Starší muž v posteli: Ako to funguje?
Ahojte
Mate niekto skusenost so starsim chlapom? Pred 60. Funguje to tam dole aspon obcas?
Zoznamila som sa s neskutocne pritazlivym , sarmantnym, inteligentnym chlapom. Je ako chodiaci google, mam pocit, ze vie vsetko. K tomu velmi dobre vyzera. Sympatie su na oboch stranach, on by chcel aj nieco viac, ale mna brzdi jeho vek. Som dost sexualne zalozena, nestaci mi 2-minutovka raz mesacne. Nechcem sa namotat a potom budem zase dlho nestastna, kym to prejde.
Ci kaslat na to?
No ved a co si on mysli, že mladá pekná baba s dobrou postavou, a nechcela by sex? To si hádam nemôže myslieť. Fakt je čudný 🙄
Ja ked som sa zoznamila so svojim, naprv sme sa len kamaratili, po pol roku sme sa zblizili a mali prvy bozk, o dalsie tri mesiace sme mali prvy sex. Je odomna starsi o 21 rokov. Je pravda, nema 60 ani 59, ma 43. Ale od prveho bozku som na nom videla, ze by ma oprel hned, ale respektoval, ze zo zaciatku som si este nebola uplne ista, ci do toho vobec chcem ist, aj som sa bala vztahu (tri roky som predtym nemala nikoho), takze vyvijalo sa to pomaly, ale bolo jasne, ze ma neskutocne chce. A ked k tomu prislo, proste v jednej chvili, ked sme uz vedeli, ze to je ta chvila, ked sa to stane, tak zo mna doslova strhol posledne kusky oblecenia, ziadne otalanie z jeho strany.
Vyzera, ze ak to chces posunut dalej, budes musiet to nanho vybalit ty
Ja mám suseda čo sa pred detmi hádajú, že... dedka si si vzala... Trápne. A to on sa snaží kamarátiť s mladšími, je pred šesťdesiatkou. 12 ročný rozdiel. Vek neoklames, a časom čím starší chlap tým horšie spôsoby, choroby...dlho si ho pri sile neuzijes.
Teraz ho vidíš v ružových okuliaroch. Za mňa hranica 5 rocny vekový rozdiel.
No moja ....chlap, ktorý nepozrie na príťažlivé prsia, dá ti len bozk na ústa od októbra....a predtým vzťah skončil lebo išla na to zhurta asi nebude pre teba to pravé orechové.
Keď máš rada veľa sexu, tento pán to nebude. Taký by išiel k teba a opýtal sa, či sa môže osprchovať.
Rezervovaný chlap nie je chlap s funkčným vercajkom.
Jedine, keby to chcel až po svadbe...ale to by si ho nemohla zvádzať a volať domov. Zdravi chlapi sú jednoducho slabí v odvolávaní...
Mne sa zda, ze potreby ktore ty opisujes on nema. Ked chces vela intimity a on sa zatial zmohol len na letmy bozk neviem si predstavit ako ho zrazu premohne velka vasen. A to s vekom nema nic spolocne. A vo vztahu musi byt partner VZDY na prvom mieste a to myslim ty pre neho nebudes.
@autorka uz bolo medzitým čoro, moro? 😎
@princkrason myslim si, ze nie
@princkrason bol dnes bozk a pohladenie, to co po kazdom rande
@natalyya ak by si citala pozorne moje prispevky, docitala by si sa, ze je to iny chlap ako vsetci ostatni a nedovolim sa na neho vrhnut, pretoze by to nepochopil spravne. Neuraz sa, ale davas tu uplne hlupy priklad, chlapa v mojom veku s takmer 60 rocnym. Pri 40 rocnych som toto nikdy riesit nemusela, mali sa k cinu
Prepac, ja som ta nechcela urazit, ani nic zle ti povedat, proste som reagovala na situaciu, pritom som zdoraznila, ze ano, je to trosku ine, teda moja situacia
A plánuješ ty s tým niečo urobiť alebo len budeš čakať?
