Sú vysoké ženy neatraktívne?
Dnes sa mi stala taká vec, bola som na pošte a za mnou stáli dvaja chlapi, boli vysoký asi ako ja. Ja meriam 175,5 cm. A začali sa baviť o vysokých ženách, aké sú neatraktívne a že vyzerajú ako muži, že muž potrebuje maličkú a nie kobylu a ešte schválne tak, aby som to počula.
Stáva sa mi pomerne často, že ľudia riešia moju výšku, som z rodiny trpaslíkov, takže poznámky rodiny už beriem s rezervou, ale od cudzích je to nepríjemné. A zase až tak strašne vysoká nie som.
@artificiallife Jasné chápem, skrátka každému sa páči iné. A to je dobre 🙂
Mam od skolky kamarata, co ma asi 155. Vzdy bol drobec. A ma vysoku manzelku, je skoro o hlavu vyssia ako on. Ked si da opatky, tak jej je ledva po plecia. Deti su vyssie ako on. Je najmensi v rodine. Nema ziaden komplex z toho.
V polke minuleho storocia (+/- 1950) bolo v Ceskoslovensku bezne, ze zeny mali okolo 160-165 cm. To bol vtedy taky bezny priemer. Odvtedy sa to uz posunulo. Ty mas na dnesnu zenu idealnu vysku. Presne taku priemernu, ako teraz je, 170-175 cm.
Muz maju dnes priemer okolo 180cm a viac. Takze dnesne zeny k nim presne akurat pasuju.
Na reci podobnych zakomplexovanych muzov, ako ti dvaja, sa vykasli.
Btw. mat tvoju vysku, ziarim stastim. Vsetko v obchode by mi konecne sedelo a nemusela by som veci skracovat, alebo ozeliet niektore krasne svetriky a topy a dalsie veci len preto, ze maju dlhsi spodny okraj a mna to potom "predeluje" akurat v najnevhodnejsej vyske a robi opticky mensou a sirsou. (Tiez nie vsetko sa hodi nosit zakasane, alebo zasunute vpredu za opasok.)
A na reci podobnych muzov by som nereagovala ani omylom. Iba by ma pobavili, ako sa pechoria, aby sa uistili, ze som pocula, co si prave oni myslia. To je take domyslave a smiesne.
@miriam11 Vážim necelých 56 kg.
@moonlight1210 U mňa opačný problém a to hlavne dĺžka nohavíc, všetko mi je krátke 😁
@marseillefan aj vyššie ako ty?
Zase vies, ani nizkym zenam nie je prijemne, ked ich oznacujes za "trpaslikov", v podstate robis to iste, len opacne 🙄.
Ja som sa stretla ako 152cm-ova s kadecim a tiez to nie je prijemne, ked sa Ti smeju, ze si trpaslik. A mam vysokeho manzela a tak dufam, ze dcery budu nieco medzi, aby ich apson do Lucnice vzali. Mna by nie, hoci tancovat clovek aj vie...😪.
S vyskou maju problem asi vsetci, treba to zobrat tak, ze kazdemu sa nemoze pacit vsetko a ludia su kadejaki, ci uz vyzorom, vyskou alebo povahou, vychovanim. Zit si svoj zivot a netrapit sa tym, co nemozes ovplyvnit.
Vcera sme utekali z horiacej bytovky, co myslis, niekomu zalezalo na tom, aki sme? Toto su fakt nepodstatnosti.
Každému sa páči niečo iné, to je normálne, nenormálne je riešiť to na verejnosti ako to robili títo konkretni (podľa mňa sami svojou "výškou" zakomplexovaní) chalani. Mám kamošky s tvojou výškou aj vyššie a či sú podľa mňa atraktívne záleží skôr od postavy, než od samotnej výšky. A ty si určite pekná.
