icon

Stretávame sa potajomky a mne to nerobí dobre na psychiku

3. sep 2023

Ahojte, zvyknem čítať rôzne diskusie tu a aj názory, odpovede. Chcela by som sa na jednej strane tiež vyrozprávať a aj sa poradiť. Niektoré ma istotne aj odsúdia ale sme ľudia,sto ľudí, sto chutí...
Som slobodná (rozvedená) a už dosť dlhú dobu sa stretávam s jedným mužom (rozvedený) ktorý oficiálne však so mnou nechce byť,iba potajomky sa stretávame čo mi už asi nerobí dobre hlavne psychicky. Sex medzi nami funguje úžasne ale asi to je všetko a čím ďalej tým viac mám pocit, že by som to mala asi ukončiť. Sú aj týždne, keď sa mi vôbec neozve, potom zrazu vtedy keď si samozrejme chce užiť a vždy vyhrá on, nakoľko vie, že mám pre neho slabosť. Musím dodať, že žije stále s bývalou. Ukončiť, neukončit? Neviem si to predstaviť, že by sa ma už nikdy viac nedotkol,nepobozkal avšak na druhej strane táto radosť trvá pár hodín,potom opäť ticho a prázdnota v mojom živote a tiež by som niekedy túžila po tom aby som sa mala s kým vonku prechádzat, či si dať niekde kávu,kino...

koniarova
3. sep 2023

Dúfam,že je aspoň mladý,pekný a bohatý. A patrične to všetko využívaš. Ak nie, tak prepáč, ale neviem nájsť slušne vhodné slová.

katarinka89
3. sep 2023

Ukoncit

mimi3008
3. sep 2023

@januska12323 uplne presne to iste som sla napisat

juliacenc
3. sep 2023

Ukoncit

mamusa123456789
3. sep 2023

Maj k sebe úctu, tento sa ti ozve len, keď si chce vrznut a potom na teba kašle, dovtedy, kým to zas naňho nepride, určite ťa čaká niekde niekto lepší, kto ťa bude mať rád a bude si ta vážiť a nebudeš preňho len rohozka

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
monillia
3. sep 2023

@autor nečítam všetky komenty ,ale máš nejakú sebauctu?Ty si pre neho dobrá len na to aby ukojil svoje pudy.Odhliadnuc od toho,že kto vie ako je to s jeho rozvodom, tají Ťa atď. Škaredo Ti nadáva a Ty i napriek tomu dalej sa s ním stretávaš?

simona20201309
3. sep 2023

Mam chuť dat vyrehotaneho placuceho aj nastvaneho emotikona. Bože dievča!!!! Prečo si taka naivná??? Pre 10-20minut sexu? Toľko poníženia ti stojí za tých pár sekund? To vážne?
Dúfam že moja dcéra nikdy nedovolí, aby si chlap z nej urobil takú handru a hlupanu.
Prosím ta, ešte v tej chvíli by som si ho vymazala, zablokovala, zhlboka sa nadýchla a dala si pohár šampanského na oslavu že som single a môžem ísť ďalej zivotom POUCENA!!!

simona20201309
3. sep 2023

A neozve sa ti a ani sa nebude pokúšať sa ti dovolať abi sa s tebou spojiť. Vieš prečo? Lebo si bude na betón istý, že ty sa mu raz ozveš.... a ci sa naozaj ozveš, je už len na tebe ale pamätaj, že každý si je sám strojcom svojho šťastia. Tak konaj tak, aby si na dôchodku neplakala za znicenym životom pre ,,nikoho"

karolinakr
4. sep 2023

Z akeho dôvodu chce exmanželka riadit a manipulovat ex? V prvom rade prečo on sa necha? On musi byt riadne pod papučou

luccija
4. sep 2023

"Bude na mňa hnusný a vypisovat" ukonči to!Zahráva sa s tebou, keď sa neozve pár týždňov nemá Tá rád len chce sex.Najdes si perspektivnejsieho.Musis to utat a neustupit

domkakvet
4. sep 2023

Ano ma ta iba na sex.

autor
4. sep 2023

@simona20201309 neozvem sa mu,nikdy som sa neozyvala ako prva. Ale suhlasim, nechcem premarnit uz rok,roky s cakanim na to co nikdy nebude

autor
4. sep 2023

@luccija dakujem.urobim to uz. Cely den som rozmyslala

autor
4. sep 2023

@karolinakr presne.uplne je pod papucou.ale ked sa pohadaju vtedy ma pozna a citi ku mne nieco.jasne. nic ine nerobim len rozmyslam a davam dokopy veci,skutky a je mi zle zo seba

barborachors
5. sep 2023

Aj ti ukázal rozvodové papiere?