ako to na koniec dopadlo? prežili ste vašnivy vzťah alebo rozchod? lebo neverím, že sa doteraz vodite za ručičky
@karolinakr no veru viacero z nás je zvedavých, ako to dopadlo. Len veru neviem či sa autorka ešte vyjadrí
Dakujem, ze ste si na mna spomenuli. Nepokracuje to. Z mojej strany je to uzatvorene, on sa este ozyva, poslal mi viackrat kytice. Sex bol a hotova pohroma. On nevie co treba robit, kde chytit, ako chytit. Dala som tomu sancu dva razy a jedno bolo horise ako druhe. Je mi to popravde luto, pretoze je to skvely chlap, mily, vtipny, sarmantny...
Fuha tak to ma veľmi mrzí autorka...skúsila si, nevyšlo to, čo už no. Môže teda pán chodiť na prechádzky s ženami, ktoré nemajú libido. Im to bude stačiť a ty si nájdeš niekoho, kto možno nebude taký rozhľadený gentleman, ale aspoň ťa bude vedieť ...uspokojiť
Diky, že si sa ozvala..Aha, čiže to bolo nedostatkom skúseností, zrejme v mladosti nebol casanova, tak je trochu nešikovný na starobu, i ked to vynahrádzal veľkým džentlmenstvom..Zažili ste pekné chvíl, treba ísť ďalej čo sa dá robiť 😀
@dankabg dakujem, tiez si to hovorim. Dokonalost neexistuje, opat sa mi to potvrdilo. Skoda, lebo v kazdom inom smere je ideal. Pre mna je sex velmi dolezity a u mna cez toto vlak nejde. On tvrdi, ze to zabudol, pretoze to dlhe roky nerobil, ale no neviem. Moj otec vzdy hovorieval, ze ak sa raz naucis plavat, bicyklovat a milovat, nikdy to nezabudnes.
@karolinakr
a jeho kutya sa ma ako? 😎
@princkrason rovnako. Cakaju na smrt. Dala by som si uz davno utratit, pretoze sa len trapia, ale on k nim ma silny citovy vztah.
to máš ako sex s Lasicou, vždy som obdivovala jeho vtip, mohla by som ho hodiny počúvať, a ísť s ním na kávu,ale ked si ho predstavím v posteli, tak veľká bieda podľa mňa..akože neviem si ho predstaviť rozvášneného..vek by mi v jeho prípade nevadil
😀
@karolinakr "Lasicom" 🙂
Je mi to štipkou mojej empatie ľuto.
Toto som sa ti mojím príspevkom snažil povedať... hoc si sa nahnevala.
Ja prajem vzťah každému, pretože v živote nie je nič krajšie, ako keď môžeš svoj čas tráviť s niekým, s kým sa cítiš príjemne a vieš sa s ním deliť o pekné i smutné.
Dostali ste sa k sexu a zistila si sama... (nik tu na fóre nevie odpovedať, či..ako.. aké to bude, či bude erekcia fungovať, pretože všetko je individuálne, záleží od konkrétneho muža/ženy a nepovie ti to ani sám lekár).
To, že ti povedal "zabudol som.." K tomu poviem, že sex nie je o premýšľaní, sex je pud.
Je mi žena sympatická, cítim k nej "niečo", priťahuje ma tak ju "chcem" pretiahnuť... Tu nie je jednoducho o čom 🙁 Tieto veci sú v človeku v génoch, na toto nie je literatúra ani osveta.
Mrzí ma to, ale nebuď z toho smutná, to sa stáva, že si ľudia nesadnú.. Isto si fajn žena a nemáš problém nadviazať (zbaliť) akého koľvek chlapa...
Verím, že sa ti podarí stretnúť niekoho s kým si budeš vedieť v pohode pokecať a budete si rozumieť i v sexe 😉
@autorka, nech sa ti darí 😉

Ak je to takto ako opisujes, nechaj to tak a mozete byt kamarati, ale nieco viac asi nie, on asi vobec nemysli na tu sexualnu stranku.