@martinka13 podla mna maju iny problem, a to s dĺžkou, hadaj čoho 😄
@nevenka presne, vzajomne narazky na vysku ci uz od zien/muzov je fakt nezrele. Aj ti neatraktivni spominani krpati muzi za to nemozu. Je to cele trapne komentovat niekoho vysku, alebo vizaz, hlavne ked clovek toto nemoze ovplyvnit. Ja mam tiez 180 cm vysoku kamosku a casto do nej rypali kvoli vyske, ale vyriesila to tak, ze si aj ona potom rypla do krpcov. Ale naco je toto dobre, fakt nechapem.
Ja zas mam skúsenosť ze som vysoká nadpriemerne, dost a to som pocula ze keby som bola este vyššia tak je to este viac sexi 🙂 takze zalezi od chlapa a malí chlapi su taki co maju okolo 175 a to su chudáci dost zakomplexovaní, hovorí sa tomu Napoleonovsky komplex 😀
Mam 180 cm a naozaj nikdy som svoju vysku neriesila a milujem to ,ze som vysoka , ale nasla by som na sebe sto inych veci ,ktore ,by som zmenila 😁mne sa nepacia mali chlapi napriklad ,poznam nizkych muzov ,co obdivuju vysoke a zas chlapov ako hora ,co chcu male baby ,naozaj zalezi od konkretneho cloveka . Vyhodou je ,co som si vsimla ,ze malokto si do mna dovoli ,tak ako do kamosky co ma 160 cm ...ale nazor zakomlexovanych ludi ,ktory takto verejne komentuju ,to je teda vrchol trapnosti...mne sa raz stalo na festivale v partii ,si nejaky chlap( ja som ho nepoznala,ale asi niekto z partie) dal zalezat na tom ,aby mi pred tak 15 ludmi povedal ,ze nechape co na mne vsetci vidia ,ze sak vobec nie som taka pekna a este aj vysoka 😂😂 ale taky chudak ,ma nedokaze urazit ,takze neries take hluposti 😅😉 a mimochodom na plesy a svadby si davam echt vysoke podpatky a je mi uuplne fuk co si kto mysli 😊
ako rozhodne by som to tak nevrdila. hlavne je co si o sebe mysli samotna zena, s akou kolvek vyskou sa da narabat ak ma teda zena zdrave sebavedomie
Všetky modelky a missky majú 175 cm a viac a sú neatraktívne? Určite nie. Ja mám tiež 175 cm, som vysoká, štíhla a nikdy som si nepripadala neatraktívne, ani som nemala núdzu o pozornosť mužov, niekedy až príliš, až to bolo otravné.
Mne osobne sa vysoké ženy nepáčia. Ale tiež sa mi nepáčia veľmi nízke ženy - také že zozadu nevieš či je to žena alebo dieťa.
Vysoké ženy sú veľmi atraktívne. A poznámky od iných sa ťa netýkajú. Týkajú sa ich malých postáv a malých pipíkov a ich uvažovania. Ja by som nemal problém s vyššiu ženou ako som ja no moja manželka si nechce brat vysoké podpätky lebo je potom rovnako vysoká ako ja a to mám 179cm. Čiže ona by s tým mala problém keby som bol menší. Môj brat sa rozišiel s krásnou dievčinou 185č vysokou len kvôli tomu že je vysoká. Veľmi ma tým nahneval. A mám vysokú kolegyňu tiež peknú a vyššiu odo mňa ktorá si vzala ešte vyššieho kolegu a vraj nižšieho ny nemohla. Takze je to často aj problém žien nie len mužov ťa výška.
175 je normal vyska. Nepoviem, ze mas par centi do dvoch metrov a nejaki podpriemerne vysoki chlap(c)i sa za tebou schvalne nahlas bavia o vysokych zenach, ake su neatraktivne. Ak si dost otrla, tak zareaguj na styl, ze ci mozu hlasnejsie, ze sa chces tiez zapojit do diskusie, ale su taki krpati, ze ich nepocut. Babka vravievala - na velku dieru hruba zaplata. Ja mam 169, sestry maju 180. Su rovnako vysoke ako moj manzel. Kto ma komplexy, nech si ich neriesi ponizovanim inych.
