radsej to ukoncit a pohnut sa dalej.

nini1978
20. máj 2022

@nikusinka ale veď samozrejme,že niečo nebolo v poriadku.
Ale veta 'ocividne nebolo niečo v poriadku keď si začala s niekým písať" ...to znie akokeby ona chudera nemala inú možnosť.
To všetci takto riešia problémy vo vzťahoch?
Nevieme,či mu ona vyčítala jeho pracovné vyťaženie,že bol často preč atď. Nevieme,či sa o tom chcela porozprávať a on na to kaslal. nevieme
Ale keď je to do bodky tak,ako to opisuje autor prispevku- ONA JE PROBLÉM!!!
niekedy sa mi zdá,že som z Marsu,že nepochopím obhajovanie nevery,alebo teda keď chcete "nevery"(lebo nikto nevidel že mali spolu sex- akože🙄)
Veď to je podraz jak svet
@1fifinka1 auto prevziať a predať...
To fakt môže robiť čo chce,veď sa doma nič nezmení..
Ešte dodám,že to je len môj osobný názor.ze to ja vidím tak ako to vidím,nikomu netvrdím,že je to správne pre život iných.
Pre mňa za mňa môže ten chlap robiť aj ženy v domácnosti za ňu,keď sa vráti z práce a ona môže kľudne posiela intímne fotky komu chce a s mužom doma nemať sex...a kľudne aj viac nech robí

1fifinka1
20. máj 2022

@nini1978 keď si nájde milenku chlap, je to vina ženy. Lebo sa o neho dosť nestarala, nemal teplé večere, nechcela mu dat každý deň, pribrala, nestarala sa o seba, bola často hystericka a tak ďalej. Keď si niekoho nájde žena , je ku@va. Tak je to v spoločnosti zaužívané už roky. Neveru neobhajujem, ale radikalne by som také ženy nedávala na hranicu upalit. Trocha nadhľadu na to všetko.

nikusinka
20. máj 2022

@nini1978 reagovala som na to, ze autor to tu prezentuje, ze vsetko bolo v poriadku a on bol dokonaly. Preto moja veta, ako reakcia na toto. A mozno sa s nim rozpravala, mozno mu hovorila, co jej vadi, ale mozno to nebral v uvahu. Ale to nikto z nas nevie, neboli sme tam. No a ok, jej riesenie problemu nebolo velmi stastne, ale mozno tomu predchadzali pokusy, ktore nepadli na urodnu podu. Mozno. Ale hlavne je to na nich dvoch, aby si to vydiskutovali. A ja chapem, ze je to podraz pre neho, ale zaujal velmi nestastny postoj, ze on nic zle nerobil a bol vlastne uzasny a je to vsetko jej chyba. Nikdy to nie je chyba jedneho, nikdy, vzdy su v tom dvaja. To by si mal uvedomit.