icon

Už rok som v pozícii milenky

28. jún 2023

Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej

valeria_h
30. jún 2023

@veronikastrickova Nie, sklamem Ťa, som šťastne vydatá pani 🙂

valeria_h
30. jún 2023

@nekonecna_katastrofa Áno, tiež si myslím, že rozvod by bolo najlepšie riešenie.

viestta
30. jún 2023

@valeria_h ale ked jeho snaha k nicomu nevedie, tak treba korektne ukoncit nefungujuci vztah a az tak zacinat nejaky novy. Pretoze k fungujucemu vztahu patri aj sex a ked ten nefunguje, ta nefunguju aj ine veci. Nastastie uz zijeme v dobe, ked nie je povinnostou ostavat v nefungujucich manzelstvach a vsetko sa da riesit civilizovane, korektne pre vsetky zucastnene strany.

veronikastrickova
30. jún 2023

@valeria_h tak nechapem ako mozes obranovat milenecky vztah

kassandra25
30. jún 2023

Zistis to, ked ho opustis. Co horsie sa ti moze stat. Zbada sa, opustí ju, pojde za tebou, zbadá sa - odisla len jedna z tucta. Ludia sa navzajom rozchadzaju, aj ked su tehotni, este len v ocakavaní narodenia dietata. Nieto este, ked to dieta majú. To je nič. Nie si s ním 24 h denne , 7 dní v týzdni, 30 dní v mesiaci. Mozno by si pozerala, ale ako puk. Nebola si s ním ani dobtedy, kým ste sa poznali. Znovu by si pozerala. Možno. Dokonca aj 3 deti sú nič. Chlap, ked chce, odíde, rozvedie sa. Moze sa to stat i v tvojom prípade, aj nemusí. Obvykle sa chlap vyjadrí sam. Vyjadril sa? Ak áno, treba si ísť za tým. Sú tu hlúpe tie, ktore ti tu budú písať, ze muz neopustí ženu, nerozvedie sa a podobne. To by sme tu doteraz na svete nemali ani jeden rozvod. No nie? Áno, je to mozné a doba rok je dosť, aby to uz vedel. Mozes odísť a vyjadrit sa prečo. Ak ta nechá odísť, vies, na com si. Ak nenechá, chodte si za tým.

vierkainka
30. jún 2023

@sheila121 😂😂😂💯👍

jankassa
30. jún 2023

A ešte ma napadlo keď hovorí že je frigidna tak asi s ňou chce mať sex a ona nechce 🤷🏻‍♀️

bivanko
30. jún 2023

Ak si v pozicii milenky tak ti to zrejme do istej miery vyhovuje. Tvoj chlap si uvedomil ze opustit ho asi neopustis, otazkou zostava preco... na druhej strane ked si on spocita co by to pre neho znamenalo, tak asi nasledovne: bude rozvod a bude musiet riesit min. rok prebiehajuce tahanice so svojou manzelkou ohladne majetku a dietata, nasledne bud dostane striedavu starostlivost (na ktoru ak by ste potom boli spolu musis byt pripravena) alebo bude musiet platit vyzivne a starat sa o dieta raz za cas (co bude mat mensie naroky aj na teba). Na druhej strane bude musiet tahat popri vyzivnom aj vasu novu spolocnu domacnost a zivot (nie vsetko ale urcite v nejakej miere). Tak a teraz si odpoved sama, co je tomu chlapovi pohodlnejsie? Ist do tohto rizika a nervov, alebo si k tebe zaskocit a uzit si ked moze/mozes a zvysok zivota nechat tak ako je, lebo aspon to neprinasa zbytocne komplikacie. Je mi luto ale nasa chlapska logika je jednoducha, nechceme problem a tak je pre nas zle riesenie bez problemov lepsie ako dobre riesenie s problemami. ;)

charlotte911
30. jún 2023

@valeria_h to až tak vidíš do ich spálne? muž čo podvádza dokáže toho nakecať, samozrejme vždy za to môže žena, ako inak, každý si má najprv urobit vo vzťahu poriadok a tak ísť o dvere ďalej, zhadzoval manželku, aby on nebol ten zlý, duplom v rodine, práci, sukničkari majú vždy neporiadné frigidné nervózne manželky, chcela by som vidieť teba, keby ťa manžel doma odbijal v posteli, keby po tebe hučal za každú blbosť a dozvieš sa o inej, čo ak majú dlhšie krízu a manželka sa trápi,lebo jeho chovanie ku nej sa zmenilo a on pred vami hrá len divadlo, no jeho manželka nie, a preto sa na neho mračí aj pred rodinou a vy mu všetko zhltnete, čo jemu samozrejme len vyhovuje. Za dverami bytu medzi 4 očami je všetko inak a hádam sa tak ďaleko nedostaneš, prežila som, viem o čom píšem....