Ideálna výška na ženu, môžeš byť spokojná. Inak niekde som čítala že na lepších pracovných pozíciách sú skôr vyšší ľudia....len taká perlička ☺️
Podľa mňa nie si vysoká 🙂 máš normálnu výšku. Moja sestra má 178cm a tiež nie je žiadna žirafa, aj opätky nosí, ani nemá problém s nájdením vyššieho partnera. Vysoké ženy začínajú tak od 180cm, 185 už by som povedala, že áno, to je vysoká žena. Takže keď sa tí burani bavili o vysokých ženách, nebavili sa o tebe, buď v kľude 🙂
:D neviem v ktorom svete je 175cm vela, tak mozno vo svete trpaslikov....ja mam 170 a pripadam si skor mala a plus 5cm uz je zas moc? :D mas super vysku, ani mala, ani vysoka a ti chlapi boli zakomplexovani, lebo na chlapa mali malo :D
Praveze pekne urastene vysoke, stihle zeny su atraktivne.
Skor nizky muzi su menej atraktivny a oni to vedia..😅tak si pohonkali ego
Môj názor? Netrufli by si na vás tak to kompenzuju trapnym pubertalnym správaním, nemá cenu sa nad nimi trápiť. Inac chápem ze sa cítite vysoko,lebo ľudia čo majú pár cm menej vedia mat ustipacne reči úplne zbytočne🙈 tiež sa tak občas citim a to som nižšia. Ale keď mam byt realista, 175 je dosť bežná výška ženy a mnohí by to ocenili,keby im taká žena dala šancu 🙂
Ak takto ti chlapi vedla teba sa vyjadrovali, tak su debili.
A ci je vysoka zena menej atraktivna?
Ja som vysoka zena, mam 178 cm a podľa mňa pre ženu je ideal 168-170 cm, max 172 cm. Prilis vysoke zeny už podla mna stracaju taku svoju dievčenskosť, krehkosť... ale to je iba moj pohlad.
Pre mna napr. nízki chlapi nie sú atraktívny a chlap by mal mať minimálne 180 cm.
Väčšina ľudí si hľadá partnerov primeranej výšky vzhľadom k sebe. Ale nemyslím, že výška je pri hodnotení atraktivity na prvých miestach.
Inak nechápem, kde sa v ľuďoch berie toto správanie komentovať cudzích tak, aby to dotyčný človek počul. Fakt som sa s tým nestretla nikde inde, iba na Slovensku. Ja by som zdvihla telefón, zavolala kamoške, alebo mužovi a začala riešiť, že prídem neskôr, lebo stojím na pošte a ešte musím pri tom aj počúvať blbé reči. Otočila by som sa, premerala si dotyčných od hlavy po päty a so sliepkovským chichúňaním by som sa do telefónu opýtala, koľko môže merať "gašparko" takého trpaslíčka.
je to slovensky syndrom...
ludia na slovensku su v podstatnejsej miere zakomplexovani + historicke komplexy menejcenosti, socik kde sa respekt, ucta, demokracia potlacovali, vsak nech ludia su ako "stroje" pre system...
Mam 183cm a okolie s tym malo problem od puberty.... sproste reci, narazky, urazky, prirovnania.... trvalo mi dlho pochopit ze nie som ja tá vadná.... neskor som mala aj nizsich frajerov a tým sa výska pácila, neboli zakomplexovaní... nikdy by som sa nesmiala druhemu za nieco tak originalne, cím je vzhlad aky zdedil po rodicoch. Ale tak debilov chodi po vonku vela, tak sa musia nejak prejavit. A tomu si bola svedkom.

každému sa páči niečo iné. Pre mňa je zase nízky muž neatraktívny a to mám 157 cm. Ale zase nebudem to vytrubovať na verejnosti nech to každý počuje. Alebo sa len bavili medzi sebou a neuvedomili si, že ich môžeš počuť.