icon

Sme spolu 2,5 roka a ešte sme nemali sex. Je to normálne?

martinaol04
12. sep 2022

Čaute, mam 32 rokov a priateľa. Sme spolu 2.5 roka a zatiaľ sme spolu nemali sex, on by aj chcel len ja stále nie. Orálny sex sme mali obojstranne, bolo to fajn. Momentálne však netúžim ani po tom. Posledné dni sa stále kvôli tomu hadame. 😔Veľmi sa ľúbime a ja neviem co ďalej. Je to muz, s ktorým chcem ostať. Diky za rozumné názory ak to niekto mal podobne.

ibajaanikiny
12. sep 2022

@martinaol04 no,len do casu,lebo zjavne mu uz plne gule a presilena ruka trieska na mozog a dlhu zivotnost to mat nebude. Neviem,ale mala by si zajst aj za gyndou,ci sa ti neznizilo libido alebo ci v tom nie je aj nieco ine-zdravotne. Lebo sex s clovek,ktoreho lubis,patri k zivotu a ak sa uz kvoli tomu hadate,tak to nie je take idealne a zacina mat toho dost…uz ste sa prehupli do bodu,kedy ti to dava na javo a podla mna zacne prijimat aj moznost rozchodu-laska/nelaska,ale aj on je len clovek. A mozno,keby to skusis,zase ti zachuti a nebudes vediet prestat,tak otvor mysel a aj nohy a skus to…

svetlonos
12. sep 2022

@martinaol04
ahoj, mozno mas rozhadzane hormony, pozri to. A psycholog by mozno pomohol.

dusankomoj
12. sep 2022

@martinaol04 jediná rada je,že buď budete mať sex,alebo ho bude mať iba partner. Ale niekde inde! Ak si predtým problém nemala so sexom,tak by som rozhodne vyskúšala sexuálnu poradňu popr.psychológa. Sama cítiš,že to nieje OK, inak by si nehľadala radu na MK.

martinaol04
autor
12. sep 2022

@ibajaanikiny vďaka. Asi vyskúšam za skúšku nic nedám a ak by to nešlo ci dačo podobne, príde aj tak na rozchod

osky
12. sep 2022

@martinaol04 mozno mas strach z bolesti?
Mas za sebou daku zlu skusenost,ktora ta podvedome brzdi?
Inak nechapem.
Oralny Sex je predsa ovela intimnejsi ako klasicky,a s tym Problem nemas....otrcit Sa mu v plnej krase-sk to tak hlupo napisem.
Hnudst Sa ti nehnusi,inak by si to asi nerobila..
Nabozenske dovody mozeme vylucit...

Este mozno podvedome Sa bojis otehotnenia..
V kazdom pripade,2 a pol roka chodit bez sexu s niekym,kto neriesi nabozenske dovody,je sila.
Tvoj Partner ma moj obdiv,ano,musi ta velmi lubit.
Drzim palce,nech to cim skor vyriesite.

martinaol04
autor
12. sep 2022

@osky vážne milé, neviem prečo to je tak. Viem, ze ma ľúbi. Len asi ma toho za 2.5 roka dosť. Verím, ze to vyriešime. Vďaka za názor

kassandra25
12. sep 2022

@martinaol04 ty budes iný pacient. A ten chlapec pri tebe stratil sebavedomie, sebahodnotu, je uplne vyprasivena a vyzmykana handra. Aj boli obdobne pary ako ty, vsetky skoncili v naruci ineho/inej. Pacientka ako ty by si v zivote nemala nikoho najst, a bohvie, ci sa z tej ujmy , co pri tebe musel prezit ten chudak, aj nejak dostane. Ten ked bude s inou, si tak bude pochvalovat.

martinaol04
autor
12. sep 2022

@dusankomoj diky 👌. Snáď to dobre dopadne 😊

emily_666
Autor odpoveď zmazal
oblecenie99
12. sep 2022

Nemusia to byť hormóny, ak si predtým nemala takýto problém, ale endokrinologa by som na tvojom mieste skúsila.. Ja si myslím, že máte skôr super blízky kamarátsky vzťah, najmä z tvojej strany, ale to je tak všetko. Neberies náhodou hormonálnu antikoncepciu.. ? Aj keď asi by to bolo aj zbytočne, možno blbá otázka, ale pre istotu sa spýtam.. aj tá zvykla zapôsobiť tak, že zo ženy sa stáva taký prednastaveny robot bez ovulácie a s ňou spojených stavov.. 😁
Ale aby som aj odpovedala na tvoju otázku, nemyslím si, že existuje partnerský milenecký vzťah bez podvadzania, v ktorom jedna strana odmieta intimitu, a druhá by to chcela... Možno neskôr, po rokoch, po pôrodoch, ale aj to je dočasné, resp. ma to nejaký závazny dôvod (napr. úraz či iný zdravotný problém jedného z partnerov).. ale na to ste spolu príliš krátko.. a on zjavne chce viac ako ty. V tomto sa nezhodnete asi.

kubkovamama
12. sep 2022

@martinaol04 akú radu vlastne chces,keď si 2,5r aj tak obhajujes,že je to o.k. Nie je.

rodinka
12. sep 2022

Ahoj, nie je to tak ze nemáš potrebu sexu preto lebo na to nemyslíš a nepredstavujes si to??? Skus na to myslieť a možno dostaneš chuť... A budeš to chcieť... Nechaj sa uniesť je to super chlap ze vydržal tak dlho čakať... Nedaj si ho mala by si to skúsiť

1andrea111
12. sep 2022

@martinaol04 prečo sa s ním nerozides? Mala by si to ukončiť pre jeho dobro. Keď si není schopná žiť inak.

martinka13
12. sep 2022

V tomto veku je to viac než zvláštne. Je to v podstate Tvoja vec, len partner zrejme už dlho čakať nebude. A možno by chcel aj deti....

xena0
12. sep 2022

Tak to chce obdiv že chlap to znáša 2.5roka a až teraz stráca trpezlivosť :D sex ku vzťahu patrí a mať vzťah a chlapa ktorý po 2.5 roku nechce so mnou sex tak už není môj chlapec 😁

lechtivka
12. sep 2022

Je to normálne (pre mňa hej) ja som mala úplne prvý sex v 24 r. Môj čakal vtedy viac než 2,5 r. A dnes sme manželia.
A to som mala pred ním viac frajerov, aj dlhšie vzťahy a žiaden ma do toho netlačil🙈
Ale sama musíš cítiť čo chceš a hlavne s kým chceša aby si bola v prvom rade ty šťastná 🙏

slovakboy
12. sep 2022

@martinaol04 máš blok. Stratu libida a strach mizno práve preto že ho tak máš rada. Zažívajú to aj muži ktorým záleží na partnerke a stratia potenciu. Určite sa nerozchadzajte. Je to dlho a jemu už doska trpezlivosť musíš ho pochopiť. Vyhľadaj psychologa alebo sexuologa. Ti by ti mohli poradiť. Prituľujte sa k sebe. Nie je to automaticky afrodiziakum ale pomôže sa uvoľniť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
martinaol04
autor
12. sep 2022

@slovakboy ja ako keby som mala strach, nebojím sa jeho. Ale tak veľmi ho ľúbim až aa toho bojím. ❤️Vďaka za názor. Pekny večer

kulumulu123
12. sep 2022

@martinaol04 krasny vztah to asi nebude ked pises ze kvoli tomu stale hadate.... Alebo som mozno divna ja ked na vztahu kde sa partneri dlhodobo a pravidelne hadaju nevidim nic krasne prepac 🤷‍♀️

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
shilou
12. sep 2022

@martinaol04

Zaujimave ze tu nespominas svoje deti..ale vcera ano

zobaka
12. sep 2022

treba zistit, preco ako mlada, zdrava zena sex nechces, on spokojny nebude

dennissa16
12. sep 2022

@martinaol04 ved vyskúšaj raz a mozno potom aj 3x denne budeš chcieť a nie tu dristy typu... "nechápem prečo to tak je" a "nesudte ma" a "nechcem o neho prísť"
🤷‍♀️

potvorka20
12. sep 2022

@martinaol04 hovoríš že sa lubite .ty po ňom vôbec netúžis?nepriťahuje Ta?

simonapdb
Odpoveď bola odstránená
1andrea111
12. sep 2022

@simonapdb tiež si to myslím

martinaol04
autor
12. sep 2022

@kulumulu123 posledné dni

xsuzannex
12. sep 2022

Pokial nemas zdravotne problemy alebo nejaku traumu z minulosti tak sa jednoducho prekonaj.. dajte si pohar vina, zhasni svetlo a nechaj ho, on uz bude vediet co treba robit..