icon

Starší partner o 13 rokov

21. feb 2022

Som v karanténe a veľa rozmýšľam 🙂. Čerstvý vzťah (4mesiace), ja tesne pred 30, on tesne po 40. Rozdiel 13 rokov. Je to podľa vás veľa? Nikdy som sa s nikým necítila tak úžasne, s nikým som si tak nerozumela a o tom užasnom sexe ani nehovorím. Len dnes sa kamoška nad tým pozastavila, či to nieje veľký vekový rozdiel a tak premýšľam. Nejaké skúsenosti?

diamond007
21. feb 2022

Nie, nie je. Ak obaja vedia čo chcú, je to primerane, Max akurát 🙂

mareka49
21. feb 2022

U nás 12 rokov rozdiel.
Nam vyhovuje.
Sme podobne naladení a dopĺňame sa.
Jediná nevýhoda, troska unavenejsi manžel pri malých deťoch ale to môže byť aj 20 tnik.
Niekedy záleží od natury, nie fyzického veku.
Manželmi sme 8 r

dzulli1980
21. feb 2022

Za mňa je to dosť ... teraz to možno nevnímaš, no o 10-15 rokov to budeš cítiť.

nely1704
21. feb 2022

Veľký vekový rozdiel to nie je, len by som si možno ujasnila, kto čo čaká od toho vzťahu 😊 držím ✊

bruneta880
21. feb 2022

Medzi nami je 8 rokov rozdiel a pohodička ja 34 a muž tento rok 42, ale bola by som s ním aj keby mám 29 lebo lepšieho muža som si nemohla priať je to to najlepšie čo ma v živote stretlo 🥰 sme spolu inak 17 rokov z toho manželia 13r

basska_b
21. feb 2022

Je tu viacero takychto tem, ja len ze ak mate rovnake nazory a plany do buducna, urcite chod do toho... mozno bude vojna, ktovie, kolko tu budeme. Kamosky toho nahovoria, jedna kamoska, co mi opindala nas velky vekovy rozdiel, si sama nasla o 12 rokov starsieho a je stastna 😃

amelie22
21. feb 2022

Nie je to vždy len o veku, ale hlavne aj rozdielom mentalnom nastavení. Mne to asi vždy klapalo viac s tým zrelsimi. My máme 12 rokov rozdiel a nijako to nepocitujem, manžel má aj kamarátov dosť môjmu veku primeraných, je to úplne úplne v pohode. Predtým som mala partnera o 11 staršieho, ten bol ešte menej "dospelejši" ako ja, takže tiez žiadny rozdiel 😁 predtým o 15 a predtým o 20 rokov staršieho. Ten už bol ale rozvedený, mal dieťa, bol vo veku mojich rodičov - ja vtedy 22 a on 42, síce zachovalý, vypracovaný... aj kamarátov mal v Tom veku a to už veru bolo cítiť... Sex síce super, aj hobby spoločne, ale už to nastavenie v hlave bolo fakt inde. Možnoze som bola ale len ja nevyspela a teraz by to bolo zase iné. Každopádne 12 rokov je ešte fajn.

danyelia
21. feb 2022

Ahoj, na veku až tak nezáleží, pokiaľ si rozumiete, niekto môže byť v 35-ke domased a niekto ešte v 55-ke aktívny športovec, ale kľudne to môže byť aj naopak. Podľa mňa to ani nie je o veku, skôr o povahe človeka a ešte o tom, aby si tie povahy navzájom ,,sadli,,. U nás je rozdiel 20 rokov, sme spolu 15 rokov, 4 deti...a nemenila by som 🙂

akinomel
22. feb 2022

Vek je len číslo. Ak si rozumiete, máte spoločné názory a dopĺňate sa vo všetkom, nevidím dôvod na pochybnosti. Držím palce a ľúbte sa!

dadulamamula
22. feb 2022

Láska kvitne v každom veku..

0silvia0
22. feb 2022

Normalny vekovy rozdiel, nic extra zvlastne.

yoxinka
22. feb 2022

Je to veľmi índividuálne, mám dve skúsenosti. Kamoška, submisívnejšia osoba, z horších rodinných pomerov, vyrastala bez otca, veľmi milá dobrá, každému vždy len pomáhať chcela začala 20ročná chodiť s tridsiatnikom a ten si ju nakomplet vyformoval na svoj obraz, baba úplne zmenila názory, všetko, ten vzťah je jednostranný. Suseda začala 18 ročná chodiť s 26 ročným chlapom. Baba veľmi sebavedomá, skrátka úplne iná povaha a ten vzťah je úplne v pohode. Od začiatku majú rovnaké názory, postoje, všetko.

anita6666
22. feb 2022

Na tvojom mieste by som sa nezamýšľala nad vekovým rozdielom, ale nad jeho vekom....predpokladám,že ten chlap je slobodný,nájdený na zoznamke a skôr sa zamýšľala,prečo to tak je 😉

zdenkastanka
22. feb 2022

Medzi nami je 14 rokov .a rozumieme si dokonale.

erikad82
22. feb 2022

V rodine máme ženu o 9rokov staršiu,susedu mám o 15rokov staršiu od manžela. Keď si rozumiete a je vám spolu fajn,nie je čo riešiť. Inak ja som s mojím mužom chodila rok a vôbec som nevedela koľko má rokov,až kým ma nepozval na oslavu jeho narodenín 😃🤭🤣

lasoli
22. feb 2022

@akinomel vek nieje vobec len cislo,cim si starsi,tym ta skor dozenu rozne ochorenia a to nehovorim o tych autoimunitnych.

lasoli
22. feb 2022

myslim si ue to nieje take zle ty uz nemas 20 ,ma sniwco odzize,40 ,nieje az taky ,stary chlap,este si s nim stohnes aj rodinu zalozit,aj o deti sa postarat.

zorana999
23. feb 2022

Presne 13 rokov taktiež. Veľmi harmonický a krásny vzťah. Len po sexe tak netúži ako ja 😉

snezienkaaa82
23. feb 2022

To jhe uplne v pohode, že 30 a 40. Horšie by bolo 40 a, 50, nie koli vyššiemu veku ale koli založeniu rodiny.

jaass
23. feb 2022

Ja som tiež o 13 rokov mladšia. Lepšieho muža som si vybrať nemohla✔️ Rozumieme si vo všetkom 😇

sabina_00
23. feb 2022

Ja som o 9 rokov mladšia co uz nieje tak ďaleko k tvojim 13r. A dôležité je to ako sa spolu cítite, vychádzate. Samozrejme to sa ukáže až po čase. Začiatok vzťahu je vždy krásny a úžasný.. Až neskôr obaja zistíte ci ste pre seba vhodný. Ale inak je vek len číslo...

lub77
23. feb 2022

Medzi mnou a mužom je rozdiel 8 rokov a vôbec to nepociťujem. Muž má často viac energie ako je, trpezlivosti na rozdávanie a eláne ani nehovorím. Aj v okolí mám manželstvá s väčším vekovým rozdielom klape to. Takže za mňa choď do toho. 🙂

essenceee
25. feb 2022

podla mna to problem nie je. Ked sa milujete a mate krasny sex, rozumiete si, tak to vobec nerieš