katkami123
30. jún 2023

@panelacikova
Ja moc tým britským plateným článkom, keď už bolo jasné, že Karol zasadne na trón a nedá korunu Viliamovi, neverím. Taký na rýchlo urobený imidž pravej lásky, pritom je o ňom všeobecne známe, že jedna žena mu nestačí ani Diana a teraz ani Camilla. O následníkov trónu je medzi ženami vždy veľký boj a tým báchorkam o pravej laske v tomto prípade neverím, od dejín sa to hemžilo medzi panovníkmi milenkami. Celá monarchia má hnilé základy, to, že sa snažia médiami budiť falošnú mienku o sebe je vec druhá.

jano1010
30. jún 2023

Má manželku a milenku. Ty mu ponúkaš budúcnosť, v ktorej má iba teba, čiže iba manželku bez milenky. Aký má on dôvod ponáhľať sa?

mikitilik29
30. jún 2023

😂😂😂 Mňa trafí jak tu všetky ženy jak supy rozoberajú túto tému 😂😂😂 však sa krotte pre boha🤦‍♀️ prežívate to jak keby autorka bola milenka vašich chlapov.

kvietocek87
30. jún 2023

@lucia898989 pridajte ku tomu ešte tie ďalšie nakladačky na ženy okrem toho, že sú frigidne,bordelarky ďalej, že sa nestarajú o deti,nevaria, že sa o sebe nestarajú a iné debiliny.To už keď človek pocuje od chlapa,ta sa len smeje.Pritom najväčší bordel robia doma robia chlapi,o deti sa tiež nepretrhnu a v posteli sú tiež bieda.Len to je, že oni si to nepriznajú.Vsetci najhorší, len chlapi " lietadlá". Chlapom netreba veriť, to sú herci.Praveze opak je pravda toho, čo tvrdia.Ved keby pomáhali ženám, starali sa o detí a poctivo si plnili partnerské alebo manželské povinnosti,ta bu nemali chuť a ani energiu riešiť ďalšie ženy.Vacsinou sú to chlapi, ktorí nerobia nič a majú kopu času oblbovat druhé

pralinka25
30. jún 2023

@valeria_h a kto z tej nestastnej dvojice je tvoja rodina on ci ona? dost podstatna informacia.

autor
30. jún 2023

Ženy my sa neskrivame. Preto píšem že jeho frajerka o nás vie. Chodíme na obed na kávu do obchodov, nosí darčeky, prespáva u mna raz za čas. Trávime spolu strašne veľa času. A nie len sexom, varíme spolu, rozprávame sa ale si len tak dáme víno. Čiže to nie je len o tom že príde užiť a ahoj. Už som ho nechala 3x. Stále sa vrátil stále má ukecal. Preto som zmätená s toho co sa deje alebo skôr nedeje.

pralinka25
30. jún 2023

tak ale ked vie ze ta vzdy ukeca lebo mas na neho slabost tak stale nema dovod nic menit. keby si sa ukecat nedala tak spravi razne rozhodnutie. nepohnes sa z miesta kym nedas konecne ultimatum bez ukacavaciek. toto je sliapanie vody v sude k nicomu neveduce len k strate casu.

viestta
30. jún 2023

Tak sa nabuduce nenechaj ukecat a najdi si chlapa bez zavazkov. Alebo radsej ziadneho. Lepsie byt sama ako hrat Andulku Utesitelku, lebo nie si nic ine len Andulka Utesitelka. To ti akoze staci? Po tom co si prezila ti staci byt ta druha? Kde mas hrdost?

larsen
30. jún 2023

Tak toto je iný diskopríbeh 😀
Prepáč, ale je mi ťa ľúto a aj tej jeho partnerky. Ste obe fakt hlúpe. Nechcete bývať v trojici plus dieťa? Teraz je moderné všeličo.

liena12
30. jún 2023

A keď spolu trávite tak strašne veľa času, kedy akože trávi tento otecko roka čas so svojím dieťaťom, kvôli ktorému sa vraj nemôže dať dokopy s tebou?:D Keďže predpokladám aj do prace chodí.

pralinka25
30. jún 2023

@liena12 presne. ten typek je fakt vzácny. skutocne je o co stat. hned by som ho brala. 😝 vsetko stiha. svojej domacnosti sa venovat, dietatu plnohodnotne, zene sa venuje, milenke, praci, konickom. hotovy Chuck Norris jeho den ma minimalne 100 hodin

mamutka
30. jún 2023

To akože ma byt pozitívum, že spolu trávite čas? On ma fakt dieťa? Normálny CHLAP sa po práci venuje rodine, keď ma dieťa, trávi čo najviac času s dieťaťom. Keď si ty s ním dávaš vínko, on ma čítať dcere rozprávku, keď spolu chodíte po obchodoch, on ju ma učiť bicyklovať a pod. Podľa opisu je to teda úbožiak, dieťa si zaslúži skutočného otca, ktorý sa stará a nie exkrement, ktorý chodí tráviť čas s nejakou chuderkou. Normálni slušní ľudia nebudú dieťa okrádať o rodiča ako to robíte by dvaja. Ženy musia byt fakt zúfalé, keď stoja o takéto niečo. Ale to asi pochopia len ženy ktoré vidia čo rodič pre dieťa znamená. Tie čo to pochopiť nedokážu si budú stále ospravedlňovať svoj úbohý spôsob života tým, že tupo spočítajú, že ved bol s deckom vtedy hodinu, vtedy dve, vtedy na víkend….. blbkam nedôjde, čo rodič pre dieťa znamená.

kiki68
30. jún 2023

Nieco zabudli povedat, ked niekoho nechcem, tak idem prec. Moj ex sa dokazal so mnou kvoli inej rozist cez jednu sms po 7 rokoch. Neverim, ze by to iny muz nedokazal. Cize podla mna mu to vyhovuje a nikdy nechce prekrocit hranicu milenca. Pretoze vztah je zavazok ten on ma. Za mna je taky vztah nezmysel a podvadzanie partnera uz v tomto stadiu. Ze sa ma bud rozist alebo tu milenku nechat ako je a povedat jej presne na com je.

bivanko
30. jún 2023

Tak ho nechaj uplne a presne ako tu radia ine zeny si najdi partnera bez zavazkov. Tento chlap o teba zaujem nema, len mu vyhovujes lebo si lahko manipulovatelna.

nekonecna_katastrofa
30. jún 2023

Takže si predstavme, že muž chodí normálne do roboty, plus cesta, občas nejaké vybavovačky a ešte stihne aj kávičkovať, shoppingovať, variť a piť vínko s milenkou. Koľko času mu reálne ostane na to milované dieťa, ktoré nechce opustiť? On veľmi dobre vie, že keby ženu opustil, tak by mohlo dôjsť aj k striedavke a zrazu by sa dieťaťu musel venovať aj keď sa mu to práve nehodí. A tu sa dostávame zas k základu, nestojíš mu za to, aby prišiel o svoj komfort.

liena12
30. jún 2023

@pralinka25 to teda, ešte šťastie, že jeho partnerka nemá záujem o sex, lebo keby este aj to musel pokryť, pretrhne sa od námahy 😉no ale chudak chlap, ani tým si nemôže byť istý (a ani autorka) , lebo som si všimla pri podobných prípadoch, že často tieto frigidy zase otehotneju :D

dskjhfdlkdjhl
30. jún 2023

@liena12 Veru, casto ta podvadzana manzelka, s ktorou nema dotycny sex, je zrazu tehotna. To by ma celkom zaujimalo, ako toto potom tej milenke vysvetluje-mozno jej povie, ze ho ta frigidna podviedla s postarom, ale on sa rad o to postarovo dieta postara😀

veronikastrickova
30. jún 2023

@bivanko on nema ani manzelku, len priatelku a s nou dieta. Cize ani tahanice o rozvode nemusi riesit a aj tak od nej neodide. 😂

piridoxin
Autor odpoveď zmazal
lucia898989
30. jún 2023

@kvietocek87 Tak to suhlasim s tebou na 1000%, svaaaata pravda 👌👏

bivanko
30. jún 2023

@veronikastrickova Mas uplnu pravdu, ale ako pise autorka je to jeho frajerka co ma s nim dieta a byva u neho na dome, takze ked ju posle prec bude ho tato frajerka tak ci tak sudit na vyzivnom. Takze si chlap zarobi na vacsi problem ako ked ma v dome frajerku s dietatom, ktora vie o jeho milenke a zrejme mu neda tak casto ako milenka co mu da a stale dufa ze sa zbavi svojej frajerky s ktorou ma dieta. Mam pocit ze niektore zeny su vazne neskutocne tupela. :( Tento chlap je zumpa; sprava sa ako uplny hajzel ku svojej frajerke s ktorou ma dieta - bud nech je s nou alebo ju posle prec, no zaroven je hajzel lebo vyuziva autorku na romanticke ulety (a sex) hoci on dobre vie, ze to je tak vsetko co jej asi dokaze ponuknut. Autorka by sa mala spamatat, kopnut ho do prdele a hladat nieco perspektivnejsie.