Tri roky klamstva: Odpúšťať alebo sa rozviesť?
Ahojte. Pred mesiacom som sa dozvedela, že môj muž má tri roky pomer. Zrútil sa mi svet, ale to netreba rozpisovať, každá ktorá si tým prešla, vie, čo prežívam. Neskôr som sa dozvedela viaceré detaily o tom, že mal u milenky pyžamo, papuče... komplet výbavu, často jej pomáhal s rôznymi vecami, v počítači som našla rôzne dokumenty. Poznali sa z práce, chodili spolu do fitka atď... Môj muž chodí na pracovné cesty, takže sa mu to dalo ľahko kamuflovať, mobil mal vždy zablokovaný a pri sebe. Po všetkých zisteniach som sa rozhodla vzťahu ukončiť, aj keď môj muž tvrdí, že ľúbi len mňa... Ja sa však nedokážem zmieriť, že toto divadlo robil tri roky. Niektorí ľudia z okolia ma prehovárajú, že sa nemám rozvádzať, ale neviem si predstaviť pokračovať v takomto "vzťahu". Manželstvo sme mali dobré, dve veľké deti, ale už nevidím dôvod pokračovať, zachraňovať ani kriesiť ho. Chcem sa spýtať, či by ste išli do rozvodu hneď, prípadne kedy ste sa rozhodli rozviesť. Ďakujem
....rozumiem... ale predsa sa to prevalilo a vyšla pravda najavo. Strašne sa zhovadil pred všetkými a najviac by ma mrzeli na jeho mieste vaše deti. Spravil zo seba totálneho zbabelca a klamára. Čo je to za chlapa, ktorý sa nedokáže priznať a žije paralelne pri dvoch ženách? Hnus. Čau sa maj sa, dopraj mu život aký si zaslúži, ty máš určite na oveľa oveľa viac. 🙏
Ako si sa to dozvedela? Aj všetky tie detaily? Držím ti palce, aby si v budúcnosti mala pri sebe už len charakterných ľudí, lebo tento chlap je morálne dno. ☹️
Nezažila som to. Aj keď som rozvedená, neboli sme si s manželom neverní a manželstvo skončilo pre iné veci. Verím, že je to pre Teba šok, hlavne, keď si nemala žiadne podozrenie, či tušenie. O to je to horšie. Aj keby ste to teraz nejako ustáli, postupne sa k sebe vrátili a manželstvo zachránili, vždy už bude otázka, či sa to nezopakuje, v Tvojej hlave.
rozviesť čím skôr. ak máš kde odísť tak aj už dnešnú noc choď preč.
Dom, byt - všetko sa dá predať a rozdeliť eurá ...
@deti95060810 Ďalšia! 🤦🏻♀️ On nech ide preč! Prečo stále ona?! On má kam ísť, už tam má aj kefku a pyžamko.
@h2 tiez nechapem preco by sa mala balit zena. On nieco urobil navyse on ma kam ist tak nech ide kym sa vysporiadaju.
asi je možné to tajiť, Vašo Patejdl sa priznal zákonitej až keď už jeho dieťa s milenkou malo tri roky
@michmich môj syn mu zobral mobil a našiel tam správy... a potom mi si začal sypať popol na hlavu a veľa mi povedal sám.
Koľko rokov majú deti?v hlave to už máš vysporiadané, že rozvod a tak to bude najlepšie.
Už milenka nebude mať také čaro, keď bude riešiť rozvod, majetok atď ..ako sa teraz správa?
3 roky je strašne dlhá doba na dvojitý život, že vedel normálne spávať žiadne výčitky nič?
Ale nerozviedla by som sa hneď daj si chvíľu času nech sa spamätas a veci premyslis.Ale, ak sú doma hádky napätie, manipulácia, že bude dobre tak to ukonci čím skôr
@lucka_ke pamätám si...
@puklica13 ako ? však chodil na služobky... to sa dá pekne oklamať paernera - manželku.
@h2 ja už by som nemohla bývať v tom dome....radšej by som odišla ja, ale zas by som si nárokovala na polovicu majetku...
ten chlap by už pre mňa neexistoval.
Poslat k tej druhej, bud zive, alebo v skatuli po kusoch 😂 Nech taha do psej gule
Hneď.
Presne, ľutuje sám seba...nedaj sa ním obalamutiť, 3 roky ľúbil inú a akože je len šoknutý z odhalenia...
nabožensky založena rodina po prečitani biblie ma vedieť, že podvadzanie je regulerny dôvod na rozvod
syn vedel heslo a ty nie?
Moj svokor zil takto cca. 25 rokov..dve domacnosti, 2 rodiny...svojej osobnej stetke daval tolko penazi ako celej svojej povodnej rodine...zivot mojej svokry bol ciste peklo...nikdy nebol doma, vecne vyhovorky, nasledne hadky, ked bol doma, vecne nervozny, vecne sa sklonoval rozvod a potom zase nie ..lebo on odist od povodnej rodiny nechcel...zrejme vypocitavost do buducnosti, lebo s tou druhou zenou nemal deti, hoci velmi chcel...cele to velmi zle posobilo na deti, moju svokru, ta chradla, mala rakovinu, kt.sa jej vratila a on bol len nervozny z toho, ze ked prezije a ostane leziacim pacientom, tak sa bude musiet o nu starat a nebude moct byt so svojou osobnou stetkou...necitala som vsetko, ale jedina rada je...rozvod, inak budes trpiet ty aj deti...
Ahoj, si rozhodnutá pre rozvod, nemáš ružové okuliare, dobre pre teba, ale, nesťahovala by som sa zo spoločného bytu, prečo ty? Prečo máš po tom všetkom ešte aj finančne trpieť. Ísť platiť podnájom? Nech pánko zabudne, nech sa on odstahuje k nej, a ak nechce, po tom všetkom, tak je to k...t, však o byt nepríde po rozvode sa vysporiadaťre. Mne nasa psychologička pri rozvode povedala. Kľudne naňho kricte, keď sa vám uľaví, on to znesie, to povedala z toho dôvodu, že sa sťažoval, že som naňho pri hádke kričala, 2x počas 18 mesiacov rozvodu. Takže si nájdi niečo čo tebe uľaví od tej zlosti a sklamania a kľudne mu to otrep o hlavu
Och necitala som vsetky komenty...ale ja by som dala este aj maslicku na celo a poslala k milenke. Lebo je fakt ze on mal regulerny vztah popri vasom manželstve to nebola aferka. Cize zabalit a poslat kade lahsie. Mas velke deti tvoj novy zivot prave zacina. Dories si rozvod a zi! Cestuj uzivaj si stretavaj sa s ludmi ktorych mas rada venuj sa sebe. Teraz je ten správny cas. Nečakaj zbytocne si len trapenie predlzis. Drzim ti palce ✊
@som_realistka Toto je najlepšie, takíto trtkovia - podvedú, oklamú, zradia a ešte sa sťažujú, že na nich človek kričí.
Vlastna skusenost...moj muz mal milenku,ale mal tolko chochmesu,ze sa pobalil a odisiel.Hned nato sne sa rozviedli.Ten tvoj je chudak je slaboch.Kebyze je to úlet, stane sa...Ale 3 roky je strasne dlha doba a ver mi,ze aj ked ti povie,ze lubi len teba,3 roky su dlho nato,aby povedal tej druhej,ze je koniec.Bude ho za ňou tahat,alebo ho ona manipulovat,aby prisiel,a vzdy bude chodit.3 roky je uz vztah.A ti,ktori ta prehovaraju s nim ostať,s nimi by si mala tiez porozmyslat,ci ti stoja zato.Je jedno kto je to.Aj keby si mala male deti,ten moj mal 13,treba to ukoncit.Dnes sa ti zrutil svet, ale otvor dalsie dvere a tieto zatvor.Lebo ver,ze ked si už budes myslieť,že je dobre,dostanes tu istu facku znovu a nechci to prezivat zas a znova.Nedovol mu tebou manipulovať a nepočúvajú jeho náreky.Maj hrdosť.Ja som dnes šťastná, že som to dala a ďakujem milenke,ze ho zobrala.Drzim palce

Ako si nakoniec na to prisla ked mal zaheslovany mobil? Prajem vela sil, ta zrada velmi boli. Aj vedomie,ze nevies s kym si vlastne cele roky žila. Ako to zobrali deti?