Trápi ma samota a neviem si nájsť partnerku
Milé dámy, obraciam sa na vás lebo si neviem dať rady. Trápi ma samota a neviem si nájsť priateľku, partnerku.
@peter162 normalne chod na online zoznamku a napis, ze si hanblivy, nie je to hanba. Bud uprimny, aspon najdes partnerku, co bude s tym v pohode. Inak vsetci kamosi mojho manzela sa okolo 45 rozviedli a nasli si mladsie zeny. Zapalene lytka a to su fakt ze pupkovia s plesinou, jeden dokonca o barlach a o 15 rokov mladsiu zbalil. Pozeraj na to z lepsej stranky
Máš sociálne siete? Ono je dobre, kazdeho koho spoznáš, pridať si. A ono sa to potom rozbehne, ak by si bol nejakej sympaticky, aj sama ti začne dávať nejaké "lajky". Len to neriesi tvoj prvotný problém, že ako ich osloviť. Ale toto je celkom fajn krok, na vyselektovanie žien, ktoré by mohli mať záujem.. teda neviem ci to tak ešte dnes funguje, ja myslím, že áno, kľudne ma usmernite, ostatne dievcata 🙂
Preco rozvod?
@travelllerka joj ja som asocial 😃 ale mám instagram kvôli vareniu
@peter162 podla toho ako sa tu opisujes si sen nejednej zeny. Je tak vela zien, ktore tuzia stretnut laskaveho starostliveho chapaveho partnera no vzdy natrafia len na muzov, nezodpovednych, takych ktori nestoja o skutocne partnerstvo, podvodnikov a pod.. A potom staci zopar takych skusenosti a zena sa uzavrie a zije radsej sama. Viem ake tazke az nemozne je najst inteligentneho seriozneho partnera v 45 ale tak ako tu bolo spomenute vo svojom veku mas ako muz skvelu poziciu na to aby si si vybral zenu v akomkolvek veku, zenu s ktorou mas moznost si zalozit aj rodinu, mozno trosku pokukuj nie po krasaviciach ale obycajnych zenach 😊
@peter162 keď ty si introvert, je dosť možné, že si nájdeš extrovertku, teda ona Teba, len musí mať šancu osloviť ta, nakontaktovat. Ja som tak môjmu mužovi napísala na FB ešte voľakedy.
@peter162 ja mam tesne pred 40kou a uz som dlhsie sama. Nijako extra mi to nevadi, nemam s tym problem ale v poslednej dobe som mala pocit ze uz chcem spoznat niekoho noveho a zaregistrovala som sa na zoznamke. Nikdy predtym som tam nebola, ani za mlada😁 mala som predsudky a v podstate ich stale mam, v tomto som opatrna. Ale nie je to az take zle.. aj ked som zatial nenasla toho praveho tak mam aspon novych kamosov. Vyskusaj, uvidis. 🙂
@88lienka samozrejme ze nie som ideálny, veď každý máme niečo, inak by to bola nuda byť všetci dokonalý, krásny a inteligentný. Vieš ale keď sa dívam okolo seba tak sa mi zdá, že všetci sú zadaný a tak šťastný. Vždy pozerám ako hovoríš po obyčajných ženách, lebo ja som tiež obyčajný a nie žiadne výstavné dielo 😂 si ma nevidela.
@amiaja asi skúsim, no šance tomu moc nedávam. Samota má aj svoje výhody, nie moc ale má. No najviac ma to chytí keď nemám niaky program,chyba mi to také ženské objatie, chápeš ma však. My aj s dcérou keď príde,lebo je už dosť veľká sa tak pekne potulime, robili sme to od mala 🙂 proste si tak prejavujeme že nám na sebe záleží
@travelllerka ja som FB nikdy nemal,toto je moja sieť 😆 ja mam radšej kontakt s ľuďmi aj keď sa im moc neprihovaram. Od rozvodu sa snažím na sebe pracovať ale som tvrdý oriešok, vážne chodím medzi ľudí, mám aktivity, no ide mi to pomaly. Veď sa to snáď časom napraví.
@peter162 ja som tomu tiez velke sance nedavala a v podstate ani nedavam.. bolo to skor len zo srandy a zo zvedavosti ze mozno motyka vystreli😁 tiez mam syna takze sa nejako strasne nenudim a nepocitujem ze mi samota prerasta cez hlavu. Zvykla som si a mam rada cas len pre seba. Netlacim na pilu, co ma byt bude. Aj ked obcas mi chyba niekto s kym by to bolo fajn. Ale nestracam nadej ze niekto normalny este pride a zatial si uzivam single zivot🙂
@amiaja ja sa snažím si to tiež vychutnať, nie je to zlé, aspoň si utriedis myšlienky, mám viac času na koníčky. Len občas je to ťažké. Musel som začať úplne ale úplne od nuly, bez ničoho a to je náročné v mojom veku. Dal som to, teda snažím sa a som na seba hrdý. Celý život verím v lásku a prajem ju všetkým, len by mohlo ostať kúsok aj pre mňa. Som veľmi vďačný za všetky vaše pripomienky, názory a rady, toto je to čo je najdôležitejšie vo vzťahu, taká podpora.
@peter162 milé dámy, slečny,proste lepšie bytosti, tak som skúsil sa dať na zoznamku, no nedávam tomu veľkú nádej 😁
Pre mňa je takto jednoduchšie sa s vami rozprávať ako na živo 🙅 chcem vás teda osloviť ak môžem. Som z Puchova a mám v pláne niake výlety, ak by ste sa pridali budem rád. Môjmu autu je jedno či vezie iba mňa alebo viacerých 😀
Rád si s vami popíšem ale zbehnem najskôr von. Zúfalé a asi trufale 🙂. Bez žiadnych bočných úmyslom .
Ak som vás týmto pobavil, som rád, ak urazil tak sa ospravedlňujem. Dalo mi to veľa námahy o niečo také požiadať.
@peter162 ja by som si nainštaloval Tinder a skúsil to cez to. Žiadne pokecy a podobne. Chodia tam aj staršie baby. Aj keď populárnejšie je to v Bratislave ale myslím že nejaký match urcite chytíš aj v Púchove. Čím viac rande absolvujes tým budeš skúsenejší. Hlavne by som tam ale nezabíjal čas so zenami ktoré sa nemajú zaujem stretnúť ale len si písať. To je strata času.
Ved si daj do profilu fotku a nieco tam napis o sebe, zaluby. Fotku nejaku neformalnu z turistiky, hlavne nedavaj nejaku s vypnutym hrudnikom a vtiahnutym bruchom na plazi. Ani ziadnu so psikom, macickou, ... ktora ma akoze ukazat citlivost. 🙂
@travelllerka ja sa nebránim tomu aby ma oslovila, mne dlhšie trvá sa uvoľniť a to ženy nezvládajú 😂

@peter162 Ja som našla frajera na zoznamke, prefiltrovala som zoznam podľa preferencií a jeho si vytipovala podľa profilu a napísala mu. Dokopy som na zoznamke strávila asi 10 minút, hneď sme si vymenili WhatsApp a bolo... 😃 A to bol jediný muž, s ktorým som si tam písala 😃 už sme rok spolu a plánujeme svadbu 😃 ak si introvert ako ja, vyskúšaj 😉