Skúsenosti z narodeninovej oslavy bez manžela
Mám narodeniny...manžel išiel uspať malú a už neprišiel.som sama tento večer ako aj každý iný.keď vstáva o 5 pochopim.zajtra ale nejde do prace...dostala som zlatý prsteň.úplne mimo moj vkus a je mi malý.pritom sme sa dohodlu, že prsteň si vyberiem sama a nie na narodeniny ale bolestné za pôrod.takto chcel zabiť dce muchy jednou ranou.nevyšlo mu to...ako ho poznám bude veľký problém ho ísť vrátiť.možno ho ani nevráti.už dlho sa mi baše manželstvo nepáči ale jemu to tak vyhovuje...
@drago12587 🤣🤣🤣
@drago12587 mne to pride velmi divne,aby jeden chlap trcal na MK a pisal komentare na zenske problemy a ine temy 😀 mas nejake problemy so zenou? Alebo co ta prinutilo sa sem prihlasit? 😀
Sa chovas ako rozmaznane ofucane 3r.dievcatko🙄Chudak,ani zaspat nemoze,po tom,co trafil zlu velkost prstena. A toto vynucovanie si "bolestneho" za porod..🤦♀️Pre Boha,vsak si porodila SVOJE dieta, to ti ma byt najvacsou odmenou.Ake odskodne este cakas?? Aj ked ta pocas MS kazdy mesiac brucho boli ti musi nosit darceky??
Ach jaj..niektore zeny vobec nechapem 🤦🏻♀️ co to tu za odpovede hadzu 🤦🏻♀️🙈 nic nepochopili,len o prsteni tocia,aj ked autorka vsetko jasne napisala a vidiet,ze nie ten prsten je problem ale uplne nieco ine!!! A aj mna by sralo,kebyze mi slubi nieco a dokope sa k tomu po 2 ROKOCH 🤦🏻♀️ a este k tomu sa netrafi vo velkosti a vobec ho to ani netrapi 🤦🏻♀️ ale ako pisem,toto nie je ten hlavny problem! I ked uz tu vidiet jeho spravanie,ze mu je tak trosku ,,ukradnuta”…
@patrixxx23 rozobera sa tu vela zaujimavych tem, vzdy ma zaujimalo ako myslia ženy.. :D teraz som čital o babe čo mala divny sen a chce sa preto rozviesť s chlapom ked maju 2 deti :D fakt zaujimave čitanie... Kde inde chlap zisti ako ženy myslia ? Jedine tu ! :D ..
Toto by nahnevalo aj mňa, ale podľa mňa sa to dalo čakať, keďže sa takto správa stále aj iné dni. A ten prsteň, keď tak skús vymeniť, aj keď stratí na hodnote.....a podľa mňa je vaše manželstvo na ceste k zániku.....v intímnej oblasti vám to asi tiež nefunguje predpokladám, keďže sa ani nerozprávate......či? Možno skús zohnať stráženie o dcérke a choďte len vy dvaja niekde na večeru a poriadne sa porozprávajte. Možno manžel ani nebude chcieť ísť, ale skús ho presvedčiť, že aspoň jedenkrát.
@patrixxx23 škoda písať... že chlap nechápe je jedna vec ,ale že aj ženy sú tak blbé jedna voči druhej no mám dosť ..
@diana20 ja píšem, že ak dlhodobo je problém je nereálne očakávať, že práve na narodeniny sa práve ten problém vypari a všetko bude inak. Ak by ma teda muž dlhodobo ignoroval tak nie nedávala by som ani neočakávali, že akurát dnes to bude inak.
A ak by aj bolo a tie ďalšie dni zas všetko poštárom načo by taká pretvárka bola dobrá?
Toto je problém mnohých, ktorí chcú, aby sa ich partner zmenil, ale jemu je dobre ako je a nič meniť nechce. A tí ľudia ostávajú a dúfajú, že aspoň na narodky sa premôže.
@patrixxx23 ak ta niečo štve buď to riešiš, buď sa s tým zmieriš a zariadiš sa alebo sa nezmierisš a neriešiš, ale čakáš kým sa partner zmení. A potom je clovek sklamany lebo ten druhy nenaplnil jeho očakávania 😉
Autorka mala nejakú predstavu, za mňa nereálnu apotom jej bolo ľúto, že sa nenaplnila.
@diana20 jeej,pozeram,ze mame chlapcov narodenych v rovnaky den! 21.4.2023 😊 a k teme..ano,nema zmysel uz sem pisat,nepochopim niektore zeny,to ich zmyslanie a tak 🙄
@janage ano,suhlasim..autorka to musi riesit s muzom,uz davno mala zacat,mozno to nechavala tak,dufajuc,ze sa nieco zmeni 🤷🏻♀️ neviem…tazko takto radit,ked nevieme situaciu,detaily..ja si myslim,ze autorka sa na narodeniny citila osamela a sklamana a prisla sa sem trochu postazovat,ocakavajuc trochu empatie od dryhych zien,alebo radu..
@dzulli1980 aj ja nad tým rozmýšľam.Viem síce,že je to taký zvyk,ale ani ja som zlatý prsteň nedostala,a čochvíľa to bude 14 rokov a žijem😂.Len tu ide asi o nefunkčný vzťah,tak sa to váľa na malý,prsteň a unaveného manzela
@drago12587 posli inu, nie z toho dna a miesta. Dakujem
@mk1111111111 😄😄😄
Necitala som vsetky komentare, ale z tych co som precitala si myslim, ze je chyba u vas oboch, treba si spolu sadnut a porozpravat sa.
Je aj taka moznost v inom zlatnictve si vybrat vyhovujuci a tento vymenit,pripadny rozdiel v cene doplatit..😉👋
Ahoj. No nechcem byť netaktná, no nedá mi. Aké bolestné za pôrod??? Panebože, je to tvoje dieťa. To odkedy sa za také veci platí, či dostáva bolestné??? Normálne nechápem. Ináč ešte raz si prečítaj po sebe, čo si napísala. Fakt Ti príde ok, čo všetko je na ňom akože zlé. Á áno, dnešné matky sú iné ako keď som rodila ja. Inak sme uvažovali a aj inak žili. Láska a porozumenie bolo na prvom mieste. Kdežto dnes prachy, prachy a prachy.Teraz už po 3 rokoch ste nespokojné, nič nikomu nevyhovuje atď. Prepáč.
@deedol áno aj mne to príde nepodstatné.tu nejde o prsteň, ale o ten čas.ze nechcel a nenasiel si ho ani v taky den...
@diana20 ďakujem.úplne si ti vystihla.ti bola pilodstata toho môjho výlevu .čas nie prsteň
@lilli110 presne tak.pochopila si ma
@gloria31 ani kvety som nedostala.je mi ľúti, že to máš podobné.ver že nie si sama
@andrea2323 ďakujem že ma chápeš
@nika523 dim rada, že je tu niekti ktk ma aj chápe.väčšina komentárov, že preháňam hormóny a na vine som ja
@nika523 už sa stalo ale nejak nič sa odvtedy nezmenilo
@hellionka ďakujem
A on to vie? Lebo mozno to nepochopil (rovnako ako ja) a myslel si ze ide o prsten a nie o cas. Treba sa porozpravat, ale priamociaro, nie v naznakoch. Drzim palce ❤️
@janage ja som mu to pripomenula deň dopredu, že môžeme sa večer porozprávať posedieť aj tak nic.uspal malú a ostal s ňou.malá spí ešte s nami v spálni.tak nikam neodchádzal.jediný deň kedy by som mohla ísť je sobota ale to už ide pomáhať svokrovcom.tskže ja budem s malou.mala by u svokrovcov neostala a on sa jej nebude venovať.ide tam pomáhať.v nedeľu to zlatníctvo otvorené nie je.
@drago12587 Ale podľa váško komentára je vidieť,že sa máte ešte veľa o ženách čo učiť,pretože ste vôbec autorku nepochopili. Bol to veľmi neempatický komentár.

@janai1 sama si ho urobila?