rebeca40
7. sep 2023

Skončiť.Ved ta ma len na sex

gerrwie_girl
7. sep 2023

Ahoj ja ťa chápem, zažila som niečo podobné. Oni nakecaju tooolko kravin ktoré vedia že chceme počuť. Inak je jedno či má manželku alebo nie, teba nelubi. Keď ťa chlap bude ľúbiť, to budeš cítiť 🙂. Nájdeš lepšieho a keď si na toto po čase spomenieš, povieš si bože ale som bola blba 🙂. To my sme keď sme zamilované. Stavím sa že v každej milej drobnosti hladas náznak lásky z jeho strany a ak napriek tomu že 10000 veci poserie, potom urobi jednu milú a povieš si že možno k tebe predsalen niečo cíti. Ale necíti. Len vie ako si udržať "pichacku". Pošli ho doprdele, najlepšie aj s ukazanym prostrednikom.

luba28
7. sep 2023

dokonaly manipulator ,,ukonc to cim skor tym lepsie pre teba

cimage
7. sep 2023

Rychlo to ukoncit a zablokovat nech ta neotravuje trapnymi spravami, chova sa ako pubertak. Este on ta bude urazat a pritom on je slaboch, co sa boji vlastnej ex 🤦🏽‍♀️. Dovi dopo, co s takym neschopakom? Cely zivot sa schovavat? Teraz, ked si mozes vyberat a uzivat?

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
modra_kolobezka
7. sep 2023

Muz ma takeho kamosa, styritsiatnika co ma v jednu chvilu aj tri styri baby naraz. Lovi vo vodach, kde nie je konkurencia 45-55. Kazda jedna si mysli, ze je s nim vo vztahu. Obabrava dookola. Autorka, tvoj priatel nemusi byt vobec rozvedeny a z mileniek nemusis byt jedina...

kassandra25
7. sep 2023

Niektoré prípady sú ozaj hrozné. Len aby si vedela, jeho exžena ho nechce pustit kvoli tebe - vie o tebe a mstí sa, vie, ze on neodíde od nich, tak odchod si dáš ty. Ak nevie o tebe, vie o tebe podobných a vie, ze vy ste. No co sa týka jeho, takto mu to vyhovuje. So zenou sa rozviedli náhodou, nejako chtiac nechtiac, stale funguju nejakymi percentami spolu, vydiera ho, aby neodisiel, on konkretne z nej nejaky osoh má, klame kade chodí a vyuxiva vsetkych. Keby si bola nanho narazena 24 h denne mesiace , tak vobec nevahas v rozchodu. On keby chcel, nebyva tam. Neexist nic iné. Sú úrady , pre deti, tie by mal a jeho zena velmi zle. Naschval dokonca chce, aby ho vydierala. Má to rád. Chce to.

sibliny
7. sep 2023

co nebude lahke? megaorgazmy su viac ako psychicka pohoda? wau...

avonladyba
7. sep 2023

Akože aj keď som mala niekoho iba na sex, to kino so mnou dokázal dať každý. To čo máš za exota?

gerrwie_girl
Autor odpoveď zmazal
dominiknoemi
7. sep 2023

Takéto veci sa stávajú, ALE napísala si sem a máš tu kopec nezávislých odpovedí, ktoré vedú k jedinej ceste.. Buď silná a odstrihni takého človeka zo svojho života. Drz sa ✊

aalla
7. sep 2023

Preboha živeho! týždne sa ti neozve ?? a ty len čakáš a čakáš kedy sa ten chmulo objaví ? ani len rád Ťa nemá, inak by týžne bez teba nevydržal ! preber sa ! ako možeš veriť tomu že sa nemože k tebe priznať ,lebo by mu exka robila bordel či čo ? jasné že ti to musí takto natlačiť do hlavy ,aby si mu neutiekla ,spamataj sa dievča ! ten človek podla všetkeho ani rozvedený nieje ! to odkial máš že je ? to ti len povedal ? alebo ako ? na druhej strane , ked je rozvedený tak má nárok mať priatelku ,,,lenže teba on za priatelku ani len nechce ! a nie koli ex, ale koli sebe samemu , že mu to takto vyhovuje ...si len jeho poduška a on ťa totálne využíva ,, kde si zravý rozum stratila ... na čo vastne čakáš ? na zázrak ? ach jaj ...

pimpa12
7. sep 2023

Ja byť tebou ignorovala by som ho. A keď sa ti ozve tak mu napíš že už si si našla niekoho lepšieho, vykonnejsieho, ktorý sa nebojí ukázať sa po tvojom boku

miroslava21
7. sep 2023

Nelutuj jeho "byvalu", ale lutuj seba. Nemas voci sebe ziadnu uctu a ziadnu hrdost, inak by si nedovolila aby sa k tebe takto muz spraval. Narozprava ti hocico a ty si mu vsetko uverila.
Predstav si, zeby si mala dceru a jedneho dna sa ti zveri s rovnakym pribehom ako si napisala prispevok - co by si jej poradila?