icon

Som gay a mama ma nachytala pri sexe

21. jan 2022

Ahojte, ja viem že je toto portál pre pomáhajúce si mamičky a tak no ,ale týka sa to mojej mami tiež tak rad by som sa vás opýtal ako by ste to riešili ?
Mám 20 a žeby som na začiatok uviedol som gay, rodičia o tom vedia aj vedia že mám frajera ako neschvaľuju to ale zase nerobia mi peklo zo života.Proste, že je to môj život. No a naši neboli doma oco bol v práci mama mi spomínala že po práci ide s kamarátkami von a ja že super, že pride ku mne frajer som si povedal. Boli sme u mňa v izbe sami doma sme pozerali film a viete zvrhlo sa to jak vždy pri filme. Mali sme film zapnutý na repráku a tým že bývam v dome mame aj zadný vchod. Vôbec som nepočul že niekto prišiel domov a zrazu niekto otvoril dvere a moja mama nás videla ako máme sex. Ako ona pozerala na nás sa ospravedlnila a hneď zavrela dvere, my sme tiez automaticky zišli zo seba a schovali sa pod perinu. Ako frajer sa obliekol, sme posedeli ešte v izbe lebo nám bolo trápne a som ho išiel odprevadiť domov. No a som sa vrátil domov a mama to nijak nekomentovala, len ticho bolo doma. Stalo sa to včera a stále je také ticho/ trápno doma.

Myslíte si žeby som mal ist a sa jej ospravedlniť alebo sa s ňou o tom porozprávať ? alebo to nechať tak. Ako citím sa strašne trápne za to že sme si nedali pozor a mama nas videla.
Za každú normálnu radu budem fakt vdačný ❤️

Strana
z3
medina20
21. jan 2022

@lenkakravcova trošku hlúpe komentáre píšeš. Mala by si pozornejšie čítať asi. On písal ,že bol sám doma ,rodičia sa nemali tak skoro vrátiť a to ,že sa mama vrátila skorej bolo nečakané. Pochybujem,kebyže vie ,že mama je doma tak by to so svojím priateľom robil v izbe😂 .. a v tomto s tebou tiež nesúhlasím. Ako to ,že neni doma ? Ja si myslím ,že dom jeho rodičov je aj jeho dom kedže tam žije s nimi. Keď doštuduje a osamostatní sa bude mať vlastný dom ale dom jeho rodičov bude z časti stále aj jeho dom ,ale jasné ,že potom si nezoberie priateľa ku rodičom ale radšej ku sebe😂😂..

madeline1
21. jan 2022

Mama by mala klopat a ty sa zamykat. Ospravedlnovat sa jej ani nie, skor jej povedz, ze ti bolo trapne, pripadne nic nehovor, atmosfera sa zlepsi.

jana_eyre_2
21. jan 2022

@lenkakravcova tvoje deti sa u teba doma nemajú cítiť a chovať sa ako doma, lebo dom je tvoj a tvojho muža? 🤔

evaachesa
21. jan 2022

@jana_eyre_2 jej deti asi domov nemajú ... Najskôr si naň predsa musia zarobiť 🙄

veronikaszabova
22. jan 2022

Za mna - nie, nemas sa za co ospravedlnovat a neboj, mama to rozdycha a bude dobre.

@lenkakravcova to akoze fakt??? To su nazory. 🤦🤦🤦🤦

beataxxx
22. jan 2022

Sex je velmi intimna zona a asi nikomu nie je prijemne, ked pri tom vidi svojich najblizsich, ja by som na Tvojom mieste sa skusila o tom porozpravat s mamou, casom sa to utrasie a zabudne na to, co sa tyka orientacie-si jej syn a ma ta rada, to sa urcite nezmeni

sparrows
22. jan 2022

@lenkakravcova “ Nebol si sám u SEBA doma. Bol si v dome svojich rodičov. Keď budeš u seba, rob si co chceš” no ty kokos. Niektoré ženské v tejto diskusii len dokazujú, že materstvo naozaj nie je pre každú ženu.

vero_29
22. jan 2022

Ja som pochopila, že ste boli vo svojej izbe...čiže mama mala aj zaklopať..a keď tak nabudúce skús kľúč a budeš na istom 😉...ono ja si myslím, že to bola trápna situácia hlavne pre tvoju mamu nie len pre Vás..ospravedlňovať sa chcas zaco? Si dospelý a určite máte nastavené doma nejaké pravidlá, čiže ak si ich porušil tak sa choď ospravedlnit..ale keď nie, tak sa možno skús len porozprávať s mamou ak bude chcieť, lebo musíš pochopiť aj tvoju mamu..určite keď ťa takto prvýkrát videla, tak to musí spracovať a vysporiadať sa s tym. Lebo asi už pochopila, že to nie je žiaden tvoj výstrelok.. tak možno preto to ticho doma, spracováva to. 😉

vero_29
22. jan 2022

@ivca82 mňa ešte aj napadlo, že zavolať, že som na ceste🤣🤣 toto moja mama robila keď sme ešte byvali s manželom u našich..🙈 najprv som nechápala, že prečo 🤣

sense
22. jan 2022

Tvojej mame je to zrejme rovnako trápne ako tebe, a možno sa naučí klopkat na dvere.
Ak máš vnútornú potrebu sa jej ospravedlniť (aj keď teda osobne neviem začo) tak to urob. I ak by som to nechala plávať a do budúcna zamkni vchodové dvere a nechaj kľúč v zamke a porieš kľúč od izby určite sa dá urobiť náhradný a ak nie vymeniť zámku.
Myslím ze nacapat niekoho pri sexe a je jedno ci dieťa rodičov alebo rodič dieťa je dosť rozpačita à trápna situácia pre všetkých.

betulinka1
22. jan 2022

Niekedy netreba veci vysvetľovať, ona vie čo ste robili. Len je to pre ňu iné, keďže ste dvaja chlapi. Skús ju objať a povedať jej, že ju máš rád. Uvoľní sa ta napätá situácia aj bez nejakého vysvetľovania. Prípadne sa jej spýtaj, či sa nechce porozprávať. Ale ja by som to nejako neriešila. V objati jej vysvetlis všetko aj to, že si ju vážis, že ťa berie takého aký si.

chiaraaaa
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3