icon

Sme spolu 2,5 roka a ešte sme nemali sex. Je to normálne?

martinaol04
12. sep 2022

Čaute, mam 32 rokov a priateľa. Sme spolu 2.5 roka a zatiaľ sme spolu nemali sex, on by aj chcel len ja stále nie. Orálny sex sme mali obojstranne, bolo to fajn. Momentálne však netúžim ani po tom. Posledné dni sa stále kvôli tomu hadame. 😔Veľmi sa ľúbime a ja neviem co ďalej. Je to muz, s ktorým chcem ostať. Diky za rozumné názory ak to niekto mal podobne.

martinaol04
autor
12. sep 2022

@elizabet173 podobná téma to teda isto nebola. Muž nemá záujem, ten môj ma. U nás je to kuscik naopak..
@anjelicek26 je to vážne tak, a netreba aby to niekde končilo. Chcela som iba poradiť od žien ktoré to mali aspoň podobne

petamich
12. sep 2022

@martinaol04 prepac ale ved tvoje nazory su schizofrenicke - vo svojej diskusii hovoris A a v inej diskusii vlastne hovoris B - cize tvoj partner si moze mysliet to iste? ze nemas o neho zaujem, ked s nim nespis? lebo to ze u vas je to naopak na situacii nic nemeni - on chce a ty nie

a za mna to nie je normalne ak za tym nie je napr. nabozensky alebo zdravotny problem

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
veronikaszabova
12. sep 2022

@martinaol04 no normalne to fakt nie je....a.mas v plane to vobec zmenit??

rebellefleur
12. sep 2022

@martinaol04 inak mimochodom tvojmu priateľovi si narovinu povedala,že s ním spat jednoducho nechceš? Ci si ho len chudáka natahovala a on stále čakal s vidinou,že raz to musí prijst?

martinaol04
autor
12. sep 2022

@petamich myslieť si to myslí..

elizabet173
12. sep 2022

@martinaol04 ja som nenapísala, že si hlúpa, to by som si nedovolila, ale písať, že aj bez sexu sa dá prežiť pekný vzťah po dva aj pol roku bez neho je na pobavenie. Keď sa denne preto hádate, tak to až taký pekný vzťah nebude. Je najvyšší čas s tým niečo robiť, ak o toho muža nechceš prísť. Určite sú tu ženy, ktoré niečo podobní zažili, ale boli za tým zrejme zdravotné dôvody a najmä nečakali dva a pol roka na zázrak

veronikaszabova
12. sep 2022

@elizabet173 inak ten chlap musi mat bozsku trpezlivost 😳

martinaol04
autor
12. sep 2022

@rebellefleur vie to. Síce až posledné dni.. 😔Ja potrebujem nejakú rozumnú radu od niekoho kto niečo podobné zažil

elizabet173
12. sep 2022

@martinaol04 no podobná téma to je, s tým rozdielom, že tu nemáš záujem ty. Akú odpoveď očakávaš?

sissy27
12. sep 2022

@martinaol04 za relatívne normálne by som to považovala ak by to bolo napr. z náboženského presvedčenia, že chceš vstúpiť do manželstva ako panna. Ale “neviem prečo” nie je normálne ani náhodou. To akože ťa nepriťahuje, nevzrušuje, nemáš naňho chuť? Alebo chuť na sex je, ale nie na sex s ním? Niečo je zle a treba to riešiť, lebo večne to nevydrží. Ako by si sa ty cítila, keby partner o teba nemá záujem ako o ženu? To by bolo slzavé údolie…
Byť tebou objednám sa na endokrinológiu a k sexuológovi. Môžeš mať nulové libido kvôli hormónom.
Alebo hľadaj partnera s rovnakým nastavením.

martinaol04
autor
12. sep 2022

@veronikaszabova ja stále dúfam, ze sa to vo mne zmení. Snažím sa 😊. Ten chlap zato vážne stojí

julie19
12. sep 2022

Vieš čo, keby to bola otázka typu … sme spolu xy rokov a sex sa vytratil… tak by som povedala ok, stáva sa, prídu deti, starosti, chuť aj nálada klesá ale vy sme prakticky od začiatku na nule takže fakt netuším kto by to mal takto (je iné ak sú dvaja dopredu dohodnutí že chcú fungovať bez sexu ale pociťované partner to takto nechce keďže sa o tom hádate ) a podľa tvojich odpovedi ani neplánujem s tým sexom začať, skôr len dúfas ze to partner bude trpieť ďalej 😅🤷‍♀️ Akože čo k tomuto poradiť … nájdi si partnera ktorý bude mať rovnaký postoj k veci a budete spolu spokojní

veronikaszabova
12. sep 2022

@martinaol04 inak ty si uz sex vobec mala??

martinaol04
autor
12. sep 2022

@elizabet173 posledné dni, kedy som dala jasne najavo, ze pravdepodobne k ničomu takému nepríde. Ja som z toho nešťastná. 😔

rebellefleur
12. sep 2022

@martinaol04 takže vlastne, celých 2,5 r žil v klamstve ...

martinaol04
autor
12. sep 2022

@veronikaszabova jasne. S predošlými partnermi som to takto nemala, nerozumiem tomu sama

doriiis
12. sep 2022

Snad uz dostal rozum a prasi inu.Zelam mu to

martinaol04
autor
12. sep 2022

@rebellefleur nežil v klamstve, lebo ja som nevedela, ze to bude takto.. Proste som stále verila, ze sa to zmení

petamich
12. sep 2022

no asi ti za to az tak nestoji - lebo dovod nevies, argumenty nemas ale vies, ze sex nechces aj ked ti za to stoji 🤷‍♀️

siska53
12. sep 2022

@martinaol04 no normalne to nie je a ked nevies, preco s nim nechces mat sex, tak sa obrat na odbornika...chapem, ak by si mala nejaku traumu..ale aj to patri do ruk odbornika..

martinaol04
autor
12. sep 2022

@petamich nedá sa to vynútiť. Ja to nerobím schválne. Som z toho nešťastná. Len niektoré veci nedokážem ovplyvniť aj keby som veľmi chcela

martinaol04
autor
12. sep 2022

@siska53 vďaka za rozumný názor 😊

54tinka54
12. sep 2022

@martinaol04 a to akože chceš do konca života nemať sex? Byť s ním naďalej vo vzťahu ale aby akceptoval to že nebudete mať sex? Prepáč ale toto od zdravého muža nemôžeš žiadať. To by ste žili ako brat a sestra, nie ako partneri.

lucinka5051
12. sep 2022

@martinaol04 uff chudak chlap 🙈 my s muzom mame pauzu kvoli rizikovemu tehotenstvu a potratu, 3 mesiace a uz umierame obaja od tuzby a tesime sa kedy to skonci... neviem co chces pocut..sama seba sa opytaj ci nemas chut na sex s nim alebo celkovo..ak je to len s nim je to problem a ten vztah nevydrzi..ak je to celkovo moze to byt sposobene zdravotnymi problemami...kamoska to tak mala a zistili jej poruchu stitnej zlavy a rozhodene hormony... jednoducho na sex ani nepomyslela a nemala na to chut...zamysli sa nad sebou lebo to nie je len o tebe ale aj o tvojom partnerovi

martinaol04
autor
12. sep 2022

@sissy27 viem, ze to musím nejak vyriešiť JA. Iba hľadám niekoho nestranneho kto by mi vedel poradiť

emily_666
12. sep 2022

Ja sa stracam, uz neviem, co vlastne riesis....
Ty chces a on nechce.... alebo on chce, ale ty nie?
Evidentne problem mate velky, kedze su kvoli tomu hadky. Vztah pekny, ibaze ste ako,surodenci. A to je dost velky problem
Nepritahuje ta evidentne dostatocne, takze na co diskusia.....my tvoj zivot nezijeme

zuzanaulicna
12. sep 2022

@martinaol04 nie, nie je to normálne, máte problém - ale Ty, nie on... Zájdite k psychológovi a tam sa o tom porozprávate, nemusíte sa o tom hádať, pretože tento problém spolu dvaja nevyriešite. Na jeho mieste by som to nerešpektovala, keďže si sex so svojimi ex mala... Ak to nebudeš riešiť, tak či ho miluješ a či on miluje Teba, čaká vás rozchod. A ty budeš len ex, s ktorou stratil 2a pol roka života a zbytočne... Začni pozerať aj na jeho potreby a nie len na seba...
Ak by si bola panna a čakala by si do svadby, tak nepoviem nič... Ale nie si...

martinaol04
autor
12. sep 2022

@54tinka54 vďaka za rozumný názor 👌. Snáď to nejak vyriešime k obojstrannej spokojnosti